aybükemin telaşına düşdük dün (neyse derin bi nefes aldık) yazdıklarım arada kaynamış heralde, tekrar yazayım
kızlar benimde kasıklarım ve karnımın altı ağrıyo, dişlerim her fırçalamada kanıyo, dakka başı wcye gidiyorum, sonunda tuvalete tv kuralım ben orda oturayım dedim. kemiklerim etlerime batıyo, üf üf karnımda çok büyük değil, daha bu aydan yaşlılara döndüm
yok benim bütün yazılarım gümbürtüye gidiyor, bi allahın kuluda cevap yazma gereği duymuyor, ya görünmezim ya fazlalık
bukadar temızlıkten bahsedıldıı kalkıyorum benn bı evı yalayıppp yutayımm
yok benim bütün yazılarım gümbürtüye gidiyor, bi Allahın kuluda cevap yazma gereği duymuyor, ya görünmezim ya fazlalık
yok benim bütün yazılarım gümbürtüye gidiyor, bi Allahın kuluda cevap yazma gereği duymuyor, ya görünmezim ya fazlalık
walla ben de geldim gaza.şimdi kalkıp işlere başlıyorum. kolay gelsen sana daa
ne güzell ya benim böyle bir imkanım yok küçük bir ilçedeyim görev icabı. canımm yaptıklarınızı bizimlede paylaşırsan çok mutlu olurum ya hep birlikte doğuma hazırlık yaparız.
ben de bebekken tuzlananlardanim... annannem sagolsun annemden gizli bi guzel tuzlamis yikamis beni.. hala derim cani kadinnnn acimadin mi minicik bana ne tuzu diye
iste bazilarina ne desen nasil yasaklarsan da illa bi yolunu bulup yapiyolar cahillik.. kotu niyet asla degil onlar da oyle gorup bildiklerinden ne yapsinlar... onlari suclayamayiz ama yapabilecegimiz tek sey gayet ciddi tavir koymak ve her zaman gozumuzuacik tutmak valla yoksa benim annannem gibi iki aradabi derece tuzlayiverirler
Canım olur mu öyle sey.benim de cogu yazdıgıma cevap yazan olmuyor.Konu cok hızlı ilerliyor.Kalabalık olmamızdan kaynaklanıyor..O gün arkadasımın bebeği için dua edin dedim sadece 2 kişi insallah iyi olur dedi.Gerikalanların konustugu yok zıbın, yok ben yok portbebe..Kötü niyet oldugunu sanmıyorum.Sadece konu cok hızlı akıyor..
kızlar sabahtan doktorumu aradım ben pendik aydosta drum yedikule zeytinburnunda devamlı gelemeyeceğimi biliyor acil durumlarımda rütun kontrole gidiorum geri kalanını telle hallediyoruz bişeyim olunca bana en yakın hastaneye git dedi bizde gittik kadın baktı aşağı inmiş bebek kalp atışı var ama nts sonucuna göre doğuma alıcam dedi neyse doktorumu sonra tele aradım dedim böyle böyle bekle sonucu bi beni ara hemen dedi daha cuma günü doktoruma gittim amniyo sıvısı olsun bebek olsun kilosu herşey ii dedi kilo almam dışında neyse nts iyi çıktı doktorum bana gel hemen dedi ben bakıcam hepşire damar yolumu açıp sezeryana hazırlayacak para var ya işin sonunda dr diyoki bana haftaya suyun patlar alalım bebeği eşime dedim yürü gidiyoz neyse doktoruma gittik bebişime baktı benim mesanemin üstüne oturmuş karnımda hareket hissetmemem ondanmış hareket var ama rahmimdeydi ıdrara sık çıkmam da ondan mış nts soktu sonuçlar iii ve bunu diğer doktor bana söylemeyip hastası olmadığım için kesecekti beni doktor var doktorcuk var aldığım kilodan dolayı ve bebekken geçirmiş olduğıum kalça çıkıklığımdan dolayı çok şükür şuan bişeyim yok ama vücudum fazla yükü taşıyamıyo erken doğum olucak ama bu kadarda deil agustos 13 e kadar bekliyoruz sonra gelirse mucize olucak doktorumda öyle dedi off off anne olmak çok zormuş kızlar
Senin bahsettiklerin bende 20. hafta civarında oluyordu. Korkulacak birşey yok ama tabiki doktoruna da anlat. Rahim kaslarınla ilgili tamamen bana da merdivenlerden inerken ayağım boşluktayken oluyordu kalıyordum öyle. Doktora anlattım hemen magnezyum verdi, öyle de geçti. Benim bir çok ağrımın dermanı magnezyum, ne kas varmış bende ne kasıntıymışım demeden edemiyorumay canım çok sancım varrrr bıçak saplanması gibi adım atamadım merdiven inemedimm sanki adım atınca aşağıdna bişiler akıp gidecek gibi ödüm koptu. KALdım öyleee ağrısıda cabasıydı(
bugün biraz iyiim ama durup duurp oluyor iki gündürr o yüzden gideceğim dr a
Doktoruna anlat istersen hepsi çok normal ghepimiz yaşadık hala yaşıyoruz bunları, bak yukarı magnezyum:):):) Ama üst üste geldiyse hepsi sinirini de bozuyorsa git doktora için rahatlasın...aybükemin telaşına düşdük dün (neyse derin bi nefes aldık) yazdıklarım arada kaynamış heralde, tekrar yazayım
kızlar benimde kasıklarım ve karnımın altı ağrıyo, dişlerim her fırçalamada kanıyo, dakka başı wcye gidiyorum, sonunda tuvalete tv kuralım ben orda oturayım dedim. kemiklerim etlerime batıyo, üf üf karnımda çok büyük değil, daha bu aydan yaşlılara döndüm
günaydın arkadaşlar,
3-4 gündür burayı ihmal ettim. dün bir velimle telefonda gerildik. nasıl stres olduysam okula giderken minübüste fenalaştım. sanki kalbim boğazımda atıyormuş gibi bir çarpıntı, gözlerim karardı ve midem bulandı çok fena. indim allahtan havada serindi yürüdüm okula kadar yürüdükçe açıldım. ama şuan yine hafif boğazımda nasıl desem nefes darlığı gibi bişey hissediyorum. psikolojik sanırım herşeyi kafasına takatn, dert eden, ayrıntıcı iğrenç bi yapım var ne yaparsam kendime yapıyorum ama elimde değil. bebek etkilenicek diye ödüm kopuyo(
kizlarrrr az once b.koy acibademle konustum kontrollerime zaten oraya gidiyorum, 3 hafta sonra doguma hazirlik kurslari baslayacakmis bekliyordum 20. haftayi gecmemizi katilmak icin.
gelmek isteyen olursa kurs ucretsiz, 6 hafta suruyor ve coooook yararli bir kurs.mbilmiyorum yasak mi ama kayit icin tlf numarasini isteyen arkadaslara yollayabilirim.
20. haftadan sonra katiliniyor kurslara saatleri 18:00-20:00 arasi oluyormus. ve UCRETSİZ.
yuppiiii 3 hafta sonra basliycam ben, bu arada bir hafta onceden kayit yaptirmak gerekiyor, yani iki haftamiz var kayit icin
benm abimi de büyükler tuzlu suyla yıkamışlar yeni doğduğunda.. sabaha kadar ağlamış yavrum.. tuzunu fazla mı kaçırdılar acaba :) annem engel olamamış her anlattığında üzülüryazık bebişlere yaa
benim hastanemde acıbadem, doğum kursları burada da oluyor ve doğum koçu da oluyor onu da sor, ücretsizse de süper çok faydalı oluyor çünkü...
tabiki de paylasirim, hatta yanima foto makinemi de alicam planimi yaptim ne ogrenirsem ne yaparsak herseyi sizlerle paylasicam fotolar ve videolarla. insallah cok guzel tecrube ve deneyim olacak, cok fazla sey ogrenecegimden eminim.
umarim arkadaslarimizdan firsati olanlar vardir katilmak icin.
slm kızlar bişi sorucam size aranızda tansiyon problemi yaşayan varmı..
canim sen hangi acibademe gidiyorsun? basladin mi kurslara yoksa baslayacak misin?
Kadıköy mü demiştin. Kızlar katılın bence.. ama kontenjanlıdır diye tahmin ediyorum, isim yazdırıyorsunuz falan, belli bir sayının üzerini almıyorlar...MI????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?