2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gecmıs olsun canım .. bu aylardann sonra hepımızde aynı sıkıntılar var cnmm .. benımde dun cok agrım oldu kramp seklınde ama bu sefer uzun surdu ve cok korktumm.. sımdı ıyıyım sukurr.. dıkat et kendıne cnmm .. kalsıyumm almaya bakk.. dıslerımız ıcın bu cok onemlı

yok benim bütün yazılarım gümbürtüye gidiyor, bi Allahın kuluda cevap yazma gereği duymuyor, ya görünmezim ya fazlalık

bole dusunmee cnmm ole sey olurmuu kızlar maslalahh hızlı hızlı yazıolar ben bıle yetısmıyorumm sayfalar almıs basınıı gıtmıss :) masallah bızee cenemızz dusmuss dıkkat edılmemıs olabılır ama fazlalık oldugun anlamına gelmezz cnmm alınganlımız ustumuzde bu donemlerde ıns cabucak gecerr

yok benim bütün yazılarım gümbürtüye gidiyor, bi Allahın kuluda cevap yazma gereği duymuyor, ya görünmezim ya fazlalık

Canım olur mu öyle sey.benim de cogu yazdıgıma cevap yazan olmuyor.Konu cok hızlı ilerliyor.Kalabalık olmamızdan kaynaklanıyor..O gün arkadasımın bebeği için dua edin dedim sadece 2 kişi insallah iyi olur dedi.Gerikalanların konustugu yok zıbın, yok ben yok portbebe..Kötü niyet oldugunu sanmıyorum.Sadece konu cok hızlı akıyor..

ne güzell ya benim böyle bir imkanım yok küçük bir ilçedeyim görev icabı. canımm yaptıklarınızı bizimlede paylaşırsan çok mutlu olurum ya hep birlikte doğuma hazırlık yaparız.

tabiki de paylasirim, hatta yanima foto makinemi de alicam planimi yaptim ne ogrenirsem ne yaparsak herseyi sizlerle paylasicam fotolar ve videolarla. insallah cok guzel tecrube ve deneyim olacak, cok fazla sey ogrenecegimden eminim.

umarim arkadaslarimizdan firsati olanlar vardir katilmak icin.

Son düzenleme:

benm abimi de büyükler tuzlu suyla yıkamışlar yeni doğduğunda.. sabaha kadar ağlamış yavrum.. tuzunu fazla mı kaçırdılar acaba :) annem engel olamamış her anlattığında üzülür yazık bebişlere yaa

Son düzenleme:

aynen canım sana katılıyorum dün akşamdan bu yana 30 sayfa ilerlemiş artık yetişemiyorum.......................

herkese selamlar..aybüke çok geçmiş olsun,herşeyin düzelmesine çok sevindim..çok korkuttun bizi..Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın

geçmişi anca bitirdim oyh günaydın bakıyorumda temizlikler yapılmış başlanmış ben daha kahvaltı şimdi yapıcam prensesimde uyuyo ana kız uykucuyuz .ağrısız günler geçirin bugün güzel anneler

Günaydın kızlar...

Senin bahsettiklerin bende 20. hafta civarında oluyordu. Korkulacak birşey yok ama tabiki doktoruna da anlat. Rahim kaslarınla ilgili tamamen bana da merdivenlerden inerken ayağım boşluktayken oluyordu kalıyordum öyle. Doktora anlattım hemen magnezyum verdi, öyle de geçti. Benim bir çok ağrımın dermanı magnezyum, ne kas varmış bende ne kasıntıymışım demeden edemiyorum Ama her türlü oram ağrıdı burama bişey saplandı şikayetimin sonunda tüm kontrollerimi yapıyor, idrar yollarıma da bakıyor, sonra hooop geliyoruz yine magnezyuma devam konusuna:):):) Korkulacak birşey yoktur eminim sende de...
Doktoruna anlat istersen hepsi çok normal ghepimiz yaşadık hala yaşıyoruz bunları, bak yukarı magnezyum:):):) Ama üst üste geldiyse hepsi sinirini de bozuyorsa git doktora için rahatlasın...

Bebek o kadardan etkilenmez merak etme, ama endişhe, gerginlik atakları çok fena çok sinirdir, eski panik bozuklulardanım bende ( çok şükür eski).. Seni güldüren insanlarla görüş bu arada bence, veya seni güldüren filmler diziler izle, biraz pelte gibi ol:):):)

benim hastanemde acıbadem, doğum kursları burada da oluyor ve doğum koçu da oluyor onu da sor, ücretsizse de süper çok faydalı oluyor çünkü...

bi de anannem hala hakli gibi terin kokmuyo iste tuzlamasak kokardin diyo.. teyyyy Allah'im yaaa...

benim hastanemde acıbadem, doğum kursları burada da oluyor ve doğum koçu da oluyor onu da sor, ücretsizse de süper çok faydalı oluyor çünkü...

canim sen hangi acibademe gidiyorsun? basladin mi kurslara yoksa baslayacak misin?

Kadıköy mü demiştin. Kızlar katılın bence.. ama kontenjanlıdır diye tahmin ediyorum, isim yazdırıyorsunuz falan, belli bir sayının üzerini almıyorlar...MI????

slm kızlar bişi sorucam size aranızda tansiyon problemi yaşayan varmı..

slm canım tansiyon problemi derken düşmesi mi yükselmesi mi.. benim düşüyo hep yani havasız ortamlarda ve özellikle ayakta duruyosam.. kalabalık otobüsler de mesela.. sıcak basması ve bayılma hissi oluyo hatta bi kez bayıldım otobüste..

canim sen hangi acibademe gidiyorsun? basladin mi kurslara yoksa baslayacak misin?

Ben eskişehir acıbademe gidiyorum. Burada doğum kursları benim hamileliğimden beri iki kere yapıldı bitti, ikisine de katılmadım. Geçen hafta doktorum beni hastanedeki doğum koçuna yönlendirdi, onunla bir takım konuşmalara ve eğitimlere başladık ve kursların içeriğini detaylarıyla anlattı, bir kaç haftaya da benim doktorumun yöneteceği bir kurs programının başlayacağını söyledi. Ben şimdi onu bekliyorum. Kurs içeriklerini ve detaylarını doğum koçundan biliyorum yani...

Kadıköy mü demiştin. Kızlar katılın bence.. ama kontenjanlıdır diye tahmin ediyorum, isim yazdırıyorsunuz falan, belli bir sayının üzerini almıyorlar...MI????

yok canim Bakirkoy Acibadem ama sanirim diger Acibadem'lerde de vardir ayni kurs. bildigim kadariyla kontenjanli, ve kayitlar 2 hafta sonra baslayacak. 1 haziranda rutin kontrole gittigimde daha ayrintili bilgi alicam yine patlasirim. Bence de kesinlikle anne adaylarinin katilmasi gereken bir kurs sadece fiziken degil ruhen de hazirlanmaya yardim edecegini dusunuyorum, cok kapsamli bir kurs 6 hafta suruyor icerigi cok dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…