2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar geçmişi pek okuyamadım geçen gün çok rahatsızlandım
halimi görseniz ağlardınız,bel ağrısı,bulatı,kusma,mide ağrısı,sırtımdan ayak bileklerime kadar inanılmaz ağrı
sebebi nedir bilemedik olağan bi hamilelik bulatısımı,üşütme mi,kızımın çarşaflarını değiştireyim
dedim hani lastikli çarşaflarda döşeği kaldırmak ucunu geçirmek falan gerekiyor ya o işleri yapmıştım
ama o kadarcık da mı yapmicaz yaa,bana yardımcı gerek o zaman ve çook para aynı zamanda
neyse böyle işte akşamı hastanede buldum kendimi 1 serum yiyince biraz iyi oldum ama
bulantım ara ara devam ediyor...ki kızımda bulantı nedir hiç bilmemiştim hatta keşke biraz bulansa da hamileliğimi anlasam derdim
amaaannn allah korusun,inşallah son olur bu.:18:iğrenç bi duyguymuş allah yaşayanlara sabır versin diyorum.
Bu arada iştahsızlık bende hat safhada canımın bişeyler istemesi için kendimi zorluyorum adeta,bütün gün bişey yemesem iyidir yani
eşime ayıp olmasın diye yiyorum artık,yemek işi o garibe ihale kaldı çünkü
demekki benimki de böyle bi aşerme olayı mıdır nedir anlamadım...
Son olarak bugün gittik dr.a bebeğimin kalp atışlarını da duyduk çok şükür
darısı dr. gitmeyi bekleyenlere diyorum inşallah

gözün aydın canım.. bulantı halsizlik olayı bendede var. hiç birşey yiyemiyorum.. bitek tatlı ve kuru yemiş yiyebiliyorum oda kilo problemim yok diye.. serumun fayası oldumu. bende düşünüyorum gidiyim acile diye ama zararı olurmu diye evde çekiyorum..

tabi canım mutlaka yazarım yarın kontrole gidicem dua et bana canım

yok yok yanlış anlamam tatlım :):)sağol iyi dileklerin için içimi rahatlattın tatlım sende inşallah bir an önce iyi olursun canım

Arkadaşlar hangi şampuanı kullanıorsunuz saçlarım çok dökülüyor?

bende ve eşimde saç dökülmesi vardı. uzun süredir. evde yerlerden saç toplamaktan fenalık geçircektim artık. heryer saç. bende bioblas aldım. ve şuan en çok sevindiğim şey :) yerlerde saç yok şiddetle tavsiye ediyorum canım.

kızlar kilo porblemi bendede var. 1 kilo kadar almışım daha şimdiden. hiç doymuyorum. midemin sonu yok sanki. durmasam rahatsız olana kadar yerim heralde. ne olcak bu halim bilmiyorum. akşam 11 de oturdum, 4 çeşit meyveyi aynı anda yedim.
arkadaşlardan biri elevit için zararlı demiş. bende elevit kullanıyorum. içime bir şüphe düştü.

Geçmiş olsun..Bol bol dinlen. Bende de hiç yok bulantı (tahtaya vurayım ama ben daha 5 haftalık bile olmadım) Belki geç başlar, senin kaçıncı haftada başladı? Ben de işleri iyice saldım. Dinlenmem lazım deyip yatıyorum bol bol. Ama müthiş bir vicdan azabı duyuyorum hem ev işini hem de ofis işimi aksattığım için. Toparlanıp normal bir insan gibi davranmaya başlamam lazım. Hadi ev mühim değil de, hocam beni öldürecek yakında.

Bioblas ta organik şampuan.. Organik şampuanları yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve dökülmeyi anında kesti. Bioblas, innova placenta, hc sampuanı, sarımsak şampuanı, DL laboratories.... herseyi denedim ben de. KEsinlikle çok faydalılar. Hoş ben haftada iki kere saç yağıyla bakım da yapıyorum.Çok şükür bende de yok dökülme henüz hamilelikten ötürü.
Ay bende iştahta yok... Ya bende hiç hamilelik belirtisi yok yaaa. ne bulantı ne iştah..Gayet normal devam ediyorum hayata..Yalnızca üstümde acaip bir tembellik var.

bende senın gıbıyım yaa...bı tuhafım sankı hıc bısı yokmus gıbı..bır gorsekde ıcımız rahatlasa dımı ama yaaaaa

Cnm merak etme yolun basindasin bikac haftaya baslar gercek sikayetlerin
toparlanip normal hayat demissin ya onuda unutmak zorunda kalirsin.
Nerdeyse 2 haftadir boyleyim cok kotuyum mide bulantilari Halsizlik erkenden uyuma agresiflik. Anlicagin benim hamilelik tum anlamiyla yapisti bana :). Ne normal hayat kaldi ne baska birsey :)

Umarim sen yasamazsin

bende senın gıbıyım yaa...bı tuhafım sankı hıc bısı yokmus gıbı..bır gorsekde ıcımız rahatlasa dımı ama yaaaaa

Acaba daha keseyi bile göremediğim için havaya mı giremedim diyorum. Dr yarın çağırmıştı fakat ben cumartesi ya da pazartesi gidebileceğim istanbul dışında olacağım için..
Aslında bulduk ta bunuyoruz. Bir arkadaşım 8. ayında hamileleiğinde.. Dediği şu oldu" Bulantın olmazsa kilo da almazsın. Bizim topikte bulantısı olanlar daha çok kilo aldı çünkü bir süre sonra bulantıyı bastırsın diye daha çok yediler"

bende senın gıbı dusunuyorummm..daha ınanamıyoruz belkı dee...yanı ben oyleyım:)bende nasıpse salı gunu gıdıcem bakalım ıns bı aksılık cıkmaz cok korkuyorumaslında bu rahatlıgımı da anlamıyorum dr erken dedı gelme dedı bugun 7.hafta bıtıyor ben hala drun randevusunu beklıyorum baskası olsa cokdan solugu dr da alırdı:))sanırım korkuyorum

7. haftada mı başladı bunlar? Ay benim savunmaya hazırlanmam lazım erkenden uyumamam lazım, deliler gibi çalışmam lazım .. lazım da lazım... ama saldım gitti.... Haftaya başlayacağım kesin diye telkind ebulunuyordum kendime... İnsallah en hafifinden yaşarım tüm bunları yaşarsam. Şimdi tek olan sey arada bir adet ağrısı ve akıntı...

benim de hala bulanmiyor; istah en yuksek duzeyde ama kendimi frenliyorum tabi...yemek isi benim de esime kaldi; o mutfakda, ben bolbol makale ve kitap okuyorum
kalp atislarini duymana cok sevindim...

Son düzenleme:
Kızlar patronlarınıza hamile olduğunuzu ne zaman söylemeyi planlıyorsunuz?Biz daha ailelere bile söylemedik ama sanırım patronuma söylemem gerek. Çünkü bana seyahat organize edip duruyor. İlk üç ayda uçak seyahati pek önerilmiyrodu değil mi? Dr a gideyim soracağım....

bende gördüm bebeği doktor karından ultrasondan baktı 6+3 müş bide 6 tüp kan alındı, miğde bulantılarım iyice fenlaştı kahvaltı falan hiç yapamıyorum çok üzülüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…