kızlarrr ben en son 11 ocakta gittim dr a ve birdahaki randevum 11 şubatta günler geçmek bilmyiorrrrrr neyapacğaım yawssssss
çok merak ediyorumm bıdığı ne durumda diye(
işime bile konstante olamıyorum püfssss
iki üclü testlerin sonucu negatif ciktigi takrde yapilan önerilen tek tedavi
bebegin yasamina son vermek oluyor maalesef ,3 kizim var ikinci kizimda
hamileligimi 12 haftalik iken ögrendigim ve daha öncesinde ameliyatt gecirip
agir ilaclar kullandigimdan bu testi banada önerdiler ,rendevum dahi alinmisti
aksi taktirde bir sonuc ciktiginda ne gibi tedavi uygulanacagini sordugum zaman
siz isterseniz bebegi Alacagiz cevabini verdi doktor ,anne karninda tedavi yok
deyince rendevauyu iptal edip Bana bebegimi lutfeden Rabbinme emanet ettim
kalbi atan bir cana kiyamiyacagim gibi ,Ben bir anne olarak Rabbimden ümidimi kesemezdim ,bu nedenle su andada böyle bir test söz konusu olamaz ..
Ben bebegimi Rabbime emanet ettim o en iyi emanet sahibidir kulunu darda birakmaz ..
slm kızlaar nasılsınız biz miniğimle fenalardayız daha doğmadan canımıza okuduaşırı mide bulantısı ve kusma sebebiyle dün gece hastanedeydik ve serumla geçirdik geceyi Allah kiimseyi bu hadde getirmesin hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorum çok özledim doyasıya yemek yameyi. ama en çok korktuğumda aldığım kiyasal şeylerin bebeğime zarar varmesi nolur okuduğunuzda bile olsa dua edin biran önce bitsin şu sıkıntılı günler
kızlarrr ben en son 11 ocakta gittim dr a ve birdahaki randevum 11 şubatta günler geçmek bilmyiorrrrrr neyapacğaım yawssssss
çok merak ediyorumm bıdığı ne durumda diye(
işime bile konstante olamıyorum püfssss
Canım sen ne bakıyosun o hemşireye.Daha böyle seylere karar vermek için çok erken.Bak hersey güzel cıkmıs ne güzel.Senin gibi güzel haberler almayı dört gözle bekleyen insanları düşün.Arkadaşlar Merhaba
Bugün randevum vardı ultrasonda herşey normal çok şükür ama progestana devam az da olsa kanama göründü..İdrar tahlili ve 3 tüp kan alındı ama ben fenalaştım ayaklarımı filan kaldırdılar bişeyler koklattılar neyseki tam bayılmadan atlattık.Hemşire normal doğum yapamycaksınız galiba dedi çok üzülüyorum ama elimde değil param olsa psikolojik destek için doğum koçu tutucam o kadar yani..Çok moralim bozuldu(
Seida kullanıcısından alıntı
kalbi atan bir cana kiyamiyacagim gibi ,Ben bir anne olarak Rabbimden ümidimi kesemezdim ,bu nedenle su andada böyle bir test söz konusu olamaz ..
Ben bebegimi Rabbime emanet ettim o en iyi emanet sahibidir kulunu darda birakmaz ..
CANIM ŞUANKİ HAMİLELİĞİNDE Mİ GERÇEKLEŞTİ BU OLAY..RABBİM YARDIMCIN OLSUN..KİMSEYİ BÖYLE BİR İMTİHANA SOKMASIN..ÇOK ZOR..AMA ÇOĞU KİŞİDEN DUYDUM..SAKAT DEDİLER..AMA DOĞDUĞUNDA TURP GİBİYDİ BEBEKLERİ MAAŞALLAH...SENİNDE ÖYLEDİR İNŞALLAH CANIM.
Arkadaşlar Merhaba
Bugün randevum vardı ultrasonda herşey normal çok şükür ama progestana devam az da olsa kanama göründü..İdrar tahlili ve 3 tüp kan alındı ama ben fenalaştım ayaklarımı filan kaldırdılar bişeyler koklattılar neyseki tam bayılmadan atlattık.Hemşire normal doğum yapamycaksınız galiba dedi çok üzülüyorum ama elimde değil param olsa psikolojik destek için doğum koçu tutucam o kadar yani..Çok moralim bozuldu(
ben de hipotiroidi hastasiyim ve duzenli ilac kullaniyorum. benim gebelikle yukselmedi ama her ay baktirmayi dusunuyorum. biliyorsunuz cok onemli tiroid degerleri(null)
evet ben sizlerden iki hafta geriden geliyorum. bakalim benim basima neler gelecek!(null)
bazi testler icin ayri tuplerde kan alinmasi gerekiyor. tam parametrelerle kan testi, kizamikcik, hepatit,hiv, toksoplazma, glukoz duzryi, tsh, t3, t4, demir, demir baglana kapasitesi vsy vsy.benden bu iki hafta icinde 6 tup kan alindi ve dr um henuz baslamadi testlere. bakalim o neler isteyecek. bu arada yaptirabildiklerinizi saglik ocaginda ucretsiz saglik ocaginda yaptirin ozel hastaneler inanilmaz fiyatlara yapiyor bu basit testleri(null)
seninki benden ilerideymis. benim daha 5 haftalik...yaa benim dr umda cok rahat. o oyle rahat rahat konusunca ben de gevsiyorum. neyse pazartesi saat 11 e aldim randevumu sonunda.(null)
dr ne kadarda bir baktirmak lazim dedi. ben de hamile kalmayi planlamadan bir ay once endokrinciye gitmistim ve tsh im yuksek cikmisti, haliyle ilac dozu artmisti . ama 4. hafra gebeligimde yine test yaptirdim gayet normaldi degerler. biliyorsun hipotiroidi de dalgalanmalar cok oluyor korkuyorum tiroidim hamilelikte dalgalanacak ve ilac dozu az gelecek diye. zaten bir cocuk yapicam o da normal zekali olsun di mi?(null)
Benim bildiğim kromozom anormallikleri, genetik hastalıklar için risk oranını veriyor. Tedavi gibi bir sey yok. Riskli çıkarsa arkasından üçlü test ve amniyosentez yapıyorlar. Yine bebekte anormallik çıkarsa isteğe bağlı kürtaj yapıyorlar.
Ben ikili test yaptırırım.Umarım da diğerlerine gerek duyulmaz.
canım ikili testte ki riskler onlar için daha önemli, sonrasında 3lü yapıyorlar risk hala yüksekse bebeği alıyorlar. Benim ikilim 28 şubatda, inşallah herşey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?