2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlaar nasılsınız biz miniğimle fenalardayız daha doğmadan canımıza okudu aşırı mide bulantısı ve kusma sebebiyle dün gece hastanedeydik ve serumla geçirdik geceyi Allah kiimseyi bu hadde getirmesin hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorum çok özledim doyasıya yemek yameyi. ama en çok korktuğumda aldığım kiyasal şeylerin bebeğime zarar varmesi nolur okuduğunuzda bile olsa dua edin biran önce bitsin şu sıkıntılı günler

Ya bende aynı senin gibiyim en son 18 ocakta gittim. ondan 5 gün önce bir daha gitmişitm:) doktora benim merakım evhama dönüşüyor geldim duramadım iyi mi bakalım mı dedim:) şimdi uzuuun zamandır gitmiyorum gibi geliyor ama 1 hafta olmuş daha. Ve bana da ( eğer merak etmezsen) seni görmem gereken zaman 1 ay sonra demişti doktorum.
Ne yapmak lazım acaba..

çok güzel anlatmışsın canım......

Bu arada beni de listeye ekler misiniz SAT 24 Kasım 2011 yaşım 29 eskişehirden. kilom 66 boyum 1.75 beklenen doğum ( daha çok erken ama ) 4 Eylül Bu kadar...
Sevgiler

Seida kullanıcısından alıntı
iki üclü testlerin sonucu negatif ciktigi takrde yapilan önerilen tek tedavi
bebegin yasamina son vermek oluyor maalesef ,3 kizim var ikinci kizimda
hamileligimi 12 haftalik iken ögrendigim ve daha öncesinde ameliyatt gecirip
agir ilaclar kullandigimdan bu testi banada önerdiler ,rendevum dahi alinmisti
aksi taktirde bir sonuc ciktiginda ne gibi tedavi uygulanacagini sordugum zaman
siz isterseniz bebegi Alacagiz cevabini verdi doktor ,anne karninda tedavi yok
deyince rendevauyu iptal edip Bana bebegimi lutfeden Rabbinme emanet ettim
kalbi atan bir cana kiyamiyacagim gibi ,Ben bir anne olarak Rabbimden ümidimi kesemezdim ,bu nedenle su andada böyle bir test söz konusu olamaz ..

Ben bebegimi Rabbime emanet ettim o en iyi emanet sahibidir kulunu darda birakmaz ..

CANIM ŞUANKİ HAMİLELİĞİNDE Mİ GERÇEKLEŞTİ BU OLAY..RABBİM YARDIMCIN OLSUN..KİMSEYİ BÖYLE BİR İMTİHANA SOKMASIN..ÇOK ZOR..AMA ÇOĞU KİŞİDEN DUYDUM..SAKAT DEDİLER..AMA DOĞDUĞUNDA TURP GİBİYDİ BEBEKLERİ MAAŞALLAH...SENİNDE ÖYLEDİR İNŞALLAH CANIM.

Arkadaşlar Merhaba

Bugün randevum vardı ultrasonda herşey normal çok şükür ama progestana devam az da olsa kanama göründü..İdrar tahlili ve 3 tüp kan alındı ama ben fenalaştım ayaklarımı filan kaldırdılar bişeyler koklattılar neyseki tam bayılmadan atlattık.Hemşire normal doğum yapamycaksınız galiba dedi çok üzülüyorum ama elimde değil param olsa psikolojik destek için doğum koçu tutucam o kadar yani..Çok moralim bozuldu (

Canım gecmiş olsun.İnsallah en kısa zamanda kurtulursun sikayetlerinden.Stres yapma kendine hiçbirseyi.Bebege en cok zarar veren sey annenin stresi imiş.Dikkat etmek lazım.

Canım benim gittiğim doktor genelde 15 güne bir cagırıyor. Seninki neden okadar seyrek ki? Gerci özel hastaneler para koparmak için gerekli gereksiz birsürü tahlil tetkik yapıyorlar lüzumsuz yere.Ondan da olabilir benimki.

Canım sen ne bakıyosun o hemşireye.Daha böyle seylere karar vermek için çok erken.Bak hersey güzel cıkmıs ne güzel.Senin gibi güzel haberler almayı dört gözle bekleyen insanları düşün.

amin amin cümlemize hayirla kucagimiza almak nasip etsin yaradan

yok bu hamileligimde degil su anda dördüncüye hamileyim ikinci hamileligimde olmustu yani 13 sene önce kizim turp gibi masALLAH zekasinda veya
bedensel olarak hic bir seyi yok Rabbime sükürler olsun ,kalbiniz rahat olsun bayanlar doktorlarin her dedigini yaptirmayin arastirin sonucunu sorun
artisini eksisini hesaplayin ,en önemliside bize bu minicik yavrulari bahseden
lutfeden yaradana güvenip emanet edelim ,bu bebisimde bir defa gittim dr
bin bir cesit sorun buldu hesaba göre 8 haftasi bitmis olmali ,fakat benim
cancagazim daha henüz 6 haftalik gibi minikmis ,Rabbim hayr etsin
eger o bana bu evladi 9 sene sonra bahsetti ise vardir bir hayir vardir bir hikmet
ona emanet ettim ve bütün rendavularimi iptal ettim ,deli olmiycam bu sefer
yok kücüktü yok söyleydi yok böyleydi 16 haftaya kadar zaten bir sey yapamiyorlar
tibben o zaman bilipte cildirmanin ne anlami var ,ben canimin parcasini
emanetlerin en iyi koruyucusuna ,en merhametlisine emanet ettim o ne derse
basim gözüm üstüne vardir bir hayir deyip emanet sahibine sükretmek düser bize
diger kizlarimda deli ettikleri gibi beni bunda edemiyecekler insaAllah

Rabbim evlatlarimizi koruyucu melekleri ile korusun hayirlisi ile saglikli
bir sekilde kucagimiza almak nasip etsin (amin)

bende kan alınınca bayılırdım, yatarak aldırarrak ve almadan önce çikolata yiyerek kendimi rahatlatarak aştım
yıllarca 1 tüp kan alsaar bayılırdım hastane kabustu bana şimdi 6 tüp bile aldırıyorum psikolojik bir kere bayılmazsan gerisi geliyor

bazi testler icin ayri tuplerde kan alinmasi gerekiyor. tam parametrelerle kan testi, kizamikcik, hepatit,hiv, toksoplazma, glukoz duzryi, tsh, t3, t4, demir, demir baglana kapasitesi vsy vsy.benden bu iki hafta icinde 6 tup kan alindi ve dr um henuz baslamadi testlere. bakalim o neler isteyecek. bu arada yaptirabildiklerinizi saglik ocaginda ucretsiz saglik ocaginda yaptirin ozel hastaneler inanilmaz fiyatlara yapiyor bu basit testleri

benim doktor elevit ve folik asit verdi ama ikisini aynı gün içme dedi. sizlerde de böyle bişey var mı?

dr ne kadarda bir baktirmak lazim dedi. ben de hamile kalmayi planlamadan bir ay once endokrinciye gitmistim ve tsh im yuksek cikmisti, haliyle ilac dozu artmisti . ama 4. hafra gebeligimde yine test yaptirdim gayet normaldi degerler. biliyorsun hipotiroidi de dalgalanmalar cok oluyor korkuyorum tiroidim hamilelikte dalgalanacak ve ilac dozu az gelecek diye. zaten bir cocuk yapicam o da normal zekali olsun di mi?

merhabalar hanımlar,

belirtisiz günlerden sonra artık hemen hemen herkeste bir bulantı-halsizlik sıkıntısı var gibi. benim bulatım-iştahsızlığım var tabii ama asıl perişan eden "mide yanması". sizlerde de varmı? ağzıma sürekli yediklerimin acı suyu geliyor. geğirme ihtiyacı duyuyorum. ve inanılmaz derecede midem yanıyor.

bir de bebekle ne alakası var bilemiyorum ama geceleri uykudan bacak ağrısıyla uyanıyorum. bacağımın sabit bir kısmı her gece ağrıyor. magnezyum eksikliğinden kramplar olailirmiş ama bu ağrı ve bebek de daha 8+2

canım ikili testte ki riskler onlar için daha önemli, sonrasında 3lü yapıyorlar risk hala yüksekse bebeği alıyorlar. Benim ikilim 28 şubatda, inşallah herşey güzel olur

tüm yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
eğer sadece bebeği aldırma seçeneği sunuyorlarsa ben yaptırmıcam ikili test filan.
strese sokmaktan başka hiçbişey değil
haksızmıyım

o senin bilecegin is ama ben bu testleri yaptirmaktan yanayim. en azindan kurtaj olmasa bile kaderine bile bile razi olursun. ki sanirim ben ozurlu bir cocuk buyutmek istemeyebilirim. onun sorumlulugu cok cok buyuk. her seyden evvel ben ölünce ona kim bakacak diye dusunurum. ama biz icimizi serin tutalim. insallah hepimizin bebegi saglikli olacak. boyle seyleri yasamayalum hatta konusmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…