Kızlar patronlarınıza hamile olduğunuzu ne zaman söylemeyi planlıyorsunuz?Biz daha ailelere bile söylemedik ama sanırım patronuma söylemem gerek. Çünkü bana seyahat organize edip duruyor. İlk üç ayda uçak seyahati pek önerilmiyrodu değil mi? Dr a gideyim soracağım....
hayirli olsunnnnnn
doktora bahsetmedin mi mide bulantisindan? ilac verirdi...
heyecandan herşeyi unuttum hatta ultrason resmini almayı bile, neyse ki yarın bidaha gidicem test sonuçları için.
bende gördüm bebeği doktor karından ultrasondan baktı 6+3 müş bide 6 tüp kan alındı, miğde bulantılarım iyice fenlaştı kahvaltı falan hiç yapamıyorum çok üzülüyorum ya
bu kadar kanı ne tahlılı ıcın alıyorlamıs bılgın varmı?bu arada gozun aydın hayırlısı olsun hıc uzulmeee bak ne guzel sagsalım bebısını gormussun
Kızlar patronlarınıza hamile olduğunuzu ne zaman söylemeyi planlıyorsunuz?Biz daha ailelere bile söylemedik ama sanırım patronuma söylemem gerek. Çünkü bana seyahat organize edip duruyor. İlk üç ayda uçak seyahati pek önerilmiyrodu değil mi? Dr a gideyim soracağım....
yok canim bende nerdeyse 2 haftadir var hergun gecer diye umitleniyorum ama nerde..7. haftada mı başladı bunlar? Ay benim savunmaya hazırlanmam lazım erkenden uyumamam lazım, deliler gibi çalışmam lazım .. lazım da lazım... ama saldım gitti.... Haftaya başlayacağım kesin diye telkind ebulunuyordum kendime... İnsallah en hafifinden yaşarım tüm bunları yaşarsam. Şimdi tek olan sey arada bir adet ağrısı ve akıntı...
günaydın kızlar nasılsınız???benim bulantılarım var hala(((
burda okuduğum kadar herkes özel hastaneye gidiyor.Benim özel hastanelere para ödeyecek kadar bütçem olmadığı için
çapaya gidiyorum...çapada muayene olan yada doğum yapan varmı????
doktor ayrıntılı test dedi tek tek söylemedi, sanırım sonuçlara bakarken açıklar bende sorarım unutmazsam.
Acaba daha keseyi bile göremediğim için havaya mı giremedim diyorum. Dr yarın çağırmıştı fakat ben cumartesi ya da pazartesi gidebileceğim istanbul dışında olacağım için..
Aslında bulduk ta bunuyoruz. Bir arkadaşım 8. ayında hamileleiğinde.. Dediği şu oldu" Bulantın olmazsa kilo da almazsın. Bizim topikte bulantısı olanlar daha çok kilo aldı çünkü bir süre sonra bulantıyı bastırsın diye daha çok yediler"
masallah 6 tup bı de....ya ben korkuyorumm kan bıle veremıyorum:2:
yok canim bende nerdeyse 2 haftadir var hergun gecer diye umitleniyorum ama nerde..
o bulantilarla benimde basim dertte.. hemen hemen 2 haftadir hergun boyleyim.. beslenemiyorum diye cok uzuluyorum ya
cnm benim bulantım yok. olan bulantıda ilaçdan dolayı. su içiyorum hafif mideme vurunca bişiyde yemiyrm. ama akşamları midem deliniyor sanki. 1 kiloda almışım şimdiden. 72,50 çıktım sabah:18:
evet 6 büyük tüp benimde tüpleri görünce gözlerim kocaman açıldı, ben kan fazla görmeye dayanamıyorum alınırken hiç bakamadım. Eşimde bembeyaz oldun eve gidince bi bardak pekmez iç deyip durdu.
Benim dün tansiyonum 9 5 ti bugin 8 4 oldu.Tuzlu yiyorum ayaklarımı kaldırıyorum ama işe yaramıyor baş dönmesi yapıyor.Yarın randevum var sorucam inş druma...
kızlar aranızda troıd ılacı kullanan var mı???
kızlar aranızda troıd ılacı kullanan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?