2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben tahlıl yaptırdıgım gun soyledım:))ızın alıyorum bu kız nereye gıdıyor dıyecek hem zaten halsızlıkten anlasılıyor ayrıca bılmelerı lazım ne olur ne olmaz dunyanın bın bır turlu halı var

bende gördüm bebeği doktor karından ultrasondan baktı 6+3 müş bide 6 tüp kan alındı, miğde bulantılarım iyice fenlaştı kahvaltı falan hiç yapamıyorum çok üzülüyorum ya

bu kadar kanı ne tahlılı ıcın alıyorlamıs bılgın varmı?bu arada gozun aydın hayırlısı olsun hıc uzulmeee bak ne guzel sagsalım bebısını gormussun

günaydın kızlar nasılsınız???benim bulantılarım var hala(((

burda okuduğum kadar herkes özel hastaneye gidiyor.Benim özel hastanelere para ödeyecek kadar bütçem olmadığı için
çapaya gidiyorum...çapada muayene olan yada doğum yapan varmı????

bu kadar kanı ne tahlılı ıcın alıyorlamıs bılgın varmı?bu arada gozun aydın hayırlısı olsun hıc uzulmeee bak ne guzel sagsalım bebısını gormussun

doktor ayrıntılı test dedi tek tek söylemedi, sanırım sonuçlara bakarken açıklar bende sorarım unutmazsam.

Canim bulantim yok diye sevinme:)benimde ilkinde 8 haftada basladi 14 haaftaya kadar oldum dirildim.serumlarla yasadim.evden ccikamadim.ayiptir kova yanimda olu gibi yattim:)bunda ins olmaz diyorum.dua et olmasin:)

yok canim bende nerdeyse 2 haftadir var hergun gecer diye umitleniyorum ama nerde..

o bulantilarla benimde basim dertte.. hemen hemen 2 haftadir hergun boyleyim.. beslenemiyorum diye cok uzuluyorum ya

cnm benim bulantım yok. olan bulantıda ilaçdan dolayı. su içiyorum hafif mideme vurunca bişiyde yemiyrm. ama akşamları midem deliniyor sanki. 1 kiloda almışım şimdiden. 72,50 çıktım sabah:18:

masallah 6 tup bı de....ya ben korkuyorumm kan bıle veremıyorum:2:

evet 6 büyük tüp benimde tüpleri görünce gözlerim kocaman açıldı, ben kan fazla görmeye dayanamıyorum alınırken hiç bakamadım. Eşimde bembeyaz oldun eve gidince bi bardak pekmez iç deyip durdu.

yok canim bende nerdeyse 2 haftadir var hergun gecer diye umitleniyorum ama nerde..

o bulantilarla benimde basim dertte.. hemen hemen 2 haftadir hergun boyleyim.. beslenemiyorum diye cok uzuluyorum ya

Suan beslenemiyorum diye uzulme normal sureci yasiyorsun bulantilarin gecince beslenmen duzelir.kizimda 14 haftada 10 kilo verdim bulantidan.gecince hergun sut peynir ceviz ayran yogurt mutlaka yedim 3850 dogdu gayet iyiydi yani.uzulme

cnm benim bulantım yok. olan bulantıda ilaçdan dolayı. su içiyorum hafif mideme vurunca bişiyde yemiyrm. ama akşamları midem deliniyor sanki. 1 kiloda almışım şimdiden. 72,50 çıktım sabah:18:

benımde fena ıstahım acık yaaa...sımdıden sısmeye basladım umarım boyle gıtmez

evet 6 büyük tüp benimde tüpleri görünce gözlerim kocaman açıldı, ben kan fazla görmeye dayanamıyorum alınırken hiç bakamadım. Eşimde bembeyaz oldun eve gidince bi bardak pekmez iç deyip durdu.

bende doktor fobısı var zaten ole bole deıl..hasta olsam bıle dr gıdemyorum ne yapcam bılmem allah yardımcım olsun durumum vahım:)

Benim dün tansiyonum 9 5 ti bugin 8 4 oldu.Tuzlu yiyorum ayaklarımı kaldırıyorum ama işe yaramıyor baş dönmesi yapıyor.Yarın randevum var sorucam inş druma...

progestan kullanıyorsan o yapıyormuş. benimde tansiyonum normalde 9 5 ama progestan kullandığımdan beri 7 4 falan çıkıyodu dr a sordum ilaç yapar dedi

kızlar aranızda troıd ılacı kullanan var mı???

merhabaa bn kullanmıyorum ama kullanan bir arkadaşım varrrr hamile kalınca ilacı bırakacağını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam ben bu konuyu dr unaa biran önce sor canım ihmal etme

kızlarrr ben en son 11 ocakta gittim dr a ve birdahaki randevum 11 şubatta günler geçmek bilmyiorrrrrr neyapacğaım yawssssss
çok merak ediyorumm bıdığı ne durumda diye(
işime bile konstante olamıyorum püfssss

kızlar aranızda troıd ılacı kullanan var mı???

Ben kullanıyorum. Hipotiroidim var çünkü. tam 8+1 günlük hamileyim bende. Hamilelikten önce de 4 yıldan beri kullanıyordum. hamileliğimi öğrendiğimde 5+6 haftalıktı tiroidime baktırdım hemen azıcık yükselmişti şimdi ilaç dozunu yükselttik normale dönmesini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…