benim doktor elevit ve folik asit verdi ama ikisini aynı gün içme dedi. sizlerde de böyle bişey var mı?
dr ne kadarda bir baktirmak lazim dedi. ben de hamile kalmayi planlamadan bir ay once endokrinciye gitmistim ve tsh im yuksek cikmisti, haliyle ilac dozu artmisti . ama 4. hafra gebeligimde yine test yaptirdim gayet normaldi degerler. biliyorsun hipotiroidi de dalgalanmalar cok oluyor korkuyorum tiroidim hamilelikte dalgalanacak ve ilac dozu az gelecek diye. zaten bir cocuk yapicam o da normal zekali olsun di mi?
Kızlar size bir şey sorucamm. Yattıkça paranoyak oluyorum galiba:)PP Bebişlerini gören yada kalp atışını duyan arkadaşlar
1- Son sat tarihiniz neydi
2- Kaçıncı haftada gördünüz
3-Alttanmı üsttenmi baktı doktor.
Benimkisi geç döllenme ama şimdiye kadar kalp atışının duyulması lazımmışgibi geliyor....
Kızlar size bir şey sorucamm. Yattıkça paranoyak oluyorum galiba:)PP Bebişlerini gören yada kalp atışını duyan arkadaşlar
Benimkisi geç döllenme ama şimdiye kadar kalp atışının duyulması lazımmışgibi geliyor....
Merhaba hanımlar. İkili test hakkında düşündüklerimi paylaşmak istiyorum ben de. Ben kesinlikle kürtaj karşıtı bir insanım. Nasıl olursa olsun, hasta da sağlıklı da olsa o evladı Allah bizi imtihan etmek için gönderiyor. %100 sağlıklı da olsa büyüdüğündeki karakterine, ahlakına nasıl etki edemiyorsak doğmadan önce sağlıklarına hiç bir etkimiz yok. Eğer ikili testte bir sorun varsa en azından bu bizi doğumda yaşayacağımız büyük bir şoktan kurtarır. Bebek gelene kadar, onun özel ihtiyaçları neler öğrenebiliriz, onun daha rahat etmesi için, daha iyi yetişmesi için nasıl davaranmamız gerektiğini araştırabiliriz. bizimle aynı şeyleri yaşayan insanlardan tecrübelerini öğrenebiliriz. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı olur ama eğer bu bizim imtihanımız olacaksa 1 adım önceden hazırlık yapmaya başlamak için bu testler önemli diye düşünüyorum.
tabi canım mutlaka yazarım yarın kontrole gidicem dua et bana canım
sat 5 aralık
5+6 da alttan 6+5 de üstten gördük kalp atışlarını canım. Her bebekde illa 6. haftada görüncek diye bişey yokmuş. Sakın sıkma canını. zaten 3 milimcik bişey kalbini şimdi görmemeniz normal
Benim sat 6 Aralık ama aşılama ile hamile kaldım..Hemen hemen her ikiniz ilede aynı sayılır. Bende sadece üstten bakıyor doktor. Geç döllenme var dedi. Doktora göre ben henüz 5 haftaiçersindeyim.Ama haftaya üstten baktımda bebegi ve kalt atışını görmezsem digeryöntemle bakıcam dedi(( Kanamam oldugu için yeteri kadar stres yaşıyorum o yüzden başka bir doktora gidip kafamı karıştırmayayım diyorum ama içim içimide yiyip duruyorum şimdi. Benimde bebişi görmem yada kalp atışını duymam lazımdı (
bugün gittim doktora bebk düşmüş canım
Canım stres yapma ya, görürsün de duyarsın da inşallah...
Bende çok evhamlıyım sana diyorum ama işte en aza indirgemeye çalışıyorum...
Dün üstten baktığında göremedi de duyamadı da o kadar korktum ki anlatamam, eğer diğer yöntemi istemeseydim belkide birkaç hafta sonra gel diyecekti, o da 8-9 haftalğa tekamül ediyor, olabilir yani, korkma sakın Allahımın izniyle sende görürsün inşallah, kötü şeyler getirme aklına, dualarımız seninle
bugün gittim doktora bebk düşmüş canım
sertap888 cok gecmis olsun. En onemli sey senin sagligin ve psikolojin. en kisa zamanda tekrar anne adayi olursun insallah.(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?