2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

afiyet bal şeker olsun hayatım yediklerin çok normal yarasın yeğenime :)))
bir de akşam yemekten sonra maden suyu tavsiye ederim iyi geliyor rahatlatıyor insanı

banada yerken normal geliyor işin tuhaf tarafıııDDD o yüzden herşeyi yiyeiblecke potansiyele sahibimD

canım arada içiyorum iyi geliyor gerçekten.
ah biraz yürümeye başlasam tekrar şu ağrılarım bitseee ((
eminim çok daha rahat ederiz.
sizler yürüyormusunuz

UZUN BOYLU OLMANIN AVANTAJI İŞTE ALSAN PEK BELLİ OLMUYOR OH KEBAB VALA :))))
BENİM BOYUM 1.58 ŞİMDİ KİLOM 69 OLDU YAKINDA BİLDİĞİN TOP OLCAM YANİ :d

dualarım sizinlee hep canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah yardımcınızzz olsun.
ağlama sakın kıyamammmmmm.
Bak dıyduktan sonrası kısmı vary apisboğazlık kısmııı onuu yapmaylaım eminim işe yarayacaktır.

ayyy bu ne ben yazsam şaşar kalırsın gayet sağlıklı ve güzel bencee hiçç derttt etmeee

ay aşkım benim evet biraz fazla almışsın ama üzülme kıyamam sana bundan sonra dikkat etsen yine kardır en azından 20 le bitirmeye çalış 10 kg doğumla gider sonra emzirirsin spor yaparsın veririsin inş merak etme muckssss :)

ee o kadar da olcak zaten hamileliğimiz tadını çıkaralım onu yeme bunu yeme insanın daha çok psikolojisi bozuluyor..
dimi heleki boğazına düşkünse insna yememek en büyük üzütü kaynağı.
dediğin yapalım yiyelim ama abartmayalım şu 15 kg lık hedef artmasın ( ben 12 kg dam 15 eçıkardımda)

aynen canım :) özellikle sırt üstü yatınca kıpır kpır ediyor seviyorum bebişimi yaaa :s

evet ya, bende cook sevıyorum, anneler haklıymış oyle merk etmekte, bız daha karnımızdakını merk edıyoruz, bide dogunca dışardayken hiç merk edılmezmı!!!!!!!!!!!

kaçıncı haftaday ki o acaba 1.5 da çok az ama yaa
21. haftasındaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam

cnmmm ya bu menüde hiçbişey yok ki:))) hatta bana çok sağlıklı ve hafif geldi daha ne kadar kısabilirsin ki:44::44:

UZUN BOYLU OLMANIN AVANTAJI İŞTE ALSAN PEK BELLİ OLMUYOR OH KEBAB VALA :))))
BENİM BOYUM 1.58 ŞİMDİ KİLOM 69 OLDU YAKINDA BİLDİĞİN TOP OLCAM YANİ :d

ay öylemi diyorsunn canım canım teşekkür ederim.
ama ben hamilelikten öncediyetteydim 6 kg verdim hamile kalıca bıraktım diyeti verdiklerimi bir güzel aldım
şikayet değilde ama kıyafetlrim olmuyor yaaaaa alışveriş ypamak istmeiyorum 3 ayyy içindee ofs

ayyy bu ne ben yazsam şaşar kalırsın gayet sağlıklı ve güzel bencee hiçç derttt etmeee

ay eminmisinnn ama ben deli gibi geriliyorum çatlayacak gibi oluyorum akşamlarııııııııııııııııııııııııııııııııı
hadi yazsana sendeeeee

cnmmm ya bu menüde hiçbişey yok ki:))) hatta bana çok sağlıklı ve hafif geldi daha ne kadar kısabilirsin ki:44::44:

sorundaa okiii kısacak birşey bulamıyorum inannnnnnnn diğer zaanlarda böyleee hemen hemen ama deli gibi akşam geriliyorummmm işte neyse bundan sonra böyle yazağım göreyim yedikleirmi sonra pişman olmayayımmmmmmmmmm ne yedim ben diyeee

ben kesinlikle hergün 45 dk yürüyorum sizede şiddetle tavsiye ederim imkanı olan çalışmayan herkes yürüsün en az 45 dk.
Ben çok fazla kg almamamı yürümeme bağlıyorum

ben kesinlikle hergün 45 dk yürüyorum sizede şiddetle tavsiye ederim imkanı olan çalışmayan herkes yürüsün en az 45 dk.
Ben çok fazla kg almamamı yürümeme bağlıyorum

maşallahh sana canımm inş. doğumunudaa kolaylaştıracaktrrrrrrr yürüyüş yapmannn süper.
bende severim yürüyüşü ama bu ara olmuyor yaaaa

önceden diyet yapmakla iyi etmisin bende yaptım 70 tim 64 e düştüm öle hamile kaldım ohh iyi ki de yapmışım...
ben de zaten ilk 5 ay hiç kıyafet almadım 5.5 dan sonra almaya başladım .göbişler çıkınca mecbur napak artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…