2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

offff ya kıyafet derdi bitmiyor.ben 48 kiloyken 60 olunca banada hiçbir kıyafetim olmuyor.hamileliğimin 4.ayında bikaç kıyafet aldım ama şimdi onlarda sıkıyor.az değilki 12 kilo fark var.yine gidip bişeyler almaya kalksam hamile kıyafetleri çok pahalı ve şurda 3 ayımız kaldı.kendime alacağıma bebeğime birşeyler alırım diyorum ama milletin dediğine görede bu kalan 3 ayda daha fazla kilo alırmışım.birde sıcaklar gelecek.tiril tiril bişeyler daha almak gerek galiba.

kızlar bende bu aralar yine acayip duyguallık başladı.hamilelik sendromu galiba.herşeye ağlıyorum.birde kendimi bazen boşlukta hissediyorum neyapacağımı bilemiyorum.içinizde bu duruma yakalanan varmı

maşallahh sana canımm inş. Doğumunudaa kolaylaştıracaktrrrrrrr yürüyüş yapmannn süper.
Bende severim yürüyüşü ama bu ara olmuyor yaaaa

mihracee bi başladın mı devamı geliyor bende 1 2 gün bırakayım başalayamıyorum sonra ama sen bi başla vucündunda ödem olmaz şişkiliklerin gerilmelerin de gider cnm

ay eminmisinnn ama ben deli gibi geriliyorum çatlayacak gibi oluyorum akşamlarııııııııııııııııııııııııııııııııı
hadi yazsana sendeeeee

dünkü yediklerimi yazayım ozaman sana da oku bak bakalımm:):)
sabah kahvaltıda 7 dilim su böreği
ara öğün ceviz ve kuru üzüm
öğle yemeği yarım ekmekle beraber menemen yoğurt ve yanında 2 tane biber dolması
ara öğün büyük boy hoşbeş bir tabak meyve
aksam yemeği 3 kase çorba( yemekte annemlerdeydim kızmasa daha içerdim) 2 tane karnıyarık
yemnekten sonra bir kulp dondurma
ewe gidince bir tabak karpuz
yatarkende süt
arada atladıklarım bile olabilir:) işde öle canım

kızlar bu akşam ani bir kararla küçük bir tatile çıkıyorum..pazartesi ve ya salı döneceğim ohh bari doğurmadan 3 gün tatil iyi gelecek bana

evet hamile kıyafetleri çok pahalı ben lcw dan aldım uygun hemde dediğin gibi tiril tiril şeyler var canım haberin olsun dedim:)

kızlar bu akşam ani bir kararla küçük bir tatile çıkıyorum..pazartesi ve ya salı döneceğim ohh bari doğurmadan 3 gün tatil iyi gelecek bana

tatil dedin beni benden aldın. bende gitmek istiyorum haftaya dediğin gibi 3-4 günlüğüne, nereye gideceksin sen, nasuıl bir seçim yaptın..

kızlar bende bu aralar yine acayip duyguallık başladı.hamilelik sendromu galiba.herşeye ağlıyorum.birde kendimi bazen boşlukta hissediyorum neyapacağımı bilemiyorum.içinizde bu duruma yakalanan varmı

evet bazen bana da oluyor hamilelikte hormonlar tavan yapıyor normal bir de eşin falan manevi olarak destek olmuyor mu canım kendini kötü hissetme hissettiğin zaman da elini göbüşüne koy bebeğinin kalp atışlarını hisset bişeyin klmaz inş :)

balıkesir-altınoluk.. biraz yüzerim,bol bol da yemek yer gelirim dr. um izin de verdi.gidebilirsin dedi

ohh valla iyisin canım, iyi tatıller darısı basımıza:)) bende otellere baktım 9,10 hazıran 2 gunluk ama hayal olarak kaldı şuanda:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…