2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım benim sat 1 aralık ama ben de gec döllenmeyim.Ultrasona göre 7+2 deyim suanda Ben 5. haftada keseyi gördüm. 6 hafta 4 günlükken de kalp atıslarını duydum. İkisinde de alttan bakıldı.Karından baktıgında göremedi. Şubat 2 de tekrar randevum var. Busefer üstten de kalp atıslarını duyabilriz diye düşünüyorum.Stres yapma kendine.İnsallah güzel haberlerini alırız.

herkese çok teşekürler öncelikle doktor stresten oldugunu söledi düşügün sakın stres yapmayın kendinizi ve bebeklerinizi üzmeyin

zanka benim de 4 hafta 5 gunluk. 4 haftalikken gittim dr goremeyiz dedi. 5 haftalikken gelmwmi soyledi. pazartesi gidecegim insallah kese oradadir.

Karından bakmak için bi 5 haftalıkken gel dedi? Ya ben gitmedim ama çok korkuyorum bi sorun varsa diye,ama diğer ultrasona dayanamam açıkcası,yurtdışında yaşadığım için de biraz çekiniyorum ve bebeğe bi şey olur diye de korkuyorum bazı doktorlar tavsiye etmiyormuş,o yüzden böyle ısrarla soruyorum

herkese çok teşekürler öncelikle doktor stresten oldugunu söledi düşügün sakın stres yapmayın kendinizi ve bebeklerinizi üzmeyin

Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile olup sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin.

Ben ilk doktora gittiğimde tam 5 haftalıktı üstten baktı zaten eğer yeniyse alttan muayene etmek istese bile izin verme çünkü eğer bebek tutunmamışsa muayene sırasında düşük yaşanabiliyormuş.ama kalp atışını dinletmedi.Cumartesi tekrar başka bir doktora gitcm ozaman tam 6 haftalık olacak

bugün gittim doktora bebk düşmüş canım

Canım çok geçmiş olsun. Benim 2 düşüğüm vardı 3. kes hamileyim. En azından hamile kalabiliyosun rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin sana. O duygu ne demek iyi bilirim

5 hafta ise üstten görünmeyede bilir. Ben pazar günü gittim gözükmeyebilir bakalım yinede dedi göründü ama 6+5 çıkmıştık yani düşük. Daha erken karından bakılması için sen kendini strese sokma canım

kanamasi olan arkadaslar kanamaniz kacinci haftada basladi. hamile kalir kalmaz mi basliyor yoksa 7. haftada falan mi basliyor geneldw?

Hayırlı olsun.bende cumartesi gördüm tam 5 haftalıktı ama doktordan memnun değilim benim düşük riskim varmış test istedi herşeyim normal bulantım yok sancım yok normal hayata devam ediyorum sanki bir fark yok ama çevremde bu şekilde geçiren insanlar var o yüzden korkmuyorum kişiye göre değişiyor demekki

canım çok geçmiş olsun kısmet ben yazdığın bişey varsa kaçırdım sanırım nasıl oldu kanamanmı vardı kaç haftalıktın

sağol canım evet artık bende korkmuyorum bişey olacaksa olur zaten veren ALLAH alan ALLAH kısmet biz kendimize bakalımda.Dediğin gibi mide bulantısı hiççç olmadanda sağlıklı hamilelik geçiren çok insan var tatlım haklısın

Canım doktor neye istinaden dşük tehliken oldunu söyledi? Rahim içinde kanaman mı var?

canım benım 27 kasım.. 6 hafta 1 günlükken duydum kalp atışını alttan bakıldı.. karından gec gözükürmüş.. sen kaçıncı haftadasınkı..

Canım iştahsızlık ve halsizlik hissediyosan bence serum almanın faydası var
sonuçta içine vitamin falan da koyuyolar ama ben geçen 1-2 gün su dahi içmek istemedim
kursağımdan bişey geçmedi o yüzden dr serum verelim dedi.:26:

Sen üni.de okutman falan mısın canım?
işlerini aksatacak bişey yok hamilelik psikolojisine hemen girme daha
bulantılarında yokmuş,gelecek diye bekleme belki hiç olmayacak,zaten olmasın da
inşallah,sen işlerine bak,hem şimdiden böyle miskinlik yaparsan 7-8-9. aylarda ne yaparız hem o sıcaklarda düşünsene

benim de hala bulanmiyor; istah en yuksek duzeyde ama kendimi frenliyorum tabi...yemek isi benim de esime kaldi; o mutfakda, ben bolbol makale ve kitap okuyorum
kalp atislarini duymana cok sevindim...
Mide bulanmaması ve iştahının olması çook müthiş aynen benim kızımda olduğu gibi,çok hareketli
çok da sağlıklı bi hamilelik yaşadım,hiç bi yerim ağrımamıştı hiç de ağırlaşmamıştım
inşallah öyle devam edersin.

Canım ben geçen hafta tahliller için izin alırken müdürüme söylemek zorunda kaldım
hatta bi arkadaşım da arkamdan koşup müdür bey dede oluyosunuz dedi
adam güldü ne yapsın,ahyırlı olsun falan dedi,yani dr. için sürekli izin almak gerekecek
dolayısıyla da haberdar etmek lazım bu bi dışarı kaçma,rapor alma bahanesi falan değil
zorunluluk artık.

bugün gittim doktora bebk düşmüş canım

Nasıl yani:26:

Kızlar benim yok ama kanamalar için bi sitede şiyle yazıyor:

Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir (“plasental shift”, yani “devir teslim” kanaması).
3. Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu “programlı davranışı” %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir. (vay be!)

harikasin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…