2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

all benden de o kadar uyudum uyucam bide işim warki sorma amirlerden biri gelse işin akibetini sorsa ne hale gelirim:) sabahları çalışıorum öğleden sonraları uyukluorum genelde

didemcim aynıyız yanı, banada sorsalar bısey herhlde burda yazdıklarımı solerım , yada saf saf düşünürüm, neyi diyo acaba dıye, bizim işler durgun baya zamandır, allahtan ordan yırtıyorum biraz:))

hımsss canım teşekkür ederim
sende birdahakine girersin
muzaa devam ben tırsıyorum kabızlık malum yiyeymiyorum ondan kramplar azıtıyor sanırım

ayyy son bir saat bende ordan burdan yemek topladım aksam onları ısıtacam yemek yapamam walla çok afedersinizde ewide b...k götürüo resmen çarsamba kadın gelicek onu beklio ben 6 6.30 arası ewdeyim o saatten sonra temizlik yapamıorum walla gün içinde kızım oynamıo pek ewe gidince bazen uzanıyorum oynamaya başlıo çok üzülüorum ozamn yazık btn gün raat etmedi die.. haftada 2 gün ewe gidiorum ancak saolsun annem yada kayınvalidem yemeğe çağırıyor annemlerde neyse yatıyorum da kayınvalidemlerde otur otur geberiyorum o yüzden onara yemeğe gitmekde pek ii değil yine ne warsa ewimizde war

hımsss canım teşekkür ederim
sende birdahakine girersin
muzaa devam ben tırsıyorum kabızlık malum yiyeymiyorum ondan kramplar azıtıyor sanırım

sende ye bence canım,demekkı o ıyı gelıyo bana, ben meyve ve salata cok yedıgım ıcın, kabızlık suanda gündemımde deıl, aman olmasında zaten:))
evet bı dahakı sefer gırerım ınsallah.

oyy bayılırım ben bunaa

işteyken arada bir etraftakilere çaktırmadan elini göbüşüne koy sev onu ilgisiz bırakma annesi ben bebişimle konuşurum hep

eftellya cım bende gördüm nette o arabayı çok beğendim ama alıp almama konusunda kararsızım çok mu ağır sürüşü nasıl denedinmi birde kaça aldın canım ben sadece arabasını almayı düşünüyorum 450 lira idi fiyatı.

ayy benim hiç aklıma gelmedi bak doğru söylüyosun bende seweyim kızımıııııı

bende sevıyorum arada, ogluum canımıniçi dıyorum, bazende merak ettım oglumseni diyorum,oda oynuyoo,ah ozamn nasıl aglamaklı tuhaf oluyorum, allahıma şükürler olsun.. canımıniçi ılk defa bukadr anlamlı oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…