- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
ayy bizdee çok eşimleee almak istedik ama canlısnı görebilecğeimiz bir yer yokdiye almadık.
kapanmış hali nasıl canımm.
eftellya cım bende gördüm nette o arabayı çok beğendim ama alıp almama konusunda kararsızım çok mu ağır sürüşü nasıl denedinmi birde kaça aldın canım ben sadece arabasını almayı düşünüyorum 450 lira idi fiyatı.
eftellya cım bende gördüm nette o arabayı çok beğendim ama alıp almama konusunda kararsızım çok mu ağır sürüşü nasıl denedinmi birde kaça aldın canım ben sadece arabasını almayı düşünüyorum 450 lira idi fiyatı.
kızlar bende bayadır bir sorun var sizdede var mı acep benim diş etlerim çok hassalaştı diş fırçasını değdirmemle kanıyor hemen siz dede oluyor mu:18:
kızlar bu ağrılarla yaşayamam. acaba bel fıtığı mı var bende? çok kötü belim. en ufak iş bile mahvediyor.
ilaç kullanmak da istemiyorum. acaba yanlış yaptığım birşeyler mi var?
bende de oluyor canım doktor kalsiyum verdi diş etlerim kanıyor deyince benim normalde durup dururken bile kanıyordu artık kanamıyor
kızlar bu ağrılarla yaşayamam. acaba bel fıtığı mı var bende? çok kötü belim. en ufak iş bile mahvediyor.
ilaç kullanmak da istemiyorum. acaba yanlış yaptığım birşeyler mi var?
merhaba kızlar, nasılsınız? Biz iyiyiz çok şükür. Birazdan yürüyüşe çıkayım diyorum ama üşeniyorum.
kızımla 12 bı uyumusuzz 3 gıbı uyandıkk acıkmısızz yemek yedıkk ..:)) sızde buaradaa bos durmamısınızz sayfalar almıs gıtmıss muhabeeettınızz artsınnyemek nekadar yendıgınden bahsedılmıss.. ben kendımmee obezz muamelesı bosuna yapıomusumm ozellıkklee 7 dılımm su boregı yıyenn arkadası okuyuncaa benımkı yanında kus gıbı kalmıss.. bıde ben yuruyuss yaapamıyorum hıcc.. aslında baslamam lazımm .. dogurucam daha baslamadım ya off.
bende balık yağı içiyorum dr kızımız için gerekli dedi elevit bide demir hapı ferro içiyorum ama hamileliğin 20. haftasından sonra demir hapı gerekli dedi doktorum değerlerim benimde iyidi senin deponu tüketirse sana bişe kalmaz dedi o yüzden içmen gerekio dedi zaten ben ne zaman demir ve balık yağına başladım yemek yemem 3 kat arttı ama olsun bebeğim sağlıklı olsunda ben razıyım
sağol canım. ben bir yemek yapayım ya da biraz ayakta durayım hemen ağrıyor belim. eşim yarım saat masaj yapıyor ancak geçiyor ama biraz sonra yine başlıyor.geçmiş olsun canım durup dururken ağrıması çok da normal değil sanırım ..ben genel de temizlik yaptığım da ağrıyordu onu da bıraktım eşim yapıyor şimdi doktoruna sor bence kesinlikle önemli olabilir....
Canım ben de de öyle 2 temizlik yaoayım 2 gün emekleyerek kalkıp oturuyorum. vücuttaki denge merkezi değiştiği için oluyor. sen herşeyi yavaş yavaş dinlene dinlene yapmaya çalış:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?