2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar amma gevezesiniz hee
geçmişe bakiim dedim yani dün akşamdan beri 20 sayfa olmuş bu da can yani
bu da göbüş,bu da bel diyorum sizeee

Yeni hatunlar gelmiş hoş gelmişler

ben pişik önleyici krem kullanmayı düşünmüyorum nereye kadar,onu kullanıcamki,sonra bi gün unutursuun veya biter
pişik olur hergün çocuğun pıtışına kimyasal deysin istemiyorum ayrıca.
Kızımda da kullanmamıştım,pişik olduğu zaman chicco çantasından almıştık onun içinden pişik kremi çıktı onu kullandım
bi de eczacımız hametan krem ve bi kaç karışımdan daha pişik kremi hazırlamıştı
o varya 1 saat içinde geçiriyordu pişiğini
yine hazırlatırım bi eczacıya diye düşünüyorum...Size de fikir olsun diye paylaştım

kızlar kasım topiğinden birisi civilin ürünleri renk veriyo demiş.:44:.ben de haziranda tüm kıyafetleri ordan tamamlamayı düşünüyodum içime kurt düştü civilden alışveriş yapıp aldıklarını yıkayanlar var mı:44:

Canım takım olarak 625 tl ye aldık biz, iskelet 8 kg puseti ya da ana kucağını takarak kullanıyorsun.Biraz ağır olabilir bazılarına göre ama bizim aracımız var o yüzden çok önemli değil.Ama kullanışı ve kumaşı çok güzel,her tarafı fermuarlı çıkartıp makinada yıkayabiliyorsun.

Canım takım olarak 625 tl ye aldık biz, iskelet 8 kg puseti ya da ana kucağını takarak kullanıyorsun.Biraz ağır olabilir bazılarına göre ama bizim aracımız var o yüzden çok önemli değil.Ama kullanışı ve kumaşı çok güzel,her tarafı fermuarlı çıkartıp makinada yıkayabiliyorsun.

kızlar bende bayadır bir sorun var sizdede var mı acep benim diş etlerim çok hassalaştı diş fırçasını değdirmemle kanıyor hemen siz dede oluyor mu:18:

bende de oluyor canım doktor kalsiyum verdi diş etlerim kanıyor deyince benim normalde durup dururken bile kanıyordu artık kanamıyor

kızlar bu ağrılarla yaşayamam. acaba bel fıtığı mı var bende? çok kötü belim. en ufak iş bile mahvediyor.
ilaç kullanmak da istemiyorum. acaba yanlış yaptığım birşeyler mi var?

kızlar bu ağrılarla yaşayamam. acaba bel fıtığı mı var bende? çok kötü belim. en ufak iş bile mahvediyor.

Canım ben de de öyle 2 temizlik yaoayım 2 gün emekleyerek kalkıp oturuyorum. vücuttaki denge merkezi değiştiği için oluyor. sen herşeyi yavaş yavaş dinlene dinlene yapmaya çalış:44:

merhaba kızlar, nasılsınız? Biz iyiyiz çok şükür. Birazdan yürüyüşe çıkayım diyorum ama üşeniyorum.

kızımla 12 bı uyumusuzz 3 gıbı uyandıkk acıkmısızz yemek yedıkk ..:)) sızde buaradaa bos durmamısınızz sayfalar almıs gıtmıss muhabeeettınızz artsınn yemek nekadar yendıgınden bahsedılmıss.. ben kendımmee obezz muamelesı bosuna yapıomusumm ozellıkklee 7 dılımm su boregı yıyenn arkadası okuyuncaa benımkı yanında kus gıbı kalmıss.. bıde ben yuruyuss yaapamıyorum hıcc.. aslında baslamam lazımm .. dogurucam daha baslamadım ya off.

selam teyzoşlar

işten geldik şimdi oğluşumla, ayaklarımızı uzatıp dinlenmek varken dayanamayıp size geldik biz

geçmiş olsun canım durup dururken ağrıması çok da normal değil sanırım ..ben genel de temizlik yaptığım da ağrıyordu onu da bıraktım eşim yapıyor şimdi doktoruna sor bence kesinlikle önemli olabilir....

merhaba kızlar, nasılsınız? Biz iyiyiz çok şükür. Birazdan yürüyüşe çıkayım diyorum ama üşeniyorum.

aynen bende çok üşeniyorum hava bursa kapalı bir de ondan olsa gerek ama dayanamam çıkcam 19.30 a doğru çıkcam 40 dk yürüsem o da yetr

he valla yiyen yiyor işte...yürüyüş iyidir şiddetle tavsiye ederim....

balık yağına ne zaman başladın canım ben hiç balık yemiyorum canım istemiyor bende balık yağımı alsam diyorum

slm kızlar nasılsınız.gene sayfalar almış başını gitmiş.herkez iyidir inş.benim bu aralar biraz akıntım oluyor beyazımsı.normal mi sizce ? biraz endişe ediyorum.

sağol canım. ben bir yemek yapayım ya da biraz ayakta durayım hemen ağrıyor belim. eşim yarım saat masaj yapıyor ancak geçiyor ama biraz sonra yine başlıyor.
Canım ben de de öyle 2 temizlik yaoayım 2 gün emekleyerek kalkıp oturuyorum. vücuttaki denge merkezi değiştiği için oluyor. sen herşeyi yavaş yavaş dinlene dinlene yapmaya çalış:44:

yapım da değildir kendimi koruyamam hiç.
aslında kızıma hamileyken bu kadar ağrım olmamıştı ve bu kadar ağırlaşmamıştım. her bebek farklı oluyormuş bunu iyice anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…