2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar nasılsınız.gene sayfalar almış başını gitmiş.herkez iyidir inş.benim bu aralar biraz akıntım oluyor beyazımsı.normal mi sizce ? biraz endişe ediyorum.

slm canım benimde bu hafta oldu hatta kokuyorda kendimden tiksindim valla doktora sorucam bende ayın 15 de internetten baktımda normalmiş ama yinede dr sorucam

slm kızlar nasılsınız.gene sayfalar almış başını gitmiş.herkez iyidir inş.benim bu aralar biraz akıntım oluyor beyazımsı.normal mi sizce ? biraz endişe ediyorum.

Canım bende de var o..Kokulu hemde..Enfeksiyon vardır muhtemelen sendede..Bi idrar tahlili ver istersen.Bu arada bol su iç, ve cinsel ilişkiye dikkat et.Dün doktorum bana bunları söyledi.

o hemen hemen hepimizde oluyor canım hamilelikte hormonlar değiştiği için biraz daha fzla oluyor

acaba kilon mu fazla canım fazla alınan kilolar da bel ağrısını tetikliyor çünki

selam güzel annişlerr.. şimdi alışverişten geldim kızımın hemen herşeyini aldım amaaann ne yoruldum ... ayaklarım şişti valla... arabasını da beğendim haftasonu da onu halledersek geriye bir bakım kozmetik kalacak onu doğuma yakın halledeceğim.. amaan 1 gün de hallolur diyodum ama öldüm yorgunluktan ... sıcakları bekleyemedim malum burası İzmir :))

hoşgeldin sefalar getirdin neler aldın bakalım bebişe

hoşgeldin sefalar getirdin neler aldın bakalım bebişe

valla hastane çıkışı 20 li ve 10 li aziz den ;
yine ayrıca 5 li set ,
6 adet alt patikli pantolon,
6 adet uzun kollu çıtçıtlı badi
3 adet kısa kollu çıtçıtlı badi
3 adet tulum patikli
2 adet yelek
1 banyo havlusu (20 li setin içinde de yedek var )
1 alt açma 1 tane de pratik alt açma
2 kışlık battaniye ( setlerin içinde de penye battaniyeleri var )
2 zıbın içlik
eldiven bere
1 yan yatış desteği uyku arkadaşlı
kendime lohusa pijama

valla aldıklarım arabada aklıma gelenler bunlar ama çok yoruldum zaten oda takımını almıştık dışarda giyeceği kıyafetler de kombinli var eh yeter Allah bereket versin aslında hastane çıkışı almaya diye çıktım hadi aradan çıksın dedim... Biberon muş telsizmiş küvet kozmetik onları sonraya bıraktım

iyi bakalım güle güle kullansın bebişin

oluyo cnmm hamılelıgın son aylarında dahada artıyomus

masallahh canımm bıtmıss ozaman herseyı ffotolarını beklerızz merak ederız bız

kızlarr bizz geldiik oğlişimleeeeeee geçmiş yapıp geliyorum kaybolamyınn biryerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…