slm kızlar nasılsınız.gene sayfalar almış başını gitmiş.herkez iyidir inş.benim bu aralar biraz akıntım oluyor beyazımsı.normal mi sizce ? biraz endişe ediyorum.
slm kızlar nasılsınız.gene sayfalar almış başını gitmiş.herkez iyidir inş.benim bu aralar biraz akıntım oluyor beyazımsı.normal mi sizce ? biraz endişe ediyorum.
sağol canım. ben bir yemek yapayım ya da biraz ayakta durayım hemen ağrıyor belim. eşim yarım saat masaj yapıyor ancak geçiyor ama biraz sonra yine başlıyor.
yapım da değildir kendimi koruyamam hiç.
aslında kızıma hamileyken bu kadar ağrım olmamıştı ve bu kadar ağırlaşmamıştım. her bebek farklı oluyormuş bunu iyice anladım
selam güzel annişlerr.. şimdi alışverişten geldim kızımın hemen herşeyini aldım amaaann ne yoruldum ... ayaklarım şişti valla... arabasını da beğendim haftasonu da onu halledersek geriye bir bakım kozmetik kalacak onu doğuma yakın halledeceğim.. amaan 1 gün de hallolur diyodum ama öldüm yorgunluktan ... sıcakları bekleyemedim malum burası İzmir :))
hoşgeldin sefalar getirdin neler aldın bakalım bebişe
valla hastane çıkışı 20 li ve 10 li aziz den ;
yine ayrıca 5 li set ,
6 adet alt patikli pantolon,
6 adet uzun kollu çıtçıtlı badi
3 adet kısa kollu çıtçıtlı badi
3 adet tulum patikli
2 adet yelek
1 banyo havlusu (20 li setin içinde de yedek var )
1 alt açma 1 tane de pratik alt açma
2 kışlık battaniye ( setlerin içinde de penye battaniyeleri var )
2 zıbın içlik
eldiven bere
1 yan yatış desteği uyku arkadaşlı
kendime lohusa pijama
valla aldıklarım arabada aklıma gelenler bunlar ama çok yoruldum zaten oda takımını almıştık dışarda giyeceği kıyafetler de kombinli var eh yeter Allah bereket versin aslında hastane çıkışı almaya diye çıktım hadi aradan çıksın dedim... Biberon muş telsizmiş küvet kozmetik onları sonraya bıraktım
oluyo cnmm hamılelıgın son aylarında dahada artıyomusslm kızlar nasılsınız.gene sayfalar almış başını gitmiş.herkez iyidir inş.benim bu aralar biraz akıntım oluyor beyazımsı.normal mi sizce ? biraz endişe ediyorum.
selam güzel annişlerr.. şimdi alışverişten geldim kızımın hemen herşeyini aldım amaaann ne yoruldum ... ayaklarım şişti valla... arabasını da beğendim haftasonu da onu halledersek geriye bir bakım kozmetik kalacak onu doğuma yakın halledeceğim.. amaan 1 gün de hallolur diyodum ama öldüm yorgunluktan ... sıcakları bekleyemedim malum burası İzmir :))
iyi bakalım güle güle kullansın bebişin
kızlarr bizz geldiik oğlişimleeeeeee geçmiş yapıp geliyorum kaybolamyınn biryerlere
kızlarr bizz geldiik oğlişimleeeeeee geçmiş yapıp geliyorum kaybolamyınn biryerlere
oyy bayılırım ben bunaa
bende bende:)))) üşendim yapmaya benhehe
ellerine sağlık canım çok sağlıklı bir menüüyayla çorbasıyla bulgur pilavı vardı dünden yanına sebzeli kıymalı kabak yemeği yaptım canım :)
ellerine sağlık canım çok sağlıklı bir menüü
yarasın beibşine
güle gülee kullanın canım inş. kullanışlıdırdaaaaaa çok memnun kalırsınGayet güzel,tekerlekleri biraz büyük ama çok şık ve havalı duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?