:))))) evet didem birazzz abartmış olayı dimi:) yaramaz.kızımla 12 bı uyumusuzz 3 gıbı uyandıkk acıkmısızz yemek yedıkk ..:)) sızde buaradaa bos durmamısınızz sayfalar almıs gıtmıss muhabeeettınızz artsınnyemek nekadar yendıgınden bahsedılmıss.. ben kendımmee obezz muamelesı bosuna yapıomusumm ozellıkklee 7 dılımm su boregı yıyenn arkadası okuyuncaa benımkı yanında kus gıbı kalmıss.. bıde ben yuruyuss yaapamıyorum hıcc.. aslında baslamam lazımm .. dogurucam daha baslamadım ya off.
KIZLAR AZ Önce doktorum aradı idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik kullanıcam
idrar yolu enfeksiyonuda erken doğuma yol açıyormuş çok moralim bozuldu
iyi akşamlar kızlarrr biz doktordan geldik gördm bebişimi tam 1 kg 18 gram olmuşmaşallah deyin tombişime bu gidişle sezaryen olcam herhalde ben ( herşey yolundaymış çok şükür ve bugün itibariyle ben de + 8 kilodayım buraya kadar herşey güzeldi ama moralim bozuldu bir sürü.. benm doktor tatil iznine ne zaman çıkar acaba diye düşünürken kadın temmuzda doğum iznine çıkıomuş yaa (( meğer hamileymiş ben onu göbek zannediyodum bebişmiş sonuç olarak tam sonuna kadar gelmişken doktor değiştirmek zorunda kalcam
ayrıca şu hareket olayını da sordum ne dese beğenrsnz şimdi hissetmemem normalmiş 30 lu haftalarda tam hşssedicekmişim.. bazen arkasını döner ve ayakları iç tarafa gelir o zaman hiç hissetmezsn dedi.. tüm gün hissetmesem mesela yine de sorun yokmuş.. biraz fazla ağırdan alıyo sanki.. diyoki dert etsen nolcak bebek sıkıntıdaysa ne yapabiliriz alsak yaşamaz zaten( bunu bi hamileye söylüyo ve söyleyen de hamile düşünün artk yani.. sabah doktorumdan memnunum demiştim canımı sıktı bugün geri aldım sözümü..
valla hastane çıkışı 20 li ve 10 li aziz den ;
yine ayrıca 5 li set ,
6 adet alt patikli pantolon,
6 adet uzun kollu çıtçıtlı badi
3 adet kısa kollu çıtçıtlı badi
3 adet tulum patikli
2 adet yelek
1 banyo havlusu (20 li setin içinde de yedek var )
1 alt açma 1 tane de pratik alt açma
2 kışlık battaniye ( setlerin içinde de penye battaniyeleri var )
2 zıbın içlik
eldiven bere
1 yan yatış desteği uyku arkadaşlı
kendime lohusa pijama
valla aldıklarım arabada aklıma gelenler bunlar ama çok yoruldum zaten oda takımını almıştık dışarda giyeceği kıyafetler de kombinli var eh yeter Allah bereket versin aslında hastane çıkışı almaya diye çıktım hadi aradan çıksın dedim... Biberon muş telsizmiş küvet kozmetik onları sonraya bıraktım
iyi akşamlar kızlarrr biz doktordan geldik gördm bebişimi tam 1 kg 18 gram olmuşmaşallah deyin tombişime bu gidişle sezaryen olcam herhalde ben ( herşey yolundaymış çok şükür ve bugün itibariyle ben de + 8 kilodayım buraya kadar herşey güzeldi ama moralim bozuldu bir sürü.. benm doktor tatil iznine ne zaman çıkar acaba diye düşünürken kadın temmuzda doğum iznine çıkıomuş yaa (( meğer hamileymiş ben onu göbek zannediyodum bebişmiş sonuç olarak tam sonuna kadar gelmişken doktor değiştirmek zorunda kalcam
ayrıca şu hareket olayını da sordum ne dese beğenrsnz şimdi hissetmemem normalmiş 30 lu haftalarda tam hşssedicekmişim.. bazen arkasını döner ve ayakları iç tarafa gelir o zaman hiç hissetmezsn dedi.. tüm gün hissetmesem mesela yine de sorun yokmuş.. biraz fazla ağırdan alıyo sanki.. diyoki dert etsen nolcak bebek sıkıntıdaysa ne yapabiliriz alsak yaşamaz zaten( bunu bi hamileye söylüyo ve söyleyen de hamile düşünün artk yani.. sabah doktorumdan memnunum demiştim canımı sıktı bugün geri aldım sözümü..
hoşbulduk canımcım:))))hoşgeldin sefalar getirdin mihraceemmmne pişirdin eve gelince merak ettim
hg canımmmmmmmmmmmmmm
hoşbulduk canımcım:))))
hıms iştenn dönerken 3 yufka aldımmm gül böreği yaptım peynirli maydanozlu yanınada domates salatalık doğradım ayrandaa yaptımmm bir güzel yedik.
Eşimin isteğiydi börek.
patates salatsı yapmaya üşendim yaws yemeksiz günümüz geçmezzz vallaaaaaa kocam yemek konusunda boğazına düşkündürrrr öyle geçiştirmezzzz yapıyorum hergün şekercim. Hemde taze peh iki gün ymeiyor bir yemeği
vay tembel seni kocan iyi birşey demiyor o zaman
patates salatsı yapmaya üşendim yaws yemeksiz günümüz geçmezzz vallaaaaaa kocam yemek konusunda boğazına düşkündürrrr öyle geçiştirmezzzz yapıyorum hergün şekercim. Hemde taze peh iki gün ymeiyor bir yemeği
masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhiyi akşamlar kızlarrr biz doktordan geldik gördm bebişimi tam 1 kg 18 gram olmuşmaşallah deyin tombişime bu gidişle sezaryen olcam herhalde ben ( herşey yolundaymış çok şükür ve bugün itibariyle ben de + 8 kilodayım buraya kadar herşey güzeldi ama moralim bozuldu bir sürü.. benm doktor tatil iznine ne zaman çıkar acaba diye düşünürken kadın temmuzda doğum iznine çıkıomuş yaa (( meğer hamileymiş ben onu göbek zannediyodum bebişmiş sonuç olarak tam sonuna kadar gelmişken doktor değiştirmek zorunda kalcam
Selam annelerSuksuk sitenin ismini söyler misin canım
Benim kızım iki gündür pek sakin neden acaba
masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhdrr nazar degdı desene olsun canımm en azından bunun ıcın zamanımız varr.. sıkmaa cnınıı sen buarada kuzunu neyle besledın merak ettımdee
gıttı gıdıyorda cnm gunun fırsatındaa
mihracee canım börek istedi börek gönder bana off yaa :18:
saçmalamış doktorun, ne biçim moral veriyor.
26. hftdan sonra canlılık itimlaı her zaman daha çoktur. benim doktorum da bana bu şekilde sölüyor
anam 1.18 mi hay maşallah ne yiyip içtin bacım sen bende tombiş bebeğim olsun istiyorum ama sezaryen asla iatemiyorum
neyse dr.içinde sıkma canını napsınlar onlar artık işin tıbbi boyutundan bakıyorlar zaten değiştircekmişsin sıkma canını sen bu arda kaç haftalık oldun bebeğin kilosunun maşallahı var yani kıskandım bnm ki ne kadar oldu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?