2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

KIZLAR AZ Önce doktorum aradı idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik kullanıcam
idrar yolu enfeksiyonuda erken doğuma yol açıyormuş çok moralim bozuldu

iyi akşamlar kızlarrr biz doktordan geldik gördm bebişimi tam 1 kg 18 gram olmuş maşallah deyin tombişime bu gidişle sezaryen olcam herhalde ben ( herşey yolundaymış çok şükür ve bugün itibariyle ben de + 8 kilodayım buraya kadar herşey güzeldi ama moralim bozuldu bir sürü.. benm doktor tatil iznine ne zaman çıkar acaba diye düşünürken kadın temmuzda doğum iznine çıkıomuş yaa (( meğer hamileymiş ben onu göbek zannediyodum bebişmiş sonuç olarak tam sonuna kadar gelmişken doktor değiştirmek zorunda kalcam
ayrıca şu hareket olayını da sordum ne dese beğenrsnz şimdi hissetmemem normalmiş 30 lu haftalarda tam hşssedicekmişim.. bazen arkasını döner ve ayakları iç tarafa gelir o zaman hiç hissetmezsn dedi.. tüm gün hissetmesem mesela yine de sorun yokmuş.. biraz fazla ağırdan alıyo sanki.. diyoki dert etsen nolcak bebek sıkıntıdaysa ne yapabiliriz alsak yaşamaz zaten ( bunu bi hamileye söylüyo ve söyleyen de hamile düşünün artk yani.. sabah doktorumdan memnunum demiştim canımı sıktı bugün geri aldım sözümü..

:))))) evet didem birazzz abartmış olayı dimi:) yaramaz.

KIZLAR AZ Önce doktorum aradı idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik kullanıcam

geçmiş olsun canım ama zararlı olsa dr.vermezdi antibiyotik heralde birşey olmaz inş bol su iç canım

saçmalamış doktorun, ne biçim moral veriyor.

26. hftdan sonra canlılık itimlaı her zaman daha çoktur. benim doktorum da bana bu şekilde sölüyor

hayırlı olsun annesii güle güle kullansın miniğin cicileriniiiiiii.
darısıda olmayan kuzulaırn başınaa.

anam 1.18 mi hay maşallah ne yiyip içtin bacım sen bende tombiş bebeğim olsun istiyorum ama sezaryen asla iatemiyorum
neyse dr.içinde sıkma canını napsınlar onlar artık işin tıbbi boyutundan bakıyorlar zaten değiştircekmişsin sıkma canını sen bu arda kaç haftalık oldun bebeğin kilosunun maşallahı var yani kıskandım bnm ki ne kadar oldu acep

hoşgeldin sefalar getirdin mihraceemmm ne pişirdin eve gelince merak ettim
hoşbulduk canımcım:))))
hıms iştenn dönerken 3 yufka aldımmm gül böreği yaptım peynirli maydanozlu yanınada domates salatalık doğradım ayrandaa yaptımmm bir güzel yedik.
Eşimin isteğiydi börek.

Selam annelerSuksuk sitenin ismini söyler misin canım
Benim kızım iki gündür pek sakin neden acaba

Son düzenleme:

oh oh afiyet bal şeker olsun akşam akşam ye bakalım sen börekleri sonra vay kilo aldım da bilmem ne de seni seni :)

Çok zor oluyor dimi canım benimkide çok yemek seçiyor deli ediyor beni O mu gebe ben mi bilmem

vay tembel seni kocan iyi birşey demiyor o zaman

patates salatsı yapmaya üşendim yaws yemeksiz günümüz geçmezzz vallaaaaaa kocam yemek konusunda boğazına düşkündürrrr öyle geçiştirmezzzz yapıyorum hergün şekercim. Hemde taze peh iki gün ymeiyor bir yemeği

anam ben yediriyorum vala hergün hergün yemek mi yapcam
hem zaten illaki kalıyor ertesi güne napayım sende alıştır koişkonu zaten çalışıyorsun yazık değil mi sana

masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhdrr nazar degdı desene olsun canımm en azından bunun ıcın zamanımız varr.. sıkmaa cnınıı sen buarada kuzunu neyle besledın merak ettımdee
Selam annelerSuksuk sitenin ismini söyler misin canım
Benim kızım iki gündür pek sakin neden acaba

gıttı gıdıyorda cnm gunun fırsatındaa

hoş geldin canımm maşallah bebişineeee yerim onuuutosuncukk olmuş kuzunn
ay boşver takma dediklerini dr unun biz biraz pirpirikliyizzzz herşey çok güzel olacka merak etme

mihracee canım börek istedi börek gönder bana off yaa :18:

Teşekkür ederim canım

mihracee canım börek istedi börek gönder bana off yaa :18:

Benimde canım ne zamandır dut istiyor eşim baktı bir kaç yere bulamadı Geçen metroda giderken bir kadının çantasında gördüm aklım kaldı

saçmalamış doktorun, ne biçim moral veriyor.

26. hftdan sonra canlılık itimlaı her zaman daha çoktur. benim doktorum da bana bu şekilde sölüyor

ben de öyle biliyorm ya en azından moral için denir..

25+2.. fazladan yediğim sadece hergün fındık ceviz badem falan var bi de süt ürünleri tabi.. ama bizim genetik olabilir babası da öyleymiş sennki de öyle olur inş.. :)

sorcieree82 kullanıcısından alıntı

canım geçmiş olsunnn Allahşifa versinn, bende kullanıyorum şuanda antibiyotik( pazartesi çok şiddetli kasık ağrılaırm oldu yürüyemedim kaldım yatarken ne sağa ne sola döndm salı dr a gittim enfeksiyon çıktı idrarda( antibiyotiğe başladıkkkk istemye istemeye içiyorum hemde iki tane günde inş. şifa buluruzz canım dediği gibi dr um tedavi etmemiz lazım yoksaa erken doğuma neden olurr vermek zorundayım dedi benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…