- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
Teşekkür ederim canım
Benimde canım ne zamandır dut istiyor eşim baktı bir kaç yere bulamadıGeçen metroda giderken bir kadının çantasında gördüm aklım kaldı
ben de öyle biliyorm ya en azından moral için denir..
25+2.. fazladan yediğim sadece hergün fındık ceviz badem falan var bi de süt ürünleri tabi.. ama bizim genetik olabilir babası da öyleymiş sennki de öyle olur inş.. :)
mirage52 bittimi yemek işingönderdin mi kocanı işe
oh oh afiyet bal şeker olsun akşam akşam ye bakalım sen börekleri sonra vay kilo aldım da bilmem ne de seni seni :)
Çok zor oluyor dimi canım benimkide çok yemek seçiyor deli ediyor beniO mu gebe ben mi bilmem
Geldimmmmmmmmmmyemeklerim çok güzel olmuş afiyetle yedik. Annemle netten görüştüm bebişimin yorganını ve nevresin takımını gösterdiiiiii çok güzeldiiii Şimdi kocam karpuz kesti onu yiyoruzzz
masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhdrr nazar degdı desene olsun canımm en azından bunun ıcın zamanımız varr.. sıkmaa cnınıı sen buarada kuzunu neyle besledın merak ettımdee
hoş geldin canımm maşallah bebişineeee yerim onuuutosuncukk olmuş kuzunn
ay boşver takma dediklerini dr unun biz biraz pirpirikliyizzzz herşey çok güzel olacka merak etme
ayyy çok saolun kızlar yaa rahatlıyorum valla sizle konuşunca :) tosunumu duyunca bende şaaşrdm :) badem ceviz ve fındıktan olabilir mi acaba
ah saol cnaımm yaa ama ama dikkat ettimm yerken bir yufkanın 3/4 ünü yedim 3 tanecik gül böreğii çokmuuu çorba yapmadım ekstra bişi ypamadımDD
yaaa bak içime oturduuu bende az yedim diyeee negüzle diyordum.
anam ben yediriyorum vala hergün hergün yemek mi yapcam
hem zaten illaki kalıyor ertesi güne napayım sende alıştır koişkonu zaten çalışıyorsun yazık değil mi sana
ay tüh bi kaç hafta önce görmüştüm pazarda ama kalmaışmı artık tüh keşke gördüğün kadından isteseydin azcık ama çekiniyor insan demi tüh üzüldüm şimdi
Geldimmmmmmmmmmyemeklerim çok güzel olmuş afiyetle yedik. Annemle netten görüştüm bebişimin yorganını ve nevresin takımını gösterdiiiiii çok güzeldiiii Şimdi kocam karpuz kesti onu yiyoruzzz
ay evettt evet koştur koştur gel yemekle uğraş mutfağı seviyorum ama bu ara zor oluyor işte ama artık ben teke düşürdüm tek çeşittDDD
beğenmeyen yemesin hıhhhh
ahh kıyamamam yaaa ver adresiiiini göndereyim hemen, ay kuzucuk al hemen 2 yufka yakında markett yokmuuuuu hemen maydanozlu peynirrrrr sarıver kuzu kahrı kolay canın çekmeisn be yaa çok güzel değildi işte açız diye yedik yoksa güzel değildimihracee canım börek istedi börek gönder bana off yaa :18:
ay canım bne bu krampları bir aydır istinasız herge yaşıyorum ki birkaç gündür gece 3-4 defa girmeye başladı artıky atarken dua ediyorum allahım ne olur girmesin diyeçünkü ağlayarak acıyla uyanıyorum ve iki bacağım birden aksakksabah acıyla kalkıyorum epey gelemiyorum kendimee çok fenaaa kramplar yaa.
Bugün itibariyle magnezyumumu akşam yatymaya ykaın alacağım gün içinde etkisi geçiyor sanırım
dutmuuu hımss mevsimi aslında cnaım sempt pazarlarındaaaaaa vardır fıstıkBenimde canım ne zamandır dut istiyor eşim baktı bir kaç yere bulamadıGeçen metroda giderken bir kadının çantasında gördüm aklım kaldı
ahh kıyamamam yaaa ver adresiiiini göndereyim hemen, ay kuzucuk al hemen 2 yufka yakında markett yokmuuuuu hemen maydanozlu peynirrrrr sarıver kuzu kahrı kolay canın çekmeisn be yaa çok güzel değildi işte açız diye yedik yoksa güzel değildi
slm kızlar ben de yarın doktora gideceğim
idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaç aldım bakalım geçmiş mi ilaç alıyom ama
bebeğime zarar etmez inşallh içime dert oluyor gerçi biti artık almıyrum 5 günlük bir antibiyotikti
bir de normal idrar yoları ialcıydı
off inşallhh geçmiştir suyu da artırdımm
yeşilimsi akıntıda bazen geliyor ne dertlerimiz var yaaaa(
allah bebişlerimizi korusun
dutmuuu hımss mevsimi aslında cnaım sempt pazarlarındaaaaaa vardır fıstık
mihrace kız bakım ürünlerini araştırdinmi hangileri iyi. Ben iki baktımda
Biberon dr.brows cam
Emzik avent silikonlu disi çıkana kadar sonra kauçuk
Şampuan sebamed
Pişik kremi vazelin alcm bn
Yağ saf zeytinyağı
Araştırınca banada yaz eşim diyo hangileri ii isimleri alda alalım ;S
slm kızlar ben de yarın doktora gideceğim
idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaç aldım bakalım geçmiş mi ilaç alıyom ama
bebeğime zarar etmez inşallh içime dert oluyor gerçi biti artık almıyrum 5 günlük bir antibiyotikti
bir de normal idrar yoları ialcıydı
off inşallhh geçmiştir suyu da artırdımm
yeşilimsi akıntıda bazen geliyor ne dertlerimiz var yaaaa(
allah bebişlerimizi korusun
ay ay ondandırr annesii doğunca dersin seni fındıklarla bademlerle besledim:)))ayyy çok saolun kızlar yaa rahatlıyorum valla sizle konuşunca :) tosunumu duyunca bende şaaşrdm :) badem ceviz ve fındıktan olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?