2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Teşekkür ederim canım

Benimde canım ne zamandır dut istiyor eşim baktı bir kaç yere bulamadı Geçen metroda giderken bir kadının çantasında gördüm aklım kaldı

ay tüh bi kaç hafta önce görmüştüm pazarda ama kalmaışmı artık tüh keşke gördüğün kadından isteseydin azcık ama çekiniyor insan demi tüh üzüldüm şimdi

mihrace kız bakım ürünlerini araştırdinmi hangileri iyi. Ben iki baktımda
Biberon dr.brows cam
Emzik avent silikonlu disi çıkana kadar sonra kauçuk
Şampuan sebamed
Pişik kremi vazelin alcm bn
Yağ saf zeytinyağı

Araştırınca banada yaz eşim diyo hangileri ii isimleri alda alalım ;S

inşallah canım doğduğunda 3.5 uğun altında olmasında yeter canım birde ben senden de fazlayım 25+6 ama kaç gr olduğunu bilmiyorum p.tesi öğrencem o zman yazarım buraya

oh oh afiyet bal şeker olsun akşam akşam ye bakalım sen börekleri sonra vay kilo aldım da bilmem ne de seni seni :)

ah saol cnaımm yaa ama ama dikkat ettimm yerken bir yufkanın 3/4 ünü yedim 3 tanecik gül böreğii çokmuuu çorba yapmadım ekstra bişi ypamadımDD
yaaa bak içime oturduuu bende az yedim diyeee negüzle diyordum.

Çok zor oluyor dimi canım benimkide çok yemek seçiyor deli ediyor beni O mu gebe ben mi bilmem

ay evettt evet koştur koştur gel yemekle uğraş mutfağı seviyorum ama bu ara zor oluyor işte ama artık ben teke düşürdüm tek çeşitt DDD
beğenmeyen yemesin hıhhhh

Geldimmmmmmmmmm yemeklerim çok güzel olmuş afiyetle yedik. Annemle netten görüştüm bebişimin yorganını ve nevresin takımını gösterdiiiiii çok güzeldiiii Şimdi kocam karpuz kesti onu yiyoruzzz

hım afiyet olsun canım sen yaparsında güzel olmaz mı

ah saol cnaımm yaa ama ama dikkat ettimm yerken bir yufkanın 3/4 ünü yedim 3 tanecik gül böreğii çokmuuu çorba yapmadım ekstra bişi ypamadımDD
yaaa bak içime oturduuu bende az yedim diyeee negüzle diyordum.

ay yok yok şaka yapıyorum ben takılıyorum sana işte balım

anam ben yediriyorum vala hergün hergün yemek mi yapcam
hem zaten illaki kalıyor ertesi güne napayım sende alıştır koişkonu zaten çalışıyorsun yazık değil mi sana

çok mızıklıyor canım yaaaaa yediği zaman yemesin daha iyi :))
az az yapıyorum inan fasulye yapıcam mesela 300 gr-400 gr taş çatlasın 1 kahve fincanı prinçle pilav hehe kalmıyor böylelikle.

ay tüh bi kaç hafta önce görmüştüm pazarda ama kalmaışmı artık tüh keşke gördüğün kadından isteseydin azcık ama çekiniyor insan demi tüh üzüldüm şimdi

Ben hiç göremedim ki pazarda görsem alıcam manavlarda da yok üzülme canım bulurum elbetisteyemedim işte utandım ayol karnımda belli değil ki öyle hamile olduğum anlaşılmıyor otobüste yer veren bile yok

Geldimmmmmmmmmm yemeklerim çok güzel olmuş afiyetle yedik. Annemle netten görüştüm bebişimin yorganını ve nevresin takımını gösterdiiiiii çok güzeldiiii Şimdi kocam karpuz kesti onu yiyoruzzz

Nasıl karpuz tatlı mı bizde aldık geçen pek tadı yoktu

ay evettt evet koştur koştur gel yemekle uğraş mutfağı seviyorum ama bu ara zor oluyor işte ama artık ben teke düşürdüm tek çeşitt DDD
beğenmeyen yemesin hıhhhh

Zor olur tabii canım birde çalışıyorsun

canlarım ben banyoya giriyorum hepinizi çok çok öpüyorummm geldiğimde burda olursanız görüşürün canlarrrr

mihracee canım börek istedi börek gönder bana off yaa :18:
ahh kıyamamam yaaa ver adresiiiini göndereyim hemen, ay kuzucuk al hemen 2 yufka yakında markett yokmuuuuu hemen maydanozlu peynirrrrr sarıver kuzu kahrı kolay canın çekmeisn be yaa çok güzel değildi işte açız diye yedik yoksa güzel değildi

slm kızlar ben de yarın doktora gideceğim
idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaç aldım bakalım geçmiş mi ilaç alıyom ama
bebeğime zarar etmez inşallh içime dert oluyor gerçi biti artık almıyrum 5 günlük bir antibiyotikti
bir de normal idrar yoları ialcıydı
off inşallhh geçmiştir suyu da artırdımm

yeşilimsi akıntıda bazen geliyor ne dertlerimiz var yaaaa (
allah bebişlerimizi korusun

aman şimdi uğraşamam hiç börekle falan akşam yemeğimide yedim nereme yiyim yarın yapcam ama bu arada eminim güzel olmuştur inanmadım sana yalancııııııııııııı

Hoşgeldin canım geçmiş olsun zarar verecek olsa doktor vermezdi merak etme

dutmuuu hımss mevsimi aslında cnaım sempt pazarlarındaaaaaa vardır fıstık

Evet canım mevsimi ama göremedim malesef ya :44::44:Memlekete gideceğim bir hafta sonra belki orda bulurum

ay canım araştıryorum halaa almadım henüz
dediğin gibi biberon dr browns veya avent olacak birtane cam birtane pilastik alacağım.
emzik bakmadım hediye 3 tane var.
Şampuan bir alman markası vardı bubchen miydi ne onlara bakacağım. kremlerin isimlerinidee yazdımm işyerimde ajandamda yaırny azayım
ama meme ucu için halis sızma zeytinyağı diyorlar ve 7. ve 8.aydan itibaren kullanmak lazımmışşşş çok yara oluyormuş, yarın bakayım ajandamda çok güzel bilgiler var canım yarım paylaşayım.

çok geçmiş olsun .

ayyy çok saolun kızlar yaa rahatlıyorum valla sizle konuşunca :) tosunumu duyunca bende şaaşrdm :) badem ceviz ve fındıktan olabilir mi acaba
ay ay ondandırr annesii doğunca dersin seni fındıklarla bademlerle besledim:)))
yerim o tosunu ben maşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…