- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
ay canım araştıryorum halaa almadım henüz
dediğin gibi biberon dr browns veya avent olacak birtane cam birtane pilastik alacağım.
emzik bakmadım hediye 3 tane var.
Şampuan bir alman markası vardı bubchen miydi ne onlara bakacağım. kremlerin isimlerinidee yazdımm işyerimde ajandamda yaırny azayım
ama meme ucu için halis sızma zeytinyağı diyorlar ve 7. ve 8.aydan itibaren kullanmak lazımmışşşş çok yara oluyormuş, yarın bakayım ajandamda çok güzel bilgiler var canım yarım paylaşayım.
hehe seviyorum seni teşekkrülerrray yok yok şaka yapıyorum ben takılıyorum sana işte balım
canlarım ben banyoya giriyorum hepinizi çok çok öpüyorummm geldiğimde burda olursanız görüşürün canlarrrr
ah canım geçmiş olsun inş. geçmiştirrr darısıda bize olsun.slm kızlar ben de yarın doktora gideceğim
idrar yolu enfeksiyonu vardı ilaç aldım bakalım geçmiş mi ilaç alıyom ama
bebeğime zarar etmez inşallh içime dert oluyor gerçi biti artık almıyrum 5 günlük bir antibiyotikti
bir de normal idrar yoları ialcıydı
off inşallhh geçmiştir suyu da artırdımm
yeşilimsi akıntıda bazen geliyor ne dertlerimiz var yaaaa(
allah bebişlerimizi korusun
iyi akşamlar kızlaaarrrr.. biz de yemeğimizi ocağa koyduk geldik..en son sabah kahvaltısı yapmıştım öğlen meyveyle geçiştirdim çok açıııııımmmm
ah canım geçmiş olsun inş. geçmiştirrr darısıda bize olsun.
Valla zormuş boşuna dmeiyorlar dimi cennet annelerin ayağı altında diyeee valla çok zor çok elin kızı gelip oğlişimi elimden alırsa ilerde onu ısırırım
aman şimdi uğraşamam hiç börekle falan akşam yemeğimide yedim nereme yiyim yarın yapcam ama bu arada eminim güzel olmuştur inanmadım sana yalancııııııııııııı
hımsss bulursun inş.kuzum.Evet canım mevsimi ama göremedim malesef ya :44::44:Memlekete gideceğim bir hafta sonra belki orda bulurum
Tamam canım yarın yaz bakim bi. Ama görmemi sağla çünkü sayfa çabuk ilerliyo))
hımsss bulursun inş.kuzum.
nire memleketin adanda heryerde vardır şimdi.
iyi akşamlar kızlaaarrrr.. biz de yemeğimizi ocağa koyduk geldik..en son sabah kahvaltısı yapmıştım öğlen meyveyle geçiştirdim çok açıııııımmmm
He heBende kızımı vermem kimselere diyorum Cadı kayınvalide mi olacaksın yoksa
D şuandaaa o potansiyeleee sahibim canım ne zorluklar çekiyorumm oğlişim için yaaa D
Ben Bursalıyım canım annemlerde Bursanın ilçesinde
ben sana kütahyadan göndereyim canım yakınızzz 3 saate orad aolurrrrrr ciddiyim bak.
kızçeler ben 10 dk sonra geliyorummmDD oğlişimle dua edelim birazcıkk
selam güzeller,
geçen gün su çiçeği ile ilgili danışmıştım, doktorumla konuşuncaya kadar çok endişeliydim. doktorum bu tür hastalıkların aktif geçirilmediği sürece bir sıkıntı olmayacağını söyledi. bunun için şuan yapılabilecek bir aşı yda başka bişey olmadığını tesbitininde ancak 3 hafta sonra ypılabileceğini söyledi. Burda bir arkadaşın önerdiği gibi ılık bir duş aldım o gece rahatlamaya çalıştım doktorumda sabah konuşup içimi rahatlattı. Allahım hepimize yardım etsin. Bugün ruh halim çok şükür iyi tek dileğin şu okul bitsinnnnnn artık çoooookkk yorucu.
harıl harıl bir yandan e-okul doldurduğum için burada uzun kalıp geçmiş yapamıyor ve sohbete katılamıyorum. İnşallah tatilde bol bol konuşup kaynaşıcağımızı düşünüyorum.
bugün hepinizi çok seviyorumm sevgi pıtırcığı , aşk böcüğüyüm bu akşam Duygusalım, ağamaklıyım ama mutluyum...
Skopça mihrace tentesion yanlış yaazmış olabilirim :) teşekkürler kızlar inşallah geçmiştir
dediğiniz gibi
bir kavuşsak hayırlsı ile yavrularımıza
evet mihrace eklediğin bilgileri paylaşş
bixz de yararlanalım
eylül annleei bebkleriniz ene aldınızda 2011 eylül annesi bir anne ve başka bir arkadaş paylaşmış bildikelrini de o da yararlı ona da bakabilirsniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?