2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Tamam canım yarın yaz bakim bi. Ama görmemi sağla çünkü sayfa çabuk ilerliyo ))

iyi akşamlar kızlaaarrrr.. biz de yemeğimizi ocağa koyduk geldik..en son sabah kahvaltısı yapmıştım öğlen meyveyle geçiştirdim çok açıııııımmmm

ah canım geçmiş olsun inş. geçmiştirrr darısıda bize olsun.
Valla zormuş boşuna dmeiyorlar dimi cennet annelerin ayağı altında diyeee valla çok zor çok elin kızı gelip oğlişimi elimden alırsa ilerde onu ısırırım

iyi akşamlar kızlaaarrrr.. biz de yemeğimizi ocağa koyduk geldik..en son sabah kahvaltısı yapmıştım öğlen meyveyle geçiştirdim çok açıııııımmmm

Bu saate kadar nasıl durdun ki ben kaç öğün yedim

He he Bende kızımı vermem kimselere diyorumCadı kayınvalide mi olacaksın yoksa

ahh kıyamam sanaa ben canım yaaa saat kaç oldu aç aç kalmaaa
süt falan içseydin yemek pişene kadar.

selam güzeller,

geçen gün su çiçeği ile ilgili danışmıştım, doktorumla konuşuncaya kadar çok endişeliydim. doktorum bu tür hastalıkların aktif geçirilmediği sürece bir sıkıntı olmayacağını söyledi. bunun için şuan yapılabilecek bir aşı yda başka bişey olmadığını tesbitininde ancak 3 hafta sonra ypılabileceğini söyledi. Burda bir arkadaşın önerdiği gibi ılık bir duş aldım o gece rahatlamaya çalıştım doktorumda sabah konuşup içimi rahatlattı. Allahım hepimize yardım etsin. Bugün ruh halim çok şükür iyi tek dileğin şu okul bitsinnnnnn artık çoooookkk yorucu.

harıl harıl bir yandan e-okul doldurduğum için burada uzun kalıp geçmiş yapamıyor ve sohbete katılamıyorum. İnşallah tatilde bol bol konuşup kaynaşıcağımızı düşünüyorum.

bugün hepinizi çok seviyorumm sevgi pıtırcığı , aşk böcüğüyüm bu akşam Duygusalım, ağamaklıyım ama mutluyum...

Skopça mihrace tentesion yanlış yaazmış olabilirim :) teşekkürler kızlar inşallah geçmiştir
dediğiniz gibi
bir kavuşsak hayırlsı ile yavrularımıza

evet mihrace eklediğin bilgileri paylaşş
bixz de yararlanalım
eylül annleei bebkleriniz ene aldınızda 2011 eylül annesi bir anne ve başka bir arkadaş paylaşmış bildikelrini de o da yararlı ona da bakabilirsniz

kızçeler ben 10 dk sonra geliyorummmDD oğlişimle dua edelim birazcıkk

Allah kabul etsin canım ..Bu arada hazır dua konusu açılmışken söyliyim hamile kadının yaptığı ibadet bin kat sevapmış ve duası kabul olurmuş bol bol dua edin kuzularınıza ve herkese

Amin canım hamilelikte öyle oluyor insan çok duygusal oluyor

inşallah inşallah evet orayada bakmak lazım nereden başlayacağımı bilmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…