2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay kızlar perişan haldeyim hiçbir şey yiyemiyorum ya ay bebeğe birşey olacak diye korkuyorum ne süt ne yoğurt ne et hiçbirşey. Varsa yoksa meyve peynir ekmek bugün çorba yedim mercimek ay Kustum ya. Ay çok fenayım ya.

doktor randevun ne zaman? ilac yazmasini isteseydin:44:

hem bulantı hem yanma için istedim ama hiç bir ise yaramıyor ya. Bugün Kustum ışte. Randevum önümüzdeki hafta canım.

canım ya ihmal etme doktora git bir an önce sana hazne için tablet fitil verir hamilelikte riskli imiş endeksl hep neyse sürekli temiz tüt ve ılık su ile yıka ama içeri yl değil. O biraz rahatlatır seni.

canım ya ihmal etme doktora git bir an önce sana hazne için tablet fitil verir hamilelikte riskli imiş endeksl hep neyse sürekli temiz tüt ve ılık su ile yıka ama içeri yl değil. O biraz rahatlatır seni.

tamam canim, oyle yapacagim...nasil bi kasintidir yaaa, hem icerisi hem disarisi

ilk hamileliğimde ben bundan fenaydım önemli olan 3 aydan sonra fazla agır birşey yeme mercimek agır suluda fazla yemeyi tavsiye etmiyordu hemşireler doktorlar bebege birşey olmaz merak etme ben peynir bile yiyemiyordum yumurta çay 1 dilim ekmek sabahları akşama kadar meyve sadece yemek falan yoktu bende kızıma birşey olmadı gayette güzel kiloda dogdu dert etme bunu yani ne canın çekiyorsa yiyebiliyorsan o kar senin için

kızlar çok kusmanız varsa her yediğinizi çıkarıyorsanız acile gidin serum takıyorlar bir iki saat düzeliyo insan ilk hamilelğimden tecrübe iki kere yattım hastaneye ancak düzeldim ikincisin büyükbabmın vefatından sonra çok üzülünce olmuştu yoksa ilkinde epey toparlamıştım

canım çok geçmiş olsun kısmet ben yazdığın bişey varsa kaçırdım sanırım nasıl oldu kanamanmı vardı kaç haftalıktın

sata göre 6 haftlıkken oldu kanamam yeni keseyi görmüştük..doktor henüz düşmemiş dedi igne verdi 10 gün sonra gel dedi gittim bende bugün düşmüş parça kalammaış dedi

Canım doktor neye istinaden dşük tehliken oldunu söyledi? Rahim içinde kanaman mı var?

hayır yok.benim dişim ağrıyordu dişçi bir ilaç verdi bende kadın doğum uzmanına gittim ilacı sormak için muayene etti ultrasyondan baktı sancı çektiğimi söyledi evet günde 2-3 kez kasıklarımda saniyelik sancı oluyor ama ben plasenta genişlediği için sanmıştım herkes öyle diyor bulantım yok ağrım yok en kötüsü ben dişçinin verdiği ilacı dösterdiğimde bana bebek düşmek istiyor haberin olsun dedi eşimde bende donduk kaldık idrar testi yaptı kan testi yaptı troit falan hepsi normal çıktı bana düşük için progeston ve fol.asit için folidoce verdi öyle işte başka bir doktor arıyorum..

Sanırım psikolojik bu sabah bulantıyla uyandım ve istif.ettim( çok kötüüü

Cnm doktordan baska ilac iste hicbiri fayds etmediyse ben zayifim diye bana fitil verdi yemen gerek dedi doktorunla konus serum versinler gercekten cok kotu

günaydın...
Birşey sorcm benim 5+5 iştah durumunuz nasıl ben hiçbirşey yemek istemiyorum kahvaltıyı bile mecbur kaldığım için 2 lokma yapıyorum
Sizde nasıl.

herkese günaydın :) bugün herkes iyidir umarım :))

günaydın...
Birşey sorcm benim 5+5 iştah durumunuz nasıl ben hiçbirşey yemek istemiyorum kahvaltıyı bile mecbur kaldığım için 2 lokma yapıyorum
Sizde nasıl.

Gunaydin herkese ben iyiyim cok sukur sen nasilsin azure

Kamsercim cok kotuysen ilac iste doktordan cekilcek gibi degil

Selam ben ömercik diyim

4 hamileliğim 2 doğum olcak rabbım nasıp ederse
1 hamilelik 10 haftalık kalp durdu
2 hamilelik 4,5 yaşında bir oğlum var
3 hamilelik 4 ay önce 7 haftalık boş gebelık sonlanması
4 hamılelik ve şu an 5 hafta 6 günlük

16 aralık sat
beklenen tarıh 21 eylül 2012

merhaba canım hoşgeldin yaşadıkların için öncelikle ALLAH sana sabır versin...Birşey sormak istiyorum boş gebeliğinde mide bulantın oldumu

Merhaba kızlar dün doktora gittim vee minik kelebeğimle tanıştık orada öyle uslu uslu duruyordu. İlk muayeneye gidildiğinde bazı tahliller istemiyor mu doktor? Benden sadece kanda gebelik testi istedi zaten 2 kez yaptırdım daha niye istiyor ki beni aydınlatır mısınız?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…