ay kızlar perişan haldeyim hiçbir şey yiyemiyorum ya ay bebeğe birşey olacak diye korkuyorum ne süt ne yoğurt ne et hiçbirşey. Varsa yoksa meyve peynir ekmek bugün çorba yedim mercimek ay Kustum ya. Ay çok fenayım ya.
hem bulantı hem yanma için istedim ama hiç bir ise yaramıyor ya. Bugün Kustum ışte. Randevum önümüzdeki hafta canım.
canım ya ihmal etme doktora git bir an önce sana hazne için tablet fitil verir hamilelikte riskli imiş endeksl hep neyse sürekli temiz tüt ve ılık su ile yıka ama içeri yl değil. O biraz rahatlatır seni.
ay kızlar perişan haldeyim hiçbir şey yiyemiyorum ya ay bebeğe birşey olacak diye korkuyorum ne süt ne yoğurt ne et hiçbirşey. Varsa yoksa meyve peynir ekmek bugün çorba yedim mercimek ay Kustum ya. Ay çok fenayım ya.
canım çok geçmiş olsun kısmet ben yazdığın bişey varsa kaçırdım sanırım nasıl oldu kanamanmı vardı kaç haftalıktın
Canım doktor neye istinaden dşük tehliken oldunu söyledi? Rahim içinde kanaman mı var?
sağol canım evet artık bende korkmuyorum bişey olacaksa olur zaten veren ALLAH alan ALLAH kısmet biz kendimize bakalımda.Dediğin gibi mide bulantısı hiççç olmadanda sağlıklı hamilelik geçiren çok insan var tatlım haklısın
bende de sanirim vajinal mantar sorunu basladi...nasil kasiniyor bir bilsen, ozellikle geceleri
herkese günaydın :) bugün herkes iyidir umarım :))
günaydın...
Birşey sorcm benim 5+5 iştah durumunuz nasıl ben hiçbirşey yemek istemiyorum kahvaltıyı bile mecbur kaldığım için 2 lokma yapıyorum
Sizde nasıl.
Selam ben ömercik diyim
4 hamileliğim 2 doğum olcak rabbım nasıp ederse
1 hamilelik 10 haftalık kalp durdu
2 hamilelik 4,5 yaşında bir oğlum var
3 hamilelik 4 ay önce 7 haftalık boş gebelık sonlanması
4 hamılelik ve şu an 5 hafta 6 günlük
16 aralık sat
beklenen tarıh 21 eylül 2012
ya ben sadece elevit ve coraspin kullanıyorum ... doktorum neden folik asit vermedi ki?... ne yapıyım ben şimdi? eczaneden kendim aliyim mi? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?