2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

öyle deme canım yaa.. hamilelerin duası kabul olur Allahın izniyle.. biz yeterki herşeyin hayırlısı dileyelim

inş. herkes aynı şeyi söylüyorr canımm hatta bugün ne okudum hamillerin çekti bu sıkıntılar aağrılar günahlarına kefaret oluyormuş ay dedim ne güzell o çok hoşuma gittti sabretmek için güzel bir neden daha dimi.

kızlaaaaarrrrrrr benim kızım çok muzur:)akşama kadar uyudu şimdi tepikmi desem yumrukmu desem bişeyler yapıyor ama yaptığı yergaliba mesanem.çok zor durumdayım çok :)yukarı çık kızım ne işin var orada diyorum ama dinleyen kimmmmm

Evet canım öyleymiş normalde de böyledir zaten hastalanınca şikayet etmezsen günahlarına kefaret olur ama hamilelik başka tabii

Oy maşallah kızına Benimki iki gündür pek sakinkeşke akşama kadar tekmelese annesini

inş. canımm neysee biz görevimizin yapalımdaaaa Allah hakkımızdaa hayırlısını göstersin inş.

Eveet canım öyle inşallah

mütevaziliğedee bak way wayy:))))
hehe eşime diyorumki hiç güzel kız yokk bne gideyim şu yarışmaya senden geçti artık kocaman göbikliii oldun diyor yaa:d

Benim eşimde hamileliğinde daha bir güzelleştin diyor

haaatuunlarrr.. naber bakalım.. ben sabahtan beri pek bakamadım bu gün. bi yemek muhabbeti dönmüş gidiyor vallah
bende hemen yemek listemi sayam size bi türlü yaptım bi cacık bide tarhana çorbasııı :)
bu gün kızımla ciciler aldık kendimizee :) yanlız bu sefer kızımın bencil anası ben sadece kendime aldım
sizler naptınız nasılsınız??

bak bıdığaaa yaramazz kuzu hadi çık yukarılara anneciğinii sıkıştırmaa küçüğüm:))

Hoşgeldinafiyet olsunarada anneler alsın dimi ama

bak neler buldum
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' hiç günahın kalmadı, pak oldun. haydi hayata günahsız olarak yeniden başla ... ''

hoş geldin canım elleirne sağlıkk,afiyet olsun.
hep ona olmazki annesii hem oda sana eşlik etmiş güle gülee kullan canım

nekadarrr güzel bir paylaşımmm teşekkürler canımm,çok güzell bunlar inş. bu sevaplaırn hepsine kavuşuruz.

Ne kadar güzel inşallah bizede nasip olur bu sevaplar

ayyyy bi hoş oldum okuyunca.. rabbimiz o kadar büyükki karnımıza verdiği melekle birlikte bide o kadar sevap veriyor.. ve biliyomusunuz benim küçklüğümden beri dikkatimi çekr yani.. sanki hamile kalınca insanın sureti nurlanıyor daha bi güzel oluyor.. eşimdene aynen düşünüyor ve bana hamile olunca daha bi nurlu daha bir güzel oldun diyor canım kacam benim..

hoş geldin canım elleirne sağlıkk,afiyet olsun.
hep ona olmazki annesii hem oda sana eşlik etmiş güle gülee kullan canım
teşekkürleer.. şimdikik alsakta ikimiz giyiyoruz zatenn :) eşime diyorum ki bak ne kadar kanaatkarız bir aldığını ikimiz giyiyoruz masraf yapmıyoruuz :)

Hoşgeldinafiyet olsunarada anneler alsın dimi ama
tabikide tatlım.. kendimi ii hissetmek içi ii oluyor böyle alışveriş iyi geliyor.. hele kızıma yaptığım daha bi iyi geliyor

kızlar ben çıkıyorumm cici bakın kendinizee yine girerim belkiii
giremezsemde ii gecelerr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…