2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet

kızlar ben çıkıyorumm cici bakın kendinizee yine girerim belkiii
giremezsemde ii gecelerr.

iyi geceler canım

Kızlar ben kaçarrrr yarın 5.30 kalkıp işe gideceğim bugünde erken kalkmıştım gözüm kapanıyor Hepinize iyi muhabbetler kuzucuklarınızla tatlı uykularrrr

allah kolaylık versin sana senin gibi bütün arkadaşlara canım ücretsiz izne falan çıksan

kızlar içinizden çatlayan oldumu daha erken gerçi ama bi sorayım dedim aramızda 14 kg alan arkadaşlar vardı ne durumda göbüşler

Selam annişler!.. :))

Biz babasıyla kızımızı yürüyüşe götürdük biraz önce geldik. Bıcımızı da yaptık şimdi erik yiyoruz :)
İsimlere yenisini ekledim: ALMİNA
Karakter Analizi:Algılaması yüksek mantığını çok iyi kullanabilme özelliğine sahiptir. Sanatsal yetenekleri çok yüksektir. Ticarette pratik bir zekâya sahiptir. Hassastır. Yaratıcı ve sağduyuludur. Mantıklı ve atılgandır.
yorumlarınızı bekliyorum :)

Güzelmiş annesi karakter analizinerden bakıyorsun ki:44:

Ben isim konusunda kararsızım ya

bence çok güzel canım anlamı da kulağa da hoş geliyor :)

yaramazzz bızımkıde bugunn ole bı sakınn nedenseeebenımde kasıklarımdan pıtpıtlıoo napıosa oralarda yukarıcıkmıoo
kızlar ben çıkıyorumm cici bakın kendinizee yine girerim belkiii
giremezsemde ii gecelerr.

ıı geceelerr cnm

kızlar içinizden çatlayan oldumu daha erken gerçi ama bi sorayım dedim aramızda 14 kg alan arkadaşlar vardı ne durumda göbüşler

40 lira bir kreme verdim çatlamamak için 100 lira da veririm ama hergün kullanmama rağmen bu gün karnımda hafif kırmızılıklar olmuş..çatlak habercisi olabilirler

40 lira bir kreme verdim çatlamamak için 100 lira da veririm ama hergün kullanmama rağmen bu gün karnımda hafif kırmızılıklar olmuş..çatlak habercisi olabilirler

ya bende sadece normal nemlendiriciler kullanıyorum aslında içim hiç rahat değil şöyle iyi çatlak kremi almanın vakti geldi diyorum ama kararsızım ne olsan diye seninkullandığn kremlerin markları ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…