hehe süpersinnn maşallah hayatım ne güzel:))
nekadarrr güzel bir paylaşımmm teşekkürler canımm,çok güzell bunlar inş. bu sevaplaırn hepsine kavuşuruz.
sanada canım.. :) sizde cici bakın kendinize by byykızlar ben çıkıyorumm cici bakın kendinizee yine girerim belkiii
giremezsemde ii gecelerr.
ayyyy bi hoş oldum okuyunca.. rabbimiz o kadar büyükki karnımıza verdiği melekle birlikte bide o kadar sevap veriyor.. ve biliyomusunuz benim küçklüğümden beri dikkatimi çekr yani.. sanki hamile kalınca insanın sureti nurlanıyor daha bi güzel oluyor.. eşimdene aynen düşünüyor ve bana hamile olunca daha bi nurlu daha bir güzel oldun diyor canım kacam benim..
teşekkürleer.. şimdikik alsakta ikimiz giyiyoruz zatenn :) eşime diyorum ki bak ne kadar kanaatkarız bir aldığını ikimiz giyiyoruz masraf yapmıyoruuz :)
tabikide tatlım.. kendimi ii hissetmek içi ii oluyor böyle alışveriş iyi geliyor.. hele kızıma yaptığım daha bi iyi geliyor
kızlar ben çıkıyorumm cici bakın kendinizee yine girerim belkiii
Ben Bursalıyım canım annemlerde Bursanın ilçesinde
Kızlar ben kaçarrrr yarın 5.30 kalkıp işe gideceğimbugünde erken kalkmıştım gözüm kapanıyor Hepinize iyi muhabbetler kuzucuklarınızla tatlı uykularrrr
bende bursaNIN İLÇESİNDEYİM
iyi akşamlar kızlaaarrrr.. biz de yemeğimizi ocağa koyduk geldik..en son sabah kahvaltısı yapmıştım öğlen meyveyle geçiştirdim çok açıııııımmmm
selam güzeller,
geçen gün su çiçeği ile ilgili danışmıştım, doktorumla konuşuncaya kadar çok endişeliydim. doktorum bu tür hastalıkların aktif geçirilmediği sürece bir sıkıntı olmayacağını söyledi. bunun için şuan yapılabilecek bir aşı yda başka bişey olmadığını tesbitininde ancak 3 hafta sonra ypılabileceğini söyledi. Burda bir arkadaşın önerdiği gibi ılık bir duş aldım o gece rahatlamaya çalıştım doktorumda sabah konuşup içimi rahatlattı. Allahım hepimize yardım etsin. Bugün ruh halim çok şükür iyi tek dileğin şu okul bitsinnnnnn artık çoooookkk yorucu.
harıl harıl bir yandan e-okul doldurduğum için burada uzun kalıp geçmiş yapamıyor ve sohbete katılamıyorum. İnşallah tatilde bol bol konuşup kaynaşıcağımızı düşünüyorum.
bugün hepinizi çok seviyorumm sevgi pıtırcığı , aşk böcüğüyüm bu akşam Duygusalım, ağamaklıyım ama mutluyum...
Selam annişler!.. :))
Biz babasıyla kızımızı yürüyüşe götürdük biraz önce geldik. Bıcımızı da yaptık şimdi erik yiyoruz :)
İsimlere yenisini ekledim: ALMİNA
Karakter Analizi:Algılaması yüksek mantığını çok iyi kullanabilme özelliğine sahiptir. Sanatsal yetenekleri çok yüksektir. Ticarette pratik bir zekâya sahiptir. Hassastır. Yaratıcı ve sağduyuludur. Mantıklı ve atılgandır.
yorumlarınızı bekliyorum :)
son 15 dakikadır eşim beni azarlıyor... çok tırsıyoruuuummmmmm:18:
inanmıyorum sana bu saate kadar kahvaltıylamı duruyorsun hiç bakmıyorsun kendine hiç
Selam annişler!.. :))
Biz babasıyla kızımızı yürüyüşe götürdük biraz önce geldik. Bıcımızı da yaptık şimdi erik yiyoruz :)
İsimlere yenisini ekledim: ALMİNA
Karakter Analizi:Algılaması yüksek mantığını çok iyi kullanabilme özelliğine sahiptir. Sanatsal yetenekleri çok yüksektir. Ticarette pratik bir zekâya sahiptir. Hassastır. Yaratıcı ve sağduyuludur. Mantıklı ve atılgandır.
yorumlarınızı bekliyorum :)
iyi geceler canım rabbim kolaylık versin inşallah
öyle mi neresinden
yaramazzz bızımkıde bugunn ole bı sakınn nedenseeekızlaaaaarrrrrrr benim kızım çok muzur:)akşama kadar uyudu şimdi tepikmi desem yumrukmu desem bişeyler yapıyor ama yaptığı yergaliba mesanem.çok zor durumdayım çok :)yukarı çık kızım ne işin var orada diyorum ama dinleyen kimmmmm
kızlar ben çıkıyorumm cici bakın kendinizee yine girerim belkiii
son 15 dakikadır eşim beni azarlıyor... çok tırsıyoruuuummmmmm:18:
kızlar içinizden çatlayan oldumu daha erken gerçi ama bi sorayım dedim aramızda 14 kg alan arkadaşlar vardı ne durumda göbüşler
40 lira bir kreme verdim çatlamamak için 100 lira da veririm ama hergün kullanmama rağmen bu gün karnımda hafif kırmızılıklar olmuş..çatlak habercisi olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?