henuz yok cnmm sabah aksm yaglanıyorum enbasından berı onun faydasını gormus olabılırım bıde bol su ıcıyorumkızlar içinizden çatlayan oldumu daha erken gerçi ama bi sorayım dedim aramızda 14 kg alan arkadaşlar vardı ne durumda göbüşler
Selam annişler!.. :))
Biz babasıyla kızımızı yürüyüşe götürdük biraz önce geldik. Bıcımızı da yaptık şimdi erik yiyoruz :)
İsimlere yenisini ekledim: ALMİNA
Karakter Analizi:Algılaması yüksek mantığını çok iyi kullanabilme özelliğine sahiptir. Sanatsal yetenekleri çok yüksektir. Ticarette pratik bir zekâya sahiptir. Hassastır. Yaratıcı ve sağduyuludur. Mantıklı ve atılgandır.
yorumlarınızı bekliyorum :)
neden kııı
Güzelmiş annesi karakter analizinerden bakıyorsun ki:44:
Ben isim konusunda kararsızım ya
ya bende sadece normal nemlendiriciler kullanıyorum aslında içim hiç rahat değil şöyle iyi çatlak kremi almanın vakti geldi diyorum ama kararsızım ne olsan diye seninkullandığn kremlerin markları ne canım
orhangazi cnm
Teşekkür ederim canım :))) isim analizi yaz google'a ilk çıkan sitede. annelik ile ilgili- (adını veremiyorum çünkü site yönetimi izin vermiyor adresi link atmama.. ondan kopya verdim) düşündüğün isimler neler? ben hemen hemen tüm kız isimlerini ezberledim.... karar vermek güç... senin kız mı erkek mi? erkek olsa rüzgar'a karar vermiştik, kız olunca ortak isim listesi yapamıyoruz babasıyla :) o başka diyor ben başka. bunun dışında bir de MASAL var listemizde (daha vardı ama karakter analizinden geçemediler... eledim! )
inşallah çatlamam yoksa gider kutuyu eczacını kafasına fırlatırımçünkü çok methetti kremin adı pregnacare
40 lira bir kreme verdim çatlamamak için 100 lira da veririm ama hergün kullanmama rağmen bu gün karnımda hafif kırmızılıklar olmuş..çatlak habercisi olabilirler
ben yemek konusunda çok dikkatsizim.. gün boyunca yemek yemediğim oluyo.. bugün de sabah kahvaltısından sonra yeni yemek yedim.. haliyle adam da kızıyo bu duruma
Herkese sevgi dolu selamlarAyşe'm ve ben hepiniizi öpüyoruz biz geldikkkk
Hanımlar kızıma biiisssüürü cicişler aldımm :)
Hastane çıkışı aldım kız annelerine aziz bebenin 10lusunı tavsiye ederim fiyat biraz tuzlu ama acaaipp güzel eve yeni geldiğim için çok üşenirim fotolarını çıkmeye ama hafta sonu koyarım nete... Kızımın hemen her şeyi tam gibi peluş battaneiye almadım bi o kaldı. Küveti, kozmetik ürünleri ve yatağı
kaldı yatağa karar verdik ama daha almadık :)
Sizler nasılsınız? Geçmişi okumadım herkes iyidir umarım...
Herkese sevgi dolu selamlarAyşe'm ve ben hepiniizi öpüyoruz biz geldikkkk
Hanımlar kızıma biiisssüürü cicişler aldımm :)
Hastane çıkışı aldım kız annelerine aziz bebenin 10lusunı tavsiye ederim fiyat biraz tuzlu ama acaaipp güzel eve yeni geldiğim için çok üşenirim fotolarını çıkmeye ama hafta sonu koyarım nete... Kızımın hemen her şeyi tam gibi peluş battaneiye almadım bi o kaldı. Küveti, kozmetik ürünleri ve yatağı
kaldı yatağa karar verdik ama daha almadık :)
Sizler nasılsınız? Geçmişi okumadım herkes iyidir umarım...
Ben bir de vazelini duydum çok iyi geliyor diye çok yağlı ya ama bir zararı var mıdır acaba soracak oluyorum doktoruma unutuyorum:26:
hg canımmmmmm ohh bbugunn cogu kısı bebıslere cıcıler aldı... maasallahh hhazırlıklarr son surat devam edıo ben sana kısaca ozet yapayım gecmısı cogumuz yemekten bahsettık ıstahımız cok acıkk bazı arkadaslar ıdrar yolları enfeksıyonn sorunu yasıolar bıde akıntı...onun dısında suukur bı sorun yokk ..özet bukadarr :))
BEn jhonson bebe yağı kullanıyorum en başından beri.. hatta hamile kalmadan önce de kullanıyordum. şimdi cildim bebek gib :))))ya bende sadece normal nemlendiriciler kullanıyorum aslında içim hiç rahat değil şöyle iyi çatlak kremi almanın vakti geldi diyorum ama kararsızım ne olsan diye seninkullandığn kremlerin markları ne canım
canım bebek senden besin alıyo.. sen yersen kuvvetl olacaksın ki bebişin seni güçten düşürmesin, tansiyonun düşer allah korusun sonra.. e tabi yeterli besin almazsan bebiş de yetersiz gelişir....ben yemek konusunda çok dikkatsizim.. gün boyunca yemek yemediğim oluyo.. bugün de sabah kahvaltısından sonra yeni yemek yedim.. haliyle adam da kızıyo bu duruma
canım biz de yeni başladık sayılırhenuz yok cnmm sabah aksm yaglanıyorum enbasından berı onun faydasını gormus olabılırım bıde bol su ıcıyorum
ohh negusel cnm ben yuruyuse baslamaayanlardanım afıyet olsunn
Beni büyk bi yükten kurtardın yoksa oku oku bitmicekti sağolasın canımAh ah o enfeksiyon bende de var akıntı olmasa olurmu ilaç içiyorum bi naneye yaramıyor da neyse bitmek üzere ilacım bitsinde içmicem da kiraz sapını iyi getiriyorlar ama dokunurmu bilemiyorum... ;Yemek demeyin bana ya bugün zor tuttum kendimi hamur işi yapmadım bu hafta yapmıcam diye karar aldım bakalım olabilcek mi :18:
ben kullanıyorumm yaglı oldugu ıcın cılt nemlı kalıoo bı skıncası da yok ıı gelıo
Ay ne güzel ben daha bir şey almadım kızıma battaniyesi var hediye birde bir kaç çıtçıtlı badisi o kadar birde yelekleri iştegüzel günlerde giysin inşallah kızın
BEn jhonson bebe yağı kullanıyorum en başından beri.. hatta hamile kalmadan önce de kullanıyordum. şimdi cildim bebek gib :))))hiç öyle pahalı kremlere gerek yok bence kızlar. aa badem yağını da duymuştum ama o bebe yağı gibi emilmiyor diye hiç denemedim?
...
canım bebek senden besin alıyo.. sen yersen kuvvetl olacaksın ki bebişin seni güçten düşürmesin, tansiyonun düşer allah korusun sonra.. e tabi yeterli besin almazsan bebiş de yetersiz gelişir....aç kalma annesi 2 saatte bir badem kayısı ceviz falan atıştır bariii
canım biz de yeni başladık sayılırsen de yakında başlarsın inşallah.. göbiş önde gidiyordu.. :))) bu akşam kokoş anne olduk yürüyüşte. amacım spor değil yürüyüş ya küpelerimizi bile taktık :))) herkesler bize baktı :)
içindeki bir madde zarar verebilir diye duymuştum canım ondan tedirgin oldum :26:çokta yağlı süresi gelmiyor insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?