2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar içinizden çatlayan oldumu daha erken gerçi ama bi sorayım dedim aramızda 14 kg alan arkadaşlar vardı ne durumda göbüşler
henuz yok cnmm sabah aksm yaglanıyorum enbasından berı onun faydasını gormus olabılırım bıde bol su ıcıyorum

ohh negusel cnm ben yuruyuse baslamaayanlardanım afıyet olsunn

Güzelmiş annesi karakter analizinerden bakıyorsun ki:44:

Ben isim konusunda kararsızım ya

Teşekkür ederim canım :))) isim analizi yaz google'a ilk çıkan sitede. annelik ile ilgili- (adını veremiyorum çünkü site yönetimi izin vermiyor adresi link atmama.. ondan kopya verdim) düşündüğün isimler neler? ben hemen hemen tüm kız isimlerini ezberledim.... karar vermek güç... senin kız mı erkek mi? erkek olsa rüzgar'a karar vermiştik, kız olunca ortak isim listesi yapamıyoruz babasıyla :) o başka diyor ben başka. bunun dışında bir de MASAL var listemizde (daha vardı ama karakter analizinden geçemediler... eledim! )

ya bende sadece normal nemlendiriciler kullanıyorum aslında içim hiç rahat değil şöyle iyi çatlak kremi almanın vakti geldi diyorum ama kararsızım ne olsan diye seninkullandığn kremlerin markları ne canım

inşallah çatlamam yoksa gider kutuyu eczacını kafasına fırlatırım çünkü çok methettikremin adı pregnacare

Bekarken iznikteydim bende annemler orda yani yakınız şu an bursa merkezdeyim

Eşim sena istiyor benim adım sema ismime yakın olsun diye anlamını pek sevmedim sena isminin şimşek pırıltısı,övgü demek :44:kulağa hem hoş gelsin hemde anlamı çok güzel olsun istiyorum başkada aklıma gelen pek isim yok:26:bende bir bakayım analize

inşallah çatlamam yoksa gider kutuyu eczacını kafasına fırlatırım çünkü çok methettikremin adı pregnacare

Ben bir de vazelini duydum çok iyi geliyor diye çok yağlı ya ama bir zararı var mıdır acaba soracak oluyorum doktoruma unutuyorum:26:

Herkese sevgi dolu selamlar Ayşe'm ve ben hepiniizi öpüyoruz biz geldikkkk

Hanımlar kızıma biiisssüürü cicişler aldımm :)

Hastane çıkışı aldım kız annelerine aziz bebenin 10lusunı tavsiye ederim fiyat biraz tuzlu ama acaaipp güzel eve yeni geldiğim için çok üşenirim fotolarını çıkmeye ama hafta sonu koyarım nete... Kızımın hemen her şeyi tam gibi peluş battaneiye almadım bi o kaldı. Küveti, kozmetik ürünleri ve yatağı
kaldı yatağa karar verdik ama daha almadık :)

Sizler nasılsınız? Geçmişi okumadım herkes iyidir umarım...

ben yemek konusunda çok dikkatsizim.. gün boyunca yemek yemediğim oluyo.. bugün de sabah kahvaltısından sonra yeni yemek yedim.. haliyle adam da kızıyo bu duruma

haklı ama cnm dıkkat et bız 1o kere yıyozz bırgunde nasıl dayanıosun bak sımdı bende kızdım sanaa

Ay ne güzel ben daha bir şey almadım kızıma battaniyesi var hediye birde bir kaç çıtçıtlı badisi o kadar birde yelekleri iştegüzel günlerde giysin inşallah kızın

hg canımmmmmm ohh bbugunn cogu kısı bebıslere cıcıler aldı... maasallahh hhazırlıklarr son surat devam edıo ben sana kısaca ozet yapayım gecmısı cogumuz yemekten bahsettık ıstahımız cok acıkk bazı arkadaslar ıdrar yolları enfeksıyonn sorunu yasıolar bıde akıntı...onun dısında suukur bı sorun yokk ..özet bukadarr :))

Beni büyk bi yükten kurtardın yoksa oku oku bitmicekti sağolasın canım Ah ah o enfeksiyon bende de var akıntı olmasa olurmu ilaç içiyorum bi naneye yaramıyor da neyse bitmek üzere ilacım bitsinde içmicem da kiraz sapını iyi getiriyorlar ama dokunurmu bilemiyorum... ;Yemek demeyin bana ya bugün zor tuttum kendimi hamur işi yapmadım bu hafta yapmıcam diye karar aldım bakalım olabilcek mi :18:

ya bende sadece normal nemlendiriciler kullanıyorum aslında içim hiç rahat değil şöyle iyi çatlak kremi almanın vakti geldi diyorum ama kararsızım ne olsan diye seninkullandığn kremlerin markları ne canım
BEn jhonson bebe yağı kullanıyorum en başından beri.. hatta hamile kalmadan önce de kullanıyordum. şimdi cildim bebek gib :)))) hiç öyle pahalı kremlere gerek yok bence kızlar. aa badem yağını da duymuştum ama o bebe yağı gibi emilmiyor diye hiç denemedim?
...
ben yemek konusunda çok dikkatsizim.. gün boyunca yemek yemediğim oluyo.. bugün de sabah kahvaltısından sonra yeni yemek yedim.. haliyle adam da kızıyo bu duruma
canım bebek senden besin alıyo.. sen yersen kuvvetl olacaksın ki bebişin seni güçten düşürmesin, tansiyonun düşer allah korusun sonra.. e tabi yeterli besin almazsan bebiş de yetersiz gelişir.... aç kalma annesi 2 saatte bir badem kayısı ceviz falan atıştır bariii

henuz yok cnmm sabah aksm yaglanıyorum enbasından berı onun faydasını gormus olabılırım bıde bol su ıcıyorum

ohh negusel cnm ben yuruyuse baslamaayanlardanım afıyet olsunn
canım biz de yeni başladık sayılır sen de yakında başlarsın inşallah.. göbiş önde gidiyordu.. :))) bu akşam kokoş anne olduk yürüyüşte. amacım spor değil yürüyüş ya küpelerimizi bile taktık :))) herkesler bize baktı :)

sorma cnm yaa hamur ısı cok cnm ıstıo benımde aksıne gozumun onundee donuoo resmenn eskıden bole deıldım neoldu bana bılmıyorumm doymuyorummmmmmmmmmmmmmmm

Ay ne güzel ben daha bir şey almadım kızıma battaniyesi var hediye birde bir kaç çıtçıtlı badisi o kadar birde yelekleri iştegüzel günlerde giysin inşallah kızın

Alırsın canım sende.. ben de kaç aydır alacam alacam ansip bugüneymiş bayılıdım paracıkları hastane çıkışıları aldım badiler kıyafetler 260 lra bayıldım ufacık eylere ama benim kızım en güzelini giysin yerim onu ben

hamılede olsakk kokoslukk ruhumuzda varr kupe takmadan olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…