........................pardon kızlar yaaa.. benim bilgisayar kafayı yemiş galiba.. aynı sayfayı gösterip duruyodu.. ben de bu kızlar niye yazmıyo diyorumm
........................pardon kızlar yaaa.. benim bilgisayar kafayı yemiş galiba.. aynı sayfayı gösterip duruyodu.. ben de bu kızlar niye yazmıyo diyorumm
Nasıl karpuz tatlı mı bizde aldık geçen pek tadı yoktu
Canım bu akşamki güzeldi ben sadece karpuz yediğim için çok sık alıyoruz nadiren tatsız çıkıyor
selam güzeller,
geçen gün su çiçeği ile ilgili danışmıştım, doktorumla konuşuncaya kadar çok endişeliydim. doktorum bu tür hastalıkların aktif geçirilmediği sürece bir sıkıntı olmayacağını söyledi. bunun için şuan yapılabilecek bir aşı yda başka bişey olmadığını tesbitininde ancak 3 hafta sonra ypılabileceğini söyledi. Burda bir arkadaşın önerdiği gibi ılık bir duş aldım o gece rahatlamaya çalıştım doktorumda sabah konuşup içimi rahatlattı. Allahım hepimize yardım etsin. Bugün ruh halim çok şükür iyi tek dileğin şu okul bitsinnnnnn artık çoooookkk yorucu.
harıl harıl bir yandan e-okul doldurduğum için burada uzun kalıp geçmiş yapamıyor ve sohbete katılamıyorum. İnşallah tatilde bol bol konuşup kaynaşıcağımızı düşünüyorum.
bugün hepinizi çok seviyorumm sevgi pıtırcığı , aşk böcüğüyüm bu akşam Duygusalım, ağamaklıyım ama mutluyum...
Benim şansıma tadsız çıktı
karpuz tamamen kızmet meselesi..benimkiler hep tatsız çıkıyo
tamamm canımmmmm yarın paylaşayımmmmmmmSkopça mihrace tentesion yanlış yaazmış olabilirim :) teşekkürler kızlar inşallah geçmiştir
dediğiniz gibi
bir kavuşsak hayırlsı ile yavrularımıza
evet mihrace eklediğin bilgileri paylaşş
bixz de yararlanalım
eylül annleei bebkleriniz ene aldınızda 2011 eylül annesi bir anne ve başka bir arkadaş paylaşmış bildikelrini de o da yararlı ona da bakabilirsniz
Allah kabul etsin canım ..Bu arada hazır dua konusu açılmışken söyliyim hamile kadının yaptığı ibadet bin kat sevapmış ve duası kabul olurmuşbol bol dua edin kuzularınıza ve herkese
aminn canım inş. hepimizin duaları kabul olurrrrr,
elimden geldiği kadar dua ediyorum amaDD
benimkisi birazzzz şey hesabıı eniğin duası kabul olsaa gökten kemik yağar hesabı hehe
mısır patlattım hadi gelin kızlar çatır çatır
anam anam bendee yazmıyorsam artıkToplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 8 ziyaretçi)
neden kimse yazmıyo
mısır patlattım hadi gelin kızlar çatır çatır
bızde buaksam yedı cok guseldı adanadan gelmıskarpuz tamamen kızmet meselesi..benimkiler hep tatsız çıkıyo
afıyet oılsunn canımm .. banada annemler neten gosterıolar bayılıyorum bakarkenn ..buaksam herkezde karpuzz varmıss..yarasın kuzularımızaaGeldimmmmmmmmmmyemeklerim çok güzel olmuş afiyetle yedik. Annemle netten görüştüm bebişimin yorganını ve nevresin takımını gösterdiiiiii çok güzeldiiii Şimdi kocam karpuz kesti onu yiyoruzzz
bende cevız badem ve fındık hergun yıyyorumm 23 haftalık 55o grdı dr ırı dedı bakalımmhaftaya cuma seker yuklemem var benımkı nekadar oldu bakalımm.. tosuncugummmasallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhdrr nazar degdı desene olsun canımm en azından bunun ıcın zamanımız varr.. sıkmaa cnınıı sen buarada kuzunu neyle besledın merak ettımdee
ayyy çok saolun kızlar yaa rahatlıyorum valla sizle konuşunca :) tosunumu duyunca bende şaaşrdm :) badem ceviz ve fındıktan olabilir mi acaba
ay canım öyle deme ya hiç öyle şey olur muAllah kabul etsin inanarak dua et ki kabul olsun
aminn canım inş. hepimizin duaları kabul olurrrrr,
elimden geldiği kadar dua ediyorum amaDD
benimkisi birazzzz şey hesabıı eniğin duası kabul olsaa gökten kemik yağar hesabı hehe
bızde buaksam yedı cok guseldı adanadan gelmıs
afıyet oılsunn canımm .. banada annemler neten gosterıolar bayılıyorum bakarkenn ..buaksam herkezde karpuzz varmıss..yarasın kuzularımızaa
bende cevız badem ve fındık hergun yıyyorumm 23 haftalık 55o grdı dr ırı dedı bakalımmhaftaya cuma seker yuklemem var benımkı nekadar oldu bakalımm.. tosuncugumm
yaa inanmazsam etmem amaa işte umutla umutsuzluk arası birşeyyyDD neysee Allah kabul etsin hepimiznkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?