2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

........................ pardon kızlar yaaa.. benim bilgisayar kafayı yemiş galiba.. aynı sayfayı gösterip duruyodu.. ben de bu kızlar niye yazmıyo diyorumm

Son düzenleme:

iiçinin rahatlamaısna sevindim inş.sorun olmadan geçiririsin önümüzdeki haftalarıdaaa canımm.Allah hepimizin yardımcısı olsun sen bitir işlerini biz buralardayız kaldığımız yerden devam ederiz..

tamamm canımmmmm yarın paylaşayımmmmmmm
inş. kavuşacağızz miniklerimizeeeee kısa zaman sonraaaa

Allah kabul etsin canım ..Bu arada hazır dua konusu açılmışken söyliyim hamile kadının yaptığı ibadet bin kat sevapmış ve duası kabul olurmuş bol bol dua edin kuzularınıza ve herkese

aminn canım inş. hepimizin duaları kabul olurrrrr,
elimden geldiği kadar dua ediyorum amaDD
benimkisi birazzzz şey hesabıı eniğin duası kabul olsaa gökten kemik yağar hesabı hehe

benimkisi birazzzz şey hesabıı eniğin duası kabul olsaa gökten kemik yağar hesabı hehe

ay canım öyle deme ya hiç öyle şey olur mu Allah kabul etsin inanarak dua et ki kabul olsun

mısır patlattım hadi gelin kızlar çatır çatır

geliyorum

karpuz tamamen kızmet meselesi..benimkiler hep tatsız çıkıyo
bızde buaksam yedı cok guseldı adanadan gelmıs
Geldimmmmmmmmmm yemeklerim çok güzel olmuş afiyetle yedik. Annemle netten görüştüm bebişimin yorganını ve nevresin takımını gösterdiiiiii çok güzeldiiii Şimdi kocam karpuz kesti onu yiyoruzzz
afıyet oılsunn canımm .. banada annemler neten gosterıolar bayılıyorum bakarkenn ..buaksam herkezde karpuzz varmıss..yarasın kuzularımızaa

öyle deme canım yaa.. hamilelerin duası kabul olur Allahın izniyle.. biz yeterki herşeyin hayırlısı dileyelim

Karpuz dedikte söyliyim karpuzun faydasını görmek için ya ara öğünlerde yada aç karnına yemek gerekiyormuş çekirdekleriyle yemek daha faydalıymış aklınızda bulunsun kızlar ..Birde yediklerinizde daha çok vitamin almak istiyorsanız yemek yerken su içmeyin yemekten hemen sonrada içmeyin 1 2 saat geçsin meyveleride o şekilde yemekten hemen sonra yemeyin

yaa inanmazsam etmem amaa işte umutla umutsuzluk arası birşeyyyDD neysee Allah kabul etsin hepimiznkini

Bende öyle canım bazen umutsuzluğa kapıyorum inşallah hepimizin duaları kabul olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…