2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Oh oh güle güle giysin inşallah kuzun

yaglı gures yapıcamm sankııı ole bı parlıommm

Kuzular rahat uyusun uyutsun Good night

iyi geceler

gunaydın kızlarr benım kız uyutmadı pıtpıt bende en ıyısı kalkıyım dedımm ..buarada sol kolumm acaıp bı sekılde uyusuoo . ustune yattımm zannedıyodum ama onunla alakası yok cok agrıo bıde sızdede bole oluyomu

günaydın herkese..ben dün şeker yüklememi,kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım.kan ve idrarda bir şey çıkmadı ama şekerim 144 çıktı.sınır 140.doktorum önemli değil sadece biraz hamur işini ve şekeri azalt dedi.ben bu arada nadir tatlı yerim neden yüksek çıktı anlamadım.ama bir yerde okudum açlıkta bakılan değerin yüklemeden sonra bakılan değer ile arasında iki kat fark olması gebelikte normalmiş.benim açlık 75 idi.sınır 74-106 bu arada.yine bir yerde okudum bu sınırlarda olan gebelere şeker yüklemesi yapımasına gerek yokmuş aslında.umarım güzel bir gün geçirirsiniz...

günaydın cnmmm,
aynn benim sol kolumdada ağrı var ama ben genelde soluma yatmaya çalışıyorum ona bağlıyorum, birde geçen gün minübüste ayaktaydım ani fren yaptı şöfor kolumu zorladım.

senin ağrın neden oluyor acaba:44:

hıc bılmıyorum cnm drgıttıgımde soluycem

kızlar bebişleriniz sesinize tepki veriyor mu ?oğlumun adını söylediğim zaman.tepki veriyor.dün akşam uyuyordu.hiç hareket etmedim sedece babası furkan oğlum diye seslendi.bizimki kıpır kıpır.artık bize tepki veriyor.sizinkiler nasıl hiç denediniz mi?onunla diyalog kurmak çok güzel birşey

mide bulantısı ile uyanıp bitmek bilmeyen kusma gerçekleşti ;( kahvaltı yaptık kızımla hemen yattım kalkarsam olacakları biliyorum alıştım )

Kız benim bebe daha tepki vermiyo ben konuşunca veriyo eşim kızıyo. Kızım baban konuşuyo tekme at diyo hergün tık yok elini çekiyo tekme atıyo. Diyorum herhalde ses geç gidiyo

balık yağına ne zaman başladın canım ben hiç balık yemiyorum canım istemiyor bende balık yağımı alsam diyorum

canım 20. haftada başladım ben normalde balık yerdim ama hamile kalınca midem bulandı yiyemiorum ben balık yağı hapı içiyuorum marincap içiyorum öle herseyi içemiyomusuz haberin olsun doktoruna danış izin verirse bence iç çünkü çok önemli bebek için omega 3

Günaydın kızlar, Biz yine erkenciyiz kızımla..bakmayın bu saatte yazdıgıma, kalk saati 4 dü Bugun nasıl gecer bilmiyorum.Aksama ablamın kınası var.Şimdi hazırlanıp annemlere gecicem.Yarında düğünümüz var çorumda. Biz bu iki gün sizinle pek ilgilenemicez..gelince telafi ederiz artk..Herkese güzel bir gün diliyorum

Teşekkürler, iyi eğlenceler Lynne

günaydınnn kızlar ve bebişler
GUNAYDIN CNMM :))
geçmiş olsun suksukcum..... üzerine yatmışındır korkma.
saol cnmm hamılelıktee rahım buyudukce su oranı attıgı ıcın kolda uyusma olabılır dıoo nettee..sola yatıyorum geenelde ama nebılım ustune yatmadımm .. cunkı bu bende epeydır var cnm
bende elıfımm dıe konusuyorum bızımkı ısıne gelınce oynuoo ısıne gelmedıgı zaman oynamıoo zıllıı bende aradaa patlatıom bı tanee gobuse ozaman baslıo yawrumm oynamaya
hehee olabılır cnmm anca gıder..
balık yagını cok ıstah acıo dıolar dogrumu cnmm ben kullanmıyorumm..

gunaydın cnmm bende 6 da uyandımm..hadı bolbol oynayınn..2 gun sonra beklıyoruzz ozletme kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…