Alırsın canım sende.. ben de kaç aydır alacam alacam ansip bugüneymiş bayılıdım paracıklarıhastane çıkışıları aldım badiler kıyafetler 260 lra bayıldım ufacık eylere ama benim kızım en güzelini giysin yerim onu ben
yaglı gures yapıcamm sankııı ole bı parlıommm
Kuzular rahat uyusun uyutsun Good night
gunaydın kızlarrbenım kız uyutmadı pıtpıt bende en ıyısı kalkıyım dedımm .. buarada sol kolumm acaıp bı sekılde uyusuoo . ustune yattımm zannedıyodum ama onunla alakası yok cok agrıo bıde sızdede bole oluyomu
günaydın cnmmm,
aynn benim sol kolumdada ağrı var ama ben genelde soluma yatmaya çalışıyorum ona bağlıyorum, birde geçen gün minübüste ayaktaydım ani fren yaptı şöfor kolumu zorladım.
Senin ağrın neden oluyor acaba:44:
balık yağına ne zaman başladın canım ben hiç balık yemiyorum canım istemiyor bende balık yağımı alsam diyorum
Günaydın kızlar, Biz yine erkenciyiz kızımla..bakmayın bu saatte yazdıgıma, kalk saati 4 düBugun nasıl gecer bilmiyorum.Aksama ablamın kınası var.Şimdi hazırlanıp annemlere gecicem.Yarında düğünümüz var çorumda. Biz bu iki gün sizinle pek ilgilenemicez..gelince telafi ederiz artk..Herkese güzel bir gün diliyorum
GUNAYDIN CNMM :))günaydınnn kızlar ve bebişler
saol cnmm hamılelıktee rahım buyudukce su oranı attıgı ıcın kolda uyusma olabılır dıoo nettee..sola yatıyorum geenelde ama nebılım ustune yatmadımm .. cunkı bu bende epeydır var cnmgeçmiş olsun suksukcum..... üzerine yatmışındır korkma.
bende elıfımm dıe konusuyorum bızımkı ısıne gelınce oynuoo ısıne gelmedıgı zaman oynamıoo zıllıı bende aradaa patlatıom bı tanee gobuse ozaman baslıo yawrumm oynamayakızlar bebişleriniz sesinize tepki veriyor mu ?oğlumun adını söylediğim zaman.tepki veriyor.dün akşam uyuyordu.hiç hareket etmedim sedece babası furkan oğlum diye seslendi.bizimki kıpır kıpır.artık bize tepki veriyor.sizinkiler nasıl hiç denediniz mi?onunla diyalog kurmak çok güzel birşey
hehee olabılır cnmm anca gıder..mide bulantısı ile uyanıp bitmek bilmeyen kusma gerçekleşti ;( kahvaltı yaptık kızımla hemen yattım kalkarsam olacakları biliyorum alıştım)
gecmıs olsun cnmmm bulantılarr cogu kıısıde son aylarda gerı donuyomuss... usutmuste olabılırsın .. ılk 4 ay ben cok cektımm anlayabılıyorum ssenıı
Kız benim bebe daha tepki vermiyo ben konuşunca veriyo eşim kızıyo. Kızım baban konuşuyo tekme at diyo hergün tık yok elini çekiyo tekme atıyo. Diyorum herhalde ses geç gidiyo
balık yagını cok ıstah acıo dıolar dogrumu cnmm ben kullanmıyorumm..canım 20. haftada başladım ben normalde balık yerdim ama hamile kalınca midem bulandı yiyemiorum ben balık yağı hapı içiyuorum marincap içiyorum öle herseyi içemiyomusuz haberin olsun doktoruna danış izin verirse bence iç çünkü çok önemli bebek için omega 3
Günaydın kızlar, Biz yine erkenciyiz kızımla..bakmayın bu saatte yazdıgıma, kalk saati 4 düBugun nasıl gecer bilmiyorum.Aksama ablamın kınası var.Şimdi hazırlanıp annemlere gecicem.Yarında düğünümüz var çorumda. Biz bu iki gün sizinle pek ilgilenemicez..gelince telafi ederiz artk..Herkese güzel bir gün diliyorum
inşallah çatlamam yoksa gider kutuyu eczacını kafasına fırlatırımçünkü çok methetti kremin adı pregnacare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?