- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
GUNAYDIN CNMM :))
saol cnmm hamılelıktee rahım buyudukce su oranı attıgı ıcın kolda uyusma olabılır dıoo nettee..sola yatıyorum geenelde ama nebılım ustune yatmadımm .. cunkı bu bende epeydır var cnm
bende elıfımm dıe konusuyorum bızımkı ısıne gelınce oynuoo ısıne gelmedıgı zaman oynamıoo zıllıı bende aradaa patlatıom bı tanee gobuse ozaman baslıo yawrumm oynamaya
hehee olabılır cnmm anca gıder..
balık yagını cok ıstah acıo dıolar dogrumu cnmm ben kullanmıyorumm..
gunaydın cnmm bende 6 da uyandımm..hadı bolbol oynayınn..2 gun sonra beklıyoruzz ozletme kendını
herkeseee günaydınn geceden beri bacağım pişik olmus ne yürüyebiliorum ne bişe yapabiliorum o kullanmadan kızımın pişik kremini kullandım gece defalarca:):) sabah uyandım geçmiş çok şükür ama kabus gibi geçdi aksammm.. bu arad pişik kremi de işe yarımus öğrenmiş oldum ama sürünce ilk başda çok yakıyor:)
gecmıs olsun cnm..kremınn markası ne buarada:)
anneannemız alıcak hangısı olsun karrar veremedık bız kızımlaa sızce hangısı daha guzell.. bana 2numaraa daha yakın
chicco canım ayy iyiki almsıım ewde warmıs:):)
anneannemız alıcak hangısı olsun karrar veremedık bız kızımlaa sızce hangısı daha guzell.. bana 2numaraa daha yakın
gunaydınlarrr canım, gecmış olsun, iyi bare gecmiş,
chıcco nun dedıgın sete bı sıteden baktım 59 lıra yazıyodu,herhlde magazalarda daha ucuza bulabılırım
Günaydın geleceğin güzel, anlayışlı, cici annişleri... Naslsınız bakalım... Geçmişi okudum çatlaklardan bahsetmişsiniz daha doğrusu kremlerden benim doktorum 1 ay önceki kontrolümde mustelanın çatlak önleyici kremini önerde fiyatı 70 tl di ogün eczaneye sorduğumda... Tabi ben almadım çünkü bn badem yağı-kakao yağı ve zeytinyağını karıştırıp kullanıorum ve çok şükür bi sıkıntım yok .. Kokusu biraz ağır oluyo şahsen ben haftada 1 sürüyorum o da yetio kokusunu anca unutabiliorumBalık yağı hapıda sevenplusun kullanıorum dr umun tavsiyesi ilgilenenlere duyurulur.
günaydın kızlar nasılsınız,
ben bişey sormak istiyorum, şimdi benim ilk ultrasonlarımda doğum tarihi 30 Eylül yazıyordu, şimdikilerde 26 Eylül yazıyor, bu daha öne gelir mi, ben şimdi ne zaman doğurucam:26::26::26::26::26:
gunaydn canım,iyiyiz,sen nasılsın?gecmısı okumaya cesrt edemedım, dun aksam ustunden berı 20 sayfa olmuş:))...
bısey sorcam, çatlaklar nezamn oluşuyoo? ben suanda bısey kullanmıyorum, kullanmam gerrekırmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?