2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın arkadaşlar burda hava çok kötü yagmur var içim karadı sabah güneşi gibisi yok :)

herkeseee günaydınn geceden beri bacağım pişik olmus ne yürüyebiliorum ne bişe yapabiliorum o kullanmadan kızımın pişik kremini kullandım gece defalarca:):) sabah uyandım geçmiş çok şükür ama kabus gibi geçdi aksammm.. bu arad pişik kremi de işe yarımus öğrenmiş oldum ama sürünce ilk başda çok yakıyor:)

banada öle dediler ama doktorum saolsun(bu arada doktorunu inanılmaz sewen biriyim) gece yatarken iç o zaman gün içinde iştahını açıp seni zor durumda bırakmaz dedi bende öle yapıorum zaten balık yediğin günler içme dedi ben yemiorum hiç o yüzden hep içiyorum

gecmıs olsun cnm..kremınn markası ne buarada:)

anneannemız alıcak hangısı olsun karrar veremedık bız kızımlaa sızce hangısı daha guzell.. bana 2numaraa daha yakın

Günaydın geleceğin güzel, anlayışlı, cici annişleri... Naslsınız bakalım... Geçmişi okudum çatlaklardan bahsetmişsiniz daha doğrusu kremlerden benim doktorum 1 ay önceki kontrolümde mustelanın çatlak önleyici kremini önerde fiyatı 70 tl di ogün eczaneye sorduğumda... Tabi ben almadım çünkü bn badem yağı-kakao yağı ve zeytinyağını karıştırıp kullanıorum ve çok şükür bi sıkıntım yok .. Kokusu biraz ağır oluyo şahsen ben haftada 1 sürüyorum o da yetio kokusunu anca unutabiliorum Balık yağı hapıda sevenplusun kullanıorum dr umun tavsiyesi ilgilenenlere duyurulur.

Günaydın geleceğin güzel, anlayışlı, cici annişleri... Naslsınız bakalım... Geçmişi okudum çatlaklardan bahsetmişsiniz daha doğrusu kremlerden benim doktorum 1 ay önceki kontrolümde mustelanın çatlak önleyici kremini önerde fiyatı 70 tl di ogün eczaneye sorduğumda... Tabi ben almadım çünkü bn badem yağı-kakao yağı ve zeytinyağını karıştırıp kullanıorum ve çok şükür bi sıkıntım yok .. Kokusu biraz ağır oluyo şahsen ben haftada 1 sürüyorum o da yetio kokusunu anca unutabiliorum Balık yağı hapıda sevenplusun kullanıorum dr umun tavsiyesi ilgilenenlere duyurulur.

kızlar çamaşır ssuyu kullanıyor musunuz? ben gün aşırı kullanıyorum.acaba oğluşuma zarar veriyor muyum ya? bilen var mı:18:

gunaydn canım,iyiyiz,sen nasılsın?gecmısı okumaya cesrt edemedım, dun aksam ustunden berı 20 sayfa olmuş:))...
bısey sorcam, çatlaklar nezamn oluşuyoo? ben suanda bısey kullanmıyorum, kullanmam gerrekırmı?

günaydın kızlar nasılsınız,

ben bişey sormak istiyorum, şimdi benim ilk ultrasonlarımda doğum tarihi 30 Eylül yazıyordu, şimdikilerde 26 Eylül yazıyor, bu daha öne gelir mi, ben şimdi ne zaman doğurucam:26::26::26::26::26:

bir yanlışlık olmasın sanmam değişmez ama çok bilgimde yok

canım olanlarda oldu bile çatlak.sen neden bu kadar bekledin ben 4.ayda başladım yağ kullanıyorum bazen bebek yağı bazende badem yağı sürüyorum.26 haftalığız henüz çatlağım yok.günde 1 defada olsa sürmeye dikkat ediyorum.sende kaşıntıdamı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…