2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim sırtımda çok küçük kahverengi leke oluştu annem çatlak dedi ilk böle oluşur o yüzden ben 1.5 aydır düzenli olarak kullanıyorum

bendede suanda yok catlak ama benm göbegımde 10 gundur fılan ıyıce bellı oldu, ondan once normal gobeklı bırı gıbıydım yani:), şimdi 10 gundür aa hamılemısın dıyolar,ara ara kasınıyo bugunlerde, bende banyodan snra nemlendırıcı sürüyorum, ozamn artık baslıyayım hftada bı kaç kez badem yagına

bende cnm bademfındık ve bebe yagı karısımını suruyorumm nedenhaftada bır suruosun ben sabah aksam yaglanıyorumm sukur bı catlagım yok ara ara vazelınde suruyorumm yaglı oldugu ıcın cılt nemlı kalıoo sureklı..
gunaydınlarrr canım, gecmış olsun, iyi bare gecmiş,
chıcco nun dedıgın sete bı sıteden baktım 59 lıra yazıyodu,herhlde magazalarda daha ucuza bulabılırım
gıttı gıdıyorda gunn fırsatında 39 tl cnm bı bak ıstersen bende ondan almayı dusunuyorum cantası kullanıslımı bılemedım bı sadece
kızlar çamaşır ssuyu kullanıyor musunuz? ben gün aşırı kullanıyorum.acaba oğluşuma zarar veriyor muyum ya? bilen var mı:18:
ben banyoyu temızlerken kullanıyorum haftada bırr eldıven gıyıyorumm tıkanıyorum ama kokusundann.. ara ara kacıyorumm mola verıp yapıyorumm gozlerım yasarıoo hemen alerjım varr bebege bısey olmazz kı zannetmıyorumm
bebegın gelısımıne gore sanırım o tarıh degısıo cnmm kımının onde kımının gerıde oluomus benım kızım masallah tam haftasında gıdıoonee ılerııde ne gerıde akıllı kızım benım

benim sırtımda çok küçük kahverengi leke oluştu annem çatlak dedi ilk böle oluşur o yüzden ben 1.5 aydır düzenli olarak kullanıyorum

anladım canım,bende leke yokta,merk ettım, simdi yok ama, snradan olurmu?
bugunlerde göbegım kasnmaya basladı ara ara,banyodan snra nemlendırıcı sürüyorum bazen, anca büyüyo demkkı gobegım:) içim geniş galıba :))) saklanıyo kuzum

bı bakıyım hemen canım,teşekkur ederım, DİDEM almış o setten ve cantadan, soralım didem canta kullanışlımı??????????

bı bakıyım hemen canım,teşekkur ederım, DİDEM almış o setten ve cantadan, soralım didem canta kullanışlımı??????????

walla henüz kullanamadım:):) ama içi baya geniş bebeğin eşyalarını alır ayrıca kötü durmuyor yani kaliteli ben beğendim bayaa umarım kullanırkende memenun kalırım

ayyyy çok etkilendim ellerine sağlık paylaşım için

belli olmaz ya o bünyeden bünyeye değişiyor ama kaşınmaya başladıysan kullan derim çünkü bende ilk kaşındım sonra çatladım:)

Aslı Güngör Ninni

bu sarkıyıı dınleyınn kızlarr cok begendımm kızımda pekbı begendı

kızcemde bole olsunnnn mınıkk melegımmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr günaydın göbüşlerini yediğimmmm
bi geçmiş yapıp geliyorum bi yere kaçmayın heee

aynen öyle canım benim kızım da veriyor canım cemreeeemm cemrenazııımmm nazlı kızıımmm diyim hemen tepikliyo kurban olduğum anasının prensesisi yaaa aşığım ben onaaa

bir keresinde ilk tekmelemeye başladığı zaman eşimi çağırdım gel bak tekmeliyor dedim eşimin elini koymasıyla yerimden sıçradım korktum valla öle bi tepikledi ki eşimin de hşuna gitti babasının elini hissetti falan die hava yapıyor bana yaaa

ya herkes değişik bi marka kullanıyor çoğunluk yok en iyisi ben p.tesi dr. sorayım bi bakalım o ne önericek

gunaydın canımm,ee kız babassını cok severmış:),
bızımde tam tersı eşime nezaman gel oynuyo desem,cocuk duruyoodu, hahaha benı sevıyo demekkı, sadece bana tepkı verıyo kuzucugum:), ablamda gecengun bekledı tam 5 dakıka teyzecım dıyo, kuzucum dıyo, cocukta tık yok, nezamn bırakıyolar elını ozamn oynuyoo velet:))
ama simdilerde ogrendım artık ılk hareketını yakalarsam arkasndan 3,4 kere daha kuvvetlı vuruyo, ozamn onlarda yakalayabılıyo:)))

çatlaklar son aylarda oluyor aslıcım ama şimdiden tedbiri elden bırakmamak lazım başlayalım bu hafta beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…