bir yanlışlık olmasın sanmam değişmez ama çok bilgimde yok
gunaydn canım,iyiyiz,sen nasılsın?gecmısı okumaya cesrt edemedım, dun aksam ustunden berı 20 sayfa olmuş:))...
bısey sorcam, çatlaklar nezamn oluşuyoo? ben suanda bısey kullanmıyorum, kullanmam gerrekırmı?
canım olanlarda oldu bile çatlak.sen neden bu kadar bekledin ben 4.ayda başladım yağ kullanıyorum bazen bebek yağı bazende badem yağı sürüyorum.26 haftalığız henüz çatlağım yok.günde 1 defada olsa sürmeye dikkat ediyorum.sende kaşıntıdamı olmuyor.
bende cnm bademfındık ve bebe yagı karısımını suruyorumm nedenhaftada bır suruosun ben sabah aksam yaglanıyorumm sukur bı catlagım yok ara ara vazelınde suruyorumm yaglı oldugu ıcın cılt nemlı kalıoo sureklı..Günaydın geleceğin güzel, anlayışlı, cici annişleri... Naslsınız bakalım... Geçmişi okudum çatlaklardan bahsetmişsiniz daha doğrusu kremlerden benim doktorum 1 ay önceki kontrolümde mustelanın çatlak önleyici kremini önerde fiyatı 70 tl di ogün eczaneye sorduğumda... Tabi ben almadım çünkü bn badem yağı-kakao yağı ve zeytinyağını karıştırıp kullanıorum ve çok şükür bi sıkıntım yok .. Kokusu biraz ağır oluyo şahsen ben haftada 1 sürüyorum o da yetio kokusunu anca unutabiliorumBalık yağı hapıda sevenplusun kullanıorum dr umun tavsiyesi ilgilenenlere duyurulur.
gıttı gıdıyorda gunn fırsatında 39 tl cnm bı bak ıstersen bende ondan almayı dusunuyorum cantası kullanıslımı bılemedım bı sadecegunaydınlarrr canım, gecmış olsun, iyi bare gecmiş,
chıcco nun dedıgın sete bı sıteden baktım 59 lıra yazıyodu,herhlde magazalarda daha ucuza bulabılırım
ben banyoyu temızlerken kullanıyorum haftada bırr eldıven gıyıyorumm tıkanıyorum ama kokusundann.. ara ara kacıyorumm mola verıp yapıyorumm gozlerım yasarıoo hemen alerjım varr bebege bısey olmazz kı zannetmıyorummkızlar çamaşır ssuyu kullanıyor musunuz? ben gün aşırı kullanıyorum.acaba oğluşuma zarar veriyor muyum ya? bilen var mı:18:
bebegın gelısımıne gore sanırım o tarıh degısıo cnmm kımının onde kımının gerıde oluomus benım kızım masallah tam haftasında gıdıoogünaydın kızlar nasılsınız,
ben bişey sormak istiyorum, şimdi benim ilk ultrasonlarımda doğum tarihi 30 Eylül yazıyordu, şimdikilerde 26 Eylül yazıyor, bu daha öne gelir mi, ben şimdi ne zaman doğurucam:26::26::26::26::26:
benim sırtımda çok küçük kahverengi leke oluştu annem çatlak dedi ilk böle oluşur o yüzden ben 1.5 aydır düzenli olarak kullanıyorum
bende cnm bademfındık ve bebe yagı karısımını suruyorumm nedenhaftada bır suruosun ben sabah aksam yaglanıyorumm sukur bı catlagım yok ara ara vazelınde suruyorumm yaglı oldugu ıcın cılt nemlı kalıoo sureklı..
gıttı gıdıyorda gunn fırsatında 39 tl cnm bı bak ıstersen bende ondan almayı dusunuyorum cantası kullanıslımı bılemedım bı sadece
ben banyoyu temızlerken kullanıyorum haftada bırr eldıven gıyıyorumm tıkanıyorum ama kokusundann.. ara ara kacıyorumm mola verıp yapıyorumm gozlerım yasarıoo hemen alerjım varr bebege bısey olmazz kı zannetmıyorumm
bebegın gelısımıne gore sanırım o tarıh degısıo cnmm kımının onde kımının gerıde oluomus benım kızım masallah tam haftasında gıdıoonee ılerııde ne gerıde akıllı kızım benım
bı bakıyım hemen canım,teşekkur ederım, DİDEM almış o setten ve cantadan, soralım didem canta kullanışlımı??????????
bak neler buldum
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' hiç günahın kalmadı, pak oldun. haydi hayata günahsız olarak yeniden başla ... '' __________________
anladım canım,bende leke yokta,merk ettım, simdi yok ama, snradan olurmu?
bugunlerde göbegım kasnmaya basladı ara ara,banyodan snra nemlendırıcı sürüyorum bazen, anca büyüyo demkkı gobegım:) içim geniş galıba :))) saklanıyo kuzum
ayyyy çok etkilendimellerine sağlık paylaşım için
belli olmaz ya o bünyeden bünyeye değişiyor ama kaşınmaya başladıysan kullan derim çünkü bende ilk kaşındım sonra çatladım:)
kızlar bebişleriniz sesinize tepki veriyor mu ?oğlumun adını söylediğim zaman.tepki veriyor.dün akşam uyuyordu.hiç hareket etmedim sedece babası furkan oğlum diye seslendi.bizimki kıpır kıpır.artık bize tepki veriyor.sizinkiler nasıl hiç denediniz mi?onunla diyalog kurmak çok güzel birşey
mide bulantısı ile uyanıp bitmek bilmeyen kusma gerçekleşti ;( kahvaltı yaptık kızımla hemen yattım kalkarsam olacakları biliyorum alıştım)
Kız benim bebe daha tepki vermiyo ben konuşunca veriyo eşim kızıyo. Kızım baban konuşuyo tekme at diyo hergün tık yok elini çekiyo tekme atıyo. Diyorum herhalde ses geç gidiyo
Günaydın güzel annişlerrrrrrrr
Limangoda pelin marka pijama takımları var , bi göz atıverin...
anneannemız alıcak hangısı olsun karrar veremedık bız kızımlaa sızce hangısı daha guzell.. bana 2numaraa daha yakın
Günaydın geleceğin güzel, anlayışlı, cici annişleri... Naslsınız bakalım... Geçmişi okudum çatlaklardan bahsetmişsiniz daha doğrusu kremlerden benim doktorum 1 ay önceki kontrolümde mustelanın çatlak önleyici kremini önerde fiyatı 70 tl di ogün eczaneye sorduğumda... Tabi ben almadım çünkü bn badem yağı-kakao yağı ve zeytinyağını karıştırıp kullanıorum ve çok şükür bi sıkıntım yok .. Kokusu biraz ağır oluyo şahsen ben haftada 1 sürüyorum o da yetio kokusunu anca unutabiliorumBalık yağı hapıda sevenplusun kullanıorum dr umun tavsiyesi ilgilenenlere duyurulur.
bir keresinde ilk tekmelemeye başladığı zaman eşimi çağırdım gel bak tekmeliyor dedim eşimin elini koymasıyla yerimden sıçradım korktum valla öle bi tepikledi ki eşimin de hşuna gitti babasının elini hissetti falan die hava yapıyor bana yaaa
gunaydn canım,iyiyiz,sen nasılsın?gecmısı okumaya cesrt edemedım, dun aksam ustunden berı 20 sayfa olmuş:))...
bısey sorcam, çatlaklar nezamn oluşuyoo? ben suanda bısey kullanmıyorum, kullanmam gerrekırmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?