son 15 dakikadır eşim beni azarlıyor... çok tırsıyoruuuummmmmm:18:
ben yemek konusunda çok dikkatsizim.. gün boyunca yemek yemediğim oluyo.. bugün de sabah kahvaltısından sonra yeni yemek yedim.. haliyle adam da kızıyo bu duruma
ya herkes değişik bi marka kullanıyor çoğunluk yok en iyisi ben p.tesi dr. sorayım bi bakalım o ne önericek
gunaydın canımm,ee kız babassını cok severmış:),
bızımde tam tersı eşime nezaman gel oynuyo desem,cocuk duruyoodu, hahaha benı sevıyo demekkı, sadece bana tepkı verıyo kuzucugum:), ablamda gecengun bekledı tam 5 dakıka teyzecım dıyo, kuzucum dıyo, cocukta tık yok, nezamn bırakıyolar elını ozamn oynuyoo velet:))
ama simdilerde ogrendım artık ılk hareketını yakalarsam arkasndan 3,4 kere daha kuvvetlı vuruyo, ozamn onlarda yakalayabılıyo:)))
sıkıntıyaa sokacak bir değer değil canımmm geçmiş olsunnn diyelim:)günaydın herkese..ben dün şeker yüklememi,kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım.kan ve idrarda bir şey çıkmadı ama şekerim 144 çıktı.sınır 140.doktorum önemli değil sadece biraz hamur işini ve şekeri azalt dedi.ben bu arada nadir tatlı yerim neden yüksek çıktı anlamadım.ama bir yerde okudum açlıkta bakılan değerin yüklemeden sonra bakılan değer ile arasında iki kat fark olması gebelikte normalmiş.benim açlık 75 idi.sınır 74-106 bu arada.yine bir yerde okudum bu sınırlarda olan gebelere şeker yüklemesi yapımasına gerek yokmuş aslında.umarım güzel bir gün geçirirsiniz...
zevzekbayan kullanıcısından alıntı
kızlar içinizden çatlayan oldumu daha erken gerçi ama bi sorayım dedim aramızda 14 kg alan arkadaşlar vardı ne durumda göbüşler
canım bendede henüz çatlak yok çok çok şükür, acı badem yağı, kakao yağı, zeytin yağı ve dalin bebeb yağını karıştırdım banyolardan sonra sürüyorum bu ara biraz gerildii kilo alıyorum diye arada akşamlarıda sürüyorum
seninde kontrolun ptesi dimi canım, ay busefer cook merk ettım ya, eskı kontrollerı bukadr beklemıyodum, nekdar büyüdü acaba kuzum, bide seker testiyle, tetanozun 2.doz aşısını olcam..
ya catlaklar için, bünye meselesı dıyolar, benm yakın arkadsnmda krem kullanmıştı ama gene olmuş .. bakalım,ben bademyagı ve zeytınyagını karıstırıp sürcem, banyodan snra, yada haftada 2,3 kez.
sıkıntıyaa sokacak bir değer değil canımmm geçmiş olsunnn diyelim:)günaydın herkese..ben dün şeker yüklememi,kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım.kan ve idrarda bir şey çıkmadı ama şekerim 144 çıktı.sınır 140.doktorum önemli değil sadece biraz hamur işini ve şekeri azalt dedi.ben bu arada nadir tatlı yerim neden yüksek çıktı anlamadım.ama bir yerde okudum açlıkta bakılan değerin yüklemeden sonra bakılan değer ile arasında iki kat fark olması gebelikte normalmiş.benim açlık 75 idi.sınır 74-106 bu arada.yine bir yerde okudum bu sınırlarda olan gebelere şeker yüklemesi yapımasına gerek yokmuş aslında.umarım güzel bir gün geçirirsiniz...
kızlar bebişleriniz sesinize tepki veriyor mu ?oğlumun adını söylediğim zaman.tepki veriyor.dün akşam uyuyordu.hiç hareket etmedim sedece babası furkan oğlum diye seslendi.bizimki kıpır kıpır.artık bize tepki veriyor.sizinkiler nasıl hiç denediniz mi?onunla diyalog kurmak çok güzel birşey
evet canım p.tesi bende çok merak ediyorum ya burda bi arkadaş vardı bizimle aynı hafta da bebeği 1.800 miş maşallah
evet bende p.tesi şeker yüklemesi için gitcem zaten bende tetonoz olcam 2.si...
ya zaten bizim ki kendimizi avutmak ne kullanırsak kullanalım çatlıcaz hemde çatırr çatırrr
zevzekbayan kullanıcısından alıntı
kızlar içinizden çatlayan oldumu daha erken gerçi ama bi sorayım dedim aramızda 14 kg alan arkadaşlar vardı ne durumda göbüşler
canım bendede henüz çatlak yok çok çok şükür, acı badem yağı, kakao yağı, zeytin yağı ve dalin bebeb yağını karıştırdım banyolardan sonra sürüyorum bu ara biraz gerildii kilo alıyorum diye arada akşamlarıda sürüyorum
anneannemız alıcak hangısı olsun karrar veremedık bız kızımlaa sızce hangısı daha guzell.. bana 2numaraa daha yakın
benm sabahtan kontrolum, yazarım ben sana hasteneden gelınce,,
neeeeeeee 1800 gr mı yok canım deıldır 1800, bizimkinin olacagı en fazla 1000gr falandır, 750&1000 arası:))
hahaha, çatlıcaz artık bünye meselesi, bazısındada olmuyomuş:), annemde yok benmde gobegım yenı cıktı belkı bendede olmaz buda TESELLİSİ:)))))
KIZIN TABİ SENİ SEVER, ilk duydugu SES senin kalbın, ilk gordüğü yer, senın karnın SEN ONUN ANNESİ SİN:))
maşallah oğlunaa canımm eminim ismini sevdi miniğin:)))
biizmki henüz belli değil iki isima rasındayı ikisinede tepk vermiyor
canım olacağı varsa oluyor ben ilk kızımda şuan 7 yaşında 2,5 aylıkken kollarım çatladı iğrenç oldu hala belli sonra kreme başlayamadan bacaklar karnım kötü görünmüyordu ama asıl sürpriz doğum dönüşü evde görülüyor karnım paramparça oyüzden bu sefer hiç bişey sürmüyorum
benm sabahtan kontrolum, yazarım ben sana hasteneden gelınce,,
neeeeeeee 1800 gr mı yok canım deıldır 1800, bizimkinin olacagı en fazla 1000gr falandır, 750&1000 arası:))
hahaha, çatlıcaz artık bünye meselesi, bazısındada olmuyomuş:), annemde yok benmde gobegım yenı cıktı belkı bendede olmaz buda TESELLİSİ:)))))
KIZIN TABİ SENİ SEVER, ilk duydugu SES senin kalbın, ilk gordüğü yer, senın karnın SEN ONUN ANNESİ SİN:))
canım olacağı varsa oluyor ben ilk kızımda şuan 7 yaşında 2,5 aylıkken kollarım çatladı iğrenç oldu hala belli sonra kreme başlayamadan bacaklar karnım kötü görünmüyordu ama asıl sürpriz doğum dönüşü evde görülüyor karnım paramparça oyüzden bu sefer hiç bişey sürmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?