2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

zevzekbayan kullanıcısından alıntı
kızlar içinizden çatlayan oldumu daha erken gerçi ama bi sorayım dedim aramızda 14 kg alan arkadaşlar vardı ne durumda göbüşler

canım bendede henüz çatlak yok çok çok şükür, acı badem yağı, kakao yağı, zeytin yağı ve dalin bebeb yağını karıştırdım banyolardan sonra sürüyorum bu ara biraz gerildii kilo alıyorum diye arada akşamlarıda sürüyorum

ben yemek konusunda çok dikkatsizim.. gün boyunca yemek yemediğim oluyo.. bugün de sabah kahvaltısından sonra yeni yemek yedim.. haliyle adam da kızıyo bu duruma

o gün içinde ultrasona girsen eminim beibşinin parmaklarını emiyor eli ağzından görürsün açlıktann kızzzzz
yzık yawruyaa annesi

ya herkes değişik bi marka kullanıyor çoğunluk yok en iyisi ben p.tesi dr. sorayım bi bakalım o ne önericek

seninde kontrolun ptesi dimi canım, ay busefer cook merk ettım ya, eskı kontrollerı bukadr beklemıyodum, nekdar büyüdü acaba kuzum, bide seker testiyle, tetanozun 2.doz aşısını olcam..
ya catlaklar için, bünye meselesı dıyolar, benm yakın arkadsnmda krem kullanmıştı ama gene olmuş .. bakalım,ben bademyagı ve zeytınyagını karıstırıp sürcem, banyodan snra, yada haftada 2,3 kez.

ooo şimdi durum bizdede aynı o dediğim gibi 22 haftalarda falandı ara ara tekmelerdii o zaman şimdi dediğin gibi bir yere bi kaç kere vuruyor şimdi
hem beni daha çok seviyor kızım bananeeeeeeee

sıkıntıyaa sokacak bir değer değil canımmm geçmiş olsunnn diyelim:)

ay bende mayak gibi ilk 4 ay kullandım şimdi bıraktım cacaoo bitter diye bi çatlak kremi kullanıyorum ama ne kadar etkilidr bilmem bende kakao badem ve üzüm çekirdeği yağını kullanmıştım canım yine başlıımmbari millet gider mersine ben gidiyommm tersine bacıımm yaaa:18:

ben de ne zaman eşimi çağırsam, tekmelemeyi bırakıyor. Şimdiye kadar sadece 1 kere babası görebildi tekmesini. Resmen bizimle oyun oynuyo şimdiden sıpa. Bi gelsin yicem onun ayaklarını.

evet canım p.tesi bende çok merak ediyorum ya burda bi arkadaş vardı bizimle aynı hafta da bebeği 1.800 miş maşallah
evet bende p.tesi şeker yüklemesi için gitcem zaten bende tetonoz olcam 2.si...
ya zaten bizim ki kendimizi avutmak ne kullanırsak kullanalım çatlıcaz hemde çatırr çatırrr

ya benim doktora çok warrr ayın 16 sında böle duydukça hevesleniorum daha 15 gün warrrr çok merak ediorum ne kadar oldu acaba

sıkıntıyaa sokacak bir değer değil canımmm geçmiş olsunnn diyelim:)

maşallah oğlunaa canımm eminim ismini sevdi miniğin:)))
biizmki henüz belli değil iki isima rasındayı ikisinede tepk vermiyor

benm sabahtan kontrolum, yazarım ben sana hasteneden gelınce,,
neeeeeeee 1800 gr mı yok canım deıldır 1800, bizimkinin olacagı en fazla 1000gr falandır, 750&1000 arası:))
hahaha, çatlıcaz artık bünye meselesi, bazısındada olmuyomuş:), annemde yok benmde gobegım yenı cıktı belkı bendede olmaz buda TESELLİSİ:)))))
KIZIN TABİ SENİ SEVER, ilk duydugu SES senin kalbın, ilk gordüğü yer, senın karnın SEN ONUN ANNESİ SİN:))

canım olacağı varsa oluyor ben ilk kızımda şuan 7 yaşında 2,5 aylıkken kollarım çatladı iğrenç oldu hala belli sonra kreme başlayamadan bacaklar karnım kötü görünmüyordu ama asıl sürpriz doğum dönüşü evde görülüyor karnım paramparça oyüzden bu sefer hiç bişey sürmüyorum

bende sabahtan gidicem canım görüşürüz inş p.tesi
valla 1.800 dedi mihracee de hatırlar belki annen de yoksa sende olmaz büyük bir ihtimal oh şanslısın valla

maşallah oğlunaa canımm eminim ismini sevdi miniğin:)))
biizmki henüz belli değil iki isima rasındayı ikisinede tepk vermiyor

kararsız kalmış o da annesi:) oğlum oyun oynamak için fırsat kolluyor.gece bi dönsem tamamdır sabaha kadar uyutmuyor.gündüz seslensem kıpır kıpır.en çok babasının hoşuna gidiyor.oğlum deyince oğluş kıpırdanıyor adam kafayı yiyecek gibi oluyor.geçen gecede ben uyuyorum bunlar oynuyormuş.uyandım eşim karnımla uğraşıyor.onu tekmelemiş:) babasını oyuna çağırmış miniğim

genetik işte biraz da ne sürersen sür nafile amaç en aza indirmek ne yapalım

18oo deılde 1 kg 8 gr dı dun solemıstı bır arkadas sımdı ısmını cıkaramadım

uzulme cnm her bayanda olan bısey nede olsaa şöle dsunn bıde.. cocuguu hıc olmayan annelerr sence onlarr bı bebek ıcın tum vucudunun catlamasını ıstemezlermıydı bence halımızee bınlerce kez sukretmelıyızzz hepımızzz haksızmıyımm cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…