18oo deılde 1 kg 8 gr dı dun solemıstı bır arkadas sımdı ısmını cıkaramadım
18oo deılde 1 kg 8 gr dı dun solemıstı bır arkadas sımdı ısmını cıkaramadım
ıyız cnm sennasıslınn:2:
uzulme cnm her bayanda olan bısey nede olsaa şöle dsunn bıde.. cocuguu hıc olmayan annelerr sence onlarr bı bebek ıcın tum vucudunun catlamasını ıstemezlermıydı bence halımızee bınlerce kez sukretmelıyızzz hepımızzz haksızmıyımm cnmm
bende sabahtan gidicem canım görüşürüz inş p.tesi
valla 1.800 dedi mihracee de hatırlar belki annen de yoksa sende olmaz büyük bir ihtimal oh şanslısın valla
mrb annecıkler nasılsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25231uzulme cnm her bayanda olan bısey nede olsaa şöle dsunn bıde.. cocuguu hıc olmayan annelerr sence onlarr bı bebek ıcın tum vucudunun catlamasını ıstemezlermıydı bence halımızee bınlerce kez sukretmelıyızzz hepımızzz haksızmıyımm cnmm
ozamn iyi haberlerle gelırız ınşallah canım.
bak o bebgın kılosuda 1kg 8 gr mış. yanlış yazılmış yada yanlış okunmuş herhalde
6 kılo almışım yavwwwww ye ye ye nereye kadar aşeriyorum karpuza kaypuz verin bizeeeeeeee ŞANSLI ANNELERİZ biz tüm meyveler var herkez resmini koysun son haliylede herkesin hamiş halini görelim sizi ŞİŞKİN BAYANLAR Hİİİİ TATLI ŞİŞKİNDEN
ben söylesem kızar herkes bana hala hamile olup olmadığım çok aşırı belli değil 52yle başladım 53.5 kiloyum karnım da pek yok bebek nerde bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?