2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kesinlikle haklısın canım orası öyle tabi rabbim bütün kadınlara anneliği tadtırsın

bende sabahtan gidicem canım görüşürüz inş p.tesi
valla 1.800 dedi mihracee de hatırlar belki annen de yoksa sende olmaz büyük bir ihtimal oh şanslısın valla

ozamn iyi haberlerle gelırız ınşallah canım.
bak o bebgın kılosuda 1kg 8 gr mış. yanlış yazılmış yada yanlış okunmuş herhalde

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=25231
evet cnm ilk kızım evlendk 6 ay sonra oldu ama oğluma 2 yıl bekledik hamd olsun olsunda hayırlısıyla podyumamı çıkacam bu benim kızla merak edenlere

selam herkese bende kızımla geldim nasılsınız bakalım benim kız malesef ilk kızım gibi fena hareketli çok rahatsız ediyor beni durmaksızın taklalar tekmeler şimdi okuldayım ve ayaktayken bile hareketleri karşıdan görülüyor

6 kılo almışım yavwwwww ye ye ye nereye kadar aşeriyorum karpuza kaypuz verin bizeeeeeeee ŞANSLI ANNELERİZ biz tüm meyveler var herkez resmini koysun son haliylede herkesin hamiş halini görelim sizi ŞİŞKİN BAYANLAR Hİİİİ TATLI ŞİŞKİNDEN

ben söylesem kızar herkes bana hala hamile olup olmadığım çok aşırı belli değil 52yle başladım 53.5 kiloyum karnım da pek yok bebek nerde bilmiyorum

suksuk bence 1 numara nevresim güzel .maşallah kızına şimdiden

Dermet çok hoş çıkmışsın bebişnle maşallah

Hayırlı cumalar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…