mrb annecıkler nasılsınız
aynı sorun bendede varr yaa kıtlıktan cıkmıs gıbıyımm :))şükür ıız bızde bu ara pek hareketlıyız cok acıkıyoruz bıde:)))
kesinlikle haklısın canım orası öyle tabi rabbim bütün kadınlara anneliği tadtırsın
ben söylesem kızar herkes bana hala hamile olup olmadığım çok aşırı belli değil 52yle başladım 53.5 kiloyum karnım da pek yok bebek nerde bilmiyorum
hadii biz karnımızı doyurmaya gidiyoruzzz çok acıktık:):)
Merhaba kızlarCumanız mübarek olsun
inşallah çatlamam yoksa gider kutuyu eczacını kafasına fırlatırımçünkü çok methetti kremin adı pregnacare
biz zayıf hamişleri sevmeyiz acilen kilo alman lazımyoksa sani almayız aramıza hihihihihihihi
bende 6 kgdayım delı gııbııı karpuz yıyorumm azonce ceyrek karpuzu goturdumm6 kılo almışım yavwwwww ye ye ye nereye kadar aşeriyorum karpuza kaypuz verin bizeeeeeeee ŞANSLI ANNELERİZ biz tüm meyveler var herkez resmini koysun son haliylede herkesin hamiş halini görelim sizi ŞİŞKİN BAYANLAR Hİİİİ TATLI ŞİŞKİNDEN
oyy oyyy masallahhhhhhhhhselam herkese bende kızımla geldim nasılsınız bakalım benim kız malesef ilk kızım gibi fena hareketli çok rahatsız ediyor beni durmaksızın taklalar tekmeler şimdi okuldayım ve ayaktayken bile hareketleri karşıdan görülüyor
bende buhaftadan sonra bı ıstah bır ıstah olusmustu sormaa.. yakında goruruumm ben senıben söylesem kızar herkes bana hala hamile olup olmadığım çok aşırı belli değil 52yle başladım 53.5 kiloyum karnım da pek yok bebek nerde bilmiyorum
bızde sımdı yemek yıyoruzz kızımlaa afıyet olsun cnmhadii biz karnımızı doyurmaya gidiyoruzzz çok acıktık:):)
Ekim anneleri bebişlerine ne kadar da şirin şeyler almışlar.. Topikleri dolu maşallah
allah razı olsun canım cümlemizin mübarek olsun
rabbim bu hayırlı günde kk bütün annelerinin bebeği hasta olanların çocuğu olmayanların bütün müslüman kardeşlerimizin her ne dertleri var ise hepsine şifa derman versin inş.
herhangi bir yerden tatlı badem yağı alın ve sürün daha önceki gebeliğimdede kullandım çok memnun kaldım
amiiiin inşallah.. Kız dua etmişken benim babacığıma da dua eder misin? Benim babam daha 39 yaşında 8 yıldır diyaliz hastası
Allah şifa versin canım da ben anlamadım nasıl 39 yaşında baban sen kaç yaşındasın o zaman
Allah şifa versin canım da ben anlamadım nasıl 39 yaşında baban sen kaç yaşındasın o zaman
gunaydın kızlarrbenım kız uyutmadı pıtpıt bende en ıyısı kalkıyım dedımm .. buarada sol kolumm acaıp bı sekılde uyusuoo . ustune yattımm zannedıyodum ama onunla alakası yok cok agrıo bıde sızdede bole oluyomu
amiiiin inşallah.. Kız dua etmişken benim babacığıma da dua eder misin? Benim babam daha 39 yaşında 8 yıldır diyaliz hastası
çok çok çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin sağlığına kavuştursun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?