2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimde gözlerim doldu... 10 gün sonra bende o tura katılacağım, başlarım bende ağlamaya. kontrolünün iyi geçmesine ve içinin rahat etmesine sevindim

ben egepol.e gidiyorum cnm...ilk şifaya gitmiştim ikili tarama falan orda yaptırdım.

bende tavsiyeyle gıttım şifaya, memnunum allah şükür, hem iş ve evede yakın gazıemırdeyım ben, gazıemırdekı şifaya gıdıyorum, gercı dogum basmane deki şifada olcak nasıpse,, hayırlısıyla inşallah:))

ben egepol.e gidiyorum cnm...ilk şifaya gitmiştim ikili tarama falan orda yaptırdım.

bende tavsiyeyle gıttım şifaya, memnunum allah şükür, hem iş ve evede yakın gazıemırdeyım ben, gazıemırdekı şifaya gıdıyorum, gercı dogum basmane deki şifada olcak nasıpse,, hayırlısıyla inşallah:))

aa bende gaziemir şifaya gitmiştim cnm.nurdan hanıma.annemler g.emirde oturuyor.ama basmanede olcağını duyunca vazgeçtim.birde ilk zaten egepol.e gidiyordum tarama testleri için şifaya gitmiştim.

amiiiin inşallah.. Kız dua etmişken benim babacığıma da dua eder misin? Benim babam daha 39 yaşında 8 yıldır diyaliz hastası
Canim Allah sifa versin insallah. Masallah bu arada cok genc bi ailesiniz nazar degmesin

Eki Görüntüle 434287 :
nasıl görünüyoruz kızlar?

oyy super olmussunuzzzzz... masallahh

kizlar bu arada bulamadim yaziyi alintidan okudum akintiyla ilgili.. akinti bende de var, renksiz kokusuz su gibi. bugun doktora sordum normal dedi. ben de gunluk ped kullandigimi ve sıksık degistirdigimi soyledim ama doktor hanim gunluk ped kullanma dedi, enfeksiyona yol acabiliyormus. benim de aklima soyle bir fikir geldi gunde 20 kere camasir degistirmektense sık sık kagit pecete koyup degistiricem ya da bi pamuklu fanilami kesip bez yapicam sık sık degistiricem. doktor hanim iceriginde plastik oldugu icin gunluk pedleri onermedi kullanma dedi, akintisi olanlara duyurulur.

kızlar ben cemrenazım oynadığı zaman elimi onun tekme attığı yere koyuyorum biraz da bastırıyorum siz de böyle yapıyor musunuz hiç?
bazen kocişkom kızıyor bana rahat bırak diye

ama bundan bişey olmaz ki dimi ?

benimde gözlerim doldu... 10 gün sonra bende o tura katılacağım, başlarım bende ağlamaya. kontrolünün iyi geçmesine ve içinin rahat etmesine sevindim

canim coook tesekkur ederim sukur iyi gecti kontroller, ben iskillenmistim aslinda neden bi de kardiyak kontrole cagirdilar diye ama normal bi prosedurmus bizim hastanede.. ya nasil insan doluyor o kata cikinca varya anlatamam yazarken bile tuylerim diken diken oldu... bi an gozumun onune geldi doguma hazirliga katilanlari gezdiriyorlarmisya 15-20 hamis, bi cikicaz o kata herkes salya sumuk :)

ben de yapiyorum ayni seyi cok degil ama azicik hissetmek icin elimle baski uyguluyorum, benim kocis de kiziyo 'napiyosuuuuunn yapmaaa' diye. ay bebek benim icimde bilirim heralde bisey olacak olsa diyorum elleme sen bastirma minicik o bisey olur diye akli cikiyo.. bence cok bastirmadiktan sonra tabi hicbisey olmaz, kac katin altinda ustelik bir de kendi kesesi icinde de airbag gibi suyu var.

ya bende günlük ped kullanıyordum tüh bu iyi olmadı artık dediğin gibi başka şeyler yapcaz

ayy canım sorma sağlıklı olsun die ew yemeği yapan bir yer oraya giitim yeşil fasulye pilaw ve yoğurt yedim ama açlık belasına ben böle fasulye görmedim yemekten çok kılçık wardı midem zorla aldı

afiyet olsun canım, ayy bende hiiç sevmıyorum kılcıklı ve taze olmadıgında.. bende birazdan yıcem öğle yemegını, bizde ev yemegı yapan bıyerle anlaşmamız var ordan yıyoruz, akşam yemegını gec yedıgım için 8 gıbı, ogle yemegınıde bu saatlerde yıyorum.işten 6.30 cıkıyorum ev yakın ama , git hazırla anca.

dimi ya beni de boşyere pimpiriklendiriyor..çok fazla bastırmıyorum tabi cnm azcık işte ucundan

ya bende günlük ped kullanıyordum tüh bu iyi olmadı artık dediğin gibi başka şeyler yapcaz

evet canim baska bi care bulmak lazim.. ben de oh iyi temiz temizim diye dusunuyodum saat basi degistiriyodum nerdeyse pedi ama iste zararliymis. kendi fanilarama da kiyamam simdi zaten geneli lycrali falan ben en iyisi kocisinkilerden birini kesip bicip hazirliyim 5-10 tane bez cikacak sekilde onunkiler pamuklu daha iyi olur

tesekkür ederim canım sanada afiyet olsun dısarda yemek yemek kötü ya kendi yaptıklarımız dururken bende 5.30 da çıkıorum ewe gidene kadar 6 oluyor sonra yemek yap eşim gelio 8 e doğru yiyoruz ancak o yüzden ara öğün yapıorum ben bugnkü ara öğünüm meyveli yoğurt:)

aa bende gaziemir şifaya gitmiştim cnm.nurdan hanıma.annemler g.emirde oturuyor.ama basmanede olcağını duyunca vazgeçtim.birde ilk zaten egepol.e gidiyordum tarama testleri için şifaya gitmiştim.

ben dıgerıne hatıce hanıma gidiyorum canım, egepolu ve gaziyi bende düşündüm ama şifayı kuzenımn eşi tavsıye etmıstı oylleıkle gttim, bırde ev ve işyerıde gazıemırde oldugu için, gidip gelmesıde rahat oluyo.

bende öğlen yemeğimi yiyip geliyorummmm bir yere kaybolmayınnnnn

bu arada mihraceee nerde yaa kayboldu kızcağız heralde canı sıkkın bugün dünkü börek mi dokundu acaba hihihi

merhaba canım bombaaa gibiyiz sen nasılsınn
çok sukur ıız cnm

aynı sorun bendede varr yaa kıtlıktan cıkmıs gıbıyımm :))

amınnnnnnnnnnnnnn cnmm

kızlar ya benım backlrm cok agrıo kemıklerım ole sızlıokı aksam uzattıgımda ole bı agrı gırıo ınlıyıp duruyrm allhm nolur dhada kotu olmuyım:18::18::18:ilaçta kullanmyrm

sagol canım, vallahı, canım istedıgınde cok güzel yapıyorum yemekleri:))) ayıptır solemesı, bir ara yaklasık 2 ay(10ve 19.hftalarda) kadar hiç yapamamıstım, salcadan tıksınmiştim cunku, neysekı gecti:)))) bizimde oyle oluyo, 8 gibi yıyebılıyoruzz.
bende sabah 8 de kahvaltı
11de ara öğün,
2 2,30 gıbı ogle yemegi,
5 te tekrr bı ara ogun yada meyve
8 de aksam yemegi,
10 gbi meyve
yatarkende süt:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…