kizlar bugun kardiyak kontrolumuz vardi. sukur herseyimiz normal, iyi cikti
cadi kizim poposu u dondu doktoruna doktor hanim tatli biseyler yiyin icin 20 dk sonra yine alicam sizi dedi.. sicak cikolata ictim gittik yine popisi donuk..
buyuk aski babasi girdi devreye "askiiim, lokumuum, kaymakli ekmek tatliiiim, kemal pasa tatliiim hadi babaya don Eylul'um" dedi bi iki defa.. anam o da nebizim cadi tepindi tepindi yer degistirdi resssmennn.. girdik tekrardan donmus.. Esimin agzi kulaklarda tabi babasi don dediya dondu lokumum diyo :)
ay bunlarin aski beni oldurecek... babam aradi kontrole gidecegimizi biliyodu neyse esimle de konustular, babam ben Eylul'umu dondurma yemelere goturucemmm, cikolatalar alicaaam, omuzumda gezdiriceeeem diye, kocis de babama 'babacimya benim de omuzlar genis, ben de tasirim hem herkes kendi kizini alsin o uzuna ' diyo.. ay yarildim gulmekten diyaloglarina.. babam da 'sen benim kizimigezdir ben senin kizini gezdiriyim' diyo...
Allah hicbirini eksik etmesin basimizdan.. Maasallah baba-ogul cok iyi anlasiyolar.. daaa benim anladigim Eylul hanim dogunca benim pabuc tumden dama atilicak
bizde gelismeler boylee.. siz neler yaptiniz kizlar kontrolu olan var miydi? bi de ben hastaneye gidince doguma hazirlik kursu icin kaydimi yaptirdim 2 hafta sonraya demislerdi kayitlar icin ama cok cabuk doluyor diye ciktim dogum katina hemsireye dedim biz hastanenin Melih Bey'in hastasiyiz kayitlar cabuk doluyormus bizi erken kayit yaparmisiniz diye sagolsunlar kaydettiler.. kizlar kayit yaptiracak olan varsa arasin kaydolsun coooook faydaliymis bu kurs (ben acibadem bakirkoye gidiyorum)
bi de dogum katina ciktikya.. Allah'immm.. tutamadim kendimi koyverdim.. odalarin kapilari suslenmis tuller, kanatlar, arabalar... icim gitti... acik olan kapilardan kafamizi soktuk baktik nasil guzel hazirliklar yapmislar, serbetler, sekerler vs.. Allah anali babali buyutsun dedik gorduklerimize biz de mutlu olduk onlar da... Allah nasip ederse 15-16 hafta sonra ben de burada olucam dedim ne duygulandim anlatamam... of icim yinebi garip oldu... cok aglak bisey oldum ben yahu :)
ben egepol.e gidiyorum cnm...ilk şifaya gitmiştim ikili tarama falan orda yaptırdım.
afiyet olsun canım yemeğini ye gel alalım menüyü hemen
ben egepol.e gidiyorum cnm...ilk şifaya gitmiştim ikili tarama falan orda yaptırdım.
benım devlet hastanesınde olucak para vermıycemm özel yok cunkı burdaa
bende tavsiyeyle gıttım şifaya, memnunum allah şükür, hem iş ve evede yakın gazıemırdeyım ben, gazıemırdekı şifaya gıdıyorum, gercı dogum basmane deki şifada olcak nasıpse,, hayırlısıyla inşallah:))
Canim Allah sifa versin insallah. Masallah bu arada cok genc bi ailesiniz nazar degmesinamiiiin inşallah.. Kız dua etmişken benim babacığıma da dua eder misin? Benim babam daha 39 yaşında 8 yıldır diyaliz hastası
benimde gözlerim doldu... 10 gün sonra bende o tura katılacağım, başlarım bende ağlamaya. kontrolünün iyi geçmesine ve içinin rahat etmesine sevindim
kızlar ben cemrenazım oynadığı zaman elimi onun tekme attığı yere koyuyorum biraz da bastırıyorum siz de böyle yapıyor musunuz hiç?
bazen kocişkom kızıyor bana rahat bırak diye
ama bundan bişey olmaz ki dimi ?
Canim Allah sifa versin insallah. Masallah bu arada cok genc bi ailesiniz nazar degmesin
oyy super olmussunuzzzzz...masallahh
kizlar bu arada bulamadim yaziyi alintidan okudum akintiyla ilgili.. akinti bende de var, renksiz kokusuz su gibi. bugun doktora sordum normal dedi. ben de gunluk ped kullandigimi ve sıksık degistirdigimi soyledim ama doktor hanim gunluk ped kullanma dedi, enfeksiyona yol acabiliyormus. benim de aklima soyle bir fikir geldi gunde 20 kere camasir degistirmektense sık sık kagit pecete koyup degistiricem ya da bi pamuklu fanilami kesip bez yapicam sık sık degistiricem. doktor hanim iceriginde plastik oldugu icin gunluk pedleri onermedi kullanma dedi, akintisi olanlara duyurulur.
ayy canım sorma sağlıklı olsun die ew yemeği yapan bir yer oraya giitim yeşil fasulye pilaw ve yoğurt yedim ama açlık belasına ben böle fasulye görmedim yemekten çok kılçık wardı midem zorla aldı
canim coook tesekkur ederim sukur iyi gecti kontroller, ben iskillenmistim aslinda neden bi de kardiyak kontrole cagirdilar diye ama normal bi prosedurmus bizim hastanede.. ya nasil insan doluyor o kata cikinca varya anlatamam yazarken bile tuylerim diken diken oldu... bi an gozumun onune geldi doguma hazirliga katilanlari gezdiriyorlarmisya 15-20 hamis, bi cikicaz o kata herkes salya sumuk :)
ben de yapiyorum ayni seyi cok degil ama azicik hissetmek icin elimle baski uyguluyorum, benim kocis de kiziyo 'napiyosuuuuunn yapmaaa' diye. ay bebek benim icimde bilirim heralde bisey olacak olsa diyorum elleme sen bastirma minicik o bisey olur diye akli cikiyo.. bence cok bastirmadiktan sonra tabi hicbisey olmaz, kac katin altinda ustelik bir de kendi kesesi icinde de airbag gibi suyu var.
ya bende günlük ped kullanıyordum tüh bu iyi olmadı artık dediğin gibi başka şeyler yapcaz
afiyet olsun canım, ayy bende hiiç sevmıyorum kılcıklı ve taze olmadıgında.. bende birazdan yıcem öğle yemegını, bizde ev yemegı yapan bıyerle anlaşmamız var ordan yıyoruz, akşam yemegını gec yedıgım için 8 gıbı, ogle yemegınıde bu saatlerde yıyorum.işten 6.30 cıkıyorum ev yakın ama , git hazırla anca.
aa bende gaziemir şifaya gitmiştim cnm.nurdan hanıma.annemler g.emirde oturuyor.ama basmanede olcağını duyunca vazgeçtim.birde ilk zaten egepol.e gidiyordum tarama testleri için şifaya gitmiştim.
çok sukur ıız cnmmerhaba canım bombaaa gibiyizsen nasılsınn
6 kılo almışım yavwwwww ye ye ye nereye kadar aşeriyorum karpuza kaypuz verin bizeeeeeeee ŞANSLI ANNELERİZ biz tüm meyveler var herkez resmini koysun son haliylede herkesin hamiş halini görelim sizi ŞİŞKİN BAYANLAR Hİİİİ TATLI ŞİŞKİNDEN
aynı sorun bendede varr yaa kıtlıktan cıkmıs gıbıyımm :))
amınnnnnnnnnnnnnn cnmm
tesekkür ederim canım sanada afiyet olsun dısarda yemek yemek kötü ya kendi yaptıklarımız dururken bende 5.30 da çıkıorum ewe gidene kadar 6 oluyor sonra yemek yap eşim gelio 8 e doğru yiyoruz ancak o yüzden ara öğün yapıorum ben bugnkü ara öğünüm meyveli yoğurt:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?