2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen ya, bende oglumu gormek ıstıyorum, merk edıyorum:)))), 4 boyutlu ultrson nerde cekılceksın canım?? keyfi mi o ? doktorunmu istedi??

:) maşalah kızına.

aynen ya, bende oglumu gormek ıstıyorum, merk edıyorum:)))), 4 boyutlu ultrson nerde cekılceksın canım?? keyfi mi o ? doktorunmu istedi??

egepolde var cnm.doktorum isteğe bağlı dedi istersen dedi bende istiyorum dedim..biraz ayrıntılı bakılıyormuş.20 dk.falan sürüyormuş.damarlarına falan bakılıyormuş bebeğimizin.sağlık sorunu var mı yok mu die.

hımm bize oyle bırsey soylemedıde, ondan merk ettım canım, doppler cekıldım ben en son 22hftada, ondada damarlardakı kan akısınıa ve rahmın gelısmesıne bakıldı, ayrıca kuzucugumu renklı ultrsndada gördüm:))

ay çok şeker bizim güzel anneler ve bebişleri
Çok kötüyüm 6dan beri uyanık ben ve kızım mide bulantısı kusma of. Şimdi taze fasulye pilav ısıtıp yedim . Hemen yattım yoksa çıkacak bana dua edin geçsinnn

o doppler ne acaba cnm.acaba benim girceğimde mi o.bana renkli ultrason dedi 4 boyutlu falan dedi.herşeyi ayrıntılı gösteriyor dedi.hatta yüzü bile net gözüküyormuş.kime benzediği bile belli oluyormuş ama anlamadım.ekstradan ücret vericem bide.

geçmiş olsun canım tuzlu çubuk kraker ya bastırıomus öle diyorlarr

canım senin hamileliğin bayaa ağır geçiyor sanırım düzelir inş.hergün mü oluyor mide bulantısı benim sadece ilk 3 ay olmuştu 5. ayda da oluyormus demekki tüh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…