- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
kızlar 25 +0 ken çekilmiştim bugün 25+2 yim
amin cnm inş..yok cnm daha aşıda olmadım şeker yüklemeside.18 haziranda kontrolüm var şeker yüklemesi ozman benim.aşıda bu hafta ilk dozumu vurulcam kısmet olursa.4 boyutlu ultrason olacak birde benim ozman.ama daha çok var ya..özledim oğluşumu :-(
kizlar bugun kardiyak kontrolumuz vardi. sukur herseyimiz normal, iyi cikti
cadi kizim poposu u dondu doktoruna doktor hanim tatli biseyler yiyin icin 20 dk sonra yine alicam sizi dedi.. sicak cikolata ictim gittik yine popisi donuk..
buyuk aski babasi girdi devreye "askiiim, lokumuum, kaymakli ekmek tatliiiim, kemal pasa tatliiim hadi babaya don Eylul'um" dedi bi iki defa.. anam o da nebizim cadi tepindi tepindi yer degistirdi resssmennn.. girdik tekrardan donmus.. Esimin agzi kulaklarda tabi babasi don dediya dondu lokumum diyo :)
ay bunlarin aski beni oldurecek... babam aradi kontrole gidecegimizi biliyodu neyse esimle de konustular, babam ben Eylul'umu dondurma yemelere goturucemmm, cikolatalar alicaaam, omuzumda gezdiriceeeem diye, kocis de babama 'babacimya benim de omuzlar genis, ben de tasirim hem herkes kendi kizini alsin o uzuna ' diyo.. ay yarildim gulmekten diyaloglarina.. babam da 'sen benim kizimigezdir ben senin kizini gezdiriyim' diyo...
Allah hicbirini eksik etmesin basimizdan.. Maasallah baba-ogul cok iyi anlasiyolar.. daaa benim anladigim Eylul hanim dogunca benim pabuc tumden dama atilicak
bizde gelismeler boylee.. siz neler yaptiniz kizlar kontrolu olan var miydi? bi de ben hastaneye gidince doguma hazirlik kursu icin kaydimi yaptirdim 2 hafta sonraya demislerdi kayitlar icin ama cok cabuk doluyor diye ciktim dogum katina hemsireye dedim biz hastanenin Melih Bey'in hastasiyiz kayitlar cabuk doluyormus bizi erken kayit yaparmisiniz diye sagolsunlar kaydettiler.. kizlar kayit yaptiracak olan varsa arasin kaydolsun coooook faydaliymis bu kurs (ben acibadem bakirkoye gidiyorum)
bi de dogum katina ciktikya.. Allah'immm.. tutamadim kendimi koyverdim.. odalarin kapilari suslenmis tuller, kanatlar, arabalar... icim gitti... acik olan kapilardan kafamizi soktuk baktik nasil guzel hazirliklar yapmislar, serbetler, sekerler vs.. Allah anali babali buyutsun dedik gorduklerimize biz de mutlu olduk onlar da... Allah nasip ederse 15-16 hafta sonra ben de burada olucam dedim ne duygulandim anlatamam... of icim yinebi garip oldu... cok aglak bisey oldum ben yahu :)
hele şükürcanım sende pek büyütmüssün bebişiiii
aynen ya, bende oglumu gormek ıstıyorum, merk edıyorum:)))), 4 boyutlu ultrson nerde cekılceksın canım?? keyfi mi o ? doktorunmu istedi??
bu arada biz kızımla bugün 26+0 olduk
bizde yarınnn oluyoruzzz:)
egepolde var cnm.doktorum isteğe bağlı dedi istersen dedi bende istiyorum dedim..biraz ayrıntılı bakılıyormuş.20 dk.falan sürüyormuş.damarlarına falan bakılıyormuş bebeğimizin.sağlık sorunu var mı yok mu die.
büyütmemmi canım 9 kilo aldımm hemde baya büyüdükkk:):):)
18oo deılde 1 kg 8 gr dı dun solemıstı bır arkadas sımdı ısmını cıkaramadım
hımm bize oyle bırsey soylemedıde, ondan merk ettım canım, doppler cekıldım ben en son 22hftada, ondada damarlardakı kan akısınıa ve rahmın gelısmesıne bakıldı, ayrıca kuzucugumu renklı ultrsndada gördüm:))
maşallah maşaallah çok sağlıklı gördüm seni
ay çok şeker bizim güzel anneler ve bebişleri
Çok kötüyüm 6dan beri uyanık ben ve kızım mide bulantısı kusma of. Şimdi taze fasulye pilav ısıtıp yedim . Hemen yattım yoksa çıkacak bana dua edin geçsinnn
ay çok şeker bizim güzel anneler ve bebişleri
Çok kötüyüm 6dan beri uyanık ben ve kızım mide bulantısı kusma of. Şimdi taze fasulye pilav ısıtıp yedim . Hemen yattım yoksa çıkacak bana dua edin geçsinnn
MAŞALLAH canım ne güzel zayıfsınKAÇ KİLO ALDIN SEN GEBELİKTE
göbüşünü sevsinler bir insan göbüşş bu kadar mı yakışır yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?