- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
ekıım annelerınden casusluk yaptım sızın ıcınn
İSTANBUL DA DOGUM FİYATLARI
KADIKOY SIFA HASTANESI= Normal DOGUM 3;100 , sezeryan = 4.500
ACADEMIC HOSPITAL= normal dogum = 4000 , sezeryan = 4.500
ALMAN HASTANESI= normal dogum= 6000, sezeryan= 6200
ACIBADEM HASTANESI(kadikoy)= normal dogum= 6.300, sezeryan= 8900
AMERIKAN HASTANESI= normal dogum= 7.300, sezeryan= 9.200
ISTANBUL CERRAHI HASTANESI= normal dogum= 4.400 , sezeryan dogum = 5.000
ANADOLU saglik HIZMETLERI= normal dogum= 4000, sezeryan dogum= 4250
YEDITEPE UNIVERSITESI= normal dogum= 5800, sezryan dogum= 5900
buaradaa temmuzz annelerındenn 4 kısı mayısta dogum yapmıs :18::18::18::18::18::18:
galiba sırtıma yapışmışBi bakım senin bebiş saklanmıs arkalardır o alsında kılo sen almasanda olur Ye birazzzz kuzum sende
aaaa olmaz ama alırım daha merak etmeyin yeni yeni kendime geldimbiz zayıf hamişleri sevmeyiz acilen kilo alman lazımyoksa sani almayız aramıza hihihihihihihi
ben ilk hamileliğimde 6. haftadan itibaren hergün bebk yağı sürmüştüm hiç çatlamadım ama doğum dönüşü karnınız çok ilginç görünüyo kat kat kabuk kabukmuş gibi görünüyoherhangi bir yerden tatlı badem yağı alın ve sürün daha önceki gebeliğimdede kullandım çok memnun kaldım
maşallah size genç ailesiniz yani çok güzel yaaaa babana da allah acil şifalar versincanım ben eylülde 20ye giricem.. babam 19 yaşındayken ben dünyaya gelmişim
canım 20. haftada başladım ben normalde balık yerdim ama hamile kalınca midem bulandı yiyemiorum ben balık yağı hapı içiyuorum marincap içiyorum öle herseyi içemiyomusuz haberin olsun doktoruna danış izin verirse bence iç çünkü çok önemli bebek için omega 3
galiba sırtıma yapışmış
aaaa olmaz ama alırım daha merak etmeyin yeni yeni kendime geldim
ben ilk hamileliğimde 6. haftadan itibaren hergün bebk yağı sürmüştüm hiç çatlamadım ama doğum dönüşü karnınız çok ilginç görünüyo kat kat kabuk kabukmuş gibi görünüyo
maşallah size genç ailesiniz yani çok güzel yaaaa babana da allah acil şifalar versin
Canım bende de var o..Kokulu hemde..Enfeksiyon vardır muhtemelen sendede..Bi idrar tahlili ver istersen.Bu arada bol su iç, ve cinsel ilişkiye dikkat et.Dün doktorum bana bunları söyledi.
kızlar annem sarma sarıyomuş yardıma çağırıyor.. yaprakları açıcakmışımsonra görüşürüz.. aeoln
ben söylesem kızar herkes bana hala hamile olup olmadığım çok aşırı belli değil 52yle başladım 53.5 kiloyum karnım da pek yok bebek nerde bilmiyorum
anammm ne kadar pahalı ben o paralarla 3 doğum birden yaparım
ay erken doğumdan korkuyorum bende inş tam günün de gelir bebişim
ayy hakıkaten pahalıymış bu fıyatlar, bunlar tam özel herhlde.. bizimkinin bı kısmını ssk karsılıyo, 750&1500 arası gibi değişiyomuş, pazartesı bı sorayım, ben izmirdeyım tabi.
bende izmirdeyim cnm benim 750 lira doğum parası.sezeryan da aynı normalde.tabi eylüle kadar zam gelmezse
bende bi sorayım en son sezeryana 750 demıslerdı 1 gece kalmalı, normal dogum işleme gore degısıyo demıslerdı, epidurallı dikişli falan. ptesı kontrolum var gıdınce sorayım tekrardan, ben şifaya gidiyorum, sen?
ayy hakıkaten pahalıymış bu fıyatlar, bunlar tam özel herhlde.. bizimkinin bı kısmını ssk karsılıyo, 750&1500 arası gibi değişiyomuş, pazartesı bı sorayım, ben izmirdeyım tabi.
kızlarr selammm napıyorsunuzzzzz
bugün benim içimde bir sıkıntı var hayır olsunnnnn hiçbişi yapasım yokkk yaaaa
Çıtır ve çok güzel bir anne adayı gördüm... beğendim kendisini...
selam herkese bende kızımla geldim nasılsınız bakalım benim kız malesef ilk kızım gibi fena hareketli çok rahatsız ediyor beni durmaksızın taklalar tekmeler şimdi okuldayım ve ayaktayken bile hareketleri karşıdan görülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?