2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anammm ne kadar pahalı ben o paralarla 3 doğum birden yaparım

ay erken doğumdan korkuyorum bende inş tam günün de gelir bebişim

Bi bakım senin bebiş saklanmıs arkalardır o alsında kılo sen almasanda olur Ye birazzzz kuzum sende
galiba sırtıma yapışmış

biz zayıf hamişleri sevmeyiz acilen kilo alman lazım yoksa sani almayız aramıza hihihihihihihi
aaaa olmaz ama alırım daha merak etmeyin yeni yeni kendime geldim

herhangi bir yerden tatlı badem yağı alın ve sürün daha önceki gebeliğimdede kullandım çok memnun kaldım
ben ilk hamileliğimde 6. haftadan itibaren hergün bebk yağı sürmüştüm hiç çatlamadım ama doğum dönüşü karnınız çok ilginç görünüyo kat kat kabuk kabukmuş gibi görünüyo

canım ben eylülde 20ye giricem.. babam 19 yaşındayken ben dünyaya gelmişim
maşallah size genç ailesiniz yani çok güzel yaaaa babana da allah acil şifalar versin

günde 2 adet ceviz yemek tüm omega 3 ihtiyacınızı karşılıyormuş

evet cnm genç bir aileyiz ama genç aile olmaktansa sağlıklı aile olmayı tercih ederdim.. neyse Allah herşeyin iyisini kötüsünü bilendir.. belki bu hastalık bizim için en hayırlısıdır.. duan için teşekkürler..Allah razı olsun

Canım bende de var o..Kokulu hemde..Enfeksiyon vardır muhtemelen sendede..Bi idrar tahlili ver istersen.Bu arada bol su iç, ve cinsel ilişkiye dikkat et.Dün doktorum bana bunları söyledi.

evet cnm benimkide kokulu.:-((((her gün banyo yapmaktan hasta olcam valla )))) 18 inde benim kontrol ozaman sölerim doktoruma.ben erken doğumdan korkuyorum ya.nette öle bi yazı okumuştum.Allah.ım sen koru yarabbim.

ben söylesem kızar herkes bana hala hamile olup olmadığım çok aşırı belli değil 52yle başladım 53.5 kiloyum karnım da pek yok bebek nerde bilmiyorum

hııımmmmm eveeett, sen hem zayıfsın hem kılo almamıssın olmaz kızarız :)))), ye canım sende bıraz..
ben hadı neyse, 22 hftada 3.3kg almıstım ama zaten 68 le hamıle kaldım:))

anammm ne kadar pahalı ben o paralarla 3 doğum birden yaparım

ay erken doğumdan korkuyorum bende inş tam günün de gelir bebişim

ayy hakıkaten pahalıymış bu fıyatlar, bunlar tam özel herhlde.. bizimkinin bı kısmını ssk karsılıyo, 750&1500 arası gibi değişiyomuş, pazartesı bı sorayım, ben izmirdeyım tabi.

ayy hakıkaten pahalıymış bu fıyatlar, bunlar tam özel herhlde.. bizimkinin bı kısmını ssk karsılıyo, 750&1500 arası gibi değişiyomuş, pazartesı bı sorayım, ben izmirdeyım tabi.

bende izmirdeyim cnm benim 750 lira doğum parası.sezeryan da aynı normalde.tabi eylüle kadar zam gelmezse

kızlarr selammm napıyorsunuzzzzz
bugün benim içimde bir sıkıntı var hayır olsunnnnn hiçbişi yapasım yokkk yaaaa

bende izmirdeyim cnm benim 750 lira doğum parası.sezeryan da aynı normalde.tabi eylüle kadar zam gelmezse

bende bi sorayım en son sezeryana 750 demıslerdı 1 gece kalmalı, normal dogum işleme gore degısıyo demıslerdı, epidurallı dikişli falan. ptesı kontrolum var gıdınce sorayım tekrardan, ben şifaya gidiyorum, sen?

ben egepol.e gidiyorum cnm...ilk şifaya gitmiştim ikili tarama falan orda yaptırdım.

bende ist.doğum yapcam canım bnm ki de özel ama ssk karşılıyor normal 750 sezaryen 1000 buda normal yani

kizlar bugun kardiyak kontrolumuz vardi. sukur herseyimiz normal, iyi cikti

cadi kizim poposu u dondu doktoruna doktor hanim tatli biseyler yiyin icin 20 dk sonra yine alicam sizi dedi.. sicak cikolata ictim gittik yine popisi donuk..

buyuk aski babasi girdi devreye "askiiim, lokumuum, kaymakli ekmek tatliiiim, kemal pasa tatliiim hadi babaya don Eylul'um" dedi bi iki defa.. anam o da ne bizim cadi tepindi tepindi yer degistirdi resssmennn.. girdik tekrardan donmus.. Esimin agzi kulaklarda tabi babasi don dediya dondu lokumum diyo :)

ay bunlarin aski beni oldurecek... babam aradi kontrole gidecegimizi biliyodu neyse esimle de konustular, babam ben Eylul'umu dondurma yemelere goturucemmm, cikolatalar alicaaam, omuzumda gezdiriceeeem diye, kocis de babama 'babacimya benim de omuzlar genis, ben de tasirim hem herkes kendi kizini alsin o uzuna ' diyo.. ay yarildim gulmekten diyaloglarina.. babam da 'sen benim kizimigezdir ben senin kizini gezdiriyim' diyo...

Allah hicbirini eksik etmesin basimizdan.. Maasallah baba-ogul cok iyi anlasiyolar.. daaa benim anladigim Eylul hanim dogunca benim pabuc tumden dama atilicak

bizde gelismeler boylee.. siz neler yaptiniz kizlar kontrolu olan var miydi? bi de ben hastaneye gidince doguma hazirlik kursu icin kaydimi yaptirdim 2 hafta sonraya demislerdi kayitlar icin ama cok cabuk doluyor diye ciktim dogum katina hemsireye dedim biz hastanenin Melih Bey'in hastasiyiz kayitlar cabuk doluyormus bizi erken kayit yaparmisiniz diye sagolsunlar kaydettiler.. kizlar kayit yaptiracak olan varsa arasin kaydolsun coooook faydaliymis bu kurs (ben acibadem bakirkoye gidiyorum)

bi de dogum katina ciktikya.. Allah'immm.. tutamadim kendimi koyverdim.. odalarin kapilari suslenmis tuller, kanatlar, arabalar... icim gitti... acik olan kapilardan kafamizi soktuk baktik nasil guzel hazirliklar yapmislar, serbetler, sekerler vs.. Allah anali babali buyutsun dedik gorduklerimize biz de mutlu olduk onlar da... Allah nasip ederse 15-16 hafta sonra ben de burada olucam dedim ne duygulandim anlatamam... of icim yinebi garip oldu... cok aglak bisey oldum ben yahu :)

kızlarr selammm napıyorsunuzzzzz
bugün benim içimde bir sıkıntı var hayır olsunnnnn hiçbişi yapasım yokkk yaaaa

selam canım, iyiym sen nasılsın? hayırdır birsey yoktur inşallah, hormonlardan olabilir, ben bırgun işyerınden kaçıcaktım ya,o dereceye gelmıstı sıkıntı:)), oluyo bazen

Eki Görüntüle 434287 :
nasıl görünüyoruz kızlar?
Çıtır ve çok güzel bir anne adayı gördüm... beğendim kendisini...

bu hareket işi benim de kafaı kurcalamaya başladı. Benim miniğim de çok hareketli akşam uyumak için sol yanıma yattım, sıçrayarak uyandım sürekli sonra dalabilmişim. Rahatsız etmiyor, canımı acıtmıyor ama sanki bir derdi varmış gbi maşallah diyim tabi de akşam 7 den sonra bir başlıyor geceye kadar durmuyor. karnım yayılıyor toplanıyor o ayrı bir de küçük pıtırtılar var. Doktora sorsam mı diye düşünüyordum, baktım ki sen deneyimlisin fikrini almak istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…