2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

afiyet olsun canımm bende öle canım isteyecek istemezse yapmam:) ben aksam yemeğinden sonra bişe yemiyorum aksam biraz fazla kaçırıyorum galiba:):)

afiyet olsun canımm bende öle canım isteyecek istemezse yapmam:) ben aksam yemeğinden sonra bişe yemiyorum aksam biraz fazla kaçırıyorum galiba:):)

evet aksam yemegını fazla kacırınca meyve bıle yenmıyoo canım,
şimdi yedım ogle yemegını, karnım acıkıyor ama, hiç iştahım yok ya,yarım tabak sulu yemek, 1tbk pılav 1 cacık yedım, 2 dilimde ekmek, oda gorsen zorla,
ahh ben boylemıydım,

anladım cnm.ama şifada doğum yaparsan hatice hanım gelecek mi doğuma.öle bişey var mı.ben nurdan hanımı çok beğenmiştim ama doğum basmanede olacak diyince hiç sormadım bile siz geliyormusunuz die.heralde gelmiyolardır.

hatıce hanım ben gelmeye çalısıcam dedı,büyük ıhtımalle gelırım dedi, ama gelemesemde, basmanedekı mine hanmmı dedı, esin hanımmı tam hatırlamıyorum, süreklı gorusuyoruz dedı dogum anında,, yanı bı gelmeme ihtimalıde var, ama ben cook ısındım doktoruma, hanı gelmese bıle bi guvenm var ona, telde bıle olsa yetcek gibi. böyle yanı canım, mesela gazıdede nobetcı dogum cu oluyomuş, o hafta sıra kımdeyse o dogum yaptırıyomuş mesaı saatlerı dısında.. egepol nasıl, mesaı saatı dısındada gelcekmı senın doktorun?

egepoldede öle cnm.eğer mesai saati içindeyse ozaman doktorum geliyor ama gece falan ise o gün kim nöbetçiyse o geliyor diye duydum. :-( ama daha doktorumla bu konuları hiç konuşmadım.sağdan soldan duyduklarım.aslında şifadanda pek farklı değil yani.

merhaba canımmaşallah kızınada:))....... benmde 4 hazuıranda yapılacak seker yuklemesi, tadının iyi olduguna sevındim, zaten ıstahım yok.. buarada sonucu hemen aldınmı?

canım ben kanımı 3buçuk 4 gb vermiştim anca yarın sabaha çıkar dediler.eğer sabah verseydiniz öğleden sonra çıkardı dediler. dün de alamadık. bgn eşim alacak gösterecek doktora umarım şekerim de sorun yoktur. bekliyorum bakalım.

bu arada selamlar herkese iki gün giremedim yetişemedim okuyamadım geçmişin hepsini umarım anneler de kuzularınız da çooookkk iyidir

anladım canım, bakalım hayırlısı,allah saglıkla hayırlı dogumlar nasıp etsin,, şeker yuklemesı oldunmu, benim bu ptesı kontrolum var.ozamn olcak, aşıda ozamn 2.dozu..

anladım canım, bakalım hayırlısı,allah saglıkla hayırlı dogumlar nasıp etsin,, şeker yuklemesı oldunmu, benim bu ptesı kontrolum var.ozamn olcak, aşıda ozamn 2.dozu..

amin cnm inş..yok cnm daha aşıda olmadım şeker yüklemeside.18 haziranda kontrolüm var şeker yüklemesi ozman benim.aşıda bu hafta ilk dozumu vurulcam kısmet olursa.4 boyutlu ultrason olacak birde benim ozman.ama daha çok var ya..özledim oğluşumu :-(

teşekkürler paylaşım için suksuk :)

iyi haberler beklıyoruz ozamn canım, benmde ptesı hayırlısıyla.. kuzumda iyi, bugun delırdı galıba:)) normalde saatlerı vardı o saatlerde oynuyodu genelde, sbh 8, 11,oglen2, ve 5,aksam 8 ve gece 11 gibi, bugun sapıttı, kıpırdıyooo,saati yok, anasının kuzusuu,:))) cok sevıyorum valla, allahım onları bize bagıslasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…