yyaaa ben neden yükleyemiorum nasıl yükledin fotoyu deli oldum olmuo ne yaptıysam
sagol canım, vallahı, canım istedıgınde cok güzel yapıyorum yemekleri:))) ayıptır solemesı, bir ara yaklasık 2 ay(10ve 19.hftalarda) kadar hiç yapamamıstım, salcadan tıksınmiştim cunku, neysekı gecti:)))) bizimde oyle oluyo, 8 gibi yıyebılıyoruzz.
bende sabah 8 de kahvaltı
11de ara öğün,
2 2,30 gıbı ogle yemegi,
5 te tekrr bı ara ogun yada meyve
8 de aksam yemegi,
10 gbi meyve
yatarkende süt:))))
kızlar 25 +0 ken çekilmiştim bugün 25+2 yim
afiyet olsun canımm bende öle canım isteyecek istemezse yapmam:) ben aksam yemeğinden sonra bişe yemiyorum aksam biraz fazla kaçırıyorum galiba:):)
didemmm evet gördüm seni:),maşallah sizee:))) cok güzel cıkmıssınız
evet buarada masada evrak dolu, dünkü lafın geldı aklıma, ''cok calısır gibi''
ben dıgerıne hatıce hanıma gidiyorum canım, egepolu ve gaziyi bende düşündüm ama şifayı kuzenımn eşi tavsıye etmıstı oylleıkle gttim, bırde ev ve işyerıde gazıemırde oldugu için, gidip gelmesıde rahat oluyo.
:):) tesekkür ederim canım ewet ne yapim millet işde görsün:))
anladım cnm.ama şifada doğum yaparsan hatice hanım gelecek mi doğuma.öle bişey var mı.ben nurdan hanımı çok beğenmiştim ama doğum basmanede olacak diyince hiç sormadım bile siz geliyormusunuz die.heralde gelmiyolardır.
hatıce hanım ben gelmeye çalısıcam dedı,büyük ıhtımalle gelırım dedi, ama gelemesemde, basmanedekı mine hanmmı dedı, esin hanımmı tam hatırlamıyorum, süreklı gorusuyoruz dedı dogum anında,, yanı bı gelmeme ihtimalıde var, ama ben cook ısındım doktoruma, hanı gelmese bıle bi guvenm var ona, telde bıle olsa yetcek gibi. böyle yanı canım, mesela gazıdede nobetcı dogum cu oluyomuş, o hafta sıra kımdeyse o dogum yaptırıyomuş mesaı saatlerı dısında.. egepol nasıl, mesaı saatı dısındada gelcekmı senın doktorun?
merhaba canımmaşallah kızınada:))....... benmde 4 hazuıranda yapılacak seker yuklemesi, tadının iyi olduguna sevındim, zaten ıstahım yok.. buarada sonucu hemen aldınmı?
egepoldede öle cnm.eğer mesai saati içindeyse ozaman doktorum geliyor ama gece falan ise o gün kim nöbetçiyse o geliyor diye duydum. :-( ama daha doktorumla bu konuları hiç konuşmadım.sağdan soldan duyduklarım.aslında şifadanda pek farklı değil yani.
anladım canım, bakalım hayırlısı,allah saglıkla hayırlı dogumlar nasıp etsin,, şeker yuklemesı oldunmu, benim bu ptesı kontrolum var.ozamn olcak, aşıda ozamn 2.dozu..
kızlar 25 +0 ken çekilmiştim bugün 25+2 yim
ekıım annelerınden casusluk yaptım sızın ıcınn
İSTANBUL DA DOGUM FİYATLARI
KADIKOY SIFA HASTANESI= Normal DOGUM 3;100 , sezeryan = 4.500
ACADEMIC HOSPITAL= normal dogum = 4000 , sezeryan = 4.500
ALMAN HASTANESI= normal dogum= 6000, sezeryan= 6200
ACIBADEM HASTANESI(kadikoy)= normal dogum= 6.300, sezeryan= 8900
AMERIKAN HASTANESI= normal dogum= 7.300, sezeryan= 9.200
ISTANBUL CERRAHI HASTANESI= normal dogum= 4.400 , sezeryan dogum = 5.000
ANADOLU saglik HIZMETLERI= normal dogum= 4000, sezeryan dogum= 4250
YEDITEPE UNIVERSITESI= normal dogum= 5800, sezryan dogum= 5900
buaradaa temmuzz annelerındenn 4 kısı mayısta dogum yapmıs :18::18::18::18::18::18:
canım ben kanımı 3buçuk 4 gb vermiştim anca yarın sabaha çıkar dediler.eğer sabah verseydiniz öğleden sonra çıkardı dediler. dün de alamadık. bgn eşim alacak gösterecek doktora umarım şekerim de sorun yoktur. bekliyorum bakalım.
bu arada selamlar herkese iki gün giremedim yetişemedim okuyamadım geçmişin hepsiniumarım anneler de kuzularınız da çooookkk iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?