bendim canım o 1800 değil tabiiki naptınız :) 1018 gr
o doppler ne acaba cnm.acaba benim girceğimde mi o.bana renkli ultrason dedi 4 boyutlu falan dedi.herşeyi ayrıntılı gösteriyor dedi.hatta yüzü bile net gözüküyormuş.kime benzediği bile belli oluyormuşama anlamadım.ekstradan ücret vericem bide.
kızlar merhaba,
bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum sabahtan beri ya bişey yoktur inşallah
kızlar merhaba,
kızlar 25 +0 ken çekilmiştim bugün 25+2 yim
canım senin hamileliğin bayaa ağır geçiyor sanırım düzelir inş.hergün mü oluyor mide bulantısı benim sadece ilk 3 ay olmuştu 5. ayda da oluyormus demekki tüh
yememem gereken bişe yedimm tatlı hemde birsürü yaaaa:)
kızlar merhaba,
belki günün yoğunluğundan hissetmemiştirsin canım elinle bir yokla ben tekmelemediği zaman uzun süre elimle kalp atışlarını hissederim genelde
aynı benim karnım da böyle:))) 51-52 ile kaldım.57-58 geliyorum şimdi.ben de 6-7 kilo aldım. spor yapmıyorum ben. sabah ve akşamları 20 dk kadar yürüyorum. onun etkisi yoktur ama sanmambünye ya da iç karın genişliği
yürüyüşlerimi uzatacağım ama normal doğum istiyorum çünkü:)))
bende we kalp atışını hissettiğimde o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam...
aynen aynı gidiyoruz :)) ben yogaya başlıyorum çok etkisi var arkadaş 4300 kg bebişini yoga sayesinde fırt diye dikişsiz doğurdu doktorlar bile şaştı kaldı sporun yapamıyacağı şey yok :)
o doppler ne acaba cnm.acaba benim girceğimde mi o.bana renkli ultrason dedi 4 boyutlu falan dedi.herşeyi ayrıntılı gösteriyor dedi.hatta yüzü bile net gözüküyormuş.kime benzediği bile belli oluyormuşama anlamadım.ekstradan ücret vericem bide.
Aynen en kötü benim galiba 4ay aralıksız bulantı kusma 5.ay azaldı ama 2_3günde bire düştü. Sağol canım
kıyamam selıncm,, benimde 10 ve 19.hftalar arasında oldu canım, her sbh 1yada 2 kez ıstıfra edıyodum, ama snra düzelıyodum,düşün yanı 19.hftada gecti, şimdilerdede ara ara yokluyoo, oyle 15 gunde bır fılan.. dahada artar aralıklar merk etme
of kızlar yaa melek annelerin hikayeleri diye bi konu vardı bakayım dedim gözlerim sulu çıktım çocuğunu kaybedenler falan yazmışlar ay allahım ne acı birşey ya rabbim kimsyey yaşatmasın yaşattığınıda sabır versin şuan bebeğimi kaybettiğimi düşünemiyorum ne yaparım ben onun tepikleri olmadan yaaaa(((((((((((((((( 14:
şu an okuma öyle şeyler. kendi adıma dayanamıyorum.
mümkünse daha keyifli topikle bak, dogum hikayelerine filan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?