2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bendim canım o 1800 değil tabiiki naptınız :) 1018 gr

nihayet gizem çözüldü. dünden beri kaynadı burası :)))

evet renkli ultrason doppler aynı şey.. güzle haberler dönersin umarım:)

kızlar merhaba,
bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum sabahtan beri ya bişey yoktur inşallah

ben de geçtiğimiz iki gün hissedemedim ya da çok az hissettim. canım sıkıldı..
ancak konumlarından ötürü onlar hareket ettikleri halde hissedemeyebilirmişiz.
rahime dogru, plasentya dogru filan tekme atarlarmış.
için rahat olsun sedef.

kızlar 25 +0 ken çekilmiştim bugün 25+2 yim

aynı benim karnım da böyle:))) 51-52 ile kaldım.57-58 geliyorum şimdi.ben de 6-7 kilo aldım. spor yapmıyorum ben. sabah ve akşamları 20 dk kadar yürüyorum. onun etkisi yoktur ama sanmam bünye ya da iç karın genişliği

yürüyüşlerimi uzatacağım ama normal doğum istiyorum çünkü:)))

canım senin hamileliğin bayaa ağır geçiyor sanırım düzelir inş.hergün mü oluyor mide bulantısı benim sadece ilk 3 ay olmuştu 5. ayda da oluyormus demekki tüh

Aynen en kötü benim galiba 4ay aralıksız bulantı kusma 5.ay azaldı ama 2_3günde bire düştü. Sağol canım

aynen aynı gidiyoruz :)) ben yogaya başlıyorum çok etkisi var arkadaş 4300 kg bebişini yoga sayesinde fırt diye dikişsiz doğurdu doktorlar bile şaştı kaldı sporun yapamıyacağı şey yok :)

bende we kalp atışını hissettiğimde o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam...

hele ben................
geçen yıl ben hamileydim 3.ayda ikili test için dr. gittim ultrasyon da bebeğin kalp atışları görülemedi durmuştu bebeğimin kalbi....
geçen yıl 10 ocak ta bebeğimi kaybettimmmm bu yıl 10 ocaktada hamile olduğumu öğrendimmmmmm
o nedenle yoklarım hep kalbi atıyor mu diyeeee ahhh efkarlandım şimdiii

aynen aynı gidiyoruz :)) ben yogaya başlıyorum çok etkisi var arkadaş 4300 kg bebişini yoga sayesinde fırt diye dikişsiz doğurdu doktorlar bile şaştı kaldı sporun yapamıyacağı şey yok :)

süper yaaayaaa işte hareket ne kadar önemli aslında.... annelerimizin zamanında normal doğum bu yüzden çoktu işte. sağlık sorunu varsa sazeryan oluyordu. yoksa çatır çatır doğuruyorlardı. nedeni de hep hareket halinde olmaları sanırım. benim annem beni doğuracağı son gün akşama kadar çamaşır yıkamış hemde kayınvalidesiyle oturuyordu. bekar görümceler falan. herkesin çamaşırını

canım, dopplerde cocuga gıden kan akısına bakıyo damarlardakı, ve rahım ın gelısmesıne, ayrıca en sondada renkı olarak gordum ogluşumu, babasına benzıyoo:))) gordum ama, oyle organlarına fılan ayrıntılı bakmadılar,yüzünü elını fılan gordum, elini emıyodu:)) bende dopplere muayene ucretuıne ek olarak 15tl vermıstım,

kızlar polar battaniye zararlıymiş. Ay bebeğime hediye geldi ne yapıcam.alan kullanan varmı

Son düzenleme:
Aynen en kötü benim galiba 4ay aralıksız bulantı kusma 5.ay azaldı ama 2_3günde bire düştü. Sağol canım

kıyamam selıncm,, benimde 10 ve 19.hftalar arasında oldu canım, her sbh 1yada 2 kez ıstıfra edıyodum, ama snra düzelıyodum,düşün yanı 19.hftada gecti, şimdilerdede ara ara yokluyoo, oyle 15 gunde bır fılan.. dahada artar aralıklar merk etme

Azalsın artık yemek yemek istiyorum hep.hamile kaldım 50yle 49 düştüm. 20.haftada düzeldim bi yedim 5kilo aldım ama bugün 1kilom gitmiş 23+4 haftalık hamileyim daha 4kilo aldım çok yemek istiyorum şişman olmak istiyorum

of kızlar yaa melek annelerin hikayeleri diye bi konu vardı bakayım dedim gözlerim sulu çıktım çocuğunu kaybedenler falan yazmışlar ay allahım ne acı birşey ya rabbim kimsyey yaşatmasın yaşattığınıda sabır versin şuan bebeğimi kaybettiğimi düşünemiyorum ne yaparım ben onun tepikleri olmadan yaaaa((((((((((((((((14:

bunu geçen gün ben de düşündüm, düşüncesi bile çok kötü. Sanki o yıllardır benim oğlum, yıllardır benimle gibi. Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah.

şu an okuma öyle şeyler. kendi adıma dayanamıyorum.
mümkünse daha keyifli topikle bak, dogum hikayelerine filan :)

şu an okuma öyle şeyler. kendi adıma dayanamıyorum.
mümkünse daha keyifli topikle bak, dogum hikayelerine filan :)

Haziran annelerinden Mayıs'ta doğum yapanların hikayelerini okudum, birkaç hafta erken doğum yapan var içlerinde. Bir de çantasını hazırlamadan yakalananlar...
Demekki çantamızı çok erkenden hazırlamak gerekli ve her yönden her zaman hazırlıklı olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…