Selaaaamm kızlarrr nevar ne yok biz bugün önce sağlık ocağında şeker yüklettik sonrasında da hastanede kontrolümüz vardı herşeyimiz iyi maşallahh. 780 gram olmuşuz. Sonunda %100 kız olduğunu öğrendik.
aynen aynı gidiyoruz :)) ben yogaya başlıyorum çok etkisi var arkadaş 4300 kg bebişini yoga sayesinde fırt diye dikişsiz doğurdu doktorlar bile şaştı kaldı sporun yapamıyacağı şey yok :)
kızlar polar battaniye zararlıymiş. Ay bebeğime hediye geldi ne yapıcam.alan kullanan varmı
şu an okuma öyle şeyler. kendi adıma dayanamıyorum.
mümkünse daha keyifli topikle bak, dogum hikayelerine filan :)
canim sen hangi sehirdesin? yoga icin nereye gidiceksin ist. daysan?
ben izmir deyim ama yoga için arkadaş dvd den yap dedi dvd sipariş ettim zaten bu işin piiri biri neslihan iskit . arkadaş onla yaptı çok memnun kaldı d&r dan sipariş ettim hemen
canim sen hangi sehirdesin? yoga icin nereye gidiceksin ist. daysan? ben izmir deyim ama yoga için arkadaş dvd den yap dedi dvd sipariş ettim zaten bu işin piiri biri neslihan iskit . arkadaş onla yaptı çok memnun kaldı d&r dan sipariş ettim hemen
süper yaaayaaa işte hareket ne kadar önemli aslında.... annelerimizin zamanında normal doğum bu yüzden çoktu işte. sağlık sorunu varsa sazeryan oluyordu. yoksa çatır çatır doğuruyorlardı. nedeni de hep hareket halinde olmaları sanırım. benim annem beni doğuracağı son gün akşama kadar çamaşır yıkamış hemde kayınvalidesiyle oturuyordu. bekar görümceler falan. herkesin çamaşırını
Selaaaamm kızlarrr nevar ne yok biz bugün önce sağlık ocağında şeker yüklettik sonrasında da hastanede kontrolümüz vardı herşeyimiz iyi maşallahh. 780 gram olmuşuz. Sonunda %100 kız olduğunu öğrendik.
ben izmir deyim ama yoga için arkadaş dvd den yap dedi dvd sipariş ettim zaten bu işin piiri biri neslihan iskit . arkadaş onla yaptı çok memnun kaldı d&r dan sipariş ettim hemen
maşallah kızına baya büyümüş
oyyy hemsom :) biz de İzmir'liyiz ama İst.dayiz... ben de kurs yoga vs arastiriyorum... hep calismaya alisik oldugumdan evde olmak baya zorluyor beni boyle sosyal bir olay gordummu atliyiveriyoru hemen :)
bunu geçen gün ben de düşündüm, düşüncesi bile çok kötü. Sanki o yıllardır benim oğlum, yıllardır benimle gibi. Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah.
şu an okuma öyle şeyler. kendi adıma dayanamıyorum.
mümkünse daha keyifli topikle bak, dogum hikayelerine filan :)
Haziran annelerinden Mayıs'ta doğum yapanların hikayelerini okudum, birkaç hafta erken doğum yapan var içlerinde. Bir de çantasını hazırlamadan yakalananlar...
Demekki çantamızı çok erkenden hazırlamak gerekli ve her yönden her zaman hazırlıklı olmak.
evet canim polarlar kanserojen madde iceriyormus. Almamak lazim bebislere.
ben de bir iki kere okumustum dayanamadim cok fena oldum.. simdi geceleri dogum hikayelerine takiliyorum.. hepsinin ortasina gelince sonuna kadar aglaya aglaya okuyorum ne guzel yazmis annisler.. tavsiye ederim dogum hikayelerini okuyun kizlar...
ay bende istiyorum bende yoga yapayım kızımla huzura erelim hangi siteden aldın nerden aldın ismi ne
iyi bakalım sende atlattın şker yüklemesini bir de atlassam da meleğimin de kilosunu öğrensem maşaallh senin kızının kilosu çok güzel kaç haftalık canım
alta ki imza günlüğü yanıltıyor çünkü
haklısın canım benim hiçbirşeyim hazır değil daha ist.te yapcam diye almadım ist.ten beraber alcaktık annemle istanbula temmuzun ilk haftası gitmeyi planlıyordum.ama şimdi korktum yaa
ya daha erken olursa falan diye of napsam ki
iyi akşamlar kızlarnasılsınıız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?