mrb kızlar bizim burda panayır açılacak bu hafta 5 gün sürüyo ben nasıl gidip gezcem be doktor arabaya binme hoplatmasın dedi oysa ben bebeme ciciler alacaktımsanırım artık buraya taşınıyorum
nihayet gizem çözüldü. dünden beri kaynadı burası :)))
evet renkli ultrason doppler aynı şey.. güzle haberler dönersin umarım:)
bizim doğum tarihi aynı cnm.sen naptın girdin mi 4 boyutluya..
evet 10 gün önce girmiştim.
iç organlara, kan akışına, kalp durumlarına , kemik uzunluklarına vs vs bir sürü bişiye bakıldı.
bi de fiyakalı 4 boyutlu kısa metrajlı film verildi :)
hadi ya..ayy inş.benimde bi sorun çıkmaz cnm.daha var ama sabırsızlanıyorum
bugun 50 gr seker yuklemesı yapıldı. tamamen ac karnına gıttım. kan aldılar, aclık kan sekerı 75 cıkmıs.
sonrasında sekerlı su ıcıp 1 saat bekledıkten sonra yenıden kan aldılar, o da 80 cıkmıs.
doktor cok cok ıyı dedı :)
bugun 24 hafta+3 gunluk tu oglumuz, 870 gram cıktı. önde gıdıyormus yaklasık 10 gun kadar
maaşallah deyın :)
bugun 50 gr seker yuklemesı yapıldı. tamamen ac karnına gıttım. kan aldılar, aclık kan sekerı 75 cıkmıs.
sonrasında sekerlı su ıcıp 1 saat bekledıkten sonra yenıden kan aldılar, o da 80 cıkmıs.
bugun 24 hafta+3 gunluk tu oglumuz, 870 gram cıktı. önde gıdıyormus yaklasık 10 gun kadar
hele ben................
geçen yıl ben hamileydim 3.ayda ikili test için dr. gittim ultrasyon da bebeğin kalp atışları görülemedi durmuştu bebeğimin kalbi....
geçen yıl 10 ocak ta bebeğimi kaybettimmmm bu yıl 10 ocaktada hamile olduğumu öğrendimmmmmm
o nedenle yoklarım hep kalbi atıyor mu diyeeee ahhh efkarlandım şimdiii
merhaba kızlar
Dün geceden beri sol kasığımda bir ağrı var gitmiyor bir türlü, korkmaya başladım...
Üşüttüm biliyorum idrar yollarım iltihaplı ama inşallah başka birşey yoktur eğer devam ederse gece geç de olsa acile gidiyim diyorum, yarında doktoruma
Nette de rahim büyümesinden kaynaklı kasık ağrılarınız olabilir çok normal diyor ama işte geçmeyince telaşlanıyorum artık
nerde yazıyor ki bu hikayeler adresi başlığı ne
niye yol çok mu uzak
selamlar kızlar, akşamüstü yazmıştım çarşamba şeker yüklemem yapıldı. anca bgn aldı eşim sonucu ama doktor yokmuş gösterememiş 129 çıkmş sonuç iyi mi kötü mü anlayamadım sizin sonuçlarınız nasıl çıktı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?