2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mrb kızlar bizim burda panayır açılacak bu hafta 5 gün sürüyo ben nasıl gidip gezcem be doktor arabaya binme hoplatmasın dedi oysa ben bebeme ciciler alacaktımsanırım artık buraya taşınıyorum

selamlar kızlar, akşamüstü yazmıştım çarşamba şeker yüklemem yapıldı. anca bgn aldı eşim sonucu ama doktor yokmuş gösterememiş 129 çıkmş sonuç iyi mi kötü mü anlayamadım sizin sonuçlarınız nasıl çıktı?????

evet 10 gün önce girmiştim.
iç organlara, kan akışına, kalp durumlarına , kemik uzunluklarına vs vs bir sürü bişiye bakıldı.
bi de fiyakalı 4 boyutlu kısa metrajlı film verildi :)

hadi ya.. ayy inş.benimde bi sorun çıkmaz cnm.daha var ama sabırsızlanıyorum

maşalah :)

bugun 50 gr seker yuklemesı yapıldı. tamamen ac karnına gıttım. kan aldılar, aclık kan sekerı 75 cıkmıs.
sonrasında sekerlı su ıcıp 1 saat bekledıkten sonra yenıden kan aldılar, o da 80 cıkmıs.
doktor cok cok ıyı dedı :)

bugun 24 hafta+3 gunluk tu oglumuz, 870 gram cıktı. önde gıdıyormus yaklasık 10 gun kadar
maaşallah deyın :)

Allah nazardan saklasın canım, darısı başıma diyeyim. benim de salı günü yapılacak... bakalım artık boyu kilosu ne olmuş )

canım çok üzüldüm Allah bu bebişe sağlık ve uzun ömür wersinn

merhaba kızlar

Dün geceden beri sol kasığımda bir ağrı var gitmiyor bir türlü, korkmaya başladım...

Üşüttüm biliyorum idrar yollarım iltihaplı ama inşallah başka birşey yoktur eğer devam ederse gece geç de olsa acile gidiyim diyorum, yarında doktoruma

Nette de rahim büyümesinden kaynaklı kasık ağrılarınız olabilir çok normal diyor ama işte geçmeyince telaşlanıyorum artık

kabızlık varsa ondan da olabilir.

selam kızlar yoğun bir cuma aksamından sonra bakayım dedim bizim kızlar ne yapmıs diee.. aman benimde bir belim ağrıyor kırılacak sanki... ama kalktım kalkalı kosturuyorum daha yeni uzamndım bel ağrım başladıı duramıorum ağrıdan demekki bana yatmak yaramıyor:)

maşallah oğluşuna bnm kızım da 25+1 de 830 gram dı. kızlar daha narin oluyor

niye yol çok mu uzak

yok canım uzak değil benim dedem 30 yıl pazarcılık yaptı ve biz küçüklüğümüzden pazara panayıra alışığız buarada babamda telekomdan 2 yıl oldu emekli oldu pazarda annemle kardeşimle havlu pijama satıyorlar yani onlarda panayıra tezgah açacak ayrıca eşimde ek iş olsun diye hırdavat malzemeleri aldı kamyonet falan 15 gündür panayıra yetiştirmek için hem işte hemde arabaydı raftı falan onlarla uğraşıyo yani oda panayıra gidecek çook büyük kapalı pazar yeri var burda tertemiz güzel tam rahatla gezilecek gibi yani annemler eşim ve buranın pazarcı esnafını çok iyi tanıyoruz hepsini ve ben aylardır panayır gelsede gezsek derim hatta leğenim bile kalmadı panayırdan alıcam derim sanki milyoncuda yok yani konu ucuzluk değil maneviyat ama sanırım kısmet olmayacak

canım sınır 140 ollduğundan sorun yoktur die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…