çok tecrübeliyem canım ilk kızım da böyleydi 8. 9. ayda ciddi anlamda canınızı aıtıyo artık tekmeliri heleki ayaakları midenize doğru olursa kızım hala çok hareketli uyurken bile aşırı hareketili yani okadar hani buz devrinde cid vardı ya kızım aynen öyle uyuyobu hareket işi benim de kafaı kurcalamaya başladı. Benim miniğim de çok hareketli akşam uyumak için sol yanıma yattım, sıçrayarak uyandım sürekli sonra dalabilmişim. Rahatsız etmiyor, canımı acıtmıyor ama sanki bir derdi varmış gbi maşallah diyim tabi de akşam 7 den sonra bir başlıyor geceye kadar durmuyor. karnım yayılıyor toplanıyor o ayrı bir de küçük pıtırtılar var. Doktora sorsam mı diye düşünüyordum, baktım ki sen deneyimlisin fikrini almak istedim...
onların yeri okadar uzak kki ufak tefek çarpmalarla darbelerle dahi bişey olmaz sezeryan ameliyatı izlerseniz eğer görürsünüz doktor bebeğe ulaşmak için kesiyor da kesiyorkızlar ben cemrenazım oynadığı zaman elimi onun tekme attığı yere koyuyorum biraz da bastırıyorum siz de böyle yapıyor musunuz hiç?
bazen kocişkom kızıyor bana rahat bırak diye
ama bundan bişey olmaz ki dimi ?
ayy çok geçmiş olsun çok şükür benim de yeni yeni geçti bende senin gibiydimay çok şeker bizim güzel anneler ve bebişleri
Çok kötüyüm 6dan beri uyanık ben ve kızım mide bulantısı kusma of. Şimdi taze fasulye pilav ısıtıp yedim . Hemen yattım yoksa çıkacak bana dua edin geçsinnn
içini rahat tut inşallah iyidir kızın da oğlun dakızlar merhaba,
bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum sabahtan beri ya bişey yoktur inşallah
aynen 52yla başlayıp 48e düştüm ama şimdi 53ümAzalsın artık yemek yemek istiyorum hep.hamile kaldım 50yle 49 düştüm. 20.haftada düzeldim bi yedim 5kilo aldım ama bugün 1kilom gitmiş 23+4 haftalık hamileyim daha 4kilo aldım çok yemek istiyorum şişman olmak istiyorum
aaa ben her ün 80 km yapıyorum hemde 20kmsi tali yol kendim kullanıyorum doktor önemli değil bişey olmaz dedimrb kızlar bizim burda panayır açılacak bu hafta 5 gün sürüyo ben nasıl gidip gezcem be doktor arabaya binme hoplatmasın dedi oysa ben bebeme ciciler alacaktımsanırım artık buraya taşınıyorum
girip çıkan bir ağrı değilse sancı değildir bebekle ilgili değildir muhtemelen bence gece değil de sabahı beklesen daha iyi olur iyice dinlen yorma kendinimerhaba kızlar
Dün geceden beri sol kasığımda bir ağrı var gitmiyor bir türlü, korkmaya başladım...
Üşüttüm biliyorum idrar yollarım iltihaplı ama inşallah başka birşey yoktur eğer devam ederse gece geç de olsa acile gidiyim diyorum, yarında doktoruma
Nette de rahim büyümesinden kaynaklı kasık ağrılarınız olabilir çok normal diyor ama işte geçmeyince telaşlanıyorum artık
selamlar kızlar, akşamüstü yazmıştım çarşamba şeker yüklemem yapıldı. anca bgn aldı eşim sonucu ama doktor yokmuş gösterememiş 129 çıkmş sonuç iyi mi kötü mü anlayamadım sizin sonuçlarınız nasıl çıktı?????
hadi ya..ayy inş.benimde bi sorun çıkmaz cnm.daha var ama sabırsızlanıyorum
bugun 50 gr seker yuklemesı yapıldı. tamamen ac karnına gıttım. kan aldılar, aclık kan sekerı 75 cıkmıs.
sonrasında sekerlı su ıcıp 1 saat bekledıkten sonra yenıden kan aldılar, o da 80 cıkmıs.
doktor cok cok ıyı dedı :)
bugun 24 hafta+3 gunluk tu oglumuz, 870 gram cıktı. önde gıdıyormus yaklasık 10 gun kadar
maaşallah deyın :)
canım çok üzüldüm Allah bu bebişe sağlık ve uzun ömür wersinn
merhaba kızlar
Dün geceden beri sol kasığımda bir ağrı var gitmiyor bir türlü, korkmaya başladım...
Üşüttüm biliyorum idrar yollarım iltihaplı ama inşallah başka birşey yoktur eğer devam ederse gece geç de olsa acile gidiyim diyorum, yarında doktoruma
Nette de rahim büyümesinden kaynaklı kasık ağrılarınız olabilir çok normal diyor ama işte geçmeyince telaşlanıyorum artık
selam kızlar yoğun bir cuma aksamından sonra bakayım dedim bizim kızlar ne yapmıs diee.. aman benimde bir belim ağrıyor kırılacak sanki... ama kalktım kalkalı kosturuyorum daha yeni uzamndım bel ağrım başladıı duramıorum ağrıdan demekki bana yatmak yaramıyor:)
iyi akşamlar kızlar ben üşüttüm galiba sanki vucudum yanıyor gözlerimde yanıyor birde idrar yolları enfeksiyon var heralde napsam acaba yaaa
kızlar mayıs anneleri topigine baktım biraz evvel.. kimi doğum yapmış gaz sancıları için önerileri paylaşıyor, soruyor.. kimi doğumu heyecanla bekliyor.. kimi doğuma gidiyor, kimi doğumum başladı diyor... ayyyy çok heyecanlı bizler de öyle o lacağız inşallah.... Allah hepimize bir avazda, kolaylıkla ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!
benimki duydu heyecanlandı şimdi sanki minik tepikler başladı :)))
canim link bu : www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri-f504/
kızlarr hepinizeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben bügün dünkünün akisne bugğn çok keyifllyim inş.sizlerde öylesinizdirrrrrr
kızlarr hamilelik takvimime baksanızaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?