2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bir zihnisinir project

kizlar youtube.da anne karnindaki bebekler icin yunus sesiyle hazirlanmis muzik-video var tavsiye ederim :)))

liERAC kullanıomususz bilmiyorum ama unnado da 40 lira. almak isteyenlere duyrulur. bnm çatlaklarım tam başlarken onunla durdurdum diyebilirim

iyi akşamlar kızlar ben üşüttüm galiba sanki vucudum yanıyor gözlerimde yanıyor birde idrar yolları enfeksiyon var heralde napsam acaba yaaa

çok tecrübeliyem canım ilk kızım da böyleydi 8. 9. ayda ciddi anlamda canınızı aıtıyo artık tekmeliri heleki ayaakları midenize doğru olursa kızım hala çok hareketli uyurken bile aşırı hareketili yani okadar hani buz devrinde cid vardı ya kızım aynen öyle uyuyo

onların yeri okadar uzak kki ufak tefek çarpmalarla darbelerle dahi bişey olmaz sezeryan ameliyatı izlerseniz eğer görürsünüz doktor bebeğe ulaşmak için kesiyor da kesiyor

ayy çok geçmiş olsun çok şükür benim de yeni yeni geçti bende senin gibiydim
kızlar merhaba,
bebeklerimin hareketlerini hissetmiyorum sabahtan beri ya bişey yoktur inşallah
içini rahat tut inşallah iyidir kızın da oğlun da
aynen 52yla başlayıp 48e düştüm ama şimdi 53üm

mrb kızlar bizim burda panayır açılacak bu hafta 5 gün sürüyo ben nasıl gidip gezcem be doktor arabaya binme hoplatmasın dedi oysa ben bebeme ciciler alacaktımsanırım artık buraya taşınıyorum
aaa ben her ün 80 km yapıyorum hemde 20kmsi tali yol kendim kullanıyorum doktor önemli değil bişey olmaz dedi

girip çıkan bir ağrı değilse sancı değildir bebekle ilgili değildir muhtemelen bence gece değil de sabahı beklesen daha iyi olur iyice dinlen yorma kendini

ben yaptırmadım ama 140 ın üstünde olmadığı sürece sorum değil diye biliyorum senin de 129 şeker yok yani :) bildiğim kadaryla tabiii

kızlar mayıs anneleri topigine baktım biraz evvel.. kimi doğum yapmış gaz sancıları için önerileri paylaşıyor, soruyor.. kimi doğumu heyecanla bekliyor.. kimi doğuma gidiyor, kimi doğumum başladı diyor... ayyyy çok heyecanlı bizler de öyle o lacağız inşallah.... Allah hepimize bir avazda, kolaylıkla ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!
benimki duydu heyecanlandı şimdi sanki minik tepikler başladı :)))

hadi ya.. ayy inş.benimde bi sorun çıkmaz cnm.daha var ama sabırsızlanıyorum

bu ayrıntılı ultrasyon çok harika bişey çok net görüyorsun ben ellerini ayaklarını gördüm çok güzel insan kendini ağlamaktan alamıyor onun kalp atışını duymakk falan çok güzel

maşallah maşallah ay siz böyle yazınca imreniyorum ya gelse şu pazartesi yaaa

evet canım bende okudum bugün nette bu haftalarda kasık ağrısı falan olurmuş yalancı sancı deniyormuş sen yine de dikkat et canım

geçmiş olsun canım ayakta dursan ayrı dert yatsan ayrı dert zaten valla

iyi akşamlar kızlar ben üşüttüm galiba sanki vucudum yanıyor gözlerimde yanıyor birde idrar yolları enfeksiyon var heralde napsam acaba yaaa

ya bu aralar pek bir sık duymaya başladık herkeste bir idrar enfeksiyonu aldı başını gidiyor çok geçmiş olsun canım geçer inş dikkat et üşütme hhavalar bir iyi bir kötü tedbirliolmak lazım

inşaallah canım rabbim o günlere gelmeyi nasip etsin o zaman muhabbetler daha bir koyulaşır ama fırsat bulabilirmiyiz bu kadar bilmiyorum :26:

Gunaydın kızlar yıne gldık ıse artık sayılı gunlerım kaldı ızne cıkmaya ohhh hatta komple ızne cıksam alsam basımı gıtsem doguma kdrda gelmesem ne guzel olur varyaaa

kızlarr hepinizeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben bügün dünkünün akisne bugğn çok keyifllyim inş.sizlerde öylesinizdirrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…