2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evett:)) bıdıkım kıpır kıpırrrr hakikatende benim minik akşamları 8 den sonra bir başlıyorr eşimle gececi bu yaramaz diyorduk normalmiş :))

MAŞLLH CNM BNMDE AKSAM COK HAREKTLI OLUO GECE OKDR HRKTLIYDIKI ESIMDE SASIRIO SEN NASIL UYUYABILIOSUN HAREKT ETTIKCE DIO :)SUAN CANIMI ACITMDGI ICIN BISURE SONRA DALIYORUM UYKUYA ZATEN

gunaydın canım sınır 140 mış okudugum kadaruyla, ozamn senınkı iyi cıkmış yani..
sen seker yuklemesı testı için ac mı tokmu gıttın?????
benm ptesı ya, dr um bısey demedı

evet evet çok heycanlı dimi okuması bilee:))
şaka maka 28.haftaya girdim kızlarr yarın itibariyle:))

evet ya, vallahı bide zammn gecmıyo dıyolardı hamılelıkte, su gibi geciyoo:)) benmkıne bak artık iki basamaklıya düştüm:))))))))

MAŞLLH CNM BNMDE AKSAM COK HAREKTLI OLUO GECE OKDR HRKTLIYDIKI ESIMDE SASIRIO SEN NASIL UYUYABILIOSUN HAREKT ETTIKCE DIO :)SUAN CANIMI ACITMDGI ICIN BISURE SONRA DALIYORUM UYKUYA ZATEN

nasıl ynai hareket edince canınmı acıyorrr ynalışmı anladım ben fıstık

güünaydın hatunlarr :)
ah mihrace hiç sorma benimki sabah namazında bir başlıyor iki dakikada beş tekme diyebilirim yanim :)

oy oy küçük kuzu annesini namazmaı kaldırıyorr seninle duamı ediyorrr yerim onu bennnnnn
:))) ay atsınlarrr tekmelerini severim ben onların

maşallah maşallahh canımm:) darısıdaaaa bebişlerimizi kucğaımıza almaya olsun:))

amin canım hayırlısıyla saglıkla inşallah.
az önce hiç işim yokmuş gibi gittim, mayıs 2012 annelerinin topiğinde gezdım, agladım resmen 1,2 dogum hıkayesı okuyunca, sabah sabah yaptıgıma bakarmısın yani :]

ünaydın herkeseeee
evett:)) bıdıkım kıpır kıpırrrr hakikatende benim minik akşamları 8 den sonra bir başlıyorr eşimle gececi bu yaramaz diyorduk normalmiş :))
aynen benimki de akşam bir başlıyor yatana kadar sağlı sollu tekme sallıyor sıpam
cnm yok acıtmıo suan yerlerı genıs ya ama buyudukce acıtıomus bıraz hareketlrı ole duydum
ah ahhh zamanla acıtıyo malesef
:))) heheh anladım canım annesi büyünce yerim dar dicekkkkkkkk sonrada dayanamayıp çıkıp gelecekler kollarımıza

gelsinler kuzucuklarımız yaaaa ne güzel bebek kokusu sarsın evimizi

Günaydııııınnnn KK'nün en güzel anneleri ve en tatlı bebişleriiiiiii
Biz babamızla çok güzel bi kahvaltı yaptık şimdi kıpır kıpırız
Herkese güzel bir haftasonu geçirir inşallahh

Cümleten herkese günaydınnnnnnn süper ikili olarak ben ve ayşe geldikkkkk :)

Bugün biraz geç kaldık uyuduk da uyudukkk resmen bi yerlerimizi büyyüttük yani kızımla

Hiiçç geçmiş yapmadım ya bi gün girmeyince uçuyor sayfalar :) Nasılsınız hatunlar biz çok iyiyiz elhamdülillah... Sadece bazen afedersiniz tuvalete gidince malum yerim acıyo Su içiyorum ama lokosit midir nedir heralde o geçmek bilmicek Bugün kızımın cicilerine foto çekip koycam bakın bakalım beğencek msiniz :=)

ay canımm bende okuyunca duygulanıyorum ama lütfen kötü olumsuz cümle ile başlayan hikayeleri okumaaa olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…