ac karnına gidecen canım ben yaptırdım hamur işini ve tatlıyı azalt dedi
Hoşbulduk tatlım... İdrar yaparken acıyo yanıyo.. Olmuyodu doktor sende lokosit var idrar yaparken acı varmı yanma felan diye sordu bende yok sadece akıntım var dedim. Bi ilaç veri kullan dedi bol su iç. Hepsini yaptım bi işe yaramadı ya daha beter acı yanma arttı nasıl iş anlamadım
evet canım onları okumuyorum zaten, gözümün ucuyla ılk once bakıyorum normalse okumaya devam:))
ama duygulanıyo ınsan ya:) kuzularına kuvusmuşlar :))darısı bizim başımıza
günaydın kızlar biz de geldik, ama çok işimiz var evi süpürüp, duş alıp annemle alışverişe gidicem.
Kocacıma da gün doğdu rahat rahat gezer artık. Geçmişi okumadım, umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben de aldıklarımızın resmini çekip ekliyim dedim ama benim dandik telefon doğru düzgün çekmedi ben de bıraktım.
günaydın arkadaşlar nasılız bugün biz iyiyiz
kızlarr, suanda seker testine gıdıpte onlıne olan varsa bana yazsın, ac karnınamı gidiliyo tok mu???????????? benim pteside, doktorum bişey demedi.
ac karnına gidecen canım ben yaptırdım hamur işini ve tatlıyı azalt dedi
:)yeme yeme koca bir bardak şekerli su içircekler sana sonra 1 saat kadar yine ac susuz bekleticekler yine.kanını ölçücekler inşallah temiz sonuc alırsın.koca bardak şekerli su içmek cayı bile şekersiz içen azına tatlı koymayan biri için çok zor inş tatlıyla aran iyidir.tatlı şerbeti içtiğini düşün sana simdiden kolay gelsin. iyi sonuclar la karsılar inşallah
canım forumdkai kızların çoğunluğu aç karnına gittti önce açlık şekerine baktılarrrrr yeme sen birşey sakın
şeker testine aç gideceksin zaten doyduktan sonra da şeker yüklemesi yapacaklar. ama ilk kanı aç verceksin.
puhaahahaha kendme çok gülüyorum durup durup yazıyorumDD
bir iş bir kaytarmaca
oğlşim sen beni örnek almaaa işine bakhep derslerine çalış
kızlarr, suanda seker testine gıdıpte onlıne olan varsa bana yazsın, ac karnınamı gidiliyo tok mu???????????? benim pteside, doktorum bişey demedi.
teşekurler canım ac karnına gıdeyım ozamn, iyiki sormuşum
azalt ozamn canım bıraz, napıcaz dayanıcaz artık , benimde hiç istahım yok halaa, acıkıyorum ama zoorla yıyorum
günaydın canım ben gittim dün 50mglık yani ilk şker yüklemesinde açlık tokluk farketmiyor.tok olsan daha iyi olur dedi doktor .benim 152 çıktı yani yüksek pztesi tekrar gidicem 100mg lık yüklemek için o zaman yani 2.sinde kesin aç olmak lazım
hamur işini azalttım ama ahhhhh şu tatlı dondurma istegi onuda yappcam artık azmetmem gerekiyo
kızlar mhaba,
bugün internetten bir sürü şey aldım bebeklerime pazartesi salı gibi kargo gelir heralde. pek bir eksiğimiz kalmadı çok şükür artık sabırla ve özlemle gelmelerini bekliyorum. Dün pek hareketlerini hissedemedim sanki geçtiğim haftalarda daha hareketlilerdi şim ara hareket edip duruyorlar
kızlar ya bi türlü isimlerine karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?