2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

şeker testine aç gideceksin zaten doyduktan sonra da şeker yüklemesi yapacaklar. ama ilk kanı aç verceksin.

ac karnına gidecen canım ben yaptırdım hamur işini ve tatlıyı azalt dedi

teşekkür ederım canım, ac gıdeyım ozamn, bakalım benm ne cıkıcak,
çalısıyorumda 2 gun boşuna izin almıyayım diye sorayım dedım, iyiki sormuşum:))

bende de idrarda enfeksiyonn vaaarr maalesef ama acı yokidrar yaparken yanma yürüyüşlerimdee sıkıntı batıyor kaısklarım ilaçtan sonra biraz daha dzüleir gibi oldum.
5.günüm ilacı almamın belki onun faydasını görüyorum sende devam etbakalım ilacına düzenli olarak inş.şifa bulursun fıstk.

evet canım onları okumuyorum zaten, gözümün ucuyla ılk once bakıyorum normalse okumaya devam:))
ama duygulanıyo ınsan ya:) kuzularına kuvusmuşlar :))darısı bizim başımıza

aman aman okuma
çok güzel bir olay geçrketne duygulanıyor insan.
Amin inş. bizlerinde anlatacak güzel acısız hikayeleri olsun evlatlarımızad akavuşalım.

günaydın arkadaşlar nasılız bugün biz iyiyiz

Günaydın kızlarr hoşgeldiniz çok güzel birhaftasonu geçiririsiniz inş.:))

kızlarr, suanda seker testine gıdıpte onlıne olan varsa bana yazsın, ac karnınamı gidiliyo tok mu???????????? benim pteside, doktorum bişey demedi.

canım forumdkai kızların çoğunluğu aç karnına gittti önce açlık şekerine baktılarrrrr yeme sen birşey sakın

puhaahahaha kendme çok gülüyorum durup durup yazıyorumDD
bir iş bir kaytarmaca
oğlşim sen beni örnek almaaa işine bakhep derslerine çalış

ac karnına gidecen canım ben yaptırdım hamur işini ve tatlıyı azalt dedi

teşekurler canım ac karnına gıdeyım ozamn, iyiki sormuşum
azalt ozamn canım bıraz, napıcaz dayanıcaz artık , benimde hiç istahım yok halaa, acıkıyorum ama zoorla yıyorum

amin canım , inşallah,
şekerle aram normal, sekersız ıcımıyorum ama, eşim gibi de deılım, ona yapılsın ozamn hahahaha:)))), o çayı bile serbet gıbı ıcıyoo

canım forumdkai kızların çoğunluğu aç karnına gittti önce açlık şekerine baktılarrrrr yeme sen birşey sakın

oyleymiş canım ya, tesekkur ederım valla, iyiki sormuşum:)) işten izin alıp gidiyorum sonuçta, 2 gün gtcektım yoksa

puhaahahaha kendme çok gülüyorum durup durup yazıyorumDD
bir iş bir kaytarmaca
oğlşim sen beni örnek almaaa işine bakhep derslerine çalış

hahhaha aynı ben gibisin yani canım, bende ooyleyım suanda, sende ctesi calısıyomusun yani(

kızlarr, suanda seker testine gıdıpte onlıne olan varsa bana yazsın, ac karnınamı gidiliyo tok mu???????????? benim pteside, doktorum bişey demedi.

günaydın canım ben gittim dün 50mglık yani ilk şker yüklemesinde açlık tokluk farketmiyor.tok olsan daha iyi olur dedi doktor .benim 152 çıktı yani yüksek pztesi tekrar gidicem 100mg lık yüklemek için o zaman yani 2.sinde kesin aç olmak lazım

teşekurler canım ac karnına gıdeyım ozamn, iyiki sormuşum
azalt ozamn canım bıraz, napıcaz dayanıcaz artık , benimde hiç istahım yok halaa, acıkıyorum ama zoorla yıyorum

hamur işini azalttım ama ahhhhh şu tatlı dondurma istegi onuda yappcam artık azmetmem gerekiyo

selam güzel anneler,

şeker yüklemesi ile yazdıklarınızı okudum sanırım 24-28. haftalar arası yapılıyor bende haftaya doktoruma gidicem yönlendirir herhalde. kızlar doktorlarınız omega3 kapsülü verdimi?? benim arkadaşa vermiş ama bana vermedi neye göre veriyorlar acaba??

haftayya doktora gittiğimde yine tartılıcam ve yine dikkat et diycek utanıyorum artık ama 10 kilo almışımdır 2 hafta önce 8 kilo almıştım çünküüüü

bebeğim çok hareketliydi ama 2 gündür sanırım düzene giriyor belli saatlerde hareketli belli saatlerde daha sakin bunun normal olduğunu düşünüyorum. bugün biraz temizlik işim var ara verdim bişeyler yedim. dinlene dinlene yapıyorum belim ağrımasın diye...

kızlar mhaba,

bugün internetten bir sürü şey aldım bebeklerime pazartesi salı gibi kargo gelir heralde. pek bir eksiğimiz kalmadı çok şükür artık sabırla ve özlemle gelmelerini bekliyorum. Dün pek hareketlerini hissedemedim sanki geçtiğim haftalarda daha hareketlilerdi şim ara hareket edip duruyorlar
kızlar ya bi türlü isimlerine karar veremedim

sagol canım, evet ilk yukleme 50 mg lık olan yapılcak,, kızların cogu da ac gitmiş,bakıyım duruma gore yanıma alırım olmassa bıseyler,,çalısıyorum ya, ac gelceksın deyıpte ertesı gune kalmasın dedım,,
140 mış herhlde sınır degeri inşallah senınde 2. yuklemede iyi sonuçlar alırsın canım

hamur işini azalttım ama ahhhhh şu tatlı dondurma istegi onuda yappcam artık azmetmem gerekiyo

hamur işi ve tatlıyı azalt canım, dıgerı kalsın:)))
benim hamur işiyle ve tatlıyla pek aram yok ama, dondurma için aynısını söyliyemicem :) seviyorum bende :)) okdarda olsun

güle güle saglıkla iyi günlerde kullansın inşallah bebeklerin, bebeklerim demişsin ikizmi yoksa canım:)))
benmkıde tam tersı oldu canm hereketlerınde, eskıden saatleri vardı, şimdi sapıttı cocugum:)))
valla bizde cok değiştirdik, en son emirkuzey koymaya karar verdık nasıpse...
senın cınsıyetleri ne ???

Bugün prensesime bir kaç bir şey almaya çıkacağım sizce tulum kaç tane alayım :26:birde çıtçıtlı bodylerden kaç tane alsam ki yeni doğan var şöye 3 aydan sonra giyebileceği gibi alsam ay ne zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…