2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen benimki de akşam bir başlıyor yatana kadar sağlı sollu tekme sallıyor sıpam
gelsinler kuzucuklarımız yaaaa ne güzel bebek kokusu sarsın evimizi

:))) hehehe normalmiş ama akşamlarıııı çok hareketli oluyorlarmış bak benim hamilelik takvimimde yazıyor.
ne güzel bir kokudur oo ohh mis mis az kaldı biraazdaha sabır saracak inş.

günaydın cnaım afiyet olsunnnn beibşine yarasın sana enerjii olsun:))))
ben çalışıyorum((
eşimde açıköğreitm sınavlarında görevl yarında yokk( yarın tekmim kahvaltıdaaaa gerçi yakışıklıoğlum eşlik eder annesine:)

günaydınnnnn canımmm hoş geldiniz
idrar yaparkenmi acıyor canım
eğer kabızlıktna dolayı toto acıyorsa oraya zeytinyağlı pamuk tavsiye ederim memeyi içeri alıveriyor hemen pamuk kalsın bir gece

günaydınnnnn canımmm hoş geldiniz
idrar yaparkenmi acıyor canım
eğer kabızlıktna dolayı toto acıyorsa oraya zeytinyağlı pamuk tavsiye ederim memeyi içeri alıveriyor hemen pamuk kalsın bir gece

Hoşbulduk tatlım... İdrar yaparken acıyo yanıyo.. Olmuyodu doktor sende lokosit var idrar yaparken acı varmı yanma felan diye sordu bende yok sadece akıntım var dedim. Bi ilaç veri kullan dedi bol su iç. Hepsini yaptım bi işe yaramadı ya daha beter acı yanma arttı nasıl iş anlamadım

günaydın kızlar biz de geldik, ama çok işimiz var evi süpürüp, duş alıp annemle alışverişe gidicem.

Kocacıma da gün doğdu rahat rahat gezer artık. Geçmişi okumadım, umarım hepiniz iyisinizdir.

Ben de aldıklarımızın resmini çekip ekliyim dedim ama benim dandik telefon doğru düzgün çekmedi ben de bıraktım.

günaydın arkadaşlar nasılız bugün biz iyiyiz

ay canımm bende okuyunca duygulanıyorum ama lütfen kötü olumsuz cümle ile başlayan hikayeleri okumaaa olurmu.

evet canım onları okumuyorum zaten, gözümün ucuyla ılk once bakıyorum normalse okumaya devam:))
ama duygulanıyo ınsan ya:) kuzularına kuvusmuşlar :))darısı bizim başımıza

gunaydın canımm, ohh ne guzel aldıklarınıda yazarsın ozamn, ben ne alacagımı şaşırıyorum ya, alınacak birsürü sey var, daha kuzucugumun 2,3 parca bıseyi var

kızlarr, suanda seker testine gıdıpte onlıne olan varsa bana yazsın, ac karnınamı gidiliyo tok mu???????????? benim pteside, doktorum bişey demedi.

kızlarr, suanda seker testine gıdıpte onlıne olan varsa bana yazsın, ac karnınamı gidiliyo tok mu???????????? benim pteside, doktorum bişey demedi.

ac karnına gidecen canım ben yaptırdım hamur işini ve tatlıyı azalt dedi

şeker yüklemesi yapılcaksa sakin bişey yeme yarın yine gel derler ac karnına gidiliyor.

şekerin içildiği test yapılacak, doktorumgecen ay ac tok gel gıbı bişey demedıde, calısıyorum yanı, 2 gun izin almayım bastan size bı sorayım dedım:)))
cook tesekkur ederım biricik, yemıyeyım ozamn.

:)yeme yeme koca bir bardak şekerli su içircekler sana sonra 1 saat kadar yine ac susuz bekleticekler yine.kanını ölçücekler inşallah temiz sonuc alırsın.koca bardak şekerli su içmek cayı bile şekersiz içen azına tatlı koymayan biri için çok zor inş tatlıyla aran iyidir.tatlı şerbeti içtiğini düşün sana simdiden kolay gelsin. iyi sonuclar la karsılar inşallah

ac karnına gidecen canım ben yaptırdım hamur işini ve tatlıyı azalt dedi

teşekkür ederım canım, ac gıdeyım ozamn, bakalım benm ne cıkıcak,
çalısıyorumda 2 gun boşuna izin almıyayım diye sorayım dedım, iyiki sormuşum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…