:))) heheh anladım canım annesi büyünce yerim dar dicekkkkkkkk sonrada dayanamayıp çıkıp gelecekler kollarımıza
aynen benimki de akşam bir başlıyor yatana kadar sağlı sollu tekme sallıyor sıpam
gelsinler kuzucuklarımız yaaaa ne güzel bebek kokusu sarsın evimizi
Günaydııııınnnn KK'nün en güzel anneleri ve en tatlı bebişleriiiiiii
Biz babamızla çok güzel bi kahvaltı yaptık şimdi kıpır kıpırız
Herkese güzel bir haftasonu geçirir inşallahh
Günaydııııınnnn KK'nün en güzel anneleri ve en tatlı bebişleriiiiiii
Biz babamızla çok güzel bi kahvaltı yaptık şimdi kıpır kıpırız
Herkese güzel bir haftasonu geçirir inşallahh
Günaydın kızlar
Cümleten herkese günaydınnnnnnn süper ikili olarak ben ve ayşe geldikkkkk:)
Bugün biraz geç kaldık uyuduk da uyudukkk resmen bi yerlerimizi büyyüttük yani kızımla
Hiiçç geçmiş yapmadım ya bi gün girmeyince uçuyor sayfalar :) Nasılsınız hatunlar biz çok iyiyiz elhamdülillah... Sadece bazen afedersiniz tuvalete gidince malum yerim acıyoSu içiyorum ama lokosit midir nedir heralde o geçmek bilmicek Bugün kızımın cicilerine foto çekip koycam bakın bakalım beğencek msiniz :=)
Günaydın kızlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:119::119::119::92::92:
Günaydınnnnn günaydınnnnnn
günaydınnnnn canımmm hoş geldiniz
idrar yaparkenmi acıyor canım
eğer kabızlıktna dolayı toto acıyorsa oraya zeytinyağlı pamuk tavsiye ederim memeyi içeri alıveriyor hemen pamuk kalsın bir gece
ay canımm bende okuyunca duygulanıyorum ama lütfen kötü olumsuz cümle ile başlayan hikayeleri okumaaa olurmu.
günaydın kızlar biz de geldik, ama çok işimiz var evi süpürüp, duş alıp annemle alışverişe gidicem.
Kocacıma da gün doğdu rahat rahat gezer artık. Geçmişi okumadım, umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben de aldıklarımızın resmini çekip ekliyim dedim ama benim dandik telefon doğru düzgün çekmedi ben de bıraktım.
günaydın arkadaşlar nasılız bugün biz iyiyiz
kızlarr, suanda seker testine gıdıpte onlıne olan varsa bana yazsın, ac karnınamı gidiliyo tok mu???????????? benim pteside, doktorum bişey demedi.
kızlarr, suanda seker testine gıdıpte onlıne olan varsa bana yazsın, ac karnınamı gidiliyo tok mu???????????? benim pteside, doktorum bişey demedi.
şeker yüklemesi yapılcaksa sakin bişey yeme yarın yine gel derler ac karnına gidiliyor.
şekerin içildiği test yapılacak, doktorumgecen ay ac tok gel gıbı bişey demedıde, calısıyorum yanı, 2 gun izin almayım bastan size bı sorayım dedım:)))
cook tesekkur ederım biricik, yemıyeyım ozamn.
canım canım iylik ne olsun işteyim hesaplara gömülmüş vaziyetteyimNaber kızlar
ac karnına gidecen canım ben yaptırdım hamur işini ve tatlıyı azalt dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?