2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ne güzel anneler gelince nasıl mutlu oluyoruz değil mi

cnm izmir demişken sana bişey sorucam. Ben ayrıntılıda doğru dürüst göremedim bebişimi çok farklı değildi normal usgden. İzmirde uygun fiyatlı yada sadece muayene ücreti alan hastane neresi var ayrıntılı için yada 3d için biliyormusun.

bence hiç tereddüt etmeden tercih yapın allahın izniyle bebişiniz size uğur getirir. Hayırlı olsun buarada anacığna kavuşmana çok sevindim. Bende haftaya gitcem nasipse

Benimkide cuma gelecek
nerden gelıoo ohh negusel cnm gozumuz aydın

ben tınaztepe hastanesıne gıtmıstım ızmırdeyken cnm bucakooptakı...44 tlye cıkmıstı..ve cok memnun kaldımm cok ılgılendı drrbayandı sımdı ısmı aklımaa gelmedı nurcan olabılır resmını vermıstı kızıımın 19 haftalık olmasına ragmenn gozlerı burnu agzı parmakları bellıydı dur paylasııyım hatta resmını

Eki Görüntüle 435421

Son düzenleme:
SELAM KIZLAAAAARRRR!...
İşyerindeyim, biraz mola verdim kendime, teyzemiz geldi ziyarete prensesimize patiş örüyor :) çok güzel bir model bulmuşşşş bilir huyumu suyumu :))
Sizler nasılsınız? okudum biraz anneler geliyor etekler zil çalıyor ) Allah kavuştursun sizleri şanslıyım ben annemle altlı üstlü oturuyorum :))

Canım ben İzmir'deyim.. Egepol'e gidiyorum, 4 boyutlu çekilecek salı günü 50 tl vereceğim muayene ücretine ek olarak... Fakat doktorum da oradan.. Dilek Hanım randevuları biraz geç veriyorlar, araya tanıdık koyarak öne almıştık ilk randevumuzda, sonrası zaten sistemden veriliyor yani o ilk randevuyu alırsan ya da bir ara dilersen sadece 4boyutlu usg çekiyorlar mı? o ayrı bir kattaydı sanırım yapıyorlardır...... ?

Suksuk Allah biran evvel kavuştursun canımmmmmmmmmuck!!!

yakınız biz canım ben bursadayım annem ilçesinden geliyor 85 km

amın cnmm .. sanada kolay gelsınn ... bızde bugun temızlık yaptık ütü yaptık sabahtann .. camasıları serdıkk yemek yaptık alısverıse gıttıkk cok yorulduk kızımlaa ..haftasonumuz hareketlı gecıo esım evdee kızımda bende bıttıkkk sımdı gectık pc basınaa daha

slm canım,

benim eşim Nazillili, hatta kayınvaldemlerde orada oturuyorlar, küçük ama şirin bir yer ben seviyorum sadece yazın çok sıcak oluyor Ama bence bebişinin büyümesi için güzel bir yer olur

slm canım,

benim eşim Nazillili, hatta kayınvaldemlerde orada oturuyorlar, küçük ama şirin bir yer ben seviyorum sadece yazın çok sıcak oluyor Ama bence bebişinin büyümesi için güzel bir yer olur

ızmırlıyız cnmm oyuzden su an zonguldaktayızz.. yakın bıyerler olsun ıstıyoruz ızmır kapalı bolge cunkı esım kararını verdı balıkesır edremıt ve aydın nazıllı 2 tane yazıcak bakalım olucakmı bıde alanya deyıpp duruoo 1o saat ızmıre hep denızde duruuruzz dıoo aklımı celme cabalarındaa bende cok sıcak dıe ıstemıom

eşin memur mu canım ? edremıtte, nazillide, alanyada güzel, hepsi tatil bölgesi ama alanya bıraz uzak gıbı izmire, bence annenlere yakın olman daha ıyı tabı Allah hakkınızda hayırlısını versin. benim eşimde öğretmen olduğu için tayin olaylarını iyi bilirim, insan oldukça fazla kafa yoruyor. ama umarım bebişinizle beraber yepyeni güzel bir hayatınız olur

selam kızlarr şöle bir baktım geçmişee ahyy bugun ewdeydik öğlene kadar uyuduk sonra kızımın teyzesiyle gezdik şimdide yemek yAPICAMmm hepinizi öpüyorum

hmmm olabilir bizde şirinyerdeyiz zaten :) allah bağışlasın:)

çok sağol cnm ama vaktim yokki fazla tanıdıkta yok. Neyse oarayıda ararım bi olmazsa

Kızzzlaaaarr bir soru e-bebek te angelsound diye bişi indirimde. 49 tl. Anne karnında bebeğinizi dinleyin diyor nasıl birşey acaba değermiki

Kızzzlaaaarr bir soru e-bebek te angelsound diye bişi indirimde. 49 tl. Anne karnında bebeğinizi dinleyin diyor nasıl birşey acaba değermiki hem evhamdan da kurtuluruz tabi işe yarıyorsa

kızlar herkese merhabalar 1 haftadır giremeedim dedem hastanede yatıyo oraya gidip geliyoruz eşimin teyzesi hastanede onada gidip geliyoruz birde bursadan misafirlerim geldi onlaar falan derken hiiç uğrayamadım. geçmişide baya baya atlayarak okudum. hastaneye giden arkadaşlar var bi sorun yok gibi gözüküyor. ayrıca suksuk hakkınızda hayırlısı olsun tayin durumu gündemde değildi dimi sizin sürpriz mi oldu. aydında manisada akdeniz şehri eminim güzel yerlerdir inşallah istediğiniz olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…