inş cnm esım tercıh yapıp yapmamakt kararsızz son gun pztsıı neolcak bılemıyorumm herseyınn hayırlısı olur ınsshakkımızda tabıkıde yardımcı olurlar..annemlerrde yınede hamıle hamıle zorolurr... buarada kızlarr haftaya cumaa gunu annem gelıo ızmırdennnn :)))kızıma aldıgı cıcılerı getırıcekk..cok mutluyummm annemm gelıoo
Ne güzel anneler gelince nasıl mutlu oluyoruz değil mi
ewt cnmm :)) daha 2 ay olmadı ızmırdeydım ama burda kımsem olmadıgı ıcın cok sıkılıyodum oda bana kıyamadı dogumda gelıcektı ama 4 gunlugunede olsa gelıcekk
slm canım iyiyz bizde, hayırlısı olsun, olursada nazıllı güzel yer, hıç kafana takma, ben izmirliyim, izmirdede bir sürü hastane var, içine sinen bir tane olur muhakkak, ben sana onerırımde bıldıklerimi,,, herseyde vardır bi hayır...
inş cnm esım tercıh yapıp yapmamakt kararsızz son gun pztsıı neolcak bılemıyorumm herseyınn hayırlısı olur ınsshakkımızda tabıkıde yardımcı olurlar..annemlerrde yınede hamıle hamıle zorolurr... buarada kızlarr haftaya cumaa gunu annem gelıo ızmırdennnn :)))kızıma aldıgı cıcılerı getırıcekk..cok mutluyummm annemm gelıoo
nerden gelıoo ohh negusel cnm gozumuz aydınBenimkide cuma gelecek
cnm izmir demişken sana bişey sorucam. Ben ayrıntılıda doğru dürüst göremedim bebişimi çok farklı değildi normal usgden. İzmirde uygun fiyatlı yada sadece muayene ücreti alan hastane neresi var ayrıntılı için yada 3d için biliyormusun.
Canım ben İzmir'deyim.. Egepol'e gidiyorum, 4 boyutlu çekilecek salı günü 50 tl vereceğim muayene ücretine ek olarak... Fakat doktorum da oradan.. Dilek Hanım randevuları biraz geç veriyorlar, araya tanıdık koyarak öne almıştık ilk randevumuzda, sonrası zaten sistemden veriliyorcnm izmir demişken sana bişey sorucam. Ben ayrıntılıda doğru dürüst göremedim bebişimi çok farklı değildi normal usgden. İzmirde uygun fiyatlı yada sadece muayene ücreti alan hastane neresi var ayrıntılı için yada 3d için biliyormusun.
Suksuk Allah biran evvel kavuştursun canımmmmmmmmmuck!!!inş cnm esım tercıh yapıp yapmamakt kararsızz son gun pztsıı neolcak bılemıyorumm herseyınn hayırlısı olur ınsshakkımızda tabıkıde yardımcı olurlar..annemlerrde yınede hamıle hamıle zorolurr... buarada kızlarr haftaya cumaa gunu annem gelıo ızmırdennnn :)))kızıma aldıgı cıcılerı getırıcekk..cok mutluyummm annemm gelıoo
nerden gelıoo ohh negusel cnm gozumuz aydın
ben tınaztepe hastanesıne gıtmıstım ızmırdeyken cnm bucakooptakı...44 tlye cıkmıstı..ve cok memnun kaldımm cok ılgılendı drrbayandı sımdı ısmı aklımaa gelmedı nurcan olabılır resmını vermıstı kızıımın 19 haftalık olmasına ragmenn gozlerı burnu agzı parmakları bellıydı dur paylasııyım hatta resmını
Eki Görüntüle 435421
SELAM KIZLAAAAARRRR!...
İşyerindeyim, biraz mola verdim kendime, teyzemiz geldi ziyarete prensesimize patiş örüyor :) çok güzel bir model bulmuşşşş bilir huyumu suyumu :))
Sizler nasılsınız? okudum biraz anneler geliyor etekler zil çalıyor) Allah kavuştursun sizleri şanslıyım ben annemle altlı üstlü oturuyorum :))
Canım ben İzmir'deyim.. Egepol'e gidiyorum, 4 boyutlu çekilecek salı günü 50 tl vereceğim muayene ücretine ek olarak... Fakat doktorum da oradan.. Dilek Hanım randevuları biraz geç veriyorlar, araya tanıdık koyarak öne almıştık ilk randevumuzda, sonrası zaten sistemden veriliyoryani o ilk randevuyu alırsan ya da bir ara dilersen sadece 4boyutlu usg çekiyorlar mı? o ayrı bir kattaydı sanırım yapıyorlardır...... ?
Suksuk Allah biran evvel kavuştursun canımmmmmmmmmuck!!!
benimde iki hafta sonra kayınvalidem geliyor.. annem gibi sevdiğim için sorun yok yani o da gelsede olurewt cnmm :)) daha 2 ay olmadı ızmırdeydım ama burda kımsem olmadıgı ıcın cok sıkılıyodum oda bana kıyamadı dogumda gelıcektı ama 4 gunlugunede olsa gelıcekk
benimde iki hafta sonra kayınvalidem geliyor.. annem gibi sevdiğim için sorun yok yani o da gelsede olur
SLM KIZLAR nasılsınızz bız ıyıyızz .. esım tayın bolgelerıne baktıı manısa ve aydın nazıllıye tercıh yapıcak eger olursa 1 ay ıcınde tasınıcazz buda benım son aya denk gelıoo soktayımnasıl olur nasıl gıder bılmıyorumm dogumumm nerde olur artık annemlerın yanında ızmırde yaparımm kafam karısıkkk
slm canım,
benim eşim Nazillili, hatta kayınvaldemlerde orada oturuyorlar, küçük ama şirin bir yer ben seviyorum sadece yazın çok sıcak oluyorAma bence bebişinin büyümesi için güzel bir yer olur
ızmırlıyız cnmm oyuzden su an zonguldaktayızz.. yakın bıyerler olsun ıstıyoruz ızmır kapalı bolge cunkı esım kararını verdı balıkesır edremıt ve aydın nazıllı 2 tane yazıcak bakalım olucakmı bıde alanya deyıpp duruoo 1o saat ızmıre hep denızde duruuruzz dıoo aklımı celme cabalarındaa bende cok sıcak dıe ıstemıom
nerden gelıoo ohh negusel cnm gozumuz aydın
ben tınaztepe hastanesıne gıtmıstım ızmırdeyken cnm bucakooptakı...44 tlye cıkmıstı..ve cok memnun kaldımm cok ılgılendı drrbayandı sımdı ısmı aklımaa gelmedı nurcan olabılır resmını vermıstı kızıımın 19 haftalık olmasına ragmenn gozlerı burnu agzı parmakları bellıydı dur paylasııyım hatta resmını
Eki Görüntüle 435421
SELAM KIZLAAAAARRRR!...
İşyerindeyim, biraz mola verdim kendime, teyzemiz geldi ziyarete prensesimize patiş örüyor :) çok güzel bir model bulmuşşşş bilir huyumu suyumu :))
Sizler nasılsınız? okudum biraz anneler geliyor etekler zil çalıyor) Allah kavuştursun sizleri şanslıyım ben annemle altlı üstlü oturuyorum :))
Canım ben İzmir'deyim.. Egepol'e gidiyorum, 4 boyutlu çekilecek salı günü 50 tl vereceğim muayene ücretine ek olarak... Fakat doktorum da oradan.. Dilek Hanım randevuları biraz geç veriyorlar, araya tanıdık koyarak öne almıştık ilk randevumuzda, sonrası zaten sistemden veriliyoryani o ilk randevuyu alırsan ya da bir ara dilersen sadece 4boyutlu usg çekiyorlar mı? o ayrı bir kattaydı sanırım yapıyorlardır...... ?
Suksuk Allah biran evvel kavuştursun canımmmmmmmmmuck!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?