kızlar mhaba,
bugün internetten bir sürü şey aldım bebeklerime pazartesi salı gibi kargo gelir heralde. pek bir eksiğimiz kalmadı çok şükür artık sabırla ve özlemle gelmelerini bekliyorum. Dün pek hareketlerini hissedemedim sanki geçtiğim haftalarda daha hareketlilerdi şim ara hareket edip duruyorlar
kızlar ya bi türlü isimlerine karar veremedim
SLM KIZLAR nasılsınızz bız ıyıyızz .. esım tayın bolgelerıne baktıı manısa ve aydın nazıllıye tercıh yapıcak eger olursa 1 ay ıcınde tasınıcazz buda benım son aya denk gelıoo soktayımnasıl olur nasıl gıder bılmıyorumm dogumumm nerde olur artık annemlerın yanında ızmırde yaparımm kafam karısıkkk
kızlaaarrrr selam nasılsınız keyifler nasıl 2 gündür girememiştim ama aklım hep sizlerdeydiii... ya kızlar size birşey sorucam ben hamileliğimin 3,5 ayından sonra ilaç kullanmaya başladım bu panik atak yüzünden... biz dün kızımla ayrıntılı ultrasona girdik kızım yüzünü dönmediği için önümüzdeki hafta tekrar giricem solunum yolları için... ama kalbi beyni ciğerleri falan herşey olması gerektiği gibi gözüküyormuş... buna rağmen ilaç kullandığım için tedbir olsun diye kalp ekosu çeksek iyi olur dedi doktorum ama ayrıntılısı temiz çok şükür... gittiğim hastanedede kalp ekosu çekilmiyor başka yerlere sordum bir kalp ekosu 250 tl(( ben 250 tl sinde değilim ama ayrıntılısı temiz bu kadar kurcalamaya gerek var mı ki birşey çıksa bile bebiş bayağı büyüdü kıyamam ki ben kızıma... sizce napim ben çektirmekten yana değilim ama bilemedimde o kadar tahlil yapıldı birşey olsa çıkardı herhalde yaaa.....
SLM KIZLAR nasılsınızz bız ıyıyızz .. esım tayın bolgelerıne baktıı manısa ve aydın nazıllıye tercıh yapıcak eger olursa 1 ay ıcınde tasınıcazz buda benım son aya denk gelıoo soktayımnasıl olur nasıl gıder bılmıyorumm dogumumm nerde olur artık annemlerın yanında ızmırde yaparımm kafam karısıkkk
Bence gerek yok boşuna kafanı karıştırma derim çok şükür temizmiş zaten her şey üzülme annesi Rabbim kararlar her şeyi geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun canım üzülme her şey olacağına varır
ayyy canım çok çok teşekkür ederim ilgin ve cevabın için Allah razı olsun walla bende öyle düşünüyorum kötü birşey olsa tahlillere yansırdı yanii dimi ama
Bir şey değil canım inşallah sağlıklı hayırlısıyla kucağımıza alırız kuzularımızı
Seker yüklemesini ben ac olarak 50gr glukoz ile yaptım ama Dr ac tok farketmez dedi 11 kilo almıştım ama seker tans hep normal çok şükür
cnm ben cıtcıtlı body 7 tane aldım 0-3 ay arası..tulum hıc almadım alt ust takımı daha cok tercıh ettımm bnn 3tk aldımm . annemlerde bırsuru almıslarr.. aama cogunlugu 3-6 ay arası kucuk cok alma bence hemen buyucekler kalıcak elımızde..Bugün prensesime bir kaç bir şey almaya çıkacağım sizce tulum kaç tane alayım :26:birde çıtçıtlı bodylerden kaç tane alsam ki yeni doğan var şöye 3 aydan sonra giyebileceği gibi alsam ay ne zormuş
kızlaaarrrr selam nasılsınız keyifler nasıl 2 gündür girememiştim ama aklım hep sizlerdeydiii... ya kızlar size birşey sorucam ben hamileliğimin 3,5 ayından sonra ilaç kullanmaya başladım bu panik atak yüzünden... biz dün kızımla ayrıntılı ultrasona girdik kızım yüzünü dönmediği için önümüzdeki hafta tekrar giricem solunum yolları için... ama kalbi beyni ciğerleri falan herşey olması gerektiği gibi gözüküyormuş... buna rağmen ilaç kullandığım için tedbir olsun diye kalp ekosu çeksek iyi olur dedi doktorum ama ayrıntılısı temiz çok şükür... gittiğim hastanedede kalp ekosu çekilmiyor başka yerlere sordum bir kalp ekosu 250 tl(( ben 250 tl sinde değilim ama ayrıntılısı temiz bu kadar kurcalamaya gerek var mı ki birşey çıksa bile bebiş bayağı büyüdü kıyamam ki ben kızıma... sizce napim ben çektirmekten yana değilim ama bilemedimde o kadar tahlil yapıldı birşey olsa çıkardı herhalde yaaa.....
selam anneler.. bişey sorcam benim iki gündür falan biraz yorulunca acıkınca başım dönüyor alim ayağım titriyor..bayılcak gibi oluyorum biraz uzanıp bişeyler yiyince düzeliyorum. bu şekerle ilgili bi durummu?? pzrtesi şeker yüklemem var.. şeker düşüklüğünden mi oluyor acaba ki?? bilen varmı? :44: :44:
cnm ben cıtcıtlı body 7 tane aldım 0-3 ay arası..tulum hıc almadım alt ust takımı daha cok tercıh ettımm bnn 3tk aldımm . annemlerde bırsuru almıslarr.. aama cogunlugu 3-6 ay arası kucuk cok alma bence hemen buyucekler kalıcak elımızde..
cnm kardıyolojı uzmanına benıde gondermıslerdı kalp ve damarları ıncelendı sanırım onnun gıbı bısey bu tedbır amaclı oldugunu sanıyorumm sıkma canını
pztresi yaptırcam inş. canım.. hayırlısı inş bi sorun yoktur. seninde Allah yardımcın olsun canım. hayırlısıyla istediğiniz yerlere yerleşirsiniz inş. annenler falan yardım eder taşınmada yerleşmende bile.. bebeğini dünyaya getirir güzelce büyütürsün inş yeni yerinizde..yoruldugun ıcınde olabılr cnm bıde benım anı hareket yapıncaa oluyor seker yuklemen yapıldımı benım cumagunu ıns yapılcak.
pztresi yaptırcam inş. canım.. hayırlısı inş bi sorun yoktur. seninde Allah yardımcın olsun canım. hayırlısıyla istediğiniz yerlere yerleşirsiniz inş. annenler falan yardım eder taşınmada yerleşmende bile.. bebeğini dünyaya getirir güzelce büyütürsün inş yeni yerinizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?