kızlar herkese merhabalar 1 haftadır giremeedim dedem hastanede yatıyo oraya gidip geliyoruz eşimin teyzesi hastanede onada gidip geliyoruz birde bursadan misafirlerim geldi onlaar falan derken hiiç uğrayamadım. geçmişide baya baya atlayarak okudum. hastaneye giden arkadaşlar var bi sorun yok gibi gözüküyor. ayrıca suksuk hakkınızda hayırlısı olsun tayin durumu gündemde değildi dimi sizin sürpriz mi oldu. aydında manisada akdeniz şehri eminim güzel yerlerdir inşallah istediğiniz olur...
Canım geçmiş olsun Allah ikisine de acil şifalar versinnn. sana da kolay gelsin :) ne güzel güvendiğin emin ellerde doğum yapacaksın, büyük şans:)
geçmiş olsun.. rabbim şifa versin..kızlar herkese merhabalar 1 haftadır giremeedim dedem hastanede yatıyo oraya gidip geliyoruz eşimin teyzesi hastanede onada gidip geliyoruz birde bursadan misafirlerim geldi onlaar falan derken hiiç uğrayamadım. geçmişide baya baya atlayarak okudum. hastaneye giden arkadaşlar var bi sorun yok gibi gözüküyor. ayrıca suksuk hakkınızda hayırlısı olsun tayin durumu gündemde değildi dimi sizin sürpriz mi oldu. aydında manisada akdeniz şehri eminim güzel yerlerdir inşallah istediğiniz olur...
yaa banane bananee bende istiyom minikleri görmek..ama ben kesin ağlardım ama olsun yinede görmek isterdim.. minik minik ne tatlıdırlar şimdi..sağol canım. bu konuda şanslıyın en azından nerede nasıl bi yerde doğum yapacağımı gördüm. yenidoğanda çalşanlarda o kadar iyilerki bi tanesi ufacık çocuğun gazını çıkartıyodu diğerleri ememeyen bebişlerin beslemelerini yapıyolardı çok şekerlerdii
sagol canım, evet ilk yukleme 50 mg lık olan yapılcak,, kızların cogu da ac gitmiş,bakıyım duruma gore yanıma alırım olmassa bıseyler,,çalısıyorum ya, ac gelceksın deyıpte ertesı gune kalmasın dedım,,
140 mış herhlde sınır degeri inşallah senınde 2. yuklemede iyi sonuçlar alırsın canım
bende de idrarda enfeksiyonn vaaarr maalesef ama acı yokidrar yaparken yanma yürüyüşlerimdee sıkıntı batıyor kaısklarım ilaçtan sonra biraz daha dzüleir gibi oldum.
5.günüm ilacı almamın belki onun faydasını görüyorum sende devam etbakalım ilacına düzenli olarak inş.şifa bulursun fıstk.
kızlar nerhaba
2 haftadır giremedim. kan şekerim cok yuksek cıktı, dr diyetisyene yonlendirdidiyet yapıyorum. hamileyken bu kadar tatlı krizine girerken biraz zor oluyor ama iyi tarafı artık kilo almıyorum
sizin şekeriniz nasıl cıktı
selam anneler.. bişey sorcam benim iki gündür falan biraz yorulunca acıkınca başım dönüyor alim ayağım titriyor..bayılcak gibi oluyorum biraz uzanıp bişeyler yiyince düzeliyorum. bu şekerle ilgili bi durummu?? pzrtesi şeker yüklemem var.. şeker düşüklüğünden mi oluyor acaba ki?? bilen varmı? :44: :44:
oh iyi gez bakalım canım ben de yoruldum benimde ayakların ağrıyor bugün 50 dk yürüyüş yaptım bir de evde yemek bulaşık falan
haklısın canım yoruyor gerçekten bir de eşime laf anlatabilsem maç izliyor beyfendinin çekirdeği bitmiş git al yorgunum diyorum ne yaptın diyor
nasılsınız bakalım bebekler nasıl???
merhaba canım iyiyiz allaha şükür sen ve bebiş nasıl
Didem canım merak etme bazı günler çok sakın oluyor bebekler dün de benimki öyleydi bugün daha hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?