2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayrıca kızlar kuzenim yenidoğan hemşiresi demiştim bende onun olduğu hastanede doğum yapacağım dün hastaneden rica etti ve beni yenidoğan yoğun bakım ünitesini doğum salonunu bebekleri giydirdikleri yerleri falan gezdirdi çok temiz bi hastane gerçekten. ve yenidoğan ünitesinde tam 13 bebiş gördüm o kadar tatlılarki bi çoğuda 6-7 aylık doğanlar 900 gr 1000 gr minicikler yaa çoook şekerler maşallah

Canım geçmiş olsun Allah ikisine de acil şifalar versinnn. sana da kolay gelsin :) ne güzel güvendiğin emin ellerde doğum yapacaksın, büyük şans:)

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun Allah ikisine de acil şifalar versinnn. sana da kolay gelsin :) ne güzel güvendiğin emin ellerde doğum yapacaksın, büyük şans:)

sağol canım. bu konuda şanslıyın en azından nerede nasıl bi yerde doğum yapacağımı gördüm. yenidoğanda çalşanlarda o kadar iyilerki bi tanesi ufacık çocuğun gazını çıkartıyodu diğerleri ememeyen bebişlerin beslemelerini yapıyolardı çok şekerlerdii

geçmiş olsun.. rabbim şifa versin..

yaa banane bananee bende istiyom minikleri görmek..ama ben kesin ağlardım ama olsun yinede görmek isterdim.. minik minik ne tatlıdırlar şimdi..

Son düzenleme:

canım bende çalışıyorum 15:30 du randevum en güzeli doktoruna sor tatlım:)iyi dileklerin için teşekkürler:)

geçmiş olsun canım bende de var galiba yanma falan yok ama idrarımı yaptıktan sonra bile varmış gibi oluyor bide hareket ederken altın sızlıyor fena yani pazartesi randevu aldım doktoruma gidicem bende

kızlar nerhaba
2 haftadır giremedim. kan şekerim cok yuksek cıktı, dr diyetisyene yonlendirdi diyet yapıyorum. hamileyken bu kadar tatlı krizine girerken biraz zor oluyor ama iyi tarafı artık kilo almıyorum
sizin şekeriniz nasıl cıktı

benim 50 lik 180 çıktı bugün 75 lik yapıldı o da üst sınıra yakın olunca dikkat et tokluk şekerini sürekli 140ın altında tut dedi...

sanırım düşük şekerle alakalı bir durum çünkü görümcemden biliyorum acıksın falan dediğin gibi eli ayağı titriyor zor koşuyor mutfağa

oh iyi gez bakalım canım ben de yoruldum benimde ayakların ağrıyor bugün 50 dk yürüyüş yaptım bir de evde yemek bulaşık falan

haklısın canım yoruyor gerçekten bir de eşime laf anlatabilsem maç izliyor beyfendinin çekirdeği bitmiş git al yorgunum diyorum ne yaptın diyor

Didem canım merak etme bazı günler çok sakın oluyor bebekler dün de benimki öyleydi bugün daha hareketli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…