Neden öyle oluyor acaba
sanırım yorulduğumuzda ya da üzüldüğümüzde bazende kendi canları istemiyor herhalde:) sonuçta onlarında bir ruh hali var :)
ewt cnm memurr.. esımde tatıll yapmaya bayıldıgı ıcınn oyuzden ole olsunn ıstıyor bakalım kısmet cıkıcakmıeşin memur mu canım ? edremıtte, nazillide, alanyada güzel, hepsi tatil bölgesi ama alanya bıraz uzak gıbı izmire, bence annenlere yakın olman daha ıyıtabı Allah hakkınızda hayırlısını versin. benim eşimde öğretmen olduğu için tayin olaylarını iyi bilirim, insan oldukça fazla kafa yoruyor. ama umarım bebişinizle beraber yepyeni güzel bir hayatınız olur
bence degmezz cnmmKızzzlaaaarr bir soru e-bebek te angelsound diye bişi indirimde. 49 tl. Anne karnında bebeğinizi dinleyin diyor nasıl birşey acaba değermiki
benımde cuma gunu cnmm hıc bı bılgım yokkızlar nerhaba
2 haftadır giremedim. kan şekerim cok yuksek cıktı, dr diyetisyene yonlendirdidiyet yapıyorum. hamileyken bu kadar tatlı krizine girerken biraz zor oluyor ama iyi tarafı artık kilo almıyorum
sizin şekeriniz nasıl cıktı
gezentııı senıııSelam kızlarAy bugün çok yoruldum gezmekten belim çok ağrıdı
hg canım ıyızz sen nasılsınnnasılsınız bakalım bebekler nasıl???
çok mtsuzumm bebeğim büun hiç oynamıyorrrr
DimiBen üzülünce genelde daha çok tepişiyor yavrum
ewt cnm memurr.. esımde tatıll yapmaya bayıldıgı ıcınn oyuzden ole olsunn ıstıyor bakalım kısmet cıkıcakmı
bence degmezz cnmm
benımde cuma gunu cnmm hıc bı bılgım yokgecmıs olsun benımde cnm cok tatlı ıstıo ıns yuksek cıkmazz
gezentııı senıııben butunn gun temızlk yaptımm belım koptu
hg canım ıyızz sen nasılsınn
hergun bır olmuo cnmm bızımde oleetatlı bısılerr yee sırt ustu yat bıde ole dene bakalım
özellikle sinirlendiğimiz zaman onlarda agresifleşiyor. Hareketleride daha sert ve keskin oluyor.
Bir aydır çıkmıyordum nerdeyse acısını çıkardımBende yarın yapacağım temizlik
onlar sinirli olmasın
yapyap bıtmıo cnm utuyaptımbıde belım koptuu
Malesef birde benim eşim dağınıkütüyü hiç sevmiyorum ayakta beli ağrıyor insanın hele sıcakta hiç çekilmiyor
erkeklerın hepsı aynı
Kuzularımız olunca hem koca arkası toplayacağız hemde bebiş
iyi geceler kızlar
Günaydın cici anneler, bizim dün 5. evlilik yıldönümümüzdü......Bebişimi bütün gün doğru dürüst hissetmediğim için panik yaptım, ve kendimi çok üzdüm, eşim gelir gelmez gel doktora gidelim en azından için rahat olur dedi ve gecenin 23:00 annem ile birlikte doktora gittik :)))) herşey yolunda ama.....boşa panik yaptım :)
Gecenin 3ünde çorumlardan gelip 4-4.30 da anca yatağa girebilen ben neden bu saatte ayaktayım yaaa bana bi acıklar mısınız
Gecenin 3ünde çorumlardan gelip 4-4.30 da anca yatağa girebilen ben neden bu saatte ayaktayım yaaa bana bi acıklar mısınız
Günaydın cici anneler, bizim dün 5. evlilik yıldönümümüzdü......Bebişimi bütün gün doğru dürüst hissetmediğim için panik yaptım, ve kendimi çok üzdüm, eşim gelir gelmez gel doktora gidelim en azından için rahat olur dedi ve gecenin 23:00 annem ile birlikte doktora gittik :)))) herşey yolunda ama.....boşa panik yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?