2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ewt cnm memurr.. esımde tatıll yapmaya bayıldıgı ıcınn oyuzden ole olsunn ıstıyor bakalım kısmet cıkıcakmı
Kızzzlaaaarr bir soru e-bebek te angelsound diye bişi indirimde. 49 tl. Anne karnında bebeğinizi dinleyin diyor nasıl birşey acaba değermiki
bence degmezz cnmm
benımde cuma gunu cnmm hıc bı bılgım yokgecmıs olsun benımde cnm cok tatlı ıstıo ıns yuksek cıkmazz
Selam kızlar Ay bugün çok yoruldum gezmekten belim çok ağrıdı
gezentııı senıııben butunn gun temızlk yaptımm belım koptu
nasılsınız bakalım bebekler nasıl???
hg canım ıyızz sen nasılsınn
çok mtsuzumm bebeğim büun hiç oynamıyorrrr

hergun bır olmuo cnmm bızımde olee tatlı bısılerr yee sırt ustu yat bıde ole dene bakalım

Bir aydır çıkmıyordum nerdeyse acısını çıkardımBende yarın yapacağım temizlik

özellikle sinirlendiğimiz zaman onlarda agresifleşiyor. Hareketleride daha sert ve keskin oluyor.

onlar sinirli olmasın

Günaydın cici anneler, bizim dün 5. evlilik yıldönümümüzdü......Bebişimi bütün gün doğru dürüst hissetmediğim için panik yaptım, ve kendimi çok üzdüm, eşim gelir gelmez gel doktora gidelim en azından için rahat olur dedi ve gecenin 23:00 annem ile birlikte doktora gittik :)))) herşey yolunda ama.....boşa panik yaptım :)

Gecenin 3ünde çorumlardan gelip 4-4.30 da anca yatağa girebilen ben neden bu saatte ayaktayım yaaa bana bi acıklar mısınız

Sizlerede günaydınnn ...

Allah nice yıllara erdirsin canım.. Bende dün sadece yatarken hissettim o kadar bazen üzerine yatıyorum diye korkuyorum dönüyorum hemen :) Çok pimpirikliyiz yahu fazla takmamamız lazım bebeişi de sonra doktor delisi edecez :) Geçmiş olsun canı :)

Gecenin 3ünde çorumlardan gelip 4-4.30 da anca yatağa girebilen ben neden bu saatte ayaktayım yaaa bana bi acıklar mısınız

Yorgunluktan uyuyamamışsındır canım benim... Bi bardak ılık süt iç yat elinede bi kitap al yarım saate kadar uyursun merak etme :)

Günaydın cici annenler ve melek bebişler.... Biz uyandık kahvaltımızı yaptık evimizi öylee bi toparladık şimdi markete gidip alışveriş yapacaz belki kızımada cicişler alırımm :)

:) nice mutlu senelere olsun

günaydınlar. benim oğluşlarr da rahatlarına pek düşkünler. sağa yatıyorum sağdakı sıpa, sola yatıyorum soldaki sıpa fıtırdıyor. :)
uykuya daldıktan sonrasında ise başlarının çaresine bakıyorlardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…