günaydınlar. benim oğluşlarr da rahatlarına pek düşkünler. sağa yatıyorum sağdakı sıpa, sola yatıyorum soldaki sıpa fıtırdıyor. :)
uykuya daldıktan sonrasında ise başlarının çaresine bakıyorlardır :)
E tekrar günaydın kuzum :) öpüyorum paşaları :)
Günaydın cici anneler, bizim dün 5. evlilik yıldönümümüzdü......Bebişimi bütün gün doğru dürüst hissetmediğim için panik yaptım, ve kendimi çok üzdüm, eşim gelir gelmez gel doktora gidelim en azından için rahat olur dedi ve gecenin 23:00 annem ile birlikte doktora gittik :)))) herşey yolunda ama.....boşa panik yaptım :)
Gecenin 3ünde çorumlardan gelip 4-4.30 da anca yatağa girebilen ben neden bu saatte ayaktayım yaaa bana bi acıklar mısınız
günaydınlar. benim oğluşlarr da rahatlarına pek düşkünler. sağa yatıyorum sağdakı sıpa, sola yatıyorum soldaki sıpa fıtırdıyor. :)
yapyap bıtmıo cnm utuyaptımbıde belım koptuu
Günaydın cici anneler, bizim dün 5. evlilik yıldönümümüzdü......Bebişimi bütün gün doğru dürüst hissetmediğim için panik yaptım, ve kendimi çok üzdüm, eşim gelir gelmez gel doktora gidelim en azından için rahat olur dedi ve gecenin 23:00 annem ile birlikte doktora gittik :)))) herşey yolunda ama.....boşa panik yaptım :)
günaydın herkese dün bebeğimi hissetmeyince o korkuyla uyumusum gece kendi bebeğimi yiyordum we bebeğim ölüyor o kadar korktum ki ağlayarak uyandım.. sonnrada saatlerce oynamasını bekledim eşimi de uyutmadım sonra çok şükür kızım oynadı da içim rahat etti o yüzden ancak yeni uyanabildimm.. ben çok kabus görüyorum sizde de oluyormu
Merhaba kızlarrrr isyerindeyim arada bakıyorum ama haftasonu olduğu icin herkes gezmelerde sanirimm:))
ay kuzum o nasıl rüya öyle ya of çok kötüüü:18:
ben de kötü rüyalar görüyorumm hep bu gün yine gördüm ama senin ki daha beter yaaa kıyamam bozma psikolojini
bende de idrarda enfeksiyonn vaaarr maalesef ama acı yokidrar yaparken yanma yürüyüşlerimdee sıkıntı batıyor kaısklarım ilaçtan sonra biraz daha dzüleir gibi oldum.
5.günüm ilacı almamın belki onun faydasını görüyorum sende devam etbakalım ilacına düzenli olarak inş.şifa bulursun fıstk.
merhaba canım kolay gelsin kimi geziyordur kimi de temizlik falan.....
sen pazarda mı çalışıyorsun yaaa
günaydın herkese dün bebeğimi hissetmeyince o korkuyla uyumusum gece kendi bebeğimi yiyordum we bebeğim ölüyor o kadar korktum ki ağlayarak uyandım.. sonnrada saatlerce oynamasını bekledim eşimi de uyutmadım sonra çok şükür kızım oynadı da içim rahat etti o yüzden ancak yeni uyanabildimm.. ben çok kabus görüyorum sizde de oluyormu
ya siz temizlik yapabiliyor musunuz ben bi yaptım 1 hafta yerimden kalkamadım eşime devrettim temizlik işini
bugün yaptı o da oh miss gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?