2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gecenin 3ünde çorumlardan gelip 4-4.30 da anca yatağa girebilen ben neden bu saatte ayaktayım yaaa bana bi acıklar mısınız

gunaydın kızlarr bızdee kızımlaa 9 da uyandıkk babamızla kahvaltı hazırladıkk cok acıkmısızz cunkıı guzelce kahvaltımızı yaptıkk.. az once camasılarımı topladım 2 makıneekatladıkk.. netın basına gectık sımıddıde hava cok gusellguzel bırgunn.. babamızz ayagını burktuu mosmor oldu oyuzden gezmelere gıdemııyoruzzsaglık olsunn da sonrada gezerız onemlı deıl..
Maybebabe cnm gecen gun benımkıde hıc oynamadııı kocagunn bııkı kez anca pıtpıtladı bende cok korktumm dr gıtmedım tabıı .. bu sanırım bıraz bızde psıkolojıkk.. bosuna panık yapıyoruzpımpırıklı anneyız sanırım.. bugunn tam aksıne mınık keleebeggımm pırpırrr edıoo hıcdurmuo

Lynneuyusunaa annesııı..yorulmusundur cnmm gun ıcınde uzaat ayaklarını uyuyamıyosan bıle dınlenn cnm dıkkat et kendınee
tentationoyy yesınler senınn sıpalarınııı

günaydın herkese dün bebeğimi hissetmeyince o korkuyla uyumusum gece kendi bebeğimi yiyordum we bebeğim ölüyor o kadar korktum ki ağlayarak uyandım.. sonnrada saatlerce oynamasını bekledim eşimi de uyutmadım sonra çok şükür kızım oynadı da içim rahat etti o yüzden ancak yeni uyanabildimm.. ben çok kabus görüyorum sizde de oluyormu

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz çok iyiyiz çok şükür Rabbime

allah mutluluğunuzu daim etsin diyelim o zaman ya elini karnına tut bastır biraz kalp atışını duyarsın kesin panikleme

ay ikiz mi senin ki aman allahım ne güzel yaaaaa yerim ben onları

ay kuzum o nasıl rüya öyle ya of çok kötüüü:18:
ben de kötü rüyalar görüyorumm hep bu gün yine gördüm ama senin ki daha beter yaaa kıyamam bozma psikolojini

benim cemrenaz'ım çok fena durmaz hiç hep kıpır kıpır ama bu gün sabah açtım göbüşümü bekliyom bekliyom yok oynamıyor çok nazlı olcak benim cemrenazım nazlı kzım :)

sen de mi ilaç içtin canım antibiyotikmiydi
ben de içtim ama vicdanım rahat değil
yarın idrra kültürü sonucu çıkacak umarım geçmiştir hep ilaç içemem ki

tatlım bende bu zamanlarda çok rüya görmeye başladım hep kötü rüyalar görüyorum ama sanırsam hep psikolojik kafamıza çok takıyoruz yaa dünde benim kızım fazla oynamadı durduk yere bi kuruntu yapmaya başladım kendi kendime öle nasıl uyudum uyandım belli değil bide tansiyonum düştü bugün kalbim çarptı falan iyice telaş yaptım ama allaha şükür şu an hissediyorum kızımı... offf çok zor annelik yaa kızlar en küçük bişeyde insanın aklı çıkıyo valla biran önce doğsa diye dua ediyorum rabbim hepimizi hayırlısı ile bebeklerimize kavuştursun inş

ya siz temizlik yapabiliyor musunuz ben bi yaptım 1 hafta yerimden kalkamadım eşime devrettim temizlik işini
bugün yaptı o da oh miss gibi

valla bende dün yaptım ama çok zorlanıyorum artık eğilemiyorum karnımdan dolayı... eğildimmide belim ağrıyo hemen .. çabuk yoruluyorum anlıcağın çok zor oluyo cnm özellikle ev süpürmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…