kesinlikle çok zor.. ben de evde az önce fayansta az daha düşüyordum, ayağım kaydı, nerdeyse iki bacağım tam açık vaziyette yere düşecektim :26: düşmedim ama yine de bacaklarım çok açıldı diye tedirgin oldum wc ye gidip durdum kanama var mı filan diye , psikopata bağladık artıktatlım bende bu zamanlarda çok rüya görmeye başladım hep kötü rüyalar görüyorum ama sanırsam hep psikolojik kafamıza çok takıyoruz yaa dünde benim kızım fazla oynamadı durduk yere bi kuruntu yapmaya başladım kendi kendime öle nasıl uyudum uyandım belli değil bide tansiyonum düştü bugün kalbim çarptı falan iyice telaş yaptım ama allaha şükür şu an hissediyorum kızımı... offf çok zor annelik yaa kızlaren küçük bişeyde insanın aklı çıkıyo valla biran önce doğsa diye dua ediyorum rabbim hepimizi hayırlısı ile bebeklerimize kavuştursun inş
merhaba canımmrblar:)))))))))))))))))))))))))))))
pazar olunca kimsecikler yokkk nereye gittiniz :))))yarın sabah kızımı görücem :))))
kesinlikle çok zor.. ben de evde az önce fayansta az daha düşüyordum, ayağım kaydı, nerdeyse iki bacağım tam açık vaziyette yere düşecektim :26: düşmedim ama yine de bacaklarım çok açıldı diye tedirgin oldum wc ye gidip durdum kanama var mı filan diye , psikopata bağladık artıkhayırlısıyla şu veletler sağlıkla bi doğsalardı ..
merhaba canım
ben de bi uğrayıp gidicem , pazar yoğunluğu evdeyim ama iş güç derken yoruldum ... Yarın inşallah kuzunu sağlıkla görürsün ,güzel haberlerle gel inşallah...
Selaaamm kızlar ben bugün son kez çalıştım artık bittiiii. Şimdi kocamla oturduk deniz kenarında bişiler içelim dedik. Buarada benim kızımda dün çok nadir hareket etti noıluyor ayol grevmi yapıyor bu çocuklar daha doğmadan
haha sorma valla kafalarına göre takılıyolar yaaa insan az bi zaman kıpırdamasa telaşa kapılıyo ne yapacaz bilmem bide dün araştırdım işte internette 10 dakikada 10 kez hareket etmesi lazım diyo bu sefer sürekli saymaya başladım falan sonra dedim hilal ne yapıyon sen kafayımı yedin
haha sorma valla kafalarına göre takılıyolar yaaa insan az bi zaman kıpırdamasa telaşa kapılıyo ne yapacaz bilmem bide dün araştırdım işte internette 10 dakikada 10 kez hareket etmesi lazım diyo bu sefer sürekli saymaya başladım falan sonra dedim hilal ne yapıyon sen kafayımı yedin
bız kızımlaa uyyumusuzzz uyandıkkk sımdı survıvora bakıcazzz szler nasılsınızz neeler yaptnız bakem
bız kızımlaa uyyumusuzzz uyandıkkk sımdı survıvora bakıcazzz szler nasılsınızz neeler yaptnız bakem
benımde cnm gnelde yemeklerden sonraa cosuoo .. ac kalıncaa hıc tık yook ..10 dk.da 10 kez hareket etmesi bana biraz fazla geldi, yani dk.da 1 hareket yapması anlamına geliyor ki buda imkansız , çocuk hiç mi uyumayacakbana doktorumun söylediği 1 gün boyunca 20 kez hareket ediyorsa sorun yok demekmiş. benim oğluşta genelde gündüzleri durgun ama akşam saatlerinde coşuyor birde genelde 2 saatlik periyodlarla uyuyup uyanırlarmış ,ortalama olarak tabi.
Oh yarasın uykunuz :) Bizde ne yapalım bugün market alışverişi yaptık yoruldum eve geldim zar zor mamalar yaptım belim çok ağırdı ayakta durmaktan ayrın temizlik yapacam bugün yapacaktım öyle geçti zaman yarın biiii sürüü işim var
güzellik uykusuna mı yattınız ana-kız
bizde , babamıza sınav notlarını okuduk, oda sisteme girdi , öğretmenlik ne zor iş
Birde bugün oğluma ciciler aldım , durup durup sarılıyorum tulumlara sanki içi doluymuş gibiama çoooooook tatlılar kendimi alamıyorum
ewt cnmm guzellestıkkk uyandıkkbenım guzel kızımm cok yaramaz bugunn hıc durmuo kuzuucmm..bendede var o kıyafetlerınee bakıpp bakıpp ooppmekk.. ogretmenlık cok zor cnmm allah yardımcın olsunn .. neysekı tatıle azkaldıı..ozaman rahatlarsınn
slm annişler,
dün doktora gittik biz, oğlum 750 gr. ve 30 cm olmuş
sürekli ağzını açıp kapatıyordu, yutkunuyormuş, doktor teyzesi çok obur olacak galiba dedi
çok güzel profil pozu verdi bize ekleyeyim bakın
maşallah kuzunaben öğretmen değilim canım, eşim öğretmen , bizde ona yardım ediyorduk bugün benim oğluşta coşkulu, artık döndüğü zaman kemiklerini hiisetmeye başladım , çok tuhaf bir duygu
masallahhh canımmmmm cok tatlı gorunuoo. oburmu olcakmısss
slm annişler,
dün doktora gittik biz, oğlum 750 gr. ve 30 cm olmuş
sürekli ağzını açıp kapatıyordu, yutkunuyormuş, doktor teyzesi çok obur olacak galiba dedi
çok güzel profil pozu verdi bize ekleyeyim bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?