benım karnımın sol tarafında top gıbı bısey dayanıoo bazennbende esımee dıorum ya kafasıı yada poposuu sevıyorum bendee oksuyorumm artık neresıyse
Maşallah oglusunaaaa Allah nazarlardan saklasın benimki gibi fotojenik senin paşan da :))
slm annişler,
dün doktora gittik biz, oğlum 750 gr. ve 30 cm olmuş
sürekli ağzını açıp kapatıyordu, yutkunuyormuş, doktor teyzesi çok obur olacak galiba dedi
çok güzel profil pozu verdi bize ekleyeyim bakın
maaşallah cnm allah nazarlardan saklasınseninle tahmini doğum tarihimiz aynı.bende oğluşumu ayın 18inde görücem bidaha kısmetse.çok özledim.keşke evimizde birer ultrason makinası olsa )
iyi akşamlar kızlar nasılsınız, henüz geçmişe bakamadım, birazdan bakıcam.
Biz dün akşam, paşamızın ana kucağını aldık, üstüne bir de hediye puan verdiler, onunla da kvüetini, kovasını, şampuanını aldık çok iyi oldu. Az önce anakucağımızı kurduk odasına koyduk, ah şimdi keşke içinde olsaydı dedim kendi kendime. Kuzumun herşeyi hazır bi kendisi yok.
hoşgeldin hayırlı olsun aldıların
haha sorma valla kafalarına göre takılıyolar yaaa insan az bi zaman kıpırdamasa telaşa kapılıyo ne yapacaz bilmem bide dün araştırdım işte internette 10 dakikada 10 kez hareket etmesi lazım diyo bu sefer sürekli saymaya başladım falan sonra dedim hilal ne yapıyon sen kafayımı yedin
ben son zamanlarda böle hep ağlayarak uyanıorum uyuma problemi yasıyorum iiyce bozuldu dengemm
iyi akşamlar kızlar nasılsınız, henüz geçmişe bakamadım, birazdan bakıcam.
Biz dün akşam, paşamızın ana kucağını aldık, üstüne bir de hediye puan verdiler, onunla da kvüetini, kovasını, şampuanını aldık çok iyi oldu. Az önce anakucağımızı kurduk odasına koyduk, ah şimdi keşke içinde olsaydı dedim kendi kendime. Kuzumun herşeyi hazır bi kendisi yok.
Canım ben bir gün çalışıyorum bir gün izinliyim:)) o yüzden denk geliyor. Ama şimdi çıktım eve gidiyorumm:)
hımm kötü yaa bende şu sola yatma mevzusundan dolayı huzursuzum...gece uyku uyumak haram artık...illa sırt üstü yatcam sağ da yada sol da rahat uyuyamıyorum en son dayanamayıp sırt üstü uyuyorum napayım yaaa
pazar olunca kimsecikler yokkk nereye gittiniz :))))yarın sabah kızımı görücem :))))
kesinlikle çok zor.. ben de evde az önce fayansta az daha düşüyordum, ayağım kaydı, nerdeyse iki bacağım tam açık vaziyette yere düşecektim :26: düşmedim ama yine de bacaklarım çok açıldı diye tedirgin oldum wc ye gidip durdum kanama var mı filan diye , psikopata bağladık artıkhayırlısıyla şu veletler sağlıkla bi doğsalardı ..
Selaaamm kızlar ben bugün son kez çalıştım artık bittiiii. Şimdi kocamla oturduk deniz kenarında bişiler içelim dedik. Buarada benim kızımda dün çok nadir hareket etti noıluyor ayol grevmi yapıyor bu çocuklar daha doğmadan
slm annişler,
dün doktora gittik biz, oğlum 750 gr. ve 30 cm olmuş
sürekli ağzını açıp kapatıyordu, yutkunuyormuş, doktor teyzesi çok obur olacak galiba dedi
çok güzel profil pozu verdi bize ekleyeyim bakın
ay canım ne güzel poz vermiş annesine çok hoş valla ya net belli bizim burdaki hast.usg si iyi değil bu kadar belli olmuyor
Bende hiç rahat değilim sabah kalktığımda her yerim ağrıyor gece kimbilir nasıl yatıyorum
sağol canım, aslında benim doktorun makineside eski gibi biraz ama sanırım bebişin duruşu çok uygundu ondan bu kadar net çıktı, sen hangi şehirdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?