2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benım karnımın sol tarafında top gıbı bısey dayanıoo bazenn bende esımee dıorum ya kafasıı yada poposuu sevıyorum bendee oksuyorumm artık neresıyse

ayyy daha doğmadan insan nasıl seviyor değil mi benim ablamın çocuk yuvası var, bazı günler oraya gidiyorum, çok tatlı minişler yaaaa, hepsini sevip, öpüp geliyorum sonra

maaşallah cnm allah nazarlardan saklasın seninle tahmini doğum tarihimiz aynı.bende oğluşumu ayın 18inde görücem bidaha kısmetse.çok özledim.keşke evimizde birer ultrason makinası olsa )

Selam güzel anneler ve bebekleri NasılsınızBen çok sabırsızlanıyorum ya meleğime kollarıma almak istiyorum bir an önce

maaşallah cnm allah nazarlardan saklasın seninle tahmini doğum tarihimiz aynı.bende oğluşumu ayın 18inde görücem bidaha kısmetse.çok özledim.keşke evimizde birer ultrason makinası olsa )

teşekkürler canım, Allah hepimizin bebişlerini korusun aynı gün doğurabilecek miyiz bakalım bizde eşimle hep aynı şeyi söylüyoruz, evde bir ultrason olsa hep seyretsek keşke ama topu topu 3 ay kaldı sayılır artık

iyi akşamlar kızlar nasılsınız, henüz geçmişe bakamadım, birazdan bakıcam.

Biz dün akşam, paşamızın ana kucağını aldık, üstüne bir de hediye puan verdiler, onunla da kvüetini, kovasını, şampuanını aldık çok iyi oldu. Az önce anakucağımızı kurduk odasına koyduk, ah şimdi keşke içinde olsaydı dedim kendi kendime. Kuzumun herşeyi hazır bi kendisi yok.

hoşgeldin hayırlı olsun aldıların

ben bazı günler doğru düzgün bi hareketini hissedemiyorum, bazı günler de sabahtan akşama kadar hç durmuyor, artık takmıyorum, paşamın keyfini bekliyorum ben de.

ben son zamanlarda böle hep ağlayarak uyanıorum uyuma problemi yasıyorum iiyce bozuldu dengemm

hımm kötü yaa bende şu sola yatma mevzusundan dolayı huzursuzum...gece uyku uyumak haram artık...illa sırt üstü yatcam sağ da yada sol da rahat uyuyamıyorum en son dayanamayıp sırt üstü uyuyorum napayım yaaa

güle güle kullanın canımm bizde artık alışverişe başladık, kendimi tutamıyorum yaa herşeyi, seviyorum öpüyorum

Bende hiç rahat değilim sabah kalktığımda her yerim ağrıyor gece kimbilir nasıl yatıyorum

ay canım dikkat et ne olur ne olmaz aman yani geçmiş olsun ucuz atlatmışsın fayans da ayağı kayıp bacağını kıranlar bile var yani allah korusun

iyi bakalım gözün aydın rahatsın bundan sonra

ay canım ne güzel poz vermiş annesine çok hoş valla ya net belli bizim burdaki hast.usg si iyi değil bu kadar belli olmuyor

Bende hiç rahat değilim sabah kalktığımda her yerim ağrıyor gece kimbilir nasıl yatıyorum

bende her gece kabuslar görüyorum, yılanlar , böcekler, köpekler falan .... herhalde gece rahat uyumadığım için böyle oluyor. ama ileriki aylarda daha zor olacak yatmak , uyumak, alışmak zorundayız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…