2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende her gece kabuslar görüyorum, yılanlar , böcekler, köpekler falan .... herhalde gece rahat uyumadığım için böyle oluyor. ama ileriki aylarda daha zor olacak yatmak , uyumak, alışmak zorundayız ...

ya ben bazen yüz üstü yatıyorum unutup...ama niyeyse karnım baya çıkmasına rağmen rahatsız olmuyorumm sizinde unutup yattığınız oluyor mu yüzüstü

bende her gece kabuslar görüyorum, yılanlar , böcekler, köpekler falan .... herhalde gece rahat uyumadığım için böyle oluyor. ama ileriki aylarda daha zor olacak yatmak , uyumak, alışmak zorundayız ...

herkes böyle sanırım bu sabah nasıl huzursuz kalktım ya nerdeyse eşimi dürtücektim

ya ben bazen yüz üstü yatıyorum unutup...ama niyeyse karnım baya çıkmasına rağmen rahatsız olmuyorumm sizinde unutup yattığınız oluyor mu yüzüstü

ben yan yatınca bile bazen karnım acıyor, sen nasıl yüzüstü yatıyorsun maşallah

herkes böyle sanırım bu sabah nasıl huzursuz kalktım ya nerdeyse eşimi dürtücektim

demek ki bu haftaların genel sıkıntısıda uyku problemleri

oh iyi valla..ama o nasıl iş ya bir gün çalış bir gün yat

Canım ben aşırı yoğun çalışıyordum mesai saatim bile belli değildi ama hamile kalınca başka bölüme aldılar
Kızlar yaa benim oğlum akşamları hiç durmazdı bugün tık yok deli oldum :18::18: inşlh ben uyumadan hareketlenir
ben de yan yattıgım için sabahları kalçalarımda müthiş bi acıyla uyanıyorum ve günün yarısına kadar geçmiyor en büyük hayallerimden biri doğumdan sonra yüzüstü yatmak

ben yan yatınca bile bazen karnım acıyor, sen nasıl yüzüstü yatıyorsun maşallah

demek ki bu haftaların genel sıkıntısıda uyku problemleri

anamm gerçekten mi ay ne bileyim ya bende niye acımıyor acaba göbeğimmi küçük ondan mı senin kaçıncı haftan bi de kaç kg aldın ?

Doğuncada devam edecek uykusuzluk meleklerimiz uyutmayacak

olsun, onlar için değer hem belki uykucu olurlar

anamm gerçekten mi ay ne bileyim ya bende niye acımıyor acaba göbeğimmi küçük ondan mı senin kaçıncı haftan bi de kaç kg aldın ?

benim bugün 24. haftam bitti canım, 4 kilo aldım ama illa herkes aynı olacak diye birşey yok, yinede kendi fikrim bence yatma yüzüstü , bebiş rahatsız olmasın

Değer tabii ki Ben pek uykucu değilimdir babamız uykucu

sabah kahvaltısı..
patatesli omlet...maydonoz...peynir...domates salatalık...azcıkta helvaa ve 1 simit :)

ara öğün olarak ...,
karpuz ve şeftalı yedimm

öğlen...
kuru fasulye pilav ve soğan :)

akşam ...
5 silim kymalı börek semiz otu salatası 2.bardak çay

45 dk yürüyüşşş
ardında 1 kup dondurmaaa

Oh yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…