- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
bende her gece kabuslar görüyorum, yılanlar , böcekler, köpekler falan .... herhalde gece rahat uyumadığım için böyle oluyor. ama ileriki aylarda daha zor olacak yatmak , uyumak, alışmak zorundayız ...
bende her gece kabuslar görüyorum, yılanlar , böcekler, köpekler falan .... herhalde gece rahat uyumadığım için böyle oluyor. ama ileriki aylarda daha zor olacak yatmak , uyumak, alışmak zorundayız ...
oturduğum yer ankaranın bir ilçesi..ama ankarayla bi alakası yok 165 km..
anladım, boşver artık, doktorun bebişinin sağlığını görsün yeter, sende doğduğunda doya doya seyredersin bebişinin yüzünü
ya ben bazen yüz üstü yatıyorum unutup...ama niyeyse karnım baya çıkmasına rağmen rahatsız olmuyorumm sizinde unutup yattığınız oluyor mu yüzüstü
herkes böyle sanırım bu sabah nasıl huzursuz kalktım ya nerdeyse eşimi dürtücektim
bende görücem yarın allah nasip ederse..ama burdaki hastanenin usg si hiç iyi değil belli olmuyor pek..
ben yan yatınca bile bazen karnım acıyor, sen nasıl yüzüstü yatıyorsun maşallah
demek ki bu haftaların genel sıkıntısıda uyku problemleri
bende görücem yarın allah nasip ederse..ama burdaki hastanenin usg si hiç iyi değil belli olmuyor pek..
oh iyi valla..ama o nasıl iş ya bir gün çalış bir gün yat
ben yan yatınca bile bazen karnım acıyor, sen nasıl yüzüstü yatıyorsun maşallah
demek ki bu haftaların genel sıkıntısıda uyku problemleri
Doğuncada devam edecek uykusuzluk meleklerimiz uyutmayacak
anamm gerçekten miay ne bileyim ya bende niye acımıyor acaba göbeğimmi küçük ondan mı senin kaçıncı haftan bi de kaç kg aldın ?
olsun, onlar için değerhem belki uykucu olurlar
benim bugün 24. haftam bitti canım, 4 kilo aldım ama illa herkes aynı olacak diye birşey yok, yinede kendi fikrim bence yatma yüzüstü , bebiş rahatsız olmasın
olsun, onlar için değerhem belki uykucu olurlar
benim bugün 24. haftam bitti canım, 4 kilo aldım ama illa herkes aynı olacak diye birşey yok, yinede kendi fikrim bence yatma yüzüstü , bebiş rahatsız olmasın
sabah kahvaltısı..
patatesli omlet...maydonoz...peynir...domates salatalık...azcıkta helvaa ve 1 simit :)
ara öğün olarak ...,
karpuz ve şeftalı yedimm
öğlen...
kuru fasulye pilav ve soğan :)
akşam ...
5 silim kymalı böreksemiz otu salatası 2.bardak çay
45 dk yürüyüşşş
ardında 1 kup dondurmaaa
sağol canım senin listeyi de alalım
sabah omlet peynir domates salata yedim canım
Sonra muzla kayısı yedim
akşam yemeğinde çorba ve kurufasulye
yoğurt
çikolata
çekirdekaklıma gelenler birazdanda dondurma indiririm mideye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?