2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar

kaç gündür kasık ağrımdan bahsetmiştim ya size

dün yarım günümü acilde gözlemde geçirdim serumlar ağrı kesiciler acımı hafifletmedi

0-2,05 arası olması gereken lokosit değerim 47 olmuş

Ondanmış dayanılmaz ağrım

Allahıma şükür ki bugün iyiyim, hiç istememe rağmen antibiyotik başladım, başka çarem yoktu çünkü onu içip sabah olunca rahatlayabildim ancak, değer çok yüksek olduğu için antibiyotiğin hepsini bitirmem gerekli, mecburen uyucam

Allahım kimseye göstermesin yaa gittim gittim geldim

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

merhaba teyzoşlar.. :) iyi akşamlar herkese.. biz kızımla ılık bi banyo yaptık ılık bi süt içtik yatıyoruz şimdiii :) yarın benim kuş kilo almışmı diye doktora gitcez bidee şeker yüklemesi yaptırcaz.. yarın peşi peşine iğneler beni bekliyor.. :18: inş bebeğim büyümüştür.. sizlerdende dua isteyip yatağa doğru gidiyoruz kuzumlaaa

sabah omlet peynir domates salata yedim canım
Sonra muzla kayısı yedim
akşam yemeğinde çorba ve kurufasulye
yoğurt
çikolata
çekirdekaklıma gelenlerbirazdanda dondurma indiririm mideye
afıyet olsun cnmm yarasınn kuzunaa
bızde aynen oleyız cnmm dr bosunaa iri bebek olucak dıee demıootebrıklerr cnm bende en sonn 6 kg aldımm gecen haftadan berı tartılmıyorumm dogumaa kadar tartılmama kararı aldımmdaa
ya ben bazen yüz üstü yatıyorum unutup...ama niyeyse karnım baya çıkmasına rağmen rahatsız olmuyorumm sizinde unutup yattığınız oluyor mu yüzüstü
hyr ben yatmıyorum en basından berı nette okudugum kadarıylaada onermıolar cnmm bence sende yatmaa benım en cok sevdgıım sey ama bebegım daha onemlı
aynen canımmm :)) gecenn gun benımde tık yoktu tatlı bısıler yedım yattımm azcık pıtpıtladı bugunde aksıne hıc durmuo hergun degısık bende anlamadım
iyi geceler annişler allah rahatlık versin biz yatıyoruz
ııgeceler cnmm tatlı ruyalarrr
gecmıs olsun canımmm ıns bıdahaaolmazzzz
ıı geceler cnmmmmmmmmmmmm yarın hayırlı haberlerını beklıyoruzzz

Kundera çok geçmiş olsun sana canım ya , inşALLAH gelmiş geçmiş olur bir daha böyle bir şey yaşamazsın

Günaydın herkese ben bugün erkenciyim ,bebişle erkenden uyandık okula gitmedik ama bir sürü işimiz var okulla ilgili.. Notlar internete girilecek, sözlüler verilecek ,uzun uzun düşünülecek kafa yorulacak :44: Şu işler bitsin yine uğrarım yanınıza.. Bu arada kötü rüya gördüm ya sabaha karşı, kalktığımda etkilenmiştim..Bebişimle ilgili değildi Allahtan ama üzücüydü yine de, gece okuyup yatmalıyız kesinlikle,şeytan bizimle daha çok uğraşıyor sanırsam

günaydın anneler bebekler için sepet örneği buldum vakti olanlar ve örgü bilenler yapabilir çok tatlı duruyor...

ne 47 miii, canım çok geçmiş olsunn ben geçen yaz lökasit nedeniyle hastanelik olmuştum gittiğimde hastaneye gittiğimde sıtma gibi üşüme tutmuştu tir tir titriyordum ve devamlı midem bulanıyor çıkarıyordum doktor anlamayınca idrar tahlili yaalım dedi. ve normalde 3-4 olması gereken değer sende 8 dedi kurutmak için antibiyotik verdi. cnm bol boll su içç idrar yollarının en büyük şifası bol su ama 47 ye çok üzüldüm

cnm sanada günaydın,

e-okul doldurmak çok kıl sıkıcı bişey ya, çok şükür ben hepsni geçen hafta girdim kurtuldum. evet bende hamileliğin başlarında çok güzel rüyalar görüyordum artık daha huzursuz beni daraltan rüyalar görmeye başladım. dün gecede içimden geçirdim ne namaz kılıyorum ne dua ediyorum kendime kızdım yani(

günaydın anneler bebekler için sepet örneği buldum vakti olanlar ve örgü bilenler yapabilir çok tatlı duruyor...
Eki Görüntüle 436345

gunaydınn kızlar herkeze gusel bır hafta gecırmesını dılıyorumm

buugununn bır an once gelmesı dılegıylee..bu foto benı cok etkıledı sııznle paylasmak ıstedımm

Son düzenleme:
tekrar günaydın güzel anneler,

benim minnoşum uyanmadı daha, dün gece o kadar çok tepindiki maşallah uykusunu alamadı daha nazlı güvercinimm.

artık uyku arasında uyanıyorum soluma yatsam sol kalçam bileğim sızım sızım sızlıyor tüm gün. sırtüstü yatmamam gerektiği için dün gece 3 tane yastık koydum başımın altına yarım oturur pozisyonunda öyle uyudum kan ilacımı aldım 1 saat geçsin diye bekliyorum kahvaltı için, o arada size selam veriyim istedim. onlar sağlıklı eli yüzü düzgün gelsinlerde bizim çektiklerimiz feda olsun onlara kuzucuklarımızaaa, Allahım şanslarınıda bahtlarınıda açık eylesinnn (amin)

günaydım kızlarr gününüz mutlu bebeişleriniz toplu olsun.oğluşumla müzik dinliyoruz moralimiz çok iyi maşallah.

ewet malesef öle annelik zor derlerdi de saçma gelirdi gerçekten öleymiş... çok geçmiş olsun canm dikkat et kendine.. aminnn Allah kucağımıza almayı nasip etsin

ayyy bende sola yatmaya çalışıorum ama olmuo uyuyorum uyanıyorum başka pozişsyondayım ben her türlü yatıyorum walla

benim 144 çıktı doktor diyete gerek yok yediklerine dikkat et dedi bana da.

günaydın kızlaaarr PAZARTESİ GÜNÜNDEN KIZIMDA BENDE NEFRET EDİYORUZ... geldik gene işe uykumuz war yorgunuzz babamız bizi bırakıp uzaklara gittii.. ayy bugün ne kadar çok şikayetimiz war:)

günaydın kızlaaarr PAZARTESİ GÜNÜNDEN KIZIMDA BENDE NEFRET EDİYORUZ... geldik gene işe uykumuz war yorgunuzz babamız bizi bırakıp uzaklara gittii.. ayy bugün ne kadar çok şikayetimiz war:)

gunaydın cnmm buhaftalardan sonra uykumuz cok gelıcekmıs.. babanızz nereye gıttı pzt sı sendromu sanırım kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…