selam kızlar
kaç gündür kasık ağrımdan bahsetmiştim ya size
dün yarım günümü acilde gözlemde geçirdim serumlar ağrı kesiciler acımı hafifletmedi
0-2,05 arası olması gereken lokosit değerim 47 olmuş
Ondanmış dayanılmaz ağrım
Allahıma şükür ki bugün iyiyim, hiç istememe rağmen antibiyotik başladım, başka çarem yoktu çünkü onu içip sabah olunca rahatlayabildim ancak, değer çok yüksek olduğu için antibiyotiğin hepsini bitirmem gerekli, mecburen uyucam
Allahım kimseye göstermesin yaa gittim gittim geldim
afıyet olsun cnmm yarasınn kuzunaasabah omlet peynir domates salata yedim canım
Sonra muzla kayısı yedim
akşam yemeğinde çorba ve kurufasulye
yoğurt
çikolata
çekirdekaklıma gelenler birazdanda dondurma indiririm mideye
bızde aynen oleyız cnmm dr bosunaa iri bebek olucak dıee demıooteşekkürler teyzesisürekli yutkunduğu için doktor öyle bir yorumda bulundu, bende babası da bende yeterince oburuz, bize çekerse sorun yok dedim
bu arada 1 aydır vahşice yemek yememe rağmen sadece 1 kilo almışım, yani toplamda 4 kilo olmuş , kendimi ve bünyemi, tebrik ettim
hyr ben yatmıyorum en basından berı nette okudugum kadarıylaada onermıolar cnmm bence sende yatmaa benım en cok sevdgıım sey ama bebegım daha onemlıya ben bazen yüz üstü yatıyorum unutup...ama niyeyse karnım baya çıkmasına rağmen rahatsız olmuyorumm sizinde unutup yattığınız oluyor mu yüzüstü
aynen canımmm :)) gecenn gun benımde tık yoktu tatlı bısıler yedım yattımm azcık pıtpıtladı bugunde aksıne hıc durmuo hergun degısık bende anlamadımCanım ben aşırı yoğun çalışıyordum mesai saatim bile belli değildi ama hamile kalınca başka bölüme aldılar
Kızlar yaa benim oğlum akşamları hiç durmazdı bugün tık yok deli oldum :18::18: inşlh ben uyumadan hareketlenir
ben de yan yattıgım için sabahları kalçalarımda müthiş bi acıyla uyanıyorum ve günün yarısına kadar geçmiyor en büyük hayallerimden biri doğumdan sonra yüzüstü yatmak
ııgeceler cnmm tatlı ruyalarrriyi geceler annişler allah rahatlık versin biz yatıyoruz
gecmıs olsun canımmm ıns bıdahaaolmazzzzselam kızlar
dün yarım günümü acilde gözlemde geçirdim serumlar ağrı kesiciler acımı hafifletmedi
Allahıma şükür ki bugün iyiyim, hiç istememe rağmen antibiyotik başladım, başka çarem yoktu çünkü onu içip sabah olunca rahatlayabildim ancak, değer çok yüksek olduğu için antibiyotiğin hepsini bitirmem gerekli, mecburen uyucam
ıı geceler cnmmmmmmmmmmmm yarın hayırlı haberlerını beklıyoruzzzmerhaba teyzoşlar.. :) iyi akşamlar herkese.. biz kızımla ılık bi banyo yaptık ılık bi süt içtik yatıyoruz şimdiii :) yarın benim kuş kilo almışmı diye doktora gitcez bidee şeker yüklemesi yaptırcaz.. yarın peşi peşine iğneler beni bekliyor.. :18: inş bebeğim büyümüştür.. sizlerdende dua isteyip yatağa doğru gidiyoruz kuzumlaaa
selam kızlar
selam kızlar
Günaydın herkeseben bugün erkenciyim ,bebişle erkenden uyandık okula gitmedik ama bir sürü işimiz var okulla ilgili.. Notlar internete girilecek, sözlüler verilecek ,uzun uzun düşünülecek kafa yorulacak :44: Şu işler bitsin yine uğrarım yanınıza.. Bu arada kötü rüya gördüm ya sabaha karşı, kalktığımda etkilenmiştim..Bebişimle ilgili değildi Allahtan ama üzücüydü yine de, gece okuyup yatmalıyız kesinlikle,şeytan bizimle daha çok uğraşıyor sanırsam
Günaydın herkeseben bugün erkenciyim ,bebişle erkenden uyandık okula gitmedik ama bir sürü işimiz var okulla ilgili.. Notlar internete girilecek, sözlüler verilecek ,uzun uzun düşünülecek kafa yorulacak :44: Şu işler bitsin yine uğrarım yanınıza.. Bu arada kötü rüya gördüm ya sabaha karşı, kalktığımda etkilenmiştim..Bebişimle ilgili değildi Allahtan ama üzücüydü yine de, gece okuyup yatmalıyız kesinlikle,şeytan bizimle daha çok uğraşıyor sanırsam
günaydın annelerbebekler için sepet örneği buldum vakti olanlar ve örgü bilenler yapabilir çok tatlı duruyor...
Eki Görüntüle 436345
tatlım bende bu zamanlarda çok rüya görmeye başladım hep kötü rüyalar görüyorum ama sanırsam hep psikolojik kafamıza çok takıyoruz yaa dünde benim kızım fazla oynamadı durduk yere bi kuruntu yapmaya başladım kendi kendime öle nasıl uyudum uyandım belli değil bide tansiyonum düştü bugün kalbim çarptı falan iyice telaş yaptım ama allaha şükür şu an hissediyorum kızımı... offf çok zor annelik yaa kızlaren küçük bişeyde insanın aklı çıkıyo valla biran önce doğsa diye dua ediyorum rabbim hepimizi hayırlısı ile bebeklerimize kavuştursun inş
hımm kötü yaa bende şu sola yatma mevzusundan dolayı huzursuzum...gece uyku uyumak haram artık...illa sırt üstü yatcam sağ da yada sol da rahat uyuyamıyorum en son dayanamayıp sırt üstü uyuyorum napayım yaaa
kızlar nerhaba
2 haftadır giremedim. kan şekerim cok yuksek cıktı, dr diyetisyene yonlendirdidiyet yapıyorum. hamileyken bu kadar tatlı krizine girerken biraz zor oluyor ama iyi tarafı artık kilo almıyorum
sizin şekeriniz nasıl cıktı
günaydın kızlaaarr PAZARTESİ GÜNÜNDEN KIZIMDA BENDE NEFRET EDİYORUZ... geldik gene işe uykumuz war yorgunuzz babamız bizi bırakıp uzaklara gittii.. ayy bugün ne kadar çok şikayetimiz war:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?