cuma gunu sseker yuklemem bu haftaa tatlı yemıyım barııetkılermı bılmıyorumda..
bunu bılmıyodum cnm tsk ederımmyüklemeden üç gün önce yüksek karbonhidrat alman gerekiyormuş şeker.
tekrar günaydın güzel anneler,
benim minnoşum uyanmadı daha, dün gece o kadar çok tepindiki maşallahuykusunu alamadı daha nazlı güvercinimm.
artık uyku arasında uyanıyorum soluma yatsam sol kalçam bileğim sızım sızım sızlıyor tüm gün. sırtüstü yatmamam gerektiği için dün gece 3 tane yastık koydum başımın altına yarım oturur pozisyonunda öyle uyudum kan ilacımı aldım 1 saat geçsin diye bekliyorum kahvaltı için, o arada size selam veriyim istedim. onlar sağlıklı eli yüzü düzgün gelsinlerde bizim çektiklerimiz feda olsun onlara kuzucuklarımızaaa, Allahım şanslarınıda bahtlarınıda açık eylesinnn (amin)
Maşallah canım bebişinle ve eşinle Allah mutluluğunuzu daim etsin, moraller hep en üst seviyede olsunnnnnnngünaydım kızlarr gününüz mutlu bebeişleriniz toplu olsun.oğluşumla müzik dinliyoruz moralimiz çok iyi maşallah.
Günaydın cnm... ben de nefret ediyorum pazartesiden ama Allahtan bugün iş gitmedim.. Babanız nereye gittiki , ne zaman dönecek? fazla kalmasın sizi yalnız bırakmasın haagünaydın kızlaaarr PAZARTESİ GÜNÜNDEN KIZIMDA BENDE NEFRET EDİYORUZ... geldik gene işe uykumuz war yorgunuzz babamız bizi bırakıp uzaklara gittii.. ayy bugün ne kadar çok şikayetimiz war:)
günaydın annişler biz kalktık ogluşumla sizdede mide rahatsızlıkları varmı midem çok kötü
gecmıs olsun canımm ılık sut ıcsen ııgelır belkıgünaydın annişler biz kalktık ogluşumla sizdede mide rahatsızlıkları varmı midem çok kötü
kız yerim ben sizi ne tatlı çıkmış o göbüş[guzel kızımlaa benn etek gıydık bugunn ...sanırım benım kızz anası gıbıı kokos olcakkpembe pembee
Eki Görüntüle 436351
Eki Görüntüle 436352
Eki Görüntüle 436353
guzel kızımlaa benn etek gıydık bugunn ...sanırım benım kızz anası gıbıı kokos olcakkpembe pembee
çok tatlı olmuş göbüşün maşAllahPembeler de yakışmış ...
ya ben de bugün resim koymak istiyorum ,benim göbüşüm koccaman oldu bi bakarsınız ya.. Evet evet bugün koyayım bn ama önce çekilmem lazım
Bende açlıktan sabah mide bulantısı oldu yiyince geçti ama.. Neden miden kötü ki , üşüttün mü acep :26: Nane limon kaynatsan nasıl olur acaba?
gunaydın cnmm buhaftalardan sonra uykumuz cok gelıcekmıs.. babanızz nereye gıttıpzt sı sendromu sanırım kolay gelsın
Ben de kan ilacımı aldım , 1 saat geçti geçmedi kahvaltıya oturdumAçlıktan midem bulanıcaktı az daha , içimdeki canavar ne yesem alıyor
Amin canım bahtı açık, kısmetli, şanslı,sağlıklı hayırlı insanlar olsunlar inşallah .. Bizim yavrumuz olmakla zaten hayata şanslı başlıyorlardır umuyorum; bu kadar istenen ve özenilen bebekler maşallahDaha doğmadan internetlerde geziyorlar
Maşallah canım bebişinle ve eşinle Allah mutluluğunuzu daim etsin, moraller hep en üst seviyede olsunnnnnnn
Günaydın cnm... ben de nefret ediyorum pazartesiden ama Allahtan bugün iş gitmedim.. Babanız nereye gittiki , ne zaman dönecek? fazla kalmasın sizi yalnız bırakmasın haaBizim de babamız bugün işten gece 1 de gelicek,dün de 11 buçukta gelmişti bebişlere bakmak için çok çalışmak zorundalar napalım artık beklicez
Eki Görüntüle 436351
Eki Görüntüle 436352
Eki Görüntüle 436353
guzel kızımlaa benn etek gıydık bugunn ...sanırım benım kızz anası gıbıı kokos olcakkpembe pembee
ayy ewet ya gece çok geç dalıyorum uykuya sonrada uyanamıyorum.. istanbula gitti canım eğitime 1 hafta yok..
allah kavustursun canımm . bızımde bugun tayın dılekkcesını verıcek esımm bakalımm neler olucakk :126::126::126::126::126::122:
canım hakkınız da hayırlısı neresi ise orası olsun bakalım kızımız nerde doğucak:) taşınmak yeni yere alışmak zor bir süreç ama sen şanslısın ki bebeğinle uğrastığın zamanlarda bir bakacaksın alışmış olacaksın sana yardımcı olucak yani.. dua et hakkımızda neresi hayırlısı ise o olsun diee..
saol cnmm benım ve esımınde tekk dedıgımızz bu hakkımızda neresı hayırlısıysa orası olsun hep dua edıyoruzz... ınss hersey yolunda gıder tayınn cıkarr bakalım 1 ay sonra ınsbellı olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?