2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hehoooyy ben geldimmm yani biz :))

Suksuk senin göbiişini sevsinler yaa çok şirinnn pembiş pembişşş yerim ben senin bebişini.. benim karnım daha büyük bu gidişle yarım dünya oluyorum Dün resmen çıldırdım ya mutfaktan çıkmadım normalde öyle olmam yedim yedim yedimmm ve çatlıcaktım zorla uyudum bugün kavlatıda sadece salatalık peynir yedim gün boyuncada öyle gider heralde bebişimin kafasını döndürdüm dün yemeklerimle :)

Bugün kalktım evi topladım şimdi bi süpürsem süper olacak bi de bir iki bişey yapıp komşuları çağırcam inşaallah tabi :)

Sizler nasılsınız hanımlar:)

yee bızzııı saol cnmm .... ıstahı sormaa cnm yaa bızdede aynı dert var doymak bılmıyoruz.. kızımm cok oburr :)))cuma gunu seker yuklemem var bır ay olucak kızımıı gormeyelı cok ozledımmm .. bıde kılosunuı cok merak edıyorumm .. bugun dıyetemı basladınız yoksamkomsuları cagır bakalım ıkı lafın belınıı kırarsınızz.. menude neler var bızdegelelım kızımlaa

Son düzenleme:

Gel tatlım ankaraya yakın zonguldak :) Canım daha menü hazırlamadım ya :) netten pastalara bakıyorum e ben yaramazım bakıyorum bakıyorum sonra gidip yapıp yiyorum tam dayaklığım ama yok bugün salata dışında bşey yemiycem.. Dün tartıdaki rakamı görünce artık elimden salatalık düşmez her anlamda ahahaha Canım benim hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah. Ben çok korkuyodum şeker çıkacak diye 140ın üstünde olursa sıkıntı olur demişti doktorum Allahtan 133 çıktı :) Ama dikkat ediyorum ama dün resmen çok fenaydım ya Beişinde kilo almıştır canım.. Benim ki tosuncuk olacakmış doktor teyzesi öle dedi bakalım ne olur sağlıklı olsnda :)

gelıyorumm yap mamaları:))ıns cnm bakalım kac gr oldu benım kelebegım

Günaydın tombisleeeeer biz sabahın köründe tekmelere sekmelerle uyandiiiiik mutlu, sağlıklı bir hafta olsun.....

Günaydın minik kuzuların güzel annelerine
Sağlıklı,hayırlı bir gün olsun inşallah...

Günaydın tombisleeeeer biz sabahın köründe tekmelere sekmelerle uyandiiiiik mutlu, sağlıklı bir hafta olsun.....

Hoşgeldinizz biz de sizi bekliyorduk geç kaldınız :)

Benimki beni hiç sola yatırmıyor yahu... Sizdede oluyor mu ne zaman sola dönsem pat küt girişiyor bana mecbur sırt üstü dönüyorum ya da sağa :)

kızlarrr merhabalarr hepinizeegünaydınnn iki gündür girmeiyorum bihaberim geçiş yapacak kadarda vaktim yokkk napıyorsunuz nasılsınız herşey yolundamıııııııııııııııı

zonguldak merkezdeyızz.. esım dıs teknısyenı cnmm aydın nazıllı balıkesır edremıt ve antalya alanya yı yazıcakk .. aslen ızmırlııyızz..

anladım canım güzel yerler ama denize yakın yaşanışacak yerler yani hadi bakalım hayırlısı hem zonguldak soğukdur bebiş için daha ii olmus:)

Bende sağ tarafa yatınca sanki kasıklarımda balon patlıyormuş gibi pıt pıt bişiler hissediyorum psikolojik de olabilir ana atardamar sıkışmasın sola yatın deniyor ya :) sağı solu bilmem oynatmaya az kaldı

karnıma bakıp bakıp gülüyorum oyy sen ne tatlısın daha karnımda böyleysen doğunca kim bilir nasıl olursun diye manyaklaştım iyice beni görenler inanamıyor.

bu arada hala şeker yüklemesine gitmedim henüz geç kalmadım sanırım inş.bu hafta içinde ayarlıcam bakalım işlerimi

yok yok yok oynatmıyorsun emin ol hepimizi aynı durumdayızzzzz bende eşime anneme arkadaşlarıma herkese kanrıma bakıp bkaıp bu çok tatlı yaa ben bunu yerim doğunaa diyorumDDD

Hoşgeldin mihracee :) Elin boş gelmişsinnn olmamışş :)) Kızlar ben evimi süpüüyim kısırla börek yapcam kısır öneriniz varsa dikkate alınır

canımçok çok güzel odası miniğin güle güle huzrlula büyüsünn.
didem bu perde modelinden bende yaptıracağım aynısnı netten bulmuştum gidip görüştüm yaparız perdeci demişti ama fiyat almamıiştım sorması ayıp kaça yaptırdın canım tabi benimki mavi olacak birde yatağının başına cibinlik yaptıracağım tavandan

Son düzenleme:
Hoşgeldin mihracee :) Elin boş gelmişsinnn olmamışş :)) Kızlar ben evimi süpüüyim kısırla börek yapcam kısır öneriniz varsa dikkate alınır

oy oy ne istersin canımmsöyle hemen doldurayım ellermiD
benim kısırım pek güzle olurrr istersen yiyenler çok beğenirler
cumartesi yapmıştım çok özlemişim hehe

Son düzenleme:
kısır da soğan sarmısak salçayı bol yağ ile iyice kavurup öyle yapıyorum.dün bende kendime izin verdim hafta sonları canımın istediğini yapıp yiyorum çalışmasaydım evde olsaydım ben bir 10 kilo alırdım bu zamana kadar.mercimek köfte,çiğ börek,sarma yaptım dün komşuyu çağırdım eltim kaynanam falan oturduk yedik benim yeme kapasiteme bakıp yine de şişmanlamadın helal diyolar bilseler hafta içi hep meyve sebze yiyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…