- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
oy oy ne istersin canımmsöyle hemen doldurayım ellermiD
benim kısırım pek güzle olurrr istersen yiyenler çok beğenirler
canımçok çok güzel odası miniğin güle güle huzrlula büyüsünn.
didem bu perde modelinden bende yaptıracağım aynısnı netten bulmuştum gidip görüştüm yaparız perdeci demişti ama fiyat almamıiştım sorması ayıp kaça yaptırdın canım tabi benimki mavi olacakbirde yatağının başına cibinlik yaptıracağım tavandan
çok güzel olmuş odanız Allah hayırlısı ile yaşamayı nasip etsin.
benim koca tembel çıktı hala bir boya alıp boyayacak bakalım.
Söyle bakim bi farklılık var mı bende yapıyorum da ekşın arıyorum biraz :))
Gunünüz aydın olsun güzel annelerrr...
Biz oglumla hala yatak keyfi yapıyoruz :)) Dün beni merakta bıraktı ama bugün kıpır kıpır Tuğra paşam)
Herkesin odalarına, göbişlerine, bebişlerine maşallahhhh diyorum:)) biz şimdi gidip oglumla güzel bir kahvaltı yapalım teyzeleriii sonra yine gelirizz
bende netten buldum canım 600 tl ye yaptırdım hepsi yaparız dio ama dikkat et bundan önce baska perdeciye yaptırdım ağzı gözü bir yanda iğrenç yaptı o da 400 yapmıstı geri iade ettim... bende istedim cibinlikde herkes dediki bebek biraz büyüyene kadar yanında yamak zorunda o yzüden yatırmadım
Gunaydin kizlar nasilsinizzzz???suksuk masallah gobusunede sanada..dunden beri tam 6 makina sadece salonun tul ve perdelerini yikiyorum sanirim 2 sene daha dokunmam aman ne cokmus boyle deli oldum:)birazini takti esim birazi kaldi:)bugunde gezmeye gitcez ohhh.sabah kan vermeye gittim tsh bakilcak cuma randevum var bakalim nekadar oldu bizim kucuk adam.seker yuklememde var..
allah kavustursun canımm . bızımde bugun tayın dılekkcesını verıcek esımm bakalımm neler olucakk :126::126::126::126::126::122:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn hoş geldinyyerim snein kızını ben çok şirinsinizzz maşallahhhEki Görüntüle 436542 günaydın güzel anneler kızımla biz geldik
ay canım güle güle kullansınn bebişin odasını gerçektne çok şirin.
Fiyat verdiğin için teşekkür ederim canımmmmm, söyledikleirne dikkat edeceğim.
Benim bbişte Allah izin verirsse 8 aya kadar yanımda yatacak beşiğini falan aldık odamız için ama ben odaısnı yaptırayım hazır olsun dedim
günaydınnnkızlar günaydın sabah sabah olurmu bilmemde tüy dökücü olarak kullanabileceğimiz bişeyler bilen varsa lütfen yazarmı?seçenek olarak doktoruna soran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?