2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gunünüz aydın olsun güzel annelerrr...
Biz oglumla hala yatak keyfi yapıyoruz :)) Dün beni merakta bıraktı ama bugün kıpır kıpır Tuğra paşam )
Herkesin odalarına, göbişlerine, bebişlerine maşallahhhh diyorum:)) biz şimdi gidip oglumla güzel bir kahvaltı yapalım teyzeleriii sonra yine gelirizz

bende netten buldum canım 600 tl ye yaptırdım hepsi yaparız dio ama dikkat et bundan önce baska perdeciye yaptırdım ağzı gözü bir yanda iğrenç yaptı o da 400 yapmıstı geri iade ettim... bende istedim cibinlikde herkes dediki bebek biraz büyüyene kadar yanında yamak zorunda o yzüden yatırmadım

çok güzel olmuş odanız Allah hayırlısı ile yaşamayı nasip etsin.
benim koca tembel çıktı hala bir boya alıp boyayacak bakalım.

ayy canım bizimkine kalsa hala bir odası yoktu kızımın odasını ben boyadımm herseyiyle ben ilgilendim babası da sadece beğenmekle yetindi:)

en sonunda bende öyle yapcam sanırım parayı alıcam babadan herşeyini ben yaparım belki utanırda yardım eder.yaa kızlar aslında ben şu haziranda çıksın diyorum beşik oda olayı için ne bilim işte hala bir tedirginlik var içimde :18:

Gunaydin kizlar nasilsinizzzz???suksuk masallah gobusunede sanada..dunden beri tam 6 makina sadece salonun tul ve perdelerini yikiyorum sanirim 2 sene daha dokunmam aman ne cokmus boyle deli oldum:)birazini takti esim birazi kaldi:)bugunde gezmeye gitcez ohhh.sabah kan vermeye gittim tsh bakilcak cuma randevum var bakalim nekadar oldu bizim kucuk adam.seker yuklememde var..

kızlar günaydın sabah sabah olurmu bilmemde tüy dökücü olarak kullanabileceğimiz bişeyler bilen varsa lütfen yazarmı?seçenek olarak doktoruna soran

Söyle bakim bi farklılık var mı bende yapıyorum da ekşın arıyorum biraz :))

hemen vereyim ince küçük bulguru sıcak suyla ıslatıyorsun, birtane soğan orta boyy büyükte olar minik minik doğrayıp üzerine atıyorsunn o kenarda beklerken
biraz maroll kıyıyorsun ince inceee, bol maynadozz kıyıyorsun ince inceee,
3-4 tane domatesi soyup küçük küçük doğruyorsun. Bri limon sıkıyoruzzz kenara alıyorzu.
gelelim şişen bulgurumuzaa içerisne bir kaık biber salçası koyuyoruzz, kimyon(gaz yapmıyor),karabiber,kırmızı biber,pılbiber ekip elimizle ovalıyoruzzz iicee, limon suyunu ilave ediyoruzz ve tekrar karıştırıyoruzz yeşilliklerini ilave ediyorsun domatesi sıktırarak ilave edip karıştırıyoruzz, en son zeytin yağı gezdiroyruzz biraz bol dök parlasın rengii(eğee nar elkin varsa yarım limon kullan en son nar eşkiside dökersinbiraz.)

günaydınnnn hoşgeldinnnnn
bizi böyle özendiriyorsun olmuyor ama ama biz çalışıyoruzz yatak keyfi kahvaltı keyfi:)))
şaka şaka ii ypaıyorsun tadını çıkar canım.
Afiyet olsun

ay canım güle güle kullansınn bebişin odasını gerçektne çok şirin.
Fiyat verdiğin için teşekkür ederim canımmmmm, söyledikleirne dikkat edeceğim.
Benim bbişte Allah izin verirsse 8 aya kadar yanımda yatacak beşiğini falan aldık odamız için ama ben odaısnı yaptırayım hazır olsun dedim

oy oy maşallahhhhh 6 makinaDDD
Alla hkolalyık versin hehe hamaratlık böyle birşey olsa gerek :))

herşey yolunda gider inş. canımm güzel haberler verirsin bize

allah kavustursun canımm . bızımde bugun tayın dılekkcesını verıcek esımm bakalımm neler olucakk :126::126::126::126::126::122:

inşaallah istediğiniz yer çıkar canım.bizdee on gün önce verdik ayın 15 ne kadar açıklancak diyolar bakalım hayırlısı

çok saol canım bende yanımda yatırıcam dolap falan mecbur yaptırdık kzımın kıyafetlerini koyacak yerimiz olsun die:):) yaptır bencede önünde buluosun kolay oluyorr..

Mrb annısler naıslsınız bu ara okdr yogunumkı hıc bakamyrm artık syafaya ıns herkes ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…