ay kızlarr kocam bedelli için arabasını satttı(( oy oy çok üzüldüm
tamam tatlım sen yaz ben bi kızımla kahvaltı yapım okurum
Gögüs kremi:sızma zeytin yağı, lanolinli krem,evikap e vitamini
Gögüs Pompaso: medela elektrikli ve pilli olanı
Anne sütü arttrıcı: vitamalt,ritmix,
biberon seti : avent ve Dr Brown
Steril Aleti: Chicconun fizyolojik biberonu dr brown
Emzik: Nuk, Avent
Şampuan ve Bebek yağı:Bubchen,mustela,sebamed
Gögüs Koruyucu:Avent gögüs koruyucu,lansinoh krem ve gögüs pedi
Altaçma bezi:canbebeb yada sevi
Yatış yastığı:chicconun güvenli yatış yastıığı
Islak mendil:niveanın no alkol no parfüm ıslak mendili, ilk aylarda kaynatılmış ılıtılmış suyabatırılmış pamuk, yada ıslatılmış pamuk olan unibaby yeni doğan.
havlu:sevi bebe yada taç organik
hava nemlendirici:chicconun yada tefalin
deterjanlar: hacı şakir granül, omo baby, roxy matik,dalin sıvı
pişik kremi: nivea, hometon pomad,zind ovide,mustela
gaz önleyici:zinco,nurseharvey,debridat,sab,neo baby grippe mixte,mestil
bukadar
merhaba kızlarr, gittim bugun dr, şeker yuklemesı yapıldı, sonuçları 3 ten sonra alcam, inşallah iyi sonuclarla gelırım., yaa bebegım 830 gr cıktı, boyuda 32 cm minik kuzumun kılosu az mı aklıma takıldı.?????????????????????
veee bende tam 6.800 gr almısım, yani 74.8 kıloyum:))
yok tatlım yaa takma kafana bebişler son aylarda hızla alıyorlar az olsa doktor söylerdi zaten sakın üzme kendini.... inşallah haırlı haberler alırsın..... benimde canım sıkkın aslında... ayrıntılım temiz çıktığı halde doktorum bebeğin kalp ekosunu istesi tedbir olsun diyeymişşş... özeller çok pahalı acayip hemde devlette randevu bulamıyorum.. doktorum istersen çektirme dedi ama 1 kere söyledi ya içimi huzursuz etti
bende duydugumdan berı onu düşünüyorum, ne bıleyım az gıbı geldi bana, doktorum az demedı ama, içim rahat deıl, inşallah canım, şeker normal cıksında,
ayrıntılısı temız cıktıysa kalp ekosuna ne gerek varkı canım,tedbır için solemiştir, ama istersen cektırme de demış, bi şüphesi olsa soylerdı zaten,ozamn KESİN CEKTİR derdi, merk etme bence,için rahat olsun.
Malesef birde benim eşim dağınıkütüyü hiç sevmiyorum ayakta beli ağrıyor insanın hele sıcakta hiç çekilmiyor
amiinnn tatlım amiiinn meleklerimizi bir sağa sağlim alsak kucağımıza başka birşey istemiyorum sende takma kafana benimkide 550 gr:))) 6. aydayız artık... 7 ay bittikten sonra birden alırlarmış... bir gerilik olsa doktorun söylerdi canım benim sıkma sende canını...
Selam kızlar bugün amma sıcak hava ya
meraba yılın en güzel ayının en güzel bebeklerinin anneleribu sabah şeker yüklememi yaptırdım tatlı hiç sevmem burdada anlattıkça arkadaşlar iice içim bayılmıştı ama eczaneden hazır bi şişe verdiler suyu şekeri limonu içinde dediler öle tıksine tiksine açtım ama içince aynı limonlu soda gibiydi yaptırcak arkadaşların aklında bulunsun toz diilde hazır şişe alın muhakkak bi saat bekledim verdim kanımı geldim şükürler olsun bide güzel bi kahvaltı yaptım yarasın bebişime sizde ne var ne yok napyosnuz
hgg canımmmmmmmmmmmmmm ıyızz sen nasılsınnkızlarrr merhabalarr hepinizeegünaydınnn iki gündür girmeiyorum bihaberim geçiş yapacak kadarda vaktim yokkk napıyorsunuz nasılsınız herşey yolundamıııııııııııııııı
ewt bende ole takmıs durumdayımm cnmm bugun masallahı var kızımın ılkkez bu kadarr kıpırkıpırr daha farklı oncekılerdenn..Bende sağ tarafa yatınca sanki kasıklarımda balon patlıyormuş gibi pıt pıt bişiler hissediyorum psikolojik de olabilir ana atardamar sıkışmasın sola yatın deniyor ya :) sağı solu bilmem oynatmaya az kaldı
karnıma bakıp bakıp gülüyorum oyy sen ne tatlısın daha karnımda böyleysen doğunca kim bilir nasıl olursun diye manyaklaştım iyice beni görenler inanamıyor.
bu arada hala şeker yüklemesine gitmedim henüz geç kalmadım sanırım inş.bu hafta içinde ayarlıcam bakalım işlerimi
cok gusel cnm masallahh cogu bıtmıss
afıyet olsun canımm masallahhh yatak keyfınızee nazar degmesınn :)Gunünüz aydın olsun güzel annelerrr...
Biz oglumla hala yatak keyfi yapıyoruz :)) Dün beni merakta bıraktı ama bugün kıpır kıpır Tuğra paşam)
Herkesin odalarına, göbişlerine, bebişlerine maşallahhhh diyorum:)) biz şimdi gidip oglumla güzel bir kahvaltı yapalım teyzeleriii sonra yine gelirizz
saol canımm .. benımde cuma gunu annem gelıcek ozzaman perdelere gırısıcezzz . seker yuklemenn bugunmu cnm:26:Gunaydin kizlar nasilsinizzzz???suksuk masallah gobusunede sanada..dunden beri tam 6 makina sadece salonun tul ve perdelerini yikiyorum sanirim 2 sene daha dokunmam aman ne cokmus boyle deli oldum:)birazini takti esim birazi kaldi:)bugunde gezmeye gitcez ohhh.sabah kan vermeye gittim tsh bakilcak cuma randevum var bakalim nekadar oldu bizim kucuk adam.seker yuklememde var..
tuy dokucu hamılelerde yasak dıe bılıyourm benkızlar günaydın sabah sabah olurmu bilmemde tüy dökücü olarak kullanabileceğimiz bişeyler bilen varsa lütfen yazarmı?seçenek olarak doktoruna soran
hamıle kalmadan bende bolee bı gobekk vardııEki Görüntüle 436542 günaydın güzel anneler kızımla biz geldik
ıns canım hakkımızda hayırlısı olurinşaallah istediğiniz yer çıkar canım.bizdee on gün önce verdik ayın 15 ne kadar açıklancak diyolar bakalım hayırlısı
kesın karar verdı ozaman cnmm oduycekmıay kızlarr kocam bedelli için arabasını satttı(( oy oy çok üzüldüm
masallahh canımmm kocaman olmustur sımdıı :)) bende merak ıcındeymm nekadar olmus kuzucukslm annişler.....
biz kızımla doktordan geldik,,,,
büyümüş yaramaz......
merhaba kızlarr, gittim bugun dr, şeker yuklemesı yapıldı, sonuçları 3 ten sonra alcam, inşallah iyi sonuclarla gelırım., yaa bebegım 830 gr cıktı, boyuda 32 cm minik kuzumun kılosu az mı aklıma takıldı.?????????????????????
veee bende tam 6.800 gr almısım, yani 74.8 kıloyum:))
öff aynen ya, bende ütüden nefret edıyorum, hele sıcakta hiç yapasım gelmıyo(
ewet yaa çarşıya gdicem gözüm korkuyor bir de benim evim çok dik bi yokuşun tepesinde
ewt cnm sıcaklar basladıı artık son aylarımızdaa sıcaktann ıyıce odem oluruzz
ben receteyle alıo dıe bılıyorum toz alıp kendınn karıstırıosunn.. o dedıgın hazır olanıdamı receteye yazdı drunnbende tırsıyorum cumagunu nasıl gecıcek bakalımm:18::18:
ewt cnm sıcaklar basladıı artık son aylarımızdaa sıcaktann ıyıce odem oluruzzSelam kızlar bugün amma sıcak hava ya
meraba yılın en güzel ayının en güzel bebeklerinin anneleribu sabah şeker yüklememi yaptırdım tatlı hiç sevmem burdada anlattıkça arkadaşlar iice içim bayılmıştı ama eczaneden hazır bi şişe verdiler suyu şekeri limonu içinde dediler öle tıksine tiksine açtım ama içince aynı limonlu soda gibiydi yaptırcak arkadaşların aklında bulunsun toz diilde hazır şişe alın muhakkak bi saat bekledim verdim kanımı geldim şükürler olsun bide güzel bi kahvaltı yaptım yarasın bebişime sizde ne var ne yok napyosnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?