2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlarr, gittim bugun dr, şeker yuklemesı yapıldı, sonuçları 3 ten sonra alcam, inşallah iyi sonuclarla gelırım., yaa bebegım 830 gr cıktı, boyuda 32 cm minik kuzumun kılosu az mı aklıma takıldı.?????????????????????
veee bende tam 6.800 gr almısım, yani 74.8 kıloyum:))

tamam tatlım sen yaz ben bi kızımla kahvaltı yapım okurum

Gögüs kremi:sızma zeytin yağı, lanolinli krem,evikap e vitamini
Gögüs Pompaso: medela elektrikli ve pilli olanı
Anne sütü arttrıcı: vitamalt,ritmix,
biberon seti : avent ve Dr Brown
Steril Aleti: Chicconun fizyolojik biberonu dr brown
Emzik: Nuk, Avent
Şampuan ve Bebek yağı:Bubchen,mustela,sebamed
Gögüs Koruyucu:Avent gögüs koruyucu,lansinoh krem ve gögüs pedi
Altaçma bezi:canbebeb yada sevi
Yatış yastığı:chicconun güvenli yatış yastıığı
Islak mendil:niveanın no alkol no parfüm ıslak mendili, ilk aylarda kaynatılmış ılıtılmış suyabatırılmış pamuk, yada ıslatılmış pamuk olan unibaby yeni doğan.
havlu:sevi bebe yada taç organik
hava nemlendirici:chicconun yada tefalin
deterjanlar: hacı şakir granül, omo baby, roxy matik,dalin sıvı
pişik kremi: nivea, hometon pomad,zind ovide,mustela
gaz önleyici:zinco,nurseharvey,debridat,sab,neo baby grippe mixte,mestil

bukadar

Teşekkür ederim tatlım

mihrace canını sıkma sakın sizi yalnız bırakmayacak eşin en azından. Allah sağlık versin de çalışır alırsınız yine

yok tatlım yaa takma kafana bebişler son aylarda hızla alıyorlar az olsa doktor söylerdi zaten sakın üzme kendini.... inşallah haırlı haberler alırsın..... benimde canım sıkkın aslında... ayrıntılım temiz çıktığı halde doktorum bebeğin kalp ekosunu istesi tedbir olsun diyeymişşş... özeller çok pahalı acayip hemde devlette randevu bulamıyorum.. doktorum istersen çektirme dedi ama 1 kere söyledi ya içimi huzursuz etti

bende duydugumdan berı onu düşünüyorum, ne bıleyım az gıbı geldi bana, doktorum az demedı ama, içim rahat deıl, inşallah canım, şeker normal cıksında,
ayrıntılısı temız cıktıysa kalp ekosuna ne gerek varkı canım,tedbır için solemiştir, ama istersen cektırme de demış, bi şüphesi olsa soylerdı zaten,ozamn KESİN CEKTİR derdi, merk etme bence,için rahat olsun.

amiinnn tatlım amiiinn meleklerimizi bir sağa sağlim alsak kucağımıza başka birşey istemiyorum sende takma kafana benimkide 550 gr:))) 6. aydayız artık... 7 ay bittikten sonra birden alırlarmış... bir gerilik olsa doktorun söylerdi canım benim sıkma sende canını...

amin canım, saglıkla kavusalım bebeklerimize:))
bende 22 hfta bttgnde gttmiştim, ozamn 530 gr dı:))
bencede sıkmayalım boşu bosuna canımızı, doktor yanı sonucta bişey olsa soylemek zorunda

meraba yılın en güzel ayının en güzel bebeklerinin anneleri bu sabah şeker yüklememi yaptırdım tatlı hiç sevmem burdada anlattıkça arkadaşlar iice içim bayılmıştı ama eczaneden hazır bi şişe verdiler suyu şekeri limonu içinde dediler öle tıksine tiksine açtım ama içince aynı limonlu soda gibiydi yaptırcak arkadaşların aklında bulunsun toz diilde hazır şişe alın muhakkak bi saat bekledim verdim kanımı geldim şükürler olsun bide güzel bi kahvaltı yaptım yarasın bebişime sizde ne var ne yok napyosnuz

canım bende aynen bu sabah yaptırdım, öff şerbet gibiydi, içtim bende zorla, 3 te sonucları alcam hayırlısıyla, senin bebegın kılosu nekdar cıktı, benım 830 cıktı azmı dıye aklıma takıldı.

kızlarrr merhabalarr hepinizeegünaydınnn iki gündür girmeiyorum bihaberim geçiş yapacak kadarda vaktim yokkk napıyorsunuz nasılsınız herşey yolundamıııııııııııııııı
hgg canımmmmmmmmmmmmmm ıyızz sen nasılsınn
ewt bende ole takmıs durumdayımm cnmm bugun masallahı var kızımın ılkkez bu kadarr kıpırkıpırr daha farklı oncekılerdenn..benımde cuma gunu cnmm gec kalmadıkk 28 haftaya kadar yapılıo dıe bıılıyorum
cok gusel cnm masallahh cogu bıtmıssııgunlerde kullanınn bebısınlee.
afıyet olsun canımm masallahhh yatak keyfınızee nazar degmesınn :)
saol canımm .. benımde cuma gunu annem gelıcek ozzaman perdelere gırısıcezzz . seker yuklemenn bugunmu cnm:26:
kızlar günaydın sabah sabah olurmu bilmemde tüy dökücü olarak kullanabileceğimiz bişeyler bilen varsa lütfen yazarmı?seçenek olarak doktoruna soran
tuy dokucu hamılelerde yasak dıe bılıyourm ben
Eki Görüntüle 436542 günaydın güzel anneler kızımla biz geldik
hamıle kalmadan bende bolee bı gobekk vardıı masalahh cnmm vcok guselsınızz
inşaallah istediğiniz yer çıkar canım.bizdee on gün önce verdik ayın 15 ne kadar açıklancak diyolar bakalım hayırlısı
ıns canım hakkımızda hayırlısı olur
ay kızlarr kocam bedelli için arabasını satttı(( oy oy çok üzüldüm
kesın karar verdı ozaman cnmm oduycekmı
slm annişler.....
biz kızımla doktordan geldik,,,,
büyümüş yaramaz......
masallahh canımmm kocaman olmustur sımdıı :)) bende merak ıcındeymm nekadar olmus kuzucuk

öff aynen ya, bende ütüden nefret edıyorum, hele sıcakta hiç yapasım gelmıyo(

bende bende bende

ewet yaa çarşıya gdicem gözüm korkuyor bir de benim evim çok dik bi yokuşun tepesinde

Bende markete gidicem öğle sıcağı geçsinde öyle giderim

Allah yardımcımız olsun :18:

Hümeyra ismi nasıl sizce kızlar:26:

Selam kızlar bugün amma sıcak hava ya
ewt cnm sıcaklar basladıı artık son aylarımızdaa sıcaktann ıyıce odem oluruzz

ben receteyle alıo dıe bılıyorum toz alıp kendınn karıstırıosunn.. o dedıgın hazır olanıdamı receteye yazdı drunn bende tırsıyorum cumagunu nasıl gecıcek bakalımm:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…