Bende markete gidicem öğle sıcağı geçsinde öyle giderim
Allah yardımcımız olsun :18:
Hümeyra ismi nasıl sizce kızlar:26:
Bence guzel bir isim hem cok yok hemde guzel...
ewt cnm sıcaklar basladıı artık son aylarımızdaa sıcaktann ıyıce odem oluruzz
ben receteyle alıo dıe bılıyorum toz alıp kendınn karıstırıosunn.. o dedıgın hazır olanıdamı receteye yazdı drunnbende tırsıyorum cumagunu nasıl gecıcek bakalımm:18::18:
canım bende aynen bu sabah yaptırdım, öff şerbet gibiydi, içtim bende zorla, 3 te sonucları alcam hayırlısıyla, senin bebegın kılosu nekdar cıktı, benım 830 cıktı azmı dıye aklıma takıldı.
ben receteyle alıo dıe bılıyorum toz alıp kendınn karıstırıosunn.. o dedıgın hazır olanıdamı receteye yazdı drunnbende tırsıyorum cumagunu nasıl gecıcek bakalımm:18::18:
Gezmeye gidecektik iptal oldu kaldik bugun evde offff...kizimda prmak boyasi yapiyor heryer batti:))
canım benim muaynem geçen haftaydı bugün sadece şeker yüklemesi yaptırdım sen tozmu alıp kendinmi hazırladın benimki hiç şerbet gibi diildi çok korkmuştum öle olcak die ama hazır şişedelimonlu madensuyu gibiydi... hamilelik takimim 1 hafta önde benim aslında 24+5 im yani 23+6 da 631 gr dı kızım doktor haftasına göre gelişimi çok ii dedi doktor öle dedise öledir takmadım kafama zaten bu haftalardan sonra çabuk kilo alacak miniklerimiz az diildir yani sıkma canını
ayy bende bilge lina ya karar werdim eşim daha karar weremedi de hazır isim açılmışken nasıl sizce lina ile dalga geçenler oluo sinir oluyorum..
ayy bende bilge lina ya karar werdim eşim daha karar weremedi de hazır isim açılmışken nasıl sizce lina ile dalga geçenler oluo sinir oluyorum..
banada doktorum az demedı ama, aklımatakıldı nıyese, takcak bişey arıyorum herhalde:)
yok canım benmkı toz halındeydı, labaratuarda suyla karıstırıp bana verdıler, serbet gıbıydı, basta kötü deıldı ama sonana kadar zor içtim, keşke soda gibi olsaydı:)))
ayy inşallah dedıgın gıbı olur, büyüüsn kuzularımız:),
ayrıca 1 ay bekledım bu kontrolu, bizimki arkasını dönmüş, hiç bişey goremedım(((((((((((( pis velet
merhaba kızlarr, gittim bugun dr, şeker yuklemesı yapıldı, sonuçları 3 ten sonra alcam, inşallah iyi sonuclarla gelırım., yaa bebegım 830 gr cıktı, boyuda 32 cm minik kuzumun kılosu az mı aklıma takıldı.?????????????????????
veee bende tam 6.800 gr almısım, yani 74.8 kıloyum:))
Teşekkür ederim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?