2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben bu sabah aldım, recetesizde alınıyoo, recete yazmamıstı doktorum , eczanaye 50mg glıkoz dedım, toz halınde verdıler, 2,5 tl:)) birde su aldım, labaratuarda karıstırıp bana gerı verdıler, onu 5 dakıka ıcınde ıctım, glıkozu içmeden once ve 1 saat sonrasında kan alıyolar, içmeden oncede kan aldırmak gerekıyo, ve sabah ac gitmek gerekıyor...

canım benim muaynem geçen haftaydı bugün sadece şeker yüklemesi yaptırdım sen tozmu alıp kendinmi hazırladın benimki hiç şerbet gibi diildi çok korkmuştum öle olcak die ama hazır şişedelimonlu madensuyu gibiydi... hamilelik takimim 1 hafta önde benim aslında 24+5 im yani 23+6 da 631 gr dı kızım doktor haftasına göre gelişimi çok ii dedi doktor öle dedise öledir takmadım kafama zaten bu haftalardan sonra çabuk kilo alacak miniklerimiz az diildir yani sıkma canını

Gezmeye gidecektik iptal oldu kaldik bugun evde offff...kizimda prmak boyasi yapiyor heryer batti:))

ben receteyle alıo dıe bılıyorum toz alıp kendınn karıstırıosunn.. o dedıgın hazır olanıdamı receteye yazdı drunn bende tırsıyorum cumagunu nasıl gecıcek bakalımm:18::18:

yok canım reçeteyle alınmıyo laboratuvardan bi kağıt verdiler onunla eczaneden aldım toz hazır yeşil bi şişe toz verirlerse alma bence çünkü bununla çok rahat oldu ben diyodum o şekerli suyu içersem helede aç karna kesin çıkartırım ama limonlu falan olunca hiç anlamadım bile

ayy bende bilge lina ya karar werdim eşim daha karar weremedi de hazır isim açılmışken nasıl sizce lina ile dalga geçenler oluo sinir oluyorum..

banada doktorum az demedı ama, aklımatakıldı nıyese, takcak bişey arıyorum herhalde:)
yok canım benmkı toz halındeydı, labaratuarda suyla karıstırıp bana verdıler, serbet gıbıydı, basta kötü deıldı ama sonana kadar zor içtim, keşke soda gibi olsaydı:)))
ayy inşallah dedıgın gıbı olur, büyüüsn kuzularımız:),
ayrıca 1 ay bekledım bu kontrolu, bizimki arkasını dönmüş, hiç bişey goremedım (((((((((((( pis velet

ayy bende bilge lina ya karar werdim eşim daha karar weremedi de hazır isim açılmışken nasıl sizce lina ile dalga geçenler oluo sinir oluyorum..

canım ben geçen söledindede çok beğenmiştim lina tek başına diil ama bilge lina olarak çok hoş bence... benim kızımın ismi serra olacak inş beğenmeyen çok oldu koyma diyen bile oldu ama hiç umrumda diil ben beğendim benim kızımın ismi

Son düzenleme:

lina, değişik bi isim, ben hiç duymamıstım canım, ama bi hoş geldi:)))
bizde emir kuzey düşünüyoruz, değiştirmezsek tbi.

bu sıra hepimiz böleyiz galiba aman oram ağırdı nie yok hareket etmedi ettisede çok aşada etti kilosu azmı falan iice evhamlı olduk gerçi burdaki paylaşımlar çok rahatlatıyo insanı görüyoruzki aynı dönemlerde herkeste aynı şeler oluyo... eeee kim bilir "başına gelen bilir" demişler.....

maşallahhh canımm çok güzell beibşinin kilosuuuu senindeee tabii çok idealsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selamlar, sabah ben de şeker yüklemesi yaptrdım. özele gittim

öğleden sonra da sonuçları alcam, umarım sıkıntıçıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…